Απορίες ζευγαρώματος!

master

Νεοφερμένο μέλος

Ο master αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Εχω μια γλυκιά θηλυκή γατούλα Σιαμ και εχω βρεί αρσενικό για ''παντρεια''.Οι απορίες μου είναι οι εξής: :hmm: Σε πόσο καιρό από τη στιγμή που θα αρχίσει να σέρνει μπορώ να στείλω τη γατούλα μου στο σπίτι του αρσενικού?Πόσες μέρες πρέπει να κάτσει εκει?Και εάν πρέπει οι γατούλες να βρίσκονται σε καποιο δωμάτιο μόνα τους χωρίς να τους ενοχλουν τα αφεντικά του αρσενικού για να μην υπαρξει πρόβλημα ζήλιας ή κατι άλλο.

θα παρακαλούσα να απαντήσουν μόνο ατομα που εχουν εμπειρία ή είναι 100% σίγουροι!

Ευχαριστώ εκ των προτέρων..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αναλογα βρε παιδι μου εαν η γατα σου συμπαθισει τον αρσενικο παιζει κ ρολο αυττο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και σε ποσο καιρό θα το καταλάβω αυτό?Γιατί πιστεύω πως όταν την πάω εκεί ο αρσενικός θα την αγρυεύει σαν αρσενικός και η δικιά μου θα φλυπαρει..

Οι απορίες μου είναι οι εξής: :hmm: Σε πόσο καιρό από τη στιγμή που θα αρχίσει να σέρνει μπορώ να στείλω τη γατούλα μου στο σπίτι του αρσενικού?
Εάν εννοείς οτι βρίσκεται σε οίστρο αμέσως.

Πόσες μέρες πρέπει να κάτσει εκει?
2-3 μέρες (τόσες είχαμε αφήσει τη δική μας και γέννησε 5δυμα)

Και εάν πρέπει οι γατούλες να βρίσκονται σε καποιο δωμάτιο μόνα τους χωρίς να τους ενοχλουν τα αφεντικά του αρσενικού για να μην υπαρξει πρόβλημα ζήλιας ή κατι άλλο.
Καλό είναι να τις αφήσουν να κάνουν ότι θέλουν αυτές. Αν ξαφνικά περιορίσουν τον αρσενικό ενώ είχε συνηθίσει να κινείται ελεύθερα θα έχει άσχημα αποτελέσματα. Η δική σου θα βρεθεί σε νέο χώρο και θα είναι ανήσυχη από την αρχή, γι αυτό καλύτερα να διαλέξει μόνη της μια ασφαλή μεριά.
Φυσικά καλό είναι να μην τις ενοχλούν, οχι μόνο στη φάση του ζευγαρώματος αλλά και γενικότερα.

και σε ποσο καιρό θα το καταλάβω αυτό?Γιατί πιστεύω πως όταν την πάω εκεί ο αρσενικός θα την αγρυεύει σαν αρσενικός και η δικιά μου θα φλυπαρει...
Η αγριάδα είναι μέρος του παιχνιδιού:cool:
Καλούς απογόνους εύχομαι!

AAAAA ανακάλυψα και άλλη απορία..

Λέγετε πως αν μια θηλυκή γατούλα ζευγαρώσει με πολλους γάτους πίανει μόνο από τον τελευταίο! Ισχύει ή τα μωρα πέρνουν γονίδια από όλους???

Λέγετε πως αν μια θηλυκή γατούλα ζευγαρώσει με πολλους γάτους πίανει μόνο από τον τελευταίο! Ισχύει ή τα μωρα πέρνουν γονίδια από όλους???

Tην ιδια απορια εχω και εγω.:confused:
Η γιαγια μου λεει οτι καθε γατος "αφηνει¨" το δικο του γατακι!

Λες ε?
Καλά οι γιαγιαδες τελικά είναι ή πολύ σοφές ή πολυ χωριάτισες!! Ασχετο:γιατί η δικια μου γιαγια ,μου ειχε πει παλιότερα που είχα μυκητίαση στο χέρι πως περνάει με το ούρο :blink: !!Πάντως δε υπήρχε περίπτωση να το κατουρήσω!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ελπίζω να μας λύσει την απορία κάποιος που ξέρει κατα προτίμηση κτηνίατρος!

Αλήθειαγιατί δεν κάνει ο webmaster ένα φορουμ με κτηνιατρικά θέματα και να απαντάει καποιος κτηνίατρος?? Νομίζω χρειάζεται...

Δεν καταλαβα τι εννοεις!
Υπαρχει το "προβληματα υγειας" για τα προβληματα.
Επισης, οι κτηνιατροι που απαντανε στα θεματα ειναι μονο 2(mel, isavvas).
Οπως καταλαβαινεις ειναι λιγο δυσκολο αυτο που λες(αν εχω καταλαβει καλα).

Ουτε εγω κατάλαβα τι δε κατάλαβες!:hmm: :)
Anyway thanks για την info...

Master σευχαριστω πολυ,:) :up:

Aiora θα γινει το προξενιο?

Κατα πασα πιθανοτητα! Αυριο θα μιλησω με τα παιδια που εχουν το σιαμεζο! Με εσωσε ο Μαστερ! Εχω χαρει πολυ!

Είναι πιθανό να παίρνουν γονίδια από όλους, γιατί η γατούλα μιας φίλης μου είχε γεννήσει και τα γατάκια είχαν διαφορετικά χρώματα. Το κάθε ένα είχε ακριβώς το χρώμα ενός από τους γάτους της αυλής της και υποθέσαμε ότι η γάτα της είχε ζευγαρώσει με όλους:redface: !
Βέβαια αυτό που λέω παίζει να είναι μεγάλη κοτσάνα!:P Ποιός ξέρει!

Μου φαίνεται πολυ δυσκολο να ισχύει κάτι τέτοιο. Η διαδικασία τεκνοποίησης νομίζω είναι ίδια σε όλα τα θυλαστικά (ξέρετε τώρα...ωάριο σπερματοζωάριο κλπ) οπότε όποιανού το σπερματοζωάριο τα καταφέρει αυτουνού τα γονίδια θα πάρουν τα παιδιά. Αλλιώς όλα τα παιδιά θα είχαν γονίδια και χαρακτηριστικά από όλους τους ερωτικούς συντρόφους της μαμάς τους!:P
Είναι πιθανό να παίρνουν γονίδια από όλους, γιατί η γατούλα μιας φίλης μου είχε γεννήσει και τα γατάκια είχαν διαφορετικά χρώματα. Το κάθε ένα είχε ακριβώς το χρώμα ενός από τους γάτους της αυλής της και υποθέσαμε ότι η γάτα της είχε ζευγαρώσει με όλους:redface: !
Βέβαια αυτό που λέω παίζει να είναι μεγάλη κοτσάνα!:P Ποιός ξέρει!
Αυτό μπορεί να έγινε γιατί πήραν γονίδια από παλαιότερους προγόνους. Και στους ανθρωπους δεν συμβαίνει να είναι οι γονείς καστανοί και να βγει το παιδί ξανθό γιατί ήταν κάποιος παππούς? Νομος του Μεντελ...

ισχυει αυτο με τα γονιδια αλλα παιζουν ρολο κ τα χρωματα της μανας

Παιδια καλημέρα (ω ρε μανα ξενυχτιαααα...).

Ειμαι ο "μπαμπας" του Σιαμεζου :cool:

Αν καταλαβα καλα απο τα συμφραζομενα του Master την σουρλουλου εχω στην κουζινα μου :P Η οποια επισης πρεπει να επισημανω οτι εχει θρονιαστει μεσα στο κουτι με τα μαλακα τα υφασματα που τους βαλαμε για να κοιμουνται μπροστα στο καλοριφερ και δεν το κουναει ρουπι!:redface:

Ο δικος μου απο την αλλη φυλαει καραουλι μπροστα στο κουτι, κι οποτε κανει να πλησιασει ο καημενος να την μυρισει εχουμε το κλασικο γρυλισμα και μερικα χχχχχχχ :happy: Κλασικα πραγματα για πρωτη μερα.

Master για να μην ανυσηχεις, ολα βαινουν καλως, ο δικος μου παραειναι μπουνταλας για να κανει οτιδηποτε στραβο κι η δικια σου παραειναι ησυχη. Οποτε αναμενω αυριο να δω σε τι κατασταση θα ειναι το πρωι, οσο και το μεσημερι που θα γυρισω απο δουλεια. Λογικα αυριο το πολυ μεθαυριο θα χαλαρωσουν. Τωρα το φιλοσοφουν ενα πραμα, και κοιτιουνται :lol:

Ο γατουλης μου λοιπον λεγεται κατα κοσμο Πίσπος, η το καλιτεχνικο του Fredderic Von Grubenlicht, και ακουει στο Πίσπος και στο Gruben :cool: Είναι 2 χρονω αρσενικος Σιαμ, οχι βασιλικος (εχει ολοκληρη ουρα το καμαρι μου). Ειναι διαθεσιμος για πασα θυληκια (περιμενω τηλεφωνο αυριο απο την 2η γατουλα :redface:). Ηρεμος και μπουνταλας μεχρι αηδιας. Το τριχωμα του ειναι ελαφρως πιο σκουρο απο το κλασικο, καθως μετα απο ενα μεγαλο καυγα το καλοκαιρι με ενα αδεσποτο αρσενικο στις διακοπες μας κολησε δερματοφυτα και επρεπε να ξυριστει και να ψεκαζεται για 1 μηνα. Τον καυγα τον κερδισε παρεπιπτοντως...:up:
Ετσι το καινουριο τριχωμα του ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πιο απαλο, αλλα ελαφρως σκουροτερο. θα προσπαθησω να σηκωσω και φωτογραφιες του το συντομοτερο δυνατο.

Οποιος/α ενδιαφερεται μπορει να μου στειλει ενα mail στο paladin@rpgnet.gr και να επικοινωνησουμε. Μενω Θεσ/νικη πισω απο το Radio City κοντα στην Παρασκευοπουλου.

καλως ηρθες Paladin:) !!ελπιζω ολα να πανε καλα με τα γατουλακια που εχεις εκει(βασικα ειχα την εντυπωση οτι ο αρσενικος παει στο χωρο της θηλυκιας),αν και σιγουρα ο πιο τυχερος της υποθεσης ειναι ο γατουλης:lol:

να ρωτησω παντως κατι τωρα που σας βρηκα γιατι το'χω απορια(εννοω οσους ζευγαρωνουν τα γατακια του).εχετε κανει εξετασεις στις γατουλες να δειτε οτι δεν εχουν κατι που μεταδιδεται κατα το ζευγαρωμα?(π.χ. λευχαιμια,aids).ειδικα για παραδειγμα οταν αναφερεις οτι ο γατουλης(τ'ονομα ειναι πολυ δυσκολο για να το πω ολοκληρο:lol: )ειχε τσακωθει με αδεσποτο γατο...

Καλημερα Μαριελ και σε ευχαριστω για το καλοσωρισμα.

Γενικα στον γατο μου εχουν γινει και γινονται ολα τα απαραιτητα εμβολια και οτιδηποτε προβλεπεται, απο απεντομωσεις με αμπουλες, εμβολια στα 6μ-12μ-ανα χρονο, και χαπια για τα σκουλικια και απ'ολα.

Ειδικοτερα μετα την δερματοπαθεια που επαθε μετα τον καυγα του με τον αλλο αρσενικο γιναν ΟΛΕΣ οι εξετασεις για Aids της γατας, λευχαιμια, λοιπες αφροδισιες αρρωστιες, δερματικα κτλ κτλ κτλ. Το μονο που ειχε τσιμπησει τελικα ηταν Δερματοφυτα που ειναι κατι απλο και συνηθισμενο οπως με διαβεβαιωσε η κτηνιατρος :D

Πιστευω πως ολοι απο εμας που θελουν να θεωρουνται ζοωφιλοι και ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ απεναντι τοσο στους εαυτους τους, οσο και στα ζωακια τους οσο και στους γυρω τους, ακομη κι αν το ζωο ειναι ΠΕΡΙΟΡΙΕΣΜΕΝΟ μεσα στο σπιτι παντα, ΠΡΕΠΕΙ να κανουν τις απαραιτητες εξετασεις/εμβολια/κτηνιατρικες επισκεψεις.

Οσον αφορα το να παει ο αρσενικος στη θυληκια, κι εγω ετσι νομιζα. Τελικα ομως επειδη οι αρσενικοι ειναι πιο ανησυχα πλασματα, καλο ειναι να πηγαινει η θηλυκια στον αρσενικο. Την πρωτη φορα που προσπαθησαμε να ζευγαρωσουμε τον δικο μου και τον αφησαμε στο σπιτι μιασ θηλυκιας, μετα απο μιση ωρα αφου φυγαμε μας πηρε η κυρια να παμε να παρουμε τον γατο. Το καημενο ειχε ΑΦΗΝΙΑΣΕΙ και ορμουσε σε οτιδηποτε κινουνταν, ακομη και σε μενα και την αρραβωνιαστικια μου. Ηταν εκτος ελεγχου. Κατα τ'αλλα ο γατος μου ειναι κοινωνικοτατος και καθ'ολα ηρεμος οπως μπορει να σε διαβεβαιωσει κι ο Master, και τετοια συμπεριφορα δεν δικαιολογειται. Ετσι το εψαξα καλυτερα και ανακαλυψα οτι για λογους ευκολοτερης προσαρμογης, "συνηθως" η θηλυκια παει επισκεψη :redface:.

Ετσι το εψαξα καλυτερα και ανακαλυψα οτι για λογους ευκολοτερης προσαρμογης, "συνηθως" η θηλυκια παει επισκεψη :redface:.
Όντως αυτό πρέπει να γίνεται.:)

Επισεις μιας και ανεφερα οτι θα σηκωσω φωτο του γατουλη μου, η μονη που εχω προχειρη απο δουλια ειναι αυτη που εχω στο avatar μου, στην οποια ειναι ο Πισπος την ημερα που αρραβωνιαζομουν :lol: Με ολες τις επισημοτητες οπως βλεπετε :up: Μολις μπορεσω να ανακαλυψω κι αλλες θα τις σηκωσω ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back