Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ναι στο ψάρι, αλλά σκέτο βραστό, χωρίς μπαχάρια και με λίγο φρέσκο ελαιόλαδο, είναι το ιδανικό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Σορυ..δεν προσεξα οτι ελεγες για τηγανιτο ψαρι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Για αυτο..δεν ξερω...λενε οι πετσοπαδες που τα πουλανε οτι κανει..αλλα οι πετσοπαδες δεν ειναι γιατροι..εμποροι ειναι.Ούτε λάδι σολωμού που πωλείται σε φιαλίδια για την βελτίωση του τριχώματός τους?![]()
Αν θυμηθω θα ρωτισω την κτηνιατρο αυριο.Ομως ειναι σιγουρο οτι το λαδι δεν κανει...θελει πολυ λιγο και σπανια.Και μου το εχει πει και κτηνατρος αυτο..αλλα και δειτε βιβλιογραφεια.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Η κτηνίατρος μου είχε συστήσει να το κάνω που και που.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για την δυσκοιλιότητα του δικού μου άλλαξα την τροφή,παίρνω την ίδια μάρκα αλλά άλλη σύσταση και πάμε περίφημα.
Ο δικός μου γιατρός δίνει κάτι μικρές αμπούλες για το τρίχωμα αλλά δίνονται πολύ αραιά.
mpirarxos
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι...καλυτερα οχι ωμο.Εκτος των αλλων,τους πειραζει κιολας.Παλια,οταν δεν ηξερα,και ζουσα σε χωριο..εδινα στα αδεσποτακια που τρυγιριζαν στο κτημα ωμο ψαρι....μετα εκαναν εμετο.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Βραστά και ψητά, ιδιαίτερα ψάρια που δεν είναι ιδιαίτερα λιπαρά, είναι μια χαρά για μεζεδάκι.

3lbereth
Νεοφερμένο μέλος
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Τροφούλα ειδική για λοιμώδη περιτονίτιδα δεν νομίζω να υπάρχει. Η Royal έχει μεγάλη ποικιλία και ξέρω πως έχει για στειρωμένα ενήλικα και μάλιστα έχει και για διάφορες ηλικίες. Από ενός έτους και πάνω, από 7 ετών και πάνω, από 12 ετών και πάνω.Καλημερα. Γνωριζει κανεις, επειδη θελω να αλλαξω τροφη (σε καλυτερη ποιοτητα εννοω) για τις γατουλες μου, ποια ειναι η ιδανικη για ενηλικες στειρωμενες με λοιμωδη περιτονιτιδα? Μεχρι ενα διαστημα ετρωγαν την tonus και μετα την breckies..Υπαρχει πχ καποια της Royal?
΄Οσο για την λοιμώδη περιτονίτιδα, δεν χρειάζεται ειδική τροφή, φτάνει να τρέφονται σωστά με μια καλή τροφούλα. Πάντως αν θέλεις, ρώτα και τον κτηνίατρό σου μήπως και κάτι μου διαφεύγει.

Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Τροφούλα ειδική για λοιμώδη περιτονίτιδα δεν νομίζω να υπάρχει. Η Royal έχει μεγάλη ποικιλία και ξέρω πως έχει για στειρωμένα ενήλικα και μάλιστα έχει και για διάφορες ηλικίες. Από ενός έτους και πάνω, από 7 ετών και πάνω, από 12 ετών και πάνω.
΄Οσο για την λοιμώδη περιτονίτιδα, δεν χρειάζεται ειδική τροφή, φτάνει να τρέφονται σωστά με μια καλή τροφούλα. Πάντως αν θέλεις, ρώτα και τον κτηνίατρό σου μήπως και κάτι μου διαφεύγει.![]()
Σε ευχαριστω πολυ Βασω, τον ρωτησα ηδη και πηρα και δευτερη γνωμη..και μετα ρωτησα εδω. Μου ειπαν μονο να ειναι super premium (καλη ποιοτητα τροφης) αλλα ελεγα μηπως και ξερει κανεις καποια συγκεκριμενη..Και παλι ευχαριστω.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Στη δική μου, που επίσης είναι φορέας αυτής της ασθένειας, δίνω ξηρή τροφή R/C sterilized (37) ως βασική, και παράλληλα ένα γεύμα με περισσότερη πρωτείνη όπως κροκέτες της Arden ή της Happy Cat.
Με ολίγη από κονσερβούλα καθημερινά, να ενυδατώνεται το αντεράκι μας (καθώς είμασε και ολίγον δυσκοίλιες).

Σμαραγδα21
Νεοφερμένο μέλος
Υποθέτω οτι εννοείς για γατί-φορέα της λοιμώδους περιτονίτιδας και θα συμφωνήσω με τη φίλη μου τη Βάσω οτι μια τροφή καλής ποιότητας είναι αρκετή αν δεν υπάρχουν επί μέρους προβλήματα (νεφρά, ζάχαρο κλπ).
Στη δική μου, που επίσης είναι φορέας αυτής της ασθένειας, δίνω ξηρή τροφή R/C sterilized (37) ως βασική, και παράλληλα ένα γεύμα με περισσότερη πρωτείνη όπως κροκέτες της Arden ή της Happy Cat.
Με ολίγη από κονσερβούλα καθημερινά, να ενυδατώνεται το αντεράκι μας (καθώς είμασε και ολίγον δυσκοίλιες).![]()
Σε ευχαριστω Alcyone..Καλα υποθετεις..Η μια ομως εκανε εξεταση γι' αυτο και ο κτηνιατρος θεωρησε μη αναγκαια την εξεταση και στις αλλες..Η δικη σου τρεφεται με αυτη καιρο? Εχεις δει διαφορα προς το καλυτερο?
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Από κει κι έπειτα, εύχομαι να έχει όσο το δυνατόν περισσότερα χρόνια υγιούς ζωής.
Chrysa Telia
Νεοφερμένο μέλος
Καλησπέρα καλησπέρα.
Είμαι γατομαμά ενός μικρού μονόφθαλμου (ας όψεται η καλοσύνη των ανθρώπων) και κούκλου γατούλη 8-9 μηνών. Τον είχα στο γραφείο και περιδιάβαινε και στον κήπο. Τώρα τον έχω στο σπίτι. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 6 γατούλες. Πάντα όμως τις είχα δυό δυό. Αυτή την φορά είναι μοναχούλης του, γιατί είναι και μαμάκιας. Έχω το εξής θέμα. Τον ταίζω ξηρά τροφή εξαιρετική, αλλά καθημερινά του δίνω και υγρή. Όμως τρώει λίγο από την υγρή. Την υπόλοιπη από την κονσέρβα μπορώ να την τοποθετήσω στην κατάψυξη? Και εννοείται να την αποψύξω σε θερμοκρασία συντήρησης? Αν κάποιος γνωρίζει θα το εκτιμούσα πολύ.
Ρούλης και Μπία
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλώς ήρθες πρώτιστα!
Δεν είμαι και ειδήμων αλλά νομίζω πως πρέπει να το αποφύγεις.Αν τρώει λίγο μπορείς να την βάλεις στην συντήρηση του ψυγείου και στη διάρκεια της ημέρας να καταναλωθεί.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 50 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Claire Rentfield
- mpirarxos
- Nikos90
- garfeild '15
- nasstazia
- Σμαραγδα21
- AnnieGr
- Ρούλης και Μπία
- tammy
- 3lbereth
- roccohooshie
- pepper
- ΕΛΑ
- Thanos-Jasmin
- panagiotis econ
- kikisagirl
- fmarulezkd
- goldmoon
- ΛΟΥΙΖΑ1
- Georgia4
- Agiyi
- aba
- fockos
- x98x
- Ivi158
- Aggeliki_Hra
- Zoe TsbDc
- angiesmth
- dkat
- Elli M.
- Μισιρλού
- PolGR1509
- Χρήστος z750
- Κώστας Δ
- marouso
- Alexxkk
- giannisvitara
- xontrogato
- kat-cats
- rouli726
- Selina Kyle
- Καλι
- Tsakoulinaki
- kathy85
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool