Απορίες ζευγαρώματος!

• Thread starter Thread starter Zbeebz
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
:up:
υπέροχο, αρκετά κατατοπιστικό! Εμένα η δικιά μου είναι γκρί ριγέ και ο γαμπρός είναι σιάμ, τι γατάκια θα βγουν άραγε? :happy:
προς το παρόν περιμένουμε τον οίστρο μας για να γίνει το προξενιό..
Vibe, να ξέρεις ότι πιθανότατα θα βγουν πολλά μαύρα. Παλιά, όταν η Έλλη μου (καφέ-τιγρέ) ζευγάρωνε με τον Σιαμέζο Μητσούκο, έβγαζαν πολλούς μαύρους απογόνους. Κάπου είχα διαβάσει πως αυτό είναι συνηθισμένο (σιαμέζικο + κοινό γατί = πολλά μαύρα γατάκια), αλλά δεν θυμάμαι πού το είχα διαβάσει... :hmm:
Και ναι, καλύτερα είναι να πάει ο γάτος στο μπουντουάρ της γάτας. :D
Αλλιώς η γάτα μπορεί να φοβηθεί και να αγριέψει.
Καλή επιτυχία στο προξενιό σας!!! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τυχερούλης ο Πίπης:lol::lol::lol::lol:

Ε όχι και Πίπης,:lol::lol::lol::lol::P:P:PΠίτσης,άντε Πρίγκιπας.:P:P:P:P:PΖηλεύεται που τα καταφέραμε με την πρώτη:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε όχι και Πίπης,:lol::lol::lol::lol::P:P:PΠίτσης,άντε Πρίγκιπας.:P:P:P:P:PΖηλεύεται που τα καταφέραμε με την πρώτη:up::up::up::up:

Ναιιιιιιι....ζηλεύουμεεεεεεε.:redface:...θέλουμε και μεις μωράαααα:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back