ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Καταλαβαίνω ότι κάθε αρχή και δύσκολη, αλλά βρε μοδερατορ τι κείμενο!?!! είναι αυτό που βγαίνει κάτω από το άβαταρ κάθε κοπέλας.??!!!!!!!
Η Γιάννα το νούμερο 12 είναι 25 χρονών και μένει στα Πατήσια.Είναι φοιτήτρια ιατρικής λατρεύει το μπάσκετ και το κολύμπι.
Το αγαπημένο της χρώμα είναι το μπλέ και στον ελεύθερο χρόνο της λατρεύει να ζωγραφίζει.
Ιδέα μου ? ή μοιάζουμε με τα καλλιστεία του ΑΝΤ?
Καλά μιλάμε ότι έχει να πέσει πολύ γέλιο και δούλεμα.
Αλλα αυτό το θέμα με την ηλικία βρε παιδί μου μόνο σε μένα χτυπάει πάρα πολύ? Δεν γίνεται να σβήσει?
Μπορείς να την κρύψεις Λεττάκι. Πήγαινε στο προφίλ και απλά διάλεξε να μην είναι ορατή
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Θελω ομως να αλλαξετε κατι το οποιο δεν μου αρεσει.
Κατω απο τη φωτογραφια μας σε καθε ποστ που γραφουμε λεει : billio
Πολύ δραστήριο μέλος
Σε αλλους γραφει και το τι επαγγελμα κανει....Δεν μου αρεσει καθολου αυτο, μου θυμιζει γραφειο συνοικεσίων. Αν δεν μπορει να αλλαχτει πειτε το μου να παω να αλλαξω το προφιλ μου
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sicily
Εκκολαπτόμενο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος
Cloud and Snow
Δραστήριο μέλος
Αλλο να σας ανησυχήσει. Αμα πέσει σύρμα στα άλλα σημεια του σάιτ ότι το myCat είναι γυναικολίβαδο και πλακώσουνε λεφούσι οι γαμπροί!

Και τότε στοιχομοιθείες σαν αυτή που χα γραψει σε άλλο νήμα:
-"Εχεις κατοικίδιο?"
-"Ναι, ενα σκύλο τον Αζόρ. Πριν από 15 χρόνια..."
-"....."
-"Αλλα τώρα εχω BMW!"
-"...."
-"Θες να τη δεις?"
Θα πάει σύννεφο το καμάκι....
Βρε παιδιά, δεν είμαι παράξενος άνθρωπος αλλά σαν κάτι να μη μου αρέσει στην όλη ιστορία και αυτό είναι κάποιοι "εξυπνάκηδες" που μάλλον δεν έχουν την απαραίτητη σοβαρότητα ή τέλοσπάντων σεβασμό, οι οποίοι μπαίνουν σε διάφορα topics μέσα στο mycat και κάνουν μάλλον ειρωνικά σχόλια, ή τουλάχιτον έτσι αντανακλούν στα δικά μου μάτια (και όχι μόνο). Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα σχόλια στο topic της evelykar αλλά και της moukelis, και φαντάζομαι οτι αυτή η άσχημη νοοτροπία δεν θα σταματήσει εδώ. Προσπάθησα να το δω το θέμα με πάρα πολύ χιούμορ, αλλά δυστυχώς βλέπω οτι αυξάνεται με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός που το κάνει μια αηδία... Ο καθένας βέβαια έχει δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του, αρκεί να έχει μία. Δεν έχει δικαίωμα όμως να ειρωνεύεται και να μας κάνει το mycat έναν ιστότοπο που ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ αν θα τον επισκεφτούμε...
Προσπαθούμε να προλαβαίνουμε τέτοια φαινόμενα και να τα αντιμετωπίζουμε το ταχύτερο δυνατό και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να επιτραπούν τέτοιες νοοτροπίες.
Λίγη υπομονή και σιγά σιγά πιστεύω θα ηρεμήσουν όλοι.
Αν υποπέσει στην αντίληψη σας παρόμοιο φαινόμενο χρησιμοποιήστε το σύστημα αναφορών για να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες ταχύτερα.
Hlianna
Διάσημο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

Εγώ τώρα έχω πάθει αυτό που μας έλεγαν πάλαι ποτέ στο ΜΒΑ... Resistance to Change!

Δεν μου πολυαρέσει, αλλά υποθέτω ότι είναι νωρίς και θα ομαλοποιηθούν τα πράγματα, Κι εγώ θα προτιμούσα να είμαστε χωριστά από τους "άλλους", αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.
Πού είναι η γάτα μου, οέο? Μου φτάνει που δεν μπορώ να πάω να τη δω, να τη χάσω και από το λαπτοπ?

Τα γατόνια emoticon χάθηκαν δια παντός?'
Δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες, συγγνώμη αν επαναλαμβάνομαι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
το προσπάθησα χτες αλλά δεν μπορούσα Ράνια μου. Οκ θα ξαναδοκιμασω.Μπορείς να την κρύψεις Λεττάκι. Πήγαινε στο προφίλ και απλά διάλεξε να μην είναι ορατή
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
πως γινεται αυτο? δεν το βρισκω.Μπορείς να την κρύψεις Λεττάκι. Πήγαινε στο προφίλ και απλά διάλεξε να μην είναι ορατή
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τι να πω...Αν ηθελα να ημουν μελος στο στεκι και στο σκοολ θα ημουν ηδη και δεν καταλαβαινω το λογο που επρεπε να γινω με το ζορι.Και στα 3 σαιτ ο κοσμος διαμαρτυρεται για τις αλλαγες.Αν κανατε μια δημοσκοπηση το ποσοστο που γουσταρει οπως γιναμε τωρα ειναι ενα 10%.Οι υπολοιποι θελουν το παλιο μαικατ,στεκι και σκοολ
kounelaki
Περιβόητο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και δυσκολο....τι να πω? Το 10% δεν μου φαινεται αρκετο μπροστα στο 90% που δεν ειναι κοινα μελη.
Δεν μου αρεσει καθολου και ειναι ενας λογος να απαρνηθω ενα σαιτ που υπεραγαπουσα....
Hlianna
Διάσημο μέλος
Και εγω θα ψηφιζα υπερ του διαχωρισμου...
Αν και δυσκολο....τι να πω? Το 10% δεν μου φαινεται αρκετο μπροστα στο 90% που δεν ειναι κοινα μελη.
Δεν μου αρεσει καθολου και ειναι ενας λογος να απαρνηθω ενα σαιτ που υπεραγαπουσα....
συμφωνω απολυτα..
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
πως γινεται αυτο? δεν το βρισκω.
πας πάνω πάνω στο όνομά σου βρίσκεις το επεξεργασία προφίλ και από εκεί αλλάζεις ότι θες. Εκεί που λέει ημερομηνία γέννησης σου δίνει την επιλογή να μην εμφανίζεται
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειδα "εφυγαν" οι πρωτοι ενοχλητικοι

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
ΌΧΙ εμένα δεν μου το βγάζει αυτό.πας πάνω πάνω στο όνομά σου βρίσκεις το επεξεργασία προφίλ και από εκεί αλλάζεις ότι θες. Εκεί που λέει ημερομηνία γέννησης σου δίνει την επιλογή να μην εμφανίζεται
Ειναι που θέλω να το σβήσω , το καταλαβαίνει και μου παεί κόντρα το βλαμμένο.

Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Δεν βρίζουν αλλα όταν μπαίνουν μέσα σε ένα γατόφιλο σιτε και γράφουν οτι οι γάτες είναι μοχθηρες και ότι αγαπούν τα ζώα αλλά εξω από το σπίτι, ε! νομίζω ότι προκαλούν με τρόπο. Εμένα τώρα με κούρασαν και εφυγα από το τσατ γιατι πετάνε άσχετα συνέχεια και σου χαλάν το θέμα που συζητάς.Μου αρέσει που αναβάθμισαν το σιτε όμως πρέπει να καταλάβουν ότι εάν αφήσουν ανοιχτα έτσι τα τσατ στο τέλος θα μας χάσουν γιατί θαμας σπάσουν τα νεύρα.Αρχική Δημοσίευση από みことftw;2191970:Μηπως να κανατε ενα copy-paste αυτα που λεγονται στο τσατ? Λεω, μηπως. Να δουμε και ποια θα ειναι η προστασια των μελων του My cat, και ποια η αντιμετωπιση των υπολοιπων. Ευτυχως που δεν με συνδεει με το τσατ, γιατι θα ημουν απο τους πρωτους να φανε μπαν.
Ειδα "εφυγαν" οι πρωτοι ενοχλητικοι![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool