yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Το αλλο δεν ξερω αν το κανω εγω η οχι γιατι και αλλοι το ειπαν πριν αν κοιταξεις και εαν μου βγαινουν εμενα ετσι πειτε εναν τροπο να μην ειναι τοσο ευρυχωρο η να κανουμε γρηγορα μια ανασκοπηση οσοι θελουμε να δουμε πολλα θεματα γρηγορα κ να παρουμε μια ιδέα. Εμενα μου φαινεται πολύ τραγικξο γιατι ειανι εργαλειο υιοθεσιων το σαιτ και οταν μπαινω πρεπει να δω ποιον θα βοηθησω γρηγορα ποιο γατακι κινδυνευει να πω κατι η να ενημρωσω πολλες αγγελιες και αυτο ειναι πολύ πιο δυσκολο τωρα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Θα μπορούσες (όπως συνέβαινε πριν την ανανέωση) να κάνεις κάτι ώστε να αλλάζει χρώμα το ποστ που μαρκάρεται προς merge, διαγραφή κλπ; Νομίζω ότι παλιά γινόταν κίτρινο. Καλό θα ήταν να ξέρουμε ποια μηνύματα έχουμε μαρκάρει.
Επίσης, να κοιτάξουμε λίγο το μενού που εμφανίζεται στα εργαλεία θεμάτων. Με mouseover πρασινίζει όλο το μενού και δεν βλέπεις τις επιλογές

konstans
Περιβόητο μέλος
όταν επιλέγω το βελάκι για να πάω στο πρώτο αδιάβαστο μήνυμα ενός θέματος, με πάει στο τελευταίο μήνυμα της πρώτης αδιάβαστης σελίδας.

Edit: μόλις ανακάλυψα ότι αυτό γίνεται όταν μπαίνω από explorer7, στο chrome μου τα βγάζει σωστά.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα error.

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Προσπαθώ απεγνωσμένα εδώ και μία ώρα να ανοίξω νέο θέμα στην ενότητα ...άλλα ζωάκια -αγγελίες αλλά είναι αδύνατο.
Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα error.![]()
αυτο,απο οτι εχω δει...το εχουν επισημανει και αλλοι...

Subject to change
e-steki.gr Founder
ΥΓ: Σήμερα θα ασχοληθώ με ελάχιστα πράγματα, διότι γράφω μάθημα αύριο (ναι, σπουδάζω παράλληλα).
moukelis
Επιφανές μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μόνο σε αυτή την ενότητα; Ή το κάνει και σε άλλες;
ΥΓ: Σήμερα θα ασχοληθώ με ελάχιστα πράγματα, διότι γράφω μάθημα αύριο (ναι, σπουδάζω παράλληλα).
Καλή επιτυχία και από μένα!
Επειδή θέλω να ανεβάσω μια αγγελία για δυο αδέσποτα σκυλάκια που ταίζουμε στην πυλωτή μας, και στην συγκριμένη ενότητα είναι αδύνατο, που αλλού θα μπορούσα να την ανεβάσω;
aretha
Περιβόητο μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος
Το μήνυμα αυτό στο βγάζει ο browser σου ή το site;Προσπαθώ απεγνωσμένα εδώ και μία ώρα να ανοίξω νέο θέμα στην ενότητα ...άλλα ζωάκια -αγγελίες αλλά είναι αδύνατο.
Μου βγάζει συνέχεια μήνυμα error.![]()
Είναι δηλαδή μήνυμα συστήματος (του mycat) σαν το παρακάτω;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Το μήνυμα αυτό στο βγάζει ο browser σου ή το site;
Είναι δηλαδή μήνυμα συστήματος (του mycat) σαν το παρακάτω;
Μια λευκή σελίδα στην οποία λέει:
Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in /var/www/vhosts/e-steki.gr/httpdocs/includes/class_core.php on line 3355
Στην θεματική ενότητα "άλλα ζωάκια" στις αγγελίες προσπαθώντας να ανεβάσω ένα νέο θεματάκι.

Το ίδιο και με τον chrome και με mozilla.
SofiaV
Πολύ δραστήριο μέλος
Αλλά έκανα και μια ανακάλυψη: οταν ειναι πατημένο στον explorer το κουμπάκι που λέει compatibility view, είναι δίπλα από το πεδίο της διευθυνσης, γίνεται απελπιστικά αργό!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Επίσης στο post της ruko
https://www.mypetz.gr/posts/5395202/
δεν ανοίγει το link που παραμπέμπει σε άλλα site που μπορείς να βάλεις αγγελία.

Υ.Γ Να ρωτήσω και το εξής
Στην πλήρη επεξεργασία που μπορείς να κάνεις εκ των υστέρων στο πόστ που ανάρτησες, είδα ότι δεν υπάρχει η διαγραφή. Τώρα δηλαδή δεν υπάρχει η δυνατότητα διαγραφής; Παλιά αν δεν κάνω λάθος είχες αυτήν την δυνατότητα, μέσα σε κάποια χρονικά όρια.

ruko
Διάσημο μέλος
αλλά λογικά θα σου απαντήσει η Λία, μόλις το δει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder
@Μυρτώ: Ναι, πλέον δεν υπάρχει δυνατότητα διαγραφής. Κανονικά ούτε στο MyCat θα έπρεπε να υπάρχει, είχε ξεχαστεί μάλλον. Τα links πρέπει να δουλεύουν τώρα.

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Συγγνώμη, ρωτάτε τόσα που ορισμένα αναπόφευκτα χάνονται.τελικα για το χρωμα που ρωτησα, δεν πηρα απαντηση...
Τι είχες ρωτήσει για το χρώμα;
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Αμάν! Πιάστηκα Κώτσος!Αλλά έκανα και μια ανακάλυψη: οταν ειναι πατημένο στον explorer το κουμπάκι που λέει compatibility view, είναι δίπλα από το πεδίο της διευθυνσης, γίνεται απελπιστικά αργό!
Κι εγώ παραπονιόμουν για διάφορα, όπως γι' αυτό το κακό script που πετιόταν σαν -άντε να μην πω!- κάθε φορά που άλλαζα σελίδα. Μόλις είδα τι έγραψε η Σοφία, έψαξα και είδα ότι ήμουν κι εγώ σε compatibility mode. Το έβγαλα κι ησύχασα! 
Subject to change
e-steki.gr Founder
Οπότε κλείνω τη σχετική αναφορά σου, αφού υπάρχει άλλη για IE7.Αμάν! Πιάστηκα Κώτσος!Κι εγώ παραπονιόμουν για διάφορα, όπως γι' αυτό το κακό script που πετιόταν σαν -άντε να μην πω!- κάθε φορά που άλλαζα σελίδα. Μόλις είδα τι έγραψε η Σοφία, έψαξα και είδα ότι ήμουν κι εγώ σε compatibility mode. Το έβγαλα κι ησύχασα!
![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool