ruko
Διάσημο μέλος
Τα γατοsmilies θα επανέλθουν στο μέλλον.Πολύ καλή ιδέα, Ηρώ! Μάλλον ξέρεις τι θα πω τώρα.
(Bug report)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τι πειραζε το vbulletin και επρεπει να αλλαχθει; Βλεπω μια αλλαγη του layout ως κατι πιο φανταχτερο, ναι υπαρχουν καποιες συμπαθητικες νεες προσθηκες αλλα το φορουμ εχει γινει βαρυ. Επισης πεφτει πολυ scrollarisma για διαβασμα στο φορουμ αφου τα παντα εχουν γινει τεραστια (τρομακτικα mobile/netbook unfriendly).
Η ενοποιηση του mycat με το e-steki ειναι τεραστιο φαουλ. Εαν καποιοι εχουν κολληματα και γουσταρουν να πειραζουν, να ενοχλουν, να χλευάζουν χρηστες ενος αλλου φορουμτωρα πια μπορουν να το κανουν με τις ευλογιες της ενοποίησης..
Μαλλον στη προσπαθεια να γινει πιο φανταχτερο το φορουμ ξεχαστηκε ο παραγοντας simplicity. Τα πιο διαστημα δικτυακα φορουμς αλλωστε στο ιντερνετ ειναι αυτα που ειναι απλα, ελαφρια και γρηγορα χωρις πολλα φρου φρου και αρωματα.
Προσωπικα απογοητευμενος, μακαρι να ειχε ξανα το mycat δικο του αποκλειστικο domain (μα subdomain??) με vbulletin στη παλια μορφη.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ευχαριστώ.
@sakura-chan: Και στο προηγούμενο MyCat έτσι δεν ήταν; Μάλλον δεν κατάλαβα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν μου αρέσει καθόλου και δεν έχω κάνει ποτέ chat εκτός σίτε και όπως είπαν και τα άλλα κορίτσια δεν με ενθουσιάζει το γεγονός ότι άσχετοι θα μπαίνουν στην παρέα.
Προς το παρόν είμαι φοβερά αποπροσανατολισμένη.
Ελπίζω με τον καιρό να διορθωθεί το θέμα της ταχύτητας γιατί διαφορετικά δεν θα είναι δυνατόν ο διάλογος μεταξύ των μελών.
Μακάρι όλα να φτιάξουν με τον καιρό.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
ας πω και την δικη μου γνωμηΤις αλλαγες ηδη τις συνηθησα και δεν με απασχολουν (εκανα και το φορουμ με τα θεματα/απαντησεις μωβ και ειναι φανταστικο!). Προσωπικα ουτε εμενα μου αρεσει που μπαινουν και οι αλλοι απο τα αλλα φορα, αλλα τι να κανουμε; Στο διαδυκτιο ειμαστε και εχει προσβαση ο καθενας! Επιπλεον, ισως αυτο να ειναι και καλο γιατι ειναι πιθανο να ενδιαφερθουν περισσοτερα ατομα για τις γατες και συνεπως να υιοθετηθουν περισσοτερα γατακια. Ισως και τα μικρα παιδακια μαθουν κατι σχετικο με την αγαπη προς τα ζωα
Το μονο που θελω να αλλαξει απο το φορουμ (προς το παρον), ειναι τα emoticons. Τα βρισκω καπως δυσχρηστα. Δεν γινεται να δημιουργηθει ενα μενου στα δεξια που να περιλαμβανει πιο πολλα ή να μπορουμε να επιλεξουμε ποια θελουμε να εμφανιζονται συχνοτερα στο ηδη υπαρχον μενου; Το pop up παραθυρο μου φαινεται καπως αβολοA! Γινεται επισης να διορθωσετε/αφαιρεσετε τα emoticons που δεν λειτουργουν;
βρεν Ηρω..εχω επιλεξει και εγω το μωβ χρωμα...αλλα δεν μου το βγαζει το ρημαδι...μου εδχει συνεχεια αυτο το ροζουλι μπεζ...μπλιαχ...τι να κανω;;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Πρώτον, αυτό είναι βέβαιο, ακόμα και του χείριστου τύπου να ήταν οι αλλαγές (όποιος κι αν είναι αυτός).επειδη διαβασα αρκετα περι θα συνηθίσουμε κτλ,
Ωστόσο, εγώ δεν είπα ποτέ "θα το συνηθίσετε". Αυτό το έγραψαν άλλα μέλη.
Εγώ είπα απλά υπομονή, μέχρι να διορθωούν τα προβλήματα.
vBulletin είναι ακόμα.Τι πειραζε το vbulletin και επρεπει να αλλαχθει;
Οι λόγοι έχουν αναφερθεί και ξανά. Εν συντομία:
- Διευκόλυνση όσων είναι μέλη και στα 3 (περίπου ένα 10%)
- Ευκολότερη συντήρηση για εμάς
- Περισσότερα features για εσάς
Βλεπω μια αλλαγη του layout ως κατι πιο φανταχτερο, ναι υπαρχουν καποιες συμπαθητικες νεες προσθηκες αλλα το φορουμ εχει γινει βαρυ.
Τι εννοείς έχουν γίνει τεράστια; Δεν άλλαξε το μέγεθος από κάτι...Επισης πεφτει πολυ scrollarisma για διαβασμα στο φορουμ αφου τα παντα εχουν γινει τεραστια (τρομακτικα mobile/netbook unfriendly).
Υπάρχουν bans από μεμονωμένα sections.Η ενοποιηση του mycat με το e-steki ειναι τεραστιο φαουλ. Εαν καποιοι εχουν κολληματα και γουσταρουν να πειραζουν, να ενοχλουν, να χλευάζουν χρηστες ενος αλλου φορουμτωρα πια μπορουν να το κανουν με τις ευλογιες της ενοποίησης..
Επίσης, αν κάποιοι γουστάρουν να πειράζουν, να ενοχλούν και να χλευάζουν, δεν είναι ευπρόδεκτοι και στο e-steki γενικότερα, και υπάρχουν κανόνες για αυτό.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Μπορεί κάποια από εσάς να μου εξηγήσει λίγο πιο αναλυτικά το πρόβλημα με τα smilies, σε κάποιο bug report?
Ευχαριστώ.
@sakura-chan: Και στο προηγούμενο MyCat έτσι δεν ήταν; Μάλλον δεν κατάλαβα...
ναι, αλλα μου ανοιγαν σε αλλο tab ενω τωρα εμφανιζεται αλλο παραθυρο στην οθονη (το θετικο ειναι οτι ελαχιστοποιειται
). Αν γινεται βγαλτε τα emoticons που δεν λειτουργουν. Ειναι ολα ομορφα αλλα πολλα
Προσωπικα αν βαζατε αλλα 3-4 emoticons που χρησιμοποιουνται συχνα στο μενου δεξια θα ηταν σουπερ (ειδικα αυτες τις φατσουλες που πιστευω οτι τις χρησιμοποιουν οι χρηστες αρκετα συχνα => 
). Κατα τ' αλλα, ολα ειναι σουπερ! 
βρεν Ηρω..εχω επιλεξει και εγω το μωβ χρωμα...αλλα δεν μου το βγαζει το ρημαδι...μου εδχει συνεχεια αυτο το ροζουλι μπεζ...μπλιαχ...τι να κανω;;
πηγαινε στην επεξεργασια επιλογων και εκει που λεει "Εμφάνιση όλων των μηνυμάτων στο δικό μου χρώμα" επελεξε "ναι"

Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
Αργει σε τραγικο βαθμο ακομα και να μου αλλαξει σελιδα, πολλες φορες απλα "κατεβαζει παροχη"και δοκιμαζω πολλες φορες μεχρι να ξαναμπω.Αλλα υποθετω θα λυθει αυτο.
Το δικο μου προβλημα ειναι για τα θεματα που παρακολουθω, παλια εβγαζε τον καταλογο ποια απο αυτα εχουν νεα απαντηση, τωρα δεν τα βρισκω πουθενα, προσπαθησα να τα βρω απο τον πινακα ελεγχου χρηστη αλλα μονο για ενα θεμα βρηκα και παλι που λεει "τελευταιες ενεργειες της ΟΔ σε θεματα/μηνυματα σας" . Τα θεματα που παρακολουθω πως τα βρισκω λοιπον;Επισης εχουν χαθει και πρεπει ολα να τα επιλεξω απο την αρχη; Γιατι καποια ηδη επρεπε να τα ξαναεπιλεξω απ'οσο ειδα

Συμφωνω με την Ηρω οτι τα emoticons ειναι δισχρηστα.
Αυτο που λεει οτι εχω στειλει μονο ενα μνμ στο e steki τι σημαινει;
Βασικα οκ χασαμε λιγο την μπαλα αλλα ενταξει λογικο μεχρι να προσαρμοστουμε

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
),,,και μραβο στα παιδια που το εφτιαξαν αμεσως...
ΤΓ...βρε παιδια...τα γραμματα εμενα στο ιδιο μεγεθος μου τα εμφανιζει με το παλιο...ισως πρεπει να ρυθμισετε το ζοομ σας...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..ευχαριστω Ηρω...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

ΥΓ....σαν τους γερους του μαπετ σοου κανουμε βρε....αιντε...μια χαρα ειναι το σαιτ...αρκει να διορθωθουν καποια πραγματα...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
επειδη διαβασα αρκετα περι θα συνηθίσουμε κτλ, έχοντας στησει κάποια φορουμς και ξέροντας πολυ καλα τι θέλει ο μεσος χρηστης, το φορουμ με τη τωρινη μορφη εχει χασει σημαντικους ποντους.
Τι πειραζε το vbulletin και επρεπει να αλλαχθει; Βλεπω μια αλλαγη του layout ως κατι πιο φανταχτερο, ναι υπαρχουν καποιες συμπαθητικες νεες προσθηκες αλλα το φορουμ εχει γινει βαρυ. Επισης πεφτει πολυ scrollarisma για διαβασμα στο φορουμ αφου τα παντα εχουν γινει τεραστια (τρομακτικα mobile/netbook unfriendly).
Η ενοποιηση του mycat με το e-steki ειναι τεραστιο φαουλ. Εαν καποιοι εχουν κολληματα και γουσταρουν να πειραζουν, να ενοχλουν, να χλευάζουν χρηστες ενος αλλου φορουμτωρα πια μπορουν να το κανουν με τις ευλογιες της ενοποίησης..
Μαλλον στη προσπαθεια να γινει πιο φανταχτερο το φορουμ ξεχαστηκε ο παραγοντας simplicity. Τα πιο διαστημα δικτυακα φορουμς αλλωστε στο ιντερνετ ειναι αυτα που ειναι απλα, ελαφρια και γρηγορα χωρις πολλα φρου φρου και αρωματα.
Προσωπικα απογοητευμενος, μακαρι να ειχε ξανα το mycat δικο του αποκλειστικο domain (μα subdomain??) με vbulletin στη παλια μορφη.
Αχ ειπες τεχνικα ακριβως οσα σκεφτομουν, κι εγω καταλαβαινω οι βολευει τους διαχειριστες αλλα α εδω ηταν ιδιο το παλιο δε θα χα προβλημα κι ας ημαστε και με αλλους δεκα αλλα ετσι με τα οριζοντια απο τη μια τα βαρια απο την αλλη τα πολυ μεγαλα γραμματα που κανεις μια ωρα να διαβασες τς απαντησεις ενος θεματος εινα δυσχρηστο και οντως πριν ημασταν σιγουροι οοι ειναι εδω αποτελουν εγγυηση γατοφιλιας τωρα δεν ξερω.. κι εκεινα τα γατοσμαιλευς που ετρεμε το στοματακι τους η τα αλλα τα ερωτευμενα με τις καρδουλες που ηταν γατουλες ελπιζω να ξαναμπουν ηταν πολυ εκφραστικα
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

Νομιζω πως ανακαλυψα και ενα bug αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Οταν ανοιγω το παραθυρακι με τα smilies ανοιγει κανονικα. Οταν ομως κανω ελαχιστοποιηση για να συνεχισω να γραφω την απαντηση μου και μετα κανω μεγιστοποιηση, δεν ανοιγει και πρεπει να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω για να εμφανιστει. Το παθαινω μονο εγω ή το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος;
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
Επίσης μου την δίνει που χάθηκαν όλες οι συνδρομές μου, και άντε φτου κι απ'την αρχή να τις ξαναμαζέψω.
Δεν μου ανοίγει και τα smileys τώρα!
Κάτα τα άλλα μια χαρά!
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος
να πω την αληθεια, εμενα μου αρεσε που ενωθηκαν τα 3 φορα. Ακουγα πριν λιγο καιρο για το e-steki αλλα βαριομουν να φτιαξω λογαριασμο και δεν εμπαινα στον κοπο να μπω για να διαβαζω τις διαφορες ενοτητες. Τωρα μου φαινεται πιο πρακτικο και ισως αρχισω να παιρνω μερος και σε συζητησεις εκει
Νομιζω πως ανακαλυψα και ενα bug αλλα δεν ειμαι σιγουρη. Οταν ανοιγω το παραθυρακι με τα smilies ανοιγει κανονικα. Οταν ομως κανω ελαχιστοποιηση για να συνεχισω να γραφω την απαντηση μου και μετα κανω μεγιστοποιηση, δεν ανοιγει και πρεπει να το κλεισω και να το ξανα ανοιξω για να εμφανιστει. Το παθαινω μονο εγω ή το εχει παρατηρησει και κανενας αλλος;
To ιδιο ακριβως κανει και σε μενα.

Παντως ουτε εγω εχω προβλημα με τη γραμματοσειρα, τα ιδια μου φαινονται
(βλεπω ολες το μωβ διαλεξαμε σαν χρωμα ε;
julia
Διακεκριμένο μέλος
γιατί εγώ θέλω διπλό μαστίγιο....
Ευχαριστώ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool