Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Καλησπέρα!
Οταν πατάω στην ενότητα με τα άρθρα,δε μου εμφανιζει παρά μονο ένα.Παρόλα αυτά,αν βρω καποιο ποστ μου σε άρθρο,και το επιλέξω,μου βγαζει κανονικα ολες τις κατηγοριες και τα υπολοιπα αρθρα.Επισυναπτω κι ενα print screen για να δειτε τι εννοω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• bug.jpg
    bug.jpg
    150 KB · Εμφανίσεις: 14
@moukelis: Ευχαριστώ, αλλά εσύ που έχεις πιο άνεση με αυτά, μπορείς να γράψεις bug report?

@bunny και όποιον άλλον έχει αυτό το πρόβλημα: Μπορείτε είτε να κάνετε αναβάθμιση τον Internet Explorer (δεν χρειάζεται να ΑΛΛΑΞΕΤΕ browser όπως είπαν κάποιοι! Απλά έχετε πολύ παλιό, ο νέος είναι μια χαρά) είτε να περιμένετε γύρω στις 15 μέρες που θα το διορθώσω, γιατί είναι κάτι που απαιτεί αρκετό χρόνο για να φτιαχτεί, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εκανα ηδη Λια.;)
Ηθελα να στειλω και μια αναφορα αλλα δεν λειτουργει,απο οτι ειδα εχει κανει κι αλλος αναφορα για αυτο,οποτε θα κανω μια κι εγω.

Βρε κορίτσια, εσάς σας πείραξαν μόνο γραμματοσειρές, σμαιλις και πιτσιρίκια στο τσατ?
Εμένα δε με βάζει καν!!!!
Σάββατο 2 π.μ. μετά τη βόλτα είπα να μπω να σας δω λιγάκι. Μου βγάζει "Ο σερβερ είναι απασχολημένος, κάντε υπομονή". Ξαναδοκιμάζω, κι άλλη υπομονή. Μέχρι τις 2.30 έκανα υπομονή και τίποτε, άντε καληνύχτα.
Κυριακή δεν μπήκα καν στον κόπο.
Δευτέρα μεσημέρι γυρνάω από τη δουλειά μες στα νεύρα γιατί πέτυχα έναν που με το αυτοκίνητο σημάδεψε ένα γατάκι και στο τσακ αστόχησε, μπαίνω, διαβάζω ένα-δύο θέματα και πάλι κολλάει και πάλι ο σερβερ απασχολημένος, και πάλι κάντε υπομονή. Κάνω αρκετή και μπαίνω ίσα-ίσα να τα γράψω, δεν ξέρω αν θα δεχτεί την απάντηση ή θα είναι πάλι απασχολημένος αλλά η υπομονή έχει και όρια....
Και μη μου πείτε να γυρίσω να διαβάσω πίσω σελίδες να δω αν το ανέφερε κι άλλος, δεν έχω τόσο χρόνο...
Επίσης δεν ξέρω πως να κάνω bug report, δεν ξέρω καν αν είναι bug αλλά σπάστηκα πολύ....

Εκανα ηδη Λια.;)
Ηθελα να στειλω και μια αναφορα αλλα δεν λειτουργει,απο οτι ειδα εχει κανει κι αλλος αναφορα για αυτο,οποτε θα κανω μια κι εγω.
Αν έχει κάνει άλλος, τότε μην κάνεις, απλά πάτα ότι συμβαίνει και σε σένα.

Βρε κορίτσια, εσάς σας πείραξαν μόνο γραμματοσειρές, σμαιλις και πιτσιρίκια στο τσατ?
Εμένα δε με βάζει καν!!!!
Σάββατο 2 π.μ. μετά τη βόλτα είπα να μπω να σας δω λιγάκι. Μου βγάζει "Ο σερβερ είναι απασχολημένος, κάντε υπομονή". Ξαναδοκιμάζω, κι άλλη υπομονή. Μέχρι τις 2.30 έκανα υπομονή και τίποτε, άντε καληνύχτα.
Κυριακή δεν μπήκα καν στον κόπο.
Δευτέρα μεσημέρι γυρνάω από τη δουλειά μες στα νεύρα γιατί πέτυχα έναν που με το αυτοκίνητο σημάδεψε ένα γατάκι και στο τσακ αστόχησε, μπαίνω, διαβάζω ένα-δύο θέματα και πάλι κολλάει και πάλι ο σερβερ απασχολημένος, και πάλι κάντε υπομονή. Κάνω αρκετή και μπαίνω ίσα-ίσα να τα γράψω, δεν ξέρω αν θα δεχτεί την απάντηση ή θα είναι πάλι απασχολημένος αλλά η υπομονή έχει και όρια....
Και μη μου πείτε να γυρίσω να διαβάσω πίσω σελίδες να δω αν το ανέφερε κι άλλος, δεν έχω τόσο χρόνο...
Επίσης δεν ξέρω πως να κάνω bug report, δεν ξέρω καν αν είναι bug αλλά σπάστηκα πολύ....

αν καταλαβα καλα...αυτο συμβαινει οταν το σαιτ ειναι κλειστο λογω εργασιων....ε....πως θα γινουν καποια πραγματα;..πρεπει να κλεινει το σαιτ για καποιες ωρες.....:)

Το εικονιδιο Forum εξαφανιστηκε εσκεμμενα απο τις επιλογες?:hmm: Δεν με πειραζει, απλα με βολευε για να κανω ανανεωση της σελιδας. :bounce:
forum.jpg

Συνημμένα

• forum.jpg
    forum.jpg
    91,3 KB · Εμφανίσεις: 10
  • forum.jpg
    forum.jpg
    91,3 KB · Εμφανίσεις: 10
Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2195959:
Το εικονιδιο Forum εξαφανιστηκε εσκεμμενα απο τις επιλογες?:hmm: Δεν με πειραζει, απλα με βολευε για να κανω ανανεωση της σελιδας. :bounce:
forum.jpg

μπορεις βρε να κανεις ανανεωση πιο ευκολα....κατω απο τα τευλευταια μνμτα...λεει...ανανεωση...πατα το...και στους χρηστες το λεει..οσον αφορα οταν εισαι μεσα σε ενα θεμα...πατα το home...ουτως ή αλλως στο νεο σαιτ...τα ιδια ακριβως εβγαζε:)

μπορεις βρε να κανεις ανανεωση πιο ευκολα....κατω απο τα τευλευταια μνμτα...λεει...ανανεωση...πατα το...και στους χρηστες το λεει..οσον αφορα οταν εισαι μεσα σε ενα θεμα...πατα το home...ουτως ή αλλως στο νεο σαιτ...τα ιδια ακριβως εβγαζε:)

Ευχαριστω :pc: Απλα μου εκανε εντυπωση :blink: Εψαχνα να πατησω και μπερδευτηκα προς στιγμην, λεω που βρισκομαι :ermm::loltooth:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2195981:
Ευχαριστω :pc: Απλα μου εκανε εντυπωση :blink: Εψαχνα να πατησω και μπερδευτηκα προς στιγμην, λεω που βρισκομαι :ermm::loltooth:

και εγω,μην νομιζεις..τα ιδια επαθα σημερα...απλα..το επαθα,πριν απο σενα...:loltooth::loltooth::loltooth::loltooth:

Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2195959:
forum.jpg
Παλιότερα υπήρχε γιατί ορισμένοι χρήστες μπορεί να μην έβλεπαν το forum επειδή ήθελε scroll down. Ανανέωση έκανε ...καταλάθος λόγω αμέλειας, κανονικά έπρεπε απλά να σε πηγαίνει πιο κάτω στη σελίδα.
Πλέον τα άρθρα πήγαν στη sidebar, οπότε δεν χρειάζεται scroll down για να δεις το forum.

Πάντως για τα πιο συχνά tasks όπως να δεις τα τελευταία μηνύματα ή ποιοί είναι συνδεδεμένοι, δεν χρειάζεται ανανέωση όλης της σελίδας, αρκεί το κουμπάκι ανανέωση που ανανεώνει μόνο αυτό το σημείο, οπότε είναι πιο γρήγορο. ;)

καλησπέρα ,
θέλω να ρωτήσω γιατί δεν μπορώ να επεξεργαστώ την υπογραφή μου?
Αυτό δεν γίνεται από το προφίλ? που πρέπει να πάω?
Ευχαριστώ

Ούτε παλιότερα γινόταν από το προφίλ :confused:

Κάνε κλικ στο username σου πάνω δεξιά και μετά πάτα Επεξεργασία Υπογραφής.

αμαν..παλι βλεπω το σαιτ διαφορετικο.....και τα μισα πραγματα λειπουν.....και ειμαι και με τον χρωμ....α ρε γμτ...τι γινεται;:worry:

αμαν..παλι βλεπω το σαιτ διαφορετικο.....και τα μισα πραγματα λειπουν.....και ειμαι και με τον χρωμ....α ρε γμτ...τι γινεται;:worry:

με τον μοτζιλα παλι...δεν εχω προβλημα..τι να πω....ευτυχως που εχω κατεβασει 3 μπροουσερς...:D

Kαι εγω το ιδιο προβλημα εχω τωρα, δεν ξερω τι γινεται. :/: Εβγαλα και ενα print screen, να δειτε περιπου πως ειναι, αλλα δεν μπορω να το ανεβασω (δεν μου ανοιγει τα συνημμενα) Θελω να ανοιξω και ενα θεμα στις αναδημοσιευσεις (για κατι αγγελιες που ειδα και εφαγα φρικη) και δεν μπορω απο πουθενα, τα παντα λειπουν! :eek:

Όντως, ο chrome έχει πρόβλημα σήμερα :/:
Ανεβάζω ένα screenshot:

Συνημμένα

• chrome.JPG
    chrome.JPG
    83,6 KB · Εμφανίσεις: 7
Όντως, ο chrome έχει πρόβλημα σήμερα :/:
Ανεβάζω ένα screenshot:

οπως τα λες...:loltooth::loltooth:..απο χτε αργα το βραδυ το επαθε..:confused:

Πολύ πιο λειτουργική η καινούργια μούρη μας, Λία! :)
Με τον κενό χώρο κάτω από τα fora θα κάνουμε κάτι;

Η αλήθεια είναι ότι έχουμε μπερδευτεί αρκετά γιατί από χθες μέχρι σήμερα βλέπω πάλι αλλαγές .Κάνουμε υπομονή κ ελπίζουμε να σταθεροποιηθεί η κατάσταση σύντομα!!!!:hmm:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back