Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:27 Η Νεκταρια έγραψε: #81 16-01-09 01:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ άκουσα δύο απόψεις πάνω στις τροφές η μία είναι να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα άλατα κλπ κ η δεύτερη ότι είναι καλό να είναι κ λίγο "αλμυρες" για να πίνουν αρκετό νερό. Πάντως γενικά εκεί είναι το μυστικό όσο χάλια κ να είναι το νερό αν πίνουν πολύ σημαίνει ότι πάνε στη τουαλέτα συχνά οπότε ελαττώνεται ο κίνδυνος ουρολιθίασης. Ευχαριστώ για το ζούληγμα Ελπίζω να επιτρέψει η Νεκταρία να ζουλήξω δια αντιπροσώπου Click για ανάπτυξη... Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:46 Η elvenstar: #82 16-01-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ααα! μαλιστα αυτο δεν το κοιτούσα. Ευχαριστούμε για τις συμβουλες, Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:58 Η staman2 έγραψε: #83 16-01-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά για το μαγνήσιο που λέει η Νεκταρία κι εγώ το ήξερα από τον γιατρο. Καληνύχτα Νεκταρία πάω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 02:17 Η elvenstar: #84 16-01-09 02:17 Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #85 16-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το επιτρεπτο ειναι 0,08, 0,09 αλλα για κοιτα καμμια τροφη light γιατι πια δεν δινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manosandr Νεοφερμένο μέλος Ο manosandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 19:50 Ο manosandr: #86 17-04-11 19:50 Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Εγώ άκουσα δύο απόψεις πάνω στις τροφές η μία είναι να έχουν όσο το δυνατόν λιγότερα άλατα κλπ κ η δεύτερη ότι είναι καλό να είναι κ λίγο "αλμυρες" για να πίνουν αρκετό νερό. Πάντως γενικά εκεί είναι το μυστικό όσο χάλια κ να είναι το νερό αν πίνουν πολύ σημαίνει ότι πάνε στη τουαλέτα συχνά οπότε ελαττώνεται ο κίνδυνος ουρολιθίασης. Ευχαριστώ για το ζούληγμα Ελπίζω να επιτρέψει η Νεκταρία να ζουλήξω δια αντιπροσώπου Click για ανάπτυξη... Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:46 Η elvenstar: #82 16-01-09 01:46 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ααα! μαλιστα αυτο δεν το κοιτούσα. Ευχαριστούμε για τις συμβουλες, Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:58 Η staman2 έγραψε: #83 16-01-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά για το μαγνήσιο που λέει η Νεκταρία κι εγώ το ήξερα από τον γιατρο. Καληνύχτα Νεκταρία πάω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 02:17 Η elvenstar: #84 16-01-09 02:17 Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #85 16-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το επιτρεπτο ειναι 0,08, 0,09 αλλα για κοιτα καμμια τροφη light γιατι πια δεν δινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manosandr Νεοφερμένο μέλος Ο manosandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 19:50 Ο manosandr: #86 17-04-11 19:50 Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ααα! μαλιστα αυτο δεν το κοιτούσα. Ευχαριστούμε για τις συμβουλες, Καλό βράδυ και καλή ξεκούραση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 01:58 Η staman2 έγραψε: #83 16-01-09 01:58 Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά για το μαγνήσιο που λέει η Νεκταρία κι εγώ το ήξερα από τον γιατρο. Καληνύχτα Νεκταρία πάω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 02:17 Η elvenstar: #84 16-01-09 02:17 Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #85 16-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το επιτρεπτο ειναι 0,08, 0,09 αλλα για κοιτα καμμια τροφη light γιατι πια δεν δινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manosandr Νεοφερμένο μέλος Ο manosandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 19:50 Ο manosandr: #86 17-04-11 19:50 Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Νεκταρια: Αυτο που πρεπει να προσεχεις ειναι να εχει χαμηλο Μαγνησιο. Κοριτσια θα σας καληνυχτησω.Ονειρα γλυκα. Click για ανάπτυξη... Ναι σωστά για το μαγνήσιο που λέει η Νεκταρία κι εγώ το ήξερα από τον γιατρο. Καληνύχτα Νεκταρία πάω κι εγω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 02:17 Η elvenstar: #84 16-01-09 02:17 Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #85 16-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το επιτρεπτο ειναι 0,08, 0,09 αλλα για κοιτα καμμια τροφη light γιατι πια δεν δινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manosandr Νεοφερμένο μέλος Ο manosandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 19:50 Ο manosandr: #86 17-04-11 19:50 Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νεκταρια Διάσημο μέλος Η Φουντου Νεκταρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 2.087 μηνύματα. 16 Ιανουαρίου 2009 στις 09:50 Η Νεκταρια έγραψε: #85 16-01-09 09:50 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το επιτρεπτο ειναι 0,08, 0,09 αλλα για κοιτα καμμια τροφη light γιατι πια δεν δινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. manosandr Νεοφερμένο μέλος Ο manosandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 19:50 Ο manosandr: #86 17-04-11 19:50 Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ωραία λοιπόν πρέπει να κοιτάξω πόσο έχουν οι Ρουαγιαλ Περσιαν γιατί αγχώθηκα. Καληνύχτα κορίτσια κ αύριο αν μπορείτε γράψτε ποιο είναι το επιτρεπτό ποσοστό για να μη δημιουργειθεί πρόβλημα Click για ανάπτυξη... Το επιτρεπτο ειναι 0,08, 0,09 αλλα για κοιτα καμμια τροφη light γιατι πια δεν δινω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
manosandr Νεοφερμένο μέλος Ο manosandr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 15 μηνύματα. 17 Απριλίου 2011 στις 19:50 Ο manosandr: #86 17-04-11 19:50 Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM Διάσημο μέλος Ο Ιωαννης Λεκκας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει γράψει 2.366 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:06 Ο JohnDVM έγραψε: #87 18-04-11 10:06 Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από manosandr: Χαίρετε! Πριν 4 ημέρες ο γάτος μας άρχισε να διαμαρτύρεται έντονα, ενώ προσπαθούσε συχνά να ουρήσει χωρίς αποτέλεσμα (έβγαζε μερικές σταγόνες). Μετά από μία δύσκολη νύχτα, τον πήγαμε στον κτηνίατρο, ο οποίος διέγνωσε ουρολοθίαση. Του έκανε αναισθησία και του έβαλε καθετήρα. Έπειτα τον πήραμε σπίτι και για 3 μέρες έμεινε με κολάρο και τον καθετήρα. Από τον καθετήρα έφευγαν ούρα, μαζί με αρκετό αίμα. Σήμερα ο γιατρός έβγαλε τον καθετήρα και ο γατούλης ήταν πολύ χαρούμενος. Πήραμε και ειδική τροφή, αλλά και αντιβίωση. Αλλά τώρα το απόγευμα άρχισαν να του φεύγουν ούρα με αίμα σε όλο το σπίτι. Επίσης δείχνει να πονάει... Είμαστε πολύ ανήσυχοι και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Είναι αναμενόμενο μετά την έξοδο του καθετήρα να βγάζει ακόμα αίμα; Να περιμένουμε μερικές μέρες; Ή πρέπει να τον πάμε πάλι στον γιατρό; Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη! Click για ανάπτυξη... Πιθανώς να είναι υπολείματα απο τον ουροκαθετηρα, καλο θα ηταν να το δει ο γιατρος μήπως υπάρχει και τραυματισμος της ουροδοχου κύστης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα Επιφανές μέλος Η Πουπουλίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Λουτράκι (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλη χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 68.034 μηνύματα. 18 Απριλίου 2011 στις 10:07 Η Πουπουλίνα: #88 18-04-11 10:07 Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Ουρολιθίαση και αντιμετώπιση Καλημερα.Καταρχην διαβασε αυτο το αρθρο εδω,καθως και τις απαντησεις.Θα ενημερωθεις πολυ. Επισης παντα για σοβαρα ζητηματα,εγω πηγαινω και σε δευτερο γιατρο.Σιγουρα οσο περισσοτερες γνωμες,τοσο το καλυτερο. Να ξερεις παντως οτι ειναι πολυ σημαντικο να βλεπεις να κατουραει ο γατος...αν μεινουν ουρα μεσα του,για αρκετο διαστημα,μπορει να παθει σοκ και να καταληξει..οποτε θελει συνεχη επαγρυπνηση. Για το αιμα και τον καθετηρα,δεν γνωριζω δυστυχως για να σου απαντησω. Ευχομαι να πανε ολα καλα και περαστικα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 17:15 Η CatLover09: #89 31-05-13 17:15 Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ουρολιθίαση Καλησπερα.Δυστυχως σημερα εζησα τον χειροτερο μου εφιαλτη.Ουρολιθιαση. Μονη σε χωριο χωρις μεταφορικο χωρις κτηνιατρεια χωρις ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που θα ετρεχαν για ενα ζωο.Με ταξι πηγα σε πολη,εγινε η επεμβαση και ειμαστε με καθετηρα μεχρι την Δευτερα και αντιβιωση για 10 μερες.Επειδη ειμαι μακρυα μου ειπαν οι γιατροι να κοψω τα ραμματακια με ενα ψαλιδακι και να τραβηξω τον καθετηρα και θα βγει. Τροφη απο χθες ξεκινησαμε ρουαγιαλ για στειρωμενα και σημερα εγινε αυτο. Μας ειπε ο γιατρος να συνεχισω να του δινω την ρουαγιαλ και μολις τελειωσει η σακουλα(μολις χθες την πηρα) θα μου δωσει παλι της ρουαγιαλ κλινικη για το συγκεκριμενο προβλημα. Ξερω οτι πρεπει να τρωει κονσερβες για να παιρνει υγρασια αλλα το σουπερ ειναι πολυ μακρια και χρειαζομαι μεταφορικο για να φτασω.Θα του φτιαξω κοτοπουλο να του δωσω με λιγο ελαιολαδο αλλα το βραδυ να εχει φυγει τελειως η ναρκωση.Υπαρχει καποιος στο φορουμ που να το εχει ζησει? Νιωθω πολυ χαλια. Ευτυχως ο γατουλης μου ειναι καλυτερα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 18:41 Η ofilia έγραψε: #90 31-05-13 18:41 Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Ουρολιθίαση ω περαστικά σας τι συμπτώματα είχε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:21 Η CatLover09: #91 31-05-13 19:21 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Ουρολιθίαση Ευχαριστουμε πολυ.Απο χθες το βραδυ εδειχνε οτι δεν ηταν καλα. Ομως μια προσφατη αλλαγη διατροφης που του δημιουργησε προβλημα στο εντερο με αιμορραγια,μια η νεα συγκατοικηση με τον αλλο γατουλη δεν καταφερα να διακρινω αμεσα τα συμπτωματα. Αυτα που ειδα το πρωι ηταν ασταθεια,δεν μπορουσε να περπατησει,να καθησει,να σταθει.Το πισω μερος του σωματος του εκανε συσπασεις,ετρεμε συνεχομενα την ουρα και το τελευταιο εμπαινε στην αμμολεκανη και καθοταν αφου δεν μπορουσε να κανει τιποτα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aba Τιμώμενο Μέλος Η Φωτεινή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 14.242 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 19:24 Η aba έγραψε: #92 31-05-13 19:24 Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απάντηση: Ουρολιθίαση Ωχ το καημενάκι μου..... Ελπίζω να αναρρώσει σύντομα και να μην πονάει καθόλου. Δεν το έχω ζήσει, νομίζω πως είναι πολύ καλή η ιδέα σου να του δώσεις βραστό κοτόπουλο, ίσως να βοηθούσαν και κάποιες βιταμίνες; Γρήγορα να είναι περδικάκι το καλό μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anna 21 Δραστήριο μέλος Η anna 21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών. Έχει γράψει 644 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:32 Η anna 21 έγραψε: #93 31-05-13 21:32 περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 31 Μαΐου 2013 στις 21:41 Η CatLover09: #94 31-05-13 21:41 Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από anna 21: περαστικα του! ουτε εγω το εχω ζησει αλλα μπορω να φανταστω την αγωνια σου. καλο θα ηταν νομιζω να βαλεις μονιμα στη διατροφη του και υγρη τροφη. και να τον ενθαρρυνεις να πινει παραπανω νερο. αληθεια τι ετρωγε μεχρι τωρα? Click για ανάπτυξη... Ευχαριστουμε Αννα! Κροκετες ετρωγε οχι για στειρωμενα αλλα επαιρνε ενα ειδικο ζελε για καλο ουροποιητικο και μια-δυο φορες την εβδομαδα μαγειρευτο κοτοπουλακι με ζουμακι. Πιστευω οτι κυριως εχει να κανει με την προδιαθεση και μετα φυσικα με την διατροφη του. Ο "κοντινος" κτηνιατρος που ευτυχως αλλαξαμε εφερνε ενα σωρο αηδιες.Δεν αποκλειεται να οφειλεται αποκλειστικα και στην τελευταια τροφη που αγορασαμε απο εκεινον. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 11:55 Η CatLover09: #95 01-06-13 11:55 Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερα.Εβγαλε τον καθετηρα και εκοψε τα ραμματα.Πηρα τους γιατρους και μου ειπαν οτι καλο ηταν να μεινει μεχρι την Δευτερα για να καθαριζει και να τον παρακολουθω γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φραξει παλι. Εχω τρελαθει.Χθες για το ταξι εδωσα 80 ευρω συν τα εξοδα της κλινικης και αν μας συμβει κατι μεσα στο Σαβ/κο θα ειναι πολυ περισσοτερα. Προς οσους σκεφτεστε να μετακομισετε επαρχια και κυριως σε χωρια ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kathy85 Πολύ δραστήριο μέλος Η Κατερίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Σέρρες (Σέρρες). Έχει γράψει 1.450 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:51 Η kathy85 έγραψε: #96 01-06-13 14:51 Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 14:58 Η CatLover09: #97 01-06-13 14:58 Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kathy85: Πολυ λυπαμαι για οτι περνας αυτες τις μερες...κουραγιο και υπομονη! Τωρα πως ειναι ο γατουλης;; Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω! ΟΝτως ειναι πολυ δυσκολη κατασταση.Καθε 5 λεπτα πηγαινει στην αμμολεκανη και ή κατι 2 σταγονες ή τιποτα.Δεν βλεπω ομως να με βοηθαει κανενα μελος που εχει εμπειρια.Ειναι φυσιολογικο μετα απο το αδειασμα της κυστης και το καθαρισμα απο τους λιθους να ξαναεφραξε παλι? Οσοι το εχετε ζησει, οι γατοι σας πηγαιναν και μετα την επεμβαση τουαλετα συνεχεια και εβγαζαν μονο λιγες σταγονες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:00 Η ofilia έγραψε: #98 01-06-13 15:00 αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CatLover09 Δραστήριο μέλος Η CatLover09 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 415 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:04 Η CatLover09: #99 01-06-13 15:04 Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Επεξεργάστηκε από συντονιστή: 1 Ιουνίου 2013 ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 5 6 Επόμενη First Προηγούμενη 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 5 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ofilia: αχ μην στεναχωριεσαι!κάνε υπομονή,μπορεί να μην συμβει τίποτα κουράγιο μην μετανιώνεις που είσαι μακριά,και σε πολη να ήσουν μπορεί να συνέβαιναν χειρότερα,το θέμα είναι μην σου τύχει κάτι άσχημο! εύχομαι να μην χρειαστεί τίποτα Click για ανάπτυξη... Σε πολη εχεις την δυνατοτητα να μεταφερεις ενα ζωο στο γιατρο εδω που ειμαι οχι εκτος αν σκαω 80αρια καθε φορα και παλι να ερχονται μετα απο αρκετη ωρα γιατι υπαρχει αποσταση.Μακαρι να μην συμβαινει τιποτα.Ειλικρινα ειναι πολυ ψυχοφθορο ολο αυτο. Και τους εχω και στην απομονωση γιατι ο μικρος παει και τον δαγκωνει και ο αλλος δεν ειναι σε φαση τωρα. Στεναχωριεμαι και γι'αυτο αλλα τι να κανω? Αρχική Δημοσίευση από ofilia: μήπως δεν έφραξε και είναι ερεθισμένο από όλα αυτά και δυσκολεύεται ? υπάρχει περίπτωση μηπως να νοιώθει ότι θέλει τσισάκια ενώ δεν έχει από τον ερεθισμό καθετήρα κ.τ.λ? Click για ανάπτυξη... Δεν μπορω να ξερω.Το οτι βγηκε ο καθετηρας τοσο γρηγορα ενω επρεπε να τον εχει μεχρι την Δευτερα,δεν ειναι καλο.Μας το ειπαν και οι γιατροι. Εχω ακουσει οτι υπαρχει μια επεμβαση σαν αλλαγη φυλλου.Δεν ξερω πως λεγεται αλλα σταματαει το γατι να ταλαιπωρειται απο ουρολιθους.Θελω να το συζητησω με τους γιατρους αν ξαναπαρουσιαστει το προβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia Πολύ δραστήριο μέλος Η ofilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.397 μηνύματα. 1 Ιουνίου 2013 στις 15:18 Η ofilia έγραψε: #100 01-06-13 15:18 ''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
''σαν αλλαγή φύλλου ?''πρώτη φορά το ακουω τι να πω?δυστυχώς το μόνο που μπορούμε είναι να γράφουμε,εσύ ξες τι περνάς ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.