Παιδια ξερω πως εχουμε μιλησει για το θεμα, αλλα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα.
Χτες βραδυ ο Πιου Μιου πηγε στο χωμα του στο κουτι του. Μεχρι εδω καλα. Μετα απο 2 λεπτα πηγε παλι και βγηκε σχεδον αμεσως. Μετα απο 2 λεπτα παλι το ιδιο

Δεν ειναι κατι που κανει συχνα....
Το πρωι που καθαρισα το χωμα ειχε 2,3 σημεια με τσισα σε ελαχιστη ποσοτητα, περαν τον συνηθισμενων ποσοτητων....

Αυτο το ειχα δει με τον προηγουμενο γατουλη οταν ειχε παθει ουρολιθιαση σε πολυ αρχικο σταδιο,μονο που τοτε συνοδευοταν κι απο ελαχιστο αιμα. Το χρωμα του κουτιου και της αμμου που εχω τωρα δεν μου επιτρεπει να διακρινω κατι τετοιο ομως....Ειναι αδυνατον Και ταυτοχρονα λειπω πρωι απογευμα λογω εγγραφων και ειναι δυσκολο να παρατηρησω τη κατασταση επιμελως. Το μεσημερι παντως δεν υπηρχαν σταγονες
Ο Πιου Μιου τρωει κανονικα παντως (βεβαια ειναι απιστευτα λαιμαργο γατι) και το τριχωμα του μου φαινεται ενταξει. Αλλα και στο προηγουμενο γατουλη, ολα καλα ηταν στα πρωτα σταδια και μονο απο τα ουρα το καταλαβα και εδρασα για να μην επιδεινωθει...
Τι λετε να κανω;;; Λετε να μην ηταν τιποτα και να μην ανησυχησω αφου μονο μια φορα εγινε απ' οτι εχω δει;