ruko
Διάσημο μέλος
Δεν βρισκω που ειναι τα θεματα που ανοιξα ( εχω χασει καθε σημειο αναφορας με τα πριν κα σε πολλα θεματα παω και βρισκω μονο 2-3 αγγελιες ενω ξερω οτι λογικα πρεπει αν εχει πολλες δεν ξερω γιατι)Ευχαριστω παω να το ξαναζωντανεψω ελπιζω να το ξαναβρω μετα
Τα βρίσκεις από το προφίλ σου (πατώντας το όνομά σου αριστερά > Στατιστικά > Θέματα που ξεκίνησε ο χρήστης) όπως παλιά.

Επίσης μπορείς να τα βρεις από την Αναζήτηση (πάτα την επιλογή Συζητήσεις).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Πρώτα απ' όλα έχουμε χάσει τον μπούσουλα που λέμε και εμείς στα νησιά...αργεί δε σαν γαιδούρι που τραβάει σε ανηφόρα...και τρίτον οι φωτο που είχα στην υπογραφή μου γιατί δεν εμφανίζονται;Πάω να τις ξαναβάλω και βγαίνει σαν τσουτσού μια πινακίδα που λέει ότι έπρεπε να απολογηθώ στο e-steki και να πω ποιός μου το σύστησε...ο "κανενας" αυτός μου το σύστησε...πρέπει να απαντήσω κιόλας για να μπουν οι φωτογραφίες μου;Τέλος πάντων πατάω για να απαντήσω και δεν ανοίγει...Έλεος...δηλαδή...οι δικές σας βρε κορίτσια μπήκαν απ'ευθείας,ή τις ξαναβάλατε;
ΘΕΛΩ ΤΟ ΠΑΛΙΟ MY CAT ΠΙΣΩ...
Το ιδιο καναλι τραβηξα κι εγω ...περασα απο ιερα εξεταση για να ανεβασω την υπογραφη...και αυτο εντελως τυχαια....απλα με βομβαρδισε με ενα σωρο ερωτησεις για να μπορεσω να συνδεθω την πρωτη φορα...κΑΙ τυχαια ανεβασα και την υπογραφη μου.
Απο την επεξεργασια του προφιλ μου το καταφερα ...αν θυμαμαι καλα...

Θελουμε το μαι κατ οπως ηταν....εδω και τωρα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
brigite
Διάσημο μέλος
Θα ήταν εύκολο να ανεβάσετε ένα screenshot του μηνύματος λάθους ώστε να δούμε τι πρόβλημα υπάρχει;
Για όσους/όσες δεν γνωρίζετε, screenshot είναι ουσιαστικά το εξής : τραβάτε μια "φωτογραφία" της οθόνης και την σώζετε σε ένα αρχείο. Παράδειγμα του τι είναι screenshot μπορείτε να δείτε σε αυτό εδώ το μήνυμα.
Τα βήματα είναι τα εξής: (πηγή)
- Την ώρα που θα σας εμφανίσει το μήνυμα ή την οθόνη λάθους, πατάτε το κουμπί "PrintScreen" του πληκτρολογίου σας. >>Εικόνα<<
- Ανοίγετε το Microsoft Paint. Για να το κάνετε αυτό, πατήστε Start > All Programs > Accessories > Paint. (Έναρξη > Προγράμματα > Βοηθήματα > Ζωγραφική). Εικόνα 2 στα δεξιά. >>Εικόνα<<
- Πηγαίνετε στο Edit menu (Επεξεργασία) και πατάτε Paste (Επικόλληση). >>Εικόνα<<
- Πατήστε File > Save As (Αρχείο > Αποθήκευση ως). Στο παράθυρο που εμφανίζεται, αλλάξτε το "Save As Type" σε PNG ή JPG. Γράψτε ένα όνομα αρχείου για την εικόνα σας. Επιλέξτε ένα μέρος για να το αποθηκεύσετε, όπως στην επιφάνεια εργασίας σας, και πατήστε save (Αποθήκευση). >>Εικόνα<<
Έπειτα την ανεβάζετε στο παρόν θέμα. Αρχίστε ένα νέο μήνυμα και στα κουμπιά που έχει η φόρμα πατήστε τον συνδετήρα
. Στο πεδίο που λέει "Μεταφορά αρχείου από τον Η/Υ", όπου υπάρχει η εικόνα που βλέπετε στα δεξιά σας, πατάτε το "Browse" και επιλέγετε το αρχείο που μόλις αποθηκεύσατε. Πατάτε έπειτα το κουμπί "Ανέβασμα" και περιμένετε να ανέβει. Όταν ανεβεί είστε έτοιμες και μπορείτε να πατήσετε "Καταχώρηση απάντησης" για να στείλετε το μήνυμά σας.![]()
[highlight]Είναι πολύ σημαντικό να ανεβάζετε screenshots[/highlight], όταν ένα πρόβλημα είναι περίεργο και δεν μπορείτε να το περιγράψετε, γιατί μας βοηθά στον εντοπισμό του κι έτσι η διόρθωσή του θα γίνει πολύ πιο γρήγορα. Δυστυχώς με γενικές περιγραφές τύπου "error" είναι δύσκολο να "μαντέψουμε" τι πρόβλημα υπάρχει.
Ό,τι απορίες έχετε ρωτάτε, εδώ είμαστε να σας τις λύσουμε.![]()
Πρεπει πρωτα να κανω μαθηματα στην compiuter practika ,για να κανω αυτα μου γραφετε.Σορυ αλλα δεν περιμενα οτι πρεπει να ειμαι εξπερ στα ηλεκτρονικα.....

brigite
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εκει που εχει επιλογη χρωματων διπλα απο την διαφημηση, μου το εβγαλε μονο την πρωτη φορα, δεν μπορω να το αλλαξω τωρα??
Συνημμένα
brigite
Διάσημο μέλος
https://ischool.e-steki.gr/showthread.php?t=56666 στο δευτερο ποστ αυτου του θεματος ειναι ακριβως αυτο που μου βγαζει κι εμενα ,οταν με πεταει εξω απο το συστημα.
Που εξαφανιστηκε βρε παιδια η σελιδα με το προβλημα που σας γραφω....;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Όσον αφορά τα bugs, μην τρέχετε να γράψετε το παραμικρό που δεν πήγε καλά μια φορά, αν δεν ξανασυμβεί. Δεν οφείλονται τα πάντα στο site. Αν συμβεί και 2η φορά, τότε καλό θα ήταν να το αναφέρετε.
Επίσης, όπως ανακοίνωσα και στο iSchool:
Πολλοί από εσάς θα παρατηρήσατε ότι το MyCat ήταν κλειστό σήμερα από τις 14:00 μέχρι τις 21:00.
Ο λόγος ήταν ότι υλοποιούσαμε κάποια από τα όσα μας ζητήσατε.
Συγκεκριμένα, πλέον μπορείτε να διαγράφεστε από κάθε section του site, πηγαίνοντας απλά στην Επεξεργασία Επιλογών σας:
View attachment 25981
(επί του παρόντος, αν δεν έχετε επισκεφθεί ποτέ κάποιο section, το εν λόγω κουτάκι είναι τσεκαρισμένο, δηλ. δεν θεωρείστε μέλη του. Καλό θα ήταν να το κοιτάξετε κι εσείς.)
Επίσης, τσεκάροντας ΟΛΑ τα κουτάκια, απενεργοποιείτε το λογαριασμό σας από το site γενικότερα, άρα πλέον δεν χρειάζεται να επικοινωνείτε μαζί μας για αυτό (αλλά προσοχή: Μετά δεν μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά!).

Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά section στο οποίο δεν έχετε γραφτεί, θα σας ζητείται να γραφτείτε:
View attachment 25982
Όταν πάει κάποιος να δει το προφίλ σας από section στο οποίο δεν είστε γραμμένοι, θα βλέπει μήνυμα λάθους:
View attachment 25983
Στη λίστα μελών δεν εμφανίζονται χρήστες που δεν έχουν γραφτεί στο iSchool: https://www.mypetz.gr/memberlist.php?&order=DESC&sort=posts&pp=30
Σίγουρα το σύστημα εγγραφών/διαγραφών θα έχει bugs, αφού ουσιαστικά μιλάμε για υπόθεση μιας μέρας. Ελπίζω όμως να εκτιμήσετε την καλή διάθεση μας να ικανοποιήσουμε τα αιτήματα σας. Μην ξεχάσετε να κάνετε report οποιαδήποτε bugs εδώ: https://www.mypetz.gr/project.php
elvenstar
Επιφανές μέλος
δεν θα είναι κάπως σπαστικό αυτό;Όταν επισκέπτεστε για πρώτη φορά section στο οποίο δεν έχετε γραφτεί, θα σας ζητείται να γραφτείτε:
View attachment 25982

Subject to change
e-steki.gr Founder
Όχι, γίνεται μια φορά για κάθε site και δεν συμπληρώνεις τίποτα, απλά πατάς το κουμπί.δεν θα είναι κάπως σπαστικό αυτό;![]()
Έγινε γιατί υπήρξαν παράπονα ότι τάχα μου "σας γράψαμε με το ζόρι σε κάποιο site". Τα οποία δεν στέκουν από τεχνικής απόψεως, αφού πλέον υπάρχει 1 account, αλλά αν έτσι νιώθουν κάποιοι καλύτερα...
Voula
Διάσημο μέλος
Έλεος ρε παιδιά, ειλικρινά έλεος. Σεβαστείτε αυτό που οι περισσότεροι φωνάζουμε εδώ μέσα. Θέλω το σάιτ στην μορφή που το γνώρισα. Δεν θέλω και δεν γουστάρω να μπαίνει ο κάθε άσχετος στην μέση.
Έγινα μέλος σε ένα σάιτ για γάτες. Δεν με ενδιαφέρει καθό9λου μα καθόλου οτιδήποτε άλλο.
Δεν με ενδιαφερει π.χ να πηγαίνω στο θέμα 'Πάμε για καφέ' και απο κάτω να διαβάζω παραπλήσια θέματα του στυλ
'σας αφήνουν οι γονείς σας να βγαίνετε ?'
Δεν έβλεπα την ώρα να μπω στο φόρουμ και τώρα όλο αυτό χάθηκε. Μήπως προσπαθειτε να μας πείτε να την κάνουμε με ελαφρά πηδηματάκια? Εσείς δεν κάνατε αναβάθμιση, εσείς κάνατε ριζική αλλαγή χωρίς να λάβετε καθόλου υπόψη το γεγονός τι θέλουμε εμείς.
Δεν με ενδιαφέρει να βλέπω τους συνδεδεμένους χρήστες σε 3 σάιτ, με ενδαιφέρει μόνο να βλέπω πoιος είναι στο mycat.
Προσπαθώ να μπω μέσα σε παλιά θέματα για να δω τι γίνεται και μου βγάζει NOT FOUND
. Χάθηκαν οι φωτογραφίες των γατιών μου που είχα. Πατάω mycat και βγαίνει mycate-steki. Κάντε κάτι το συντομώτερο σας παρακαλώ και μην μας γράφετε στα παλιά σας τα παπούτσια.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπηκα σημερα στο χαριζονται και μου βγαζει στη 1 σελιδα τα χαριζονται του 2006!!!!! Αν μπει καποιος επισκεπτης δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει να ψαξει να βρει το 2010 στην σελιδα 96!!!!
Γενικως οι αλλαγες περνουν καποιο χρονο...ομως συμφωνω με τους παραπανω...οτι ο καθε ασχετος μπαινει και κανει πλακιτσα...οπως το παραδειγμα εφαγα γατοτροφη...και αλλα πολλα.... εδω νομιζω οτι ειναι ενα σαιτ το οποιο εχει να κανει με ανθρωπους που μοιραζονται μια αγαπη για ψυχουλες και επειδη ζουμε στην Ελλαδα αυτο ειναι περιεργο...οταν εγινα μελος ενιωσα οτι μιλουσα με ανθρωπους που με καταλαβαιναν...τωρα εχω να υποστω το δουλεμα του καθε πιτσιρικου!!!!

Δεν αισθανομαι και πολυ ανετα με αυτο.....
Τελος παντων επειδη ολοι εδω θελουμε να βρουμε σπιτακια για τα αδεσποτακια τουλαχιστον να διορθωσετε το Χαριζονται και τις σελιδες αν ειναι ευκολο
moukelis
Επιφανές μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
ΥΓ: Συγγνώμη που δεν απαντάω σε όλους, αλλά πνίγομαι κι εγώ. Αυτά που αναφέρετε να τα κοιτάτε ξανά μετά από καμιά μέρα γιατί διορθώνονται συνεχώς bugs.
lilian
Δραστήριο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπερα
μπηκα σημερα στο χαριζονται και μου βγαζει στη 1 σελιδα τα χαριζονται του 2006!!!!! Αν μπει καποιος επισκεπτης δεν νομιζω οτι θα ασχοληθει να ψαξει να βρει το 2010 στην σελιδα 96!!!!
Γενικως οι αλλαγες περνουν καποιο χρονο...ομως συμφωνω με τους παραπανω...οτι ο καθε ασχετος μπαινει και κανει πλακιτσα...οπως το παραδειγμα εφαγα γατοτροφη...και αλλα πολλα.... εδω νομιζω οτι ειναι ενα σαιτ το οποιο εχει να κανει με ανθρωπους που μοιραζονται μια αγαπη για ψυχουλες και επειδη ζουμε στην Ελλαδα αυτο ειναι περιεργο...οταν εγινα μελος ενιωσα οτι μιλουσα με ανθρωπους που με καταλαβαιναν...τωρα εχω να υποστω το δουλεμα του καθε πιτσιρικου!!!!
Δεν αισθανομαι και πολυ ανετα με αυτο.....
Τελος παντων επειδη ολοι εδω θελουμε να βρουμε σπιτακια για τα αδεσποτακια τουλαχιστον να διορθωσετε το Χαριζονται και τις σελιδες αν ειναι ευκολο
Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μου βγάζε πρώτα-πρώτα μηνύματα πολύ παλιά.
Και τελικά η λύση ήταν πολύ απλή.
Κατέβα κάτω,κάτω που έχει την ταξινόμηση του θέματος βάσει...και ρύθμισε να είναι με βάσει την ώρα τελευταίου μηνύματος και φθήνουσα.

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Προσπαθώ να μπω μέσα σε παλιά θέματα για να δω τι γίνεται και μου βγάζει NOT FOUND:mad2:. Χάθηκαν οι φωτογραφίες των γατιών μου που είχα. Πατάω mycat και βγαίνει mycate-steki. "
Βουλα κι εμενα αυτο μου τη σπαει,δεν νιωθω πλεον στο "σπιτι" μου,νιωθω φιλοξενουμενη και ειναι πολυ αβολο,ακομα και στο τσατ που μπαινω σπαζομαι γιατι εκει που πιανουμε μια συζητηση πεταγεται (ανα 10λεπτο)κι ενα ξεκαρφωτο πιτσιρικι και τα χαλαει ολα,καθομαστε κι ασχολουμαστε με βλακειες,ειναι πολυ κουραστικο.

Subject to change
e-steki.gr Founder
Αυτό είχα την εντύπωση ότι χτες βράδυ το έφτιαξα, υπάρχει ακόμα;Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ μου βγάζε πρώτα-πρώτα μηνύματα πολύ παλιά.Και τελικά η λύση ήταν πολύ απλή.
Κατέβα κάτω,κάτω που έχει την ταξινόμηση του θέματος βάσει...και ρύθμισε να είναι με βάσει την ώρα τελευταίου μηνύματος και φθήνουσα.![]()
lilian αυτό που λες υπάρχει ακόμα; Δεν άλλαξα κάτι σχετικό.
Προς όλους: Το να γκρινιάζετε "θέλουμε το παλιό MyCat" δεν έχει νόημα, και να ήθελα, δεν γίνεται. Μπορείτε όμως να κάνετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις ώστε να γίνει καλύτερο. Σχεδόν ΟΛΑ όσα σας ενοχλούν ΔΕΝ είναι σκόπιμα. Και όσα δεν είναι σκόπιμα, σιγά σιγά φτιάχνονται, λίγη υπομονή χρειάζεται γιατί 1 άνθρωπος είμαι κι εγώ. Πχ αυτό με τους συνδεδεμένους και από τα 3 sites υπάρχει μόνο στην κορυφή της σελίδας. Στην αρχική του MyCat και τους συνδεδεμένους χρήστες σας, δεν ισχύει.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Αυτό είχα την εντύπωση ότι χτες βράδυ το έφτιαξα, υπάρχει ακόμα;
lilian αυτό που λες υπάρχει ακόμα; Δεν άλλαξα κάτι σχετικό.
Προς όλους: Το να γκρινιάζετε "θέλουμε το παλιό MyCat" δεν έχει νόημα, και να ήθελα, δεν γίνεται. Μπορείτε όμως να κάνετε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ προτάσεις ώστε να γίνει καλύτερο. Σχεδόν ΟΛΑ όσα σας ενοχλούν ΔΕΝ είναι σκόπιμα. Και όσα δεν είναι σκόπιμα, σιγά σιγά φτιάχνονται, λίγη υπομονή χρειάζεται γιατί 1 άνθρωπος είμαι κι εγώ. Πχ αυτό με τους συνδεδεμένους και από τα 3 sites υπάρχει μόνο στην κορυφή της σελίδας. Στην αρχική του MyCat και τους συνδεδεμένους χρήστες σας, δεν ισχύει.
εχεις δικιο....εμενα παντως το σαιτ μου αρεσει πιο πολυ τωρα..το μονο προβλημα,εκτος απο τα τεχνικα που πιστευω οτι θα αντιμετωπιστουν,ειναι το γνωστο.....με καποιους απο το αλλο σαιτ που δημιουργουν προβληματα...

bunny
Περιβόητο μέλος
Stop running this script?
A script on this page is causing Internet Explorer to run slowly.If it continues to run your computer may become unresponsive.
Και αν δεν πατήσω Yes,κολλάει.
Δεν εννοώ ότι δεν μπορώ να μεταφράσω το μήνυμα,αλλά...έλεος πια, μου τα 'χει πρήξει! (συγνώμη κιόλας...)
Τί είναι αυτό το script που έχετε βάλει στο site? Αλήθεια,είναι πολύ ενοχλητικό. Επίσης έχω το πρόβλημα με τα smilies που δεν εμφανίζονται...
Υπομονή έχω,απλά θέλω να ξέρω αν θα διορθωθεί.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool