stellak
Διάσημο μέλος
Στέλλα μου, για το πρώτο αδιάβαστο μήνυμα πατάς ακριβώς το βελάκι που λες. Δεν ξέρω γιατί σε πάει πίσω.Αυτό συμβαίνει μόνο την πρώτη φορά που μπαίνεις σε ένα θέμα ή κάθε φορά;
Το ξέρω ότι πατάω το σωστό βελάκι
Το θέμα είναι ότι δεν το κάνει μόνο την πρώτη φορά που μπαίνω σε ένα θέμα. Μπαίνω πχ στο "Γιατρέ, αρρώστησε", όπου είχα μπει και εχτές. Και που με πάει, λες; Στη σελίδα 207 ενώ μέχρι τώρα το θέμα έχει 217 σελίδες, ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ!!!
Επίσης, στη λίστα των αδιάβαστων θεμάτων μου έχει και θέματα που ξέρω πάρα πολύ καλά ότι τα έχω διαβάσει, άρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάβασταΚοίτα, ξέρω ότι χρειάζεται χρόνος για να "στρώσει" το site, καθόλου δε με πειράζει αυτό. Αυτό που με πειράζει είναι το κοινόβιο, όπως ξαναείπα - δε μου πάει το χίπικο, τι να κάνουμε, πες με μυστήρια, politically correct, πες με όπως θες, σκασίλα μου
- και μάλλον θα παρατηρήσατε οι mods ότι τα πρώτα κρούσματα βλαμμένων που μπήκαν για bullying φάνηκαν από την πρώτη μέρα, μη χαθεί και πολύτιμος χρόνος για κακοήθειες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Μα σε ποιο τσατ λετε? εγω μπηκα και δεν ειναι κανενας εκει( καλο ειναι το ξεχωρισμενο παρεπιπτοντως )??? εσεις βγαλατε κα μαστιγια και κοπανατε και κοσμο???
Καλό μου,
Το chat είναι πάνω αριστερά τέρμα γωνία, τώρα το πρωί προφανώς και δεν είναι κανείς μέσα... εχτές όλη μέρα έγινε πάρτυ...
Τώρα χωρίστηκαν τα 3 sites, εχτές ήμασταν ένα άντε 2 όποτε έφτιαχνε κάποια κοπέλα ένα για γάτες, γιατί έσβηνε μόλις έβγαινε και ο τελευταίος απο το δωμάτιο... Μαστίγια δεν βγάλαμε, αλλά τα ακούσαμε καλά...
Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με κάθε @@@ στο chat να του κάνω την χάρη να απαντάω, εάν υπάρχει δυνατότητα report εκεί καλώς, αλλιώς θα δούμε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Καλό μου,
Το chat είναι πάνω αριστερά τέρμα γωνία, τώρα το πρωί προφανώς και δεν είναι κανείς μέσα... εχτές όλη μέρα έγινε πάρτυ...
Τώρα χωρίστηκαν τα 3 sites, εχτές ήμασταν ένα άντε 2 όποτε έφτιαχνε κάποια κοπέλα ένα για γάτες, γιατί έσβηνε μόλις έβγαινε και ο τελευταίος απο το δωμάτιο... Μαστίγια δεν βγάλαμε, αλλά τα ακούσαμε καλά...
Προσωπικά δεν θα ασχοληθώ με κάθε @@@ στο chat να του κάνω την χάρη να απαντάω, εάν υπάρχει δυνατότητα report εκεί καλώς, αλλιώς θα δούμε.![]()
τετοιο τρελο πανηγυρι ειχε χθες?!?!?! Ολα τα καλα τα χανω! Δεν με πειραζει αν με βριζουν σε πραγματικο χρονο, γιατι θα μπορω να ανταποδιδω τις καλες κουβεντες
Παντως το report στο chat μου φαινεται λιγο αδυνατο. Ενας mod εκει θα ηταν πιο χρησιμος να πεταει εξω τον καθε κομπλεξικο
Ισως αν εμπαινε και ενα bot το οποιο θα αναγνωριζε βρισιες κτλ να βοηθουσε 
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Που θα πάει θα την βρώ την άκρη

edit: Μόλις ανακάλυψα ότι λείπει η υπογραφή μου... να δω και τι άλλο.
stellak
Διάσημο μέλος
edit: Μόλις ανακάλυψα ότι λείπει η υπογραφή μου... να δω και τι άλλο.
Κι εμένα λείπει η υπογραφή μου, και διάφορες φωτό από το θέμα μας... Κάνε υπομονή, θα ανακαλύψεις κι άλλα, δεν είναι θέμα. Surprise!

konstans
Περιβόητο μέλος
Σαν σχόλια από γραφείο γνωριμιών μου φαίνονται

Luna
Περιβόητο μέλος
Επίσης τα σχόλια που γράφει δίπλα στη φωτό μας είναι λίγο.....κάπως.
Σαν σχόλια από γραφείο γνωριμιών μου φαίνονται![]()

καλο!!!!ακριβως ετσι φαινεται!!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Και έλεγα δεν θα το πει κανένας; Γιατί μέχρι να διαβάσω όλο το κεφάλαιο αυτό μου πήρε και κάμποση ώρα τόσο αργό που είναι.
Luna
Περιβόητο μέλος

Terifique
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ απολύτως!!! Και επίσης όλη η αντίληψη 'όλοι μαζί' δεν μου αρέσει καθόλου!!! Μήπως να χωριστούν οι προσβάσεις παρόλο την συνύπαρξη στον server;.. ή κάτι τέτοιο;;
Το layout και οι αλλαγές είναι κάτι που με τον χρόνο συνηθίζεται και προσωπικά ήμουν λίγες μέρες στο παλιό site οπότε δεν έχω τόσο το σύνδρομο της παλιάς συνήθειας.
'Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να προσθέσει φωτογραφίες σε ποστ, σαν συνημμένο;; Μου βγάζει:
Λάθη στο ανέβασμα αρχείου
Copy of P1623_23-01-10.JPG:
Exceeds forum quota by 2,36 GB.
Η φωτογραφία έχει μέγεθος 692ΚΒ μόνο.
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ήμαρτον, τι άλλο θα ακούσω ακόμα!
Όσον αφορά δεδομένα που δεν μεταφέρθηκαν, κάντε οπωσδήποτε bug report
Και μην ξεχνάτε να ψηφίζετε σε υπάρχοντα bug reports ώστε να ξέρω τι θεωρείτε σημαντικότερο και να το αντιμετωπίζω με μεγαλύτερη προτεραιότητα.
Όσοι έχετε πρόβλημα με το κουτάκι των smilies ή τη γραμματοσειρά, αναφέρετε και τι browser χρησιμοποιείτε (και την έκδοση του, χοντρικά)
Ευχαριστώ και καλημέρα!
Subject to change
e-steki.gr Founder
Διορθώθηκε.Συμφωνώ απολύτως!!! Και επίσης όλη η αντίληψη 'όλοι μαζί' δεν μου αρέσει καθόλου!!! Μήπως να χωριστούν οι προσβάσεις παρόλο την συνύπαρξη στον server;.. ή κάτι τέτοιο;;
Το layout και οι αλλαγές είναι κάτι που με τον χρόνο συνηθίζεται και προσωπικά ήμουν λίγες μέρες στο παλιό site οπότε δεν έχω τόσο το σύνδρομο της παλιάς συνήθειας.
'Εχει κανείς άλλος πρόβλημα με το να προσθέσει φωτογραφίες σε ποστ, σαν συνημμένο;; Μου βγάζει:
Λάθη στο ανέβασμα αρχείου
Copy of P1623_23-01-10.JPG:
Exceeds forum quota by 2,36 GB.
Η φωτογραφία έχει μέγεθος 692ΚΒ μόνο.
Terifique
Δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Το θετικο για μενα ειναι οτι κατω απο καθε ονομα γραφει καποια πραγματα για τον καθε χρηστη και μ'αρεσει που μπορουμε να αλλαξουμε και το χρωμα.
roulsydney
Διάσημο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

...ετσι ειναι,ή εγω δεν εχω βρει το συστημα;..και αν εχω δικιο...θα επανελθει;
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ο λόγος που έγινε η ενοποίηση είναι πέρα από τη διευκόλυνση αρκετών μελών που ήταν και στα 2, και η ευκολότερη συντήρηση. Στο MyCat μπορεί να είχατε ένα bug για μήνες και να μην φτιαχνόταν. Τώρα θα αντιμετωπίζονται πολύ πιο γρήγορα!
πουπουλίνα, οι εικόνες προφιλ καταργήθηκαν, διότι εκτός του ότι υπάρχουν τα avatar, πλέον έχετε albums στο προφιλ.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Επιπλέον το πρωϊ δεν με έβαζε μου έβγαζε απασχολημένο σέρβερ. Επιπλέον τι είναι ρε παδιά το bug report και πως αλλάζει το χρώμα. Από το πολύ ψάξιμο χτες έβλεπα το my cat στον ύπνο μου
ruko
Διάσημο μέλος
Το δικο μου προβλημα ειναι για τα θεματα που παρακολουθω, παλια εβγαζε τον καταλογο ποια απο αυτα εχουν νεα απαντηση, τωρα δεν τα βρισκω πουθενα, προσπαθησα να τα βρω απο τον πινακα ελεγχου χρηστη αλλα μονο για ενα θεμα βρηκα και παλι που λεει "τελευταιες ενεργειες της ΟΔ σε θεματα/μηνυματα σας" . Τα θεματα που παρακολουθω πως τα βρισκω λοιπον;Επισης εχουν χαθει και πρεπει ολα να τα επιλεξω απο την αρχη; Γιατι καποια ηδη επρεπε να τα ξαναεπιλεξω απ'οσο ειδα![]()
Το ξέρω ότι πατάω το σωστό βελάκιΤο θέμα είναι ότι δεν το κάνει μόνο την πρώτη φορά που μπαίνω σε ένα θέμα. Μπαίνω πχ στο "Γιατρέ, αρρώστησε", όπου είχα μπει και εχτές. Και που με πάει, λες; Στη σελίδα 207 ενώ μέχρι τώρα το θέμα έχει 217 σελίδες, ΚΑΙ ΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΧΤΕΣ!!!
Επίσης, στη λίστα των αδιάβαστων θεμάτων μου έχει και θέματα που ξέρω πάρα πολύ καλά ότι τα έχω διαβάσει, άρα δεν είναι σε καμία περίπτωση αδιάβαστα
Αυτά μάλλον οφείλονται σε λαθάκια κατά τις μεταφορές δεδομένων. Παρακαλώ για οτιδήποτε τέτοιο λειτουργικό κάντε bug report ακόμα κι αν δεν είστε σίγουροι ότι πρόκειται για bug και όσοι αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα ψηφίστε για να μπορούν οι admins να δώσουν προτεραιότητα.
Αυτο που λεει οτι εχω στειλει μονο ενα μνμ στο e steki τι σημαινει;
Δεν ξέρω,
αλλά πολλοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Υποθέτω ότι θα φτιαχτεί σύντομα.Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: εχτές όταν πάταγα στο βελάκι δίπλα από το καλωσόρισες konstans μου έβγαζε επιλογές του στυλ "θέματα που παρακολουθείτε, επεξεργασία προφίλ, προσωπικά μηνύματα κ.α. Τώρα με πηγαίνει κατευθείαν στο προφίλ μου. Whyyyyyy?
Συμβαίνει ακόμα αυτό; Εγώ τα βλέπω κανονικά.

Report στο chat γίνεται??? και πώς? μιας και φεύγουν οι γραμμές με τέτοια ταχύτητα πάνω που σχεδόν με το ζόρι τα διαβάζουμε....
Είδα ότι έκανες report και προς το παρόν εξετάζεται. Επειδή δεν πολυμπαίνω εκεί και δεν ξέρω τι γίνεται,
εξακολουθούν αυτά τα φαινόμενα; Προς το παρόν, αν γίνει κανένα έκτροπο, μπορείς να πάρεις ένα screenshot για να το δούμε ή να φωνάξεις κάποιον mod που είναι online (από εδώ).Ράνια, για bug report ακολούθησε το λινκ που δίνω πιο πάνω, διαφορετικά μπορείς να το βρεις και κάτω δεξιά σε κάθε σελίδα εκεί που λέει Bugs & Ideas.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool