Απορίες και σχόλια για τις αλλαγές στο MyCat

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τωρα βλέπω οντως τις προηγούμενες σελιδες στα χαρίζονται , ουφ παλι καλα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ορισα κατι εγω η αν το κανα δεν ξερω πως το εκανα ευχαιστω γιατι ειναι βασικο για μας που βαζουμε πολλα θεματα.

Το αλλο δεν ξερω αν το κανω εγω η οχι γιατι και αλλοι το ειπαν πριν αν κοιταξεις και εαν μου βγαινουν εμενα ετσι πειτε εναν τροπο να μην ειναι τοσο ευρυχωρο η να κανουμε γρηγορα μια ανασκοπηση οσοι θελουμε να δουμε πολλα θεματα γρηγορα κ να παρουμε μια ιδέα. Εμενα μου φαινεται πολύ τραγικξο γιατι ειανι εργαλειο υιοθεσιων το σαιτ και οταν μπαινω πρεπει να δω ποιον θα βοηθησω γρηγορα ποιο γατακι κινδυνευει να πω κατι η να ενημρωσω πολλες αγγελιες και αυτο ειναι πολύ πιο δυσκολο τωρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λία, δύο πραγματάκια:
Θα μπορούσες (όπως συνέβαινε πριν την ανανέωση) να κάνεις κάτι ώστε να αλλάζει χρώμα το ποστ που μαρκάρεται προς merge, διαγραφή κλπ; Νομίζω ότι παλιά γινόταν κίτρινο. Καλό θα ήταν να ξέρουμε ποια μηνύματα έχουμε μαρκάρει.
Επίσης, να κοιτάξουμε λίγο το μενού που εμφανίζεται στα εργαλεία θεμάτων. Με mouseover πρασινίζει όλο το μενού και δεν βλέπεις τις επιλογές :/:

Εμένα πάλι, ενώ μου δουλεύαν όλα καλά, σήμερα μου κάνει το εξής περίεργο:
όταν επιλέγω το βελάκι για να πάω στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα ενός θέματος, με πάει στο τελευταίο μήνυμα της πρώτης αδιάβαστης σελίδας.:hmm:

Edit: μόλις ανακάλυψα ότι αυτό γίνεται όταν μπαίνω από explorer7, στο chrome μου τα βγάζει σωστά.

Τελευταία επεξεργασία:
Προσπαθώ απεγνωσμένα εδώ και μία ώρα να ανοίξω νέο θέμα στην ενότητα ...άλλα ζωάκια -αγγελίες αλλά είναι αδύνατο.:mad:
Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα error.:pc:

Προσπαθώ απεγνωσμένα εδώ και μία ώρα να ανοίξω νέο θέμα στην ενότητα ...άλλα ζωάκια -αγγελίες αλλά είναι αδύνατο.:mad:

αυτο,απο οτι εχω δει...το εχουν επισημανει και αλλοι...:/:

Μόνο σε αυτή την ενότητα; Ή το κάνει και σε άλλες;

ΥΓ: Σήμερα θα ασχοληθώ με ελάχιστα πράγματα, διότι γράφω μάθημα αύριο (ναι, σπουδάζω παράλληλα).

Καλη επιτυχια Λια!

Μόνο σε αυτή την ενότητα; Ή το κάνει και σε άλλες;

ΥΓ: Σήμερα θα ασχοληθώ με ελάχιστα πράγματα, διότι γράφω μάθημα αύριο (ναι, σπουδάζω παράλληλα).

Καλή επιτυχία και από μένα!:thumbup:

Επειδή θέλω να ανεβάσω μια αγγελία για δυο αδέσποτα σκυλάκια που ταίζουμε στην πυλωτή μας, και στην συγκριμένη ενότητα είναι αδύνατο, που αλλού θα μπορούσα να την ανεβάσω;

Καλό διάβασμα και καλή επιτυχία!! :)

Το μήνυμα αυτό στο βγάζει ο browser σου ή το site;

Είναι δηλαδή μήνυμα συστήματος (του mycat) σαν το παρακάτω;

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Το μήνυμα αυτό στο βγάζει ο browser σου ή το site;

Είναι δηλαδή μήνυμα συστήματος (του mycat) σαν το παρακάτω;

Μια λευκή σελίδα στην οποία λέει:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/e-steki.gr/httpdocs/includes/class_core.php on line 3355

Στην θεματική ενότητα "άλλα ζωάκια" στις αγγελίες προσπαθώντας να ανεβάσω ένα νέο θεματάκι.:hmm:
Το ίδιο και με τον chrome και με mozilla.

Αχ εγω έκανα αναβάθμιση και πάει καλύτερα!!!
Αλλά έκανα και μια ανακάλυψη: οταν ειναι πατημένο στον explorer το κουμπάκι που λέει compatibility view, είναι δίπλα από το πεδίο της διευθυνσης, γίνεται απελπιστικά αργό!

Δυστυχώς ούτε σήμερα δεν μπορώ να ανοίξω "νέο θέμα" στην ενότητα άλλα ζωάκια.:(
Επίσης στο post της ruko
https://www.mypetz.gr/posts/5395202/

δεν ανοίγει το link που παραμπέμπει σε άλλα site που μπορείς να βάλεις αγγελία.:(:(

Υ.Γ Να ρωτήσω και το εξής
Στην πλήρη επεξεργασία που μπορείς να κάνεις εκ των υστέρων στο πόστ που ανάρτησες, είδα ότι δεν υπάρχει η διαγραφή. Τώρα δηλαδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής; Παλιά αν δεν κάνω λάθος είχες αυτήν την δυνατότητα, μέσα σε κάποια χρονικά όρια.:hmm:

Τελευταία επεξεργασία:
Νίκη, έκανα bug report για τα λινκ. Όσο για το άλλο, λογικά θα έπρεπε να σου εμφανίζεται κάποιο κουμπάκι διαγραφής όταν πατάς Επεξεργασία (δεν βλέπεις κάτι του στιλ Πλήρης Επεξεργασία-Διαγραφή-Ακύρωση; ):hmm: αλλά λογικά θα σου απαντήσει η Λία, μόλις το δει.

@SofiaV: Αυτό είναι λογικό, αφού το Compatibility View εξομοιώνει τον Internet Explorer 7. Άρα αν υπάρχει πρόβλημα με αυτόν, θα υπάρχει και στο Compatibility View του 8 (με ορισμένες ελάχιστες εξαιρέσεις).

@Μυρτώ: Ναι, πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής. Κανονικά ούτε στο MyCat θα έπρεπε να υπάρχει, είχε ξεχαστεί μάλλον. Τα links πρέπει να δουλεύουν τώρα. :)

τελικα για το χρωμα που ρωτησα, δεν πηρα απαντηση...

τελικα για το χρωμα που ρωτησα, δεν πηρα απαντηση...
Συγγνώμη, ρωτάτε τόσα που ορισμένα αναπόφευκτα χάνονται.
Τι είχες ρωτήσει για το χρώμα;

Αλλά έκανα και μια ανακάλυψη: οταν ειναι πατημένο στον explorer το κουμπάκι που λέει compatibility view, είναι δίπλα από το πεδίο της διευθυνσης, γίνεται απελπιστικά αργό!
Αμάν! Πιάστηκα Κώτσος!:fool: Κι εγώ παραπονιόμουν για διάφορα, όπως γι' αυτό το κακό script που πετιόταν σαν -άντε να μην πω!- κάθε φορά που άλλαζα σελίδα. Μόλις είδα τι έγραψε η Σοφία, έψαξα και είδα ότι ήμουν κι εγώ σε compatibility mode. Το έβγαλα κι ησύχασα! :look:

Αμάν! Πιάστηκα Κώτσος!:fool: Κι εγώ παραπονιόμουν για διάφορα, όπως γι' αυτό το κακό script που πετιόταν σαν -άντε να μην πω!- κάθε φορά που άλλαζα σελίδα. Μόλις είδα τι έγραψε η Σοφία, έψαξα και είδα ότι ήμουν κι εγώ σε compatibility mode. Το έβγαλα κι ησύχασα! :look:
Οπότε κλείνω τη σχετική αναφορά σου, αφού υπάρχει άλλη για IE7. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back