Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Μαλλον δεν θελει ακομα να αφησει τα μωρα μονα τους, μια αλλη γατουλα μας εγραψε μια κοπελα πως δεν πηγαινε ουτε στην αμμο της. Βαλτε της το φαγητο της κοντα εκει που εχει τα μωρακια και αν δειτε και δεν τρωει παλι, ισως θα επρεπε να την δει κτηνιατρος.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σου!! Δεν γνωρίζω να σου πω σίγουρα, αλλά κ η Λίλη μου που γέννησε μόλις εχθές, πριν γεννήσει έφαγε ελάχιστα κ ξαναεφαγε σχετικά ανόρεχτα την επομένη μέρα, πιστεύω ότι ισως η όρεξη της αποκατασταθεί σιγά σιγά. Επίσης νεράκι ήπιε??? Θα συμφωνήσω βέβαια κ με την Βάσω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Να σας πω κατι που με εχει καταπληξει!! οπως προανεφερα αυτη η μικρη μου εχει δειξει την προτίμηση της στον συντροφο μου (ισως γιατι εγω μαλωνω λιγακι :ρ) κ τωρα που εχει ηρεμησει λιγακι απο την γεννα, ερχεται κ νιαουριζει κ δεν ξεραμε τι ηθελε! εν τελει (δοκιμασαμε 2-3 φορες) ηθελε τον καλο μου να καθεται διπλα στα μικρουλενια της για να παει να φαει!! το γλυκο μου...
Backdrop
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σας πω κατι που με εχει καταπληξει!! οπως προανεφερα αυτη η μικρη μου εχει δειξει την προτίμηση της στον συντροφο μου (ισως γιατι εγω μαλωνω λιγακι :ρ) κ τωρα που εχει ηρεμησει λιγακι απο την γεννα, ερχεται κ νιαουριζει κ δεν ξεραμε τι ηθελε! εν τελει (δοκιμασαμε 2-3 φορες) ηθελε τον καλο μου να καθεται διπλα στα μικρουλενια της για να παει να φαει!! το γλυκο μου...
Ψυχή μου!!! Πρέπει να λιώσατε!!!!!

Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
Ναιιιιι!!

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
Αχ μωρε τι καλο κοριτσι ειναι αυτο;;

Να χαιρεστε τη γατοοικογενεια σας!!!
Περιμενουμε συντομα νεα των μικρων.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
(Λιγο σατανικα τα ματια της Λίλης :ρ)
farfa
Νεοφερμένο μέλος
Γεια σας παιδάκια κι από μένα!
Η γατούλα μου η Σιμόν, 8 μηνών, έγινε μάνα (με έναν πολύ απρόσμενο και περίεργο τρόπο). Είναι η πρώτη της και τελευταία της γέννα (επίκειται στείρωση).
Όσον αφορά τον τοκετό και τις επόμενες 2 εβδομάδες που διανύουν τα μικρά, όλα πολύ καλά και φυσιολογικά. Είναι πραγματικά υπέροχο το θέαμα της μανούλας με τα μικρά! Τα φροντίζει, τα θηλάζει, είναι απίστευτο το ένστικτο τους. Με προβληματίζει μόνο το εξής: Όσες φωλίτσες κι αν της ετοίμασα ή βρήκε μόνη της μου τα φέρνει πάντα μετά από λίγο στο κρεβάτι πάνω μου, εκεί που κάθομαι ή ξαπλώνω ή κοιμάμαι. Και είναι τόσο επίμονη ώστε τις προάλλες επί μία ώρα τα πηγαινοφέρναμε. Δεν ξέρω τι να κάνω για να την ξεκολλήσω είναι πολύ επίμονη. Αλλά κι εγώ φοβάμαι μην πλακώσω κανένα στον ύπνο μου. Μου τα φέρνει στο λαιμό μου εκεί που κοιμόταν και η ίδια, ή πάνω στην κοιλιά και στα πόδια μου ενόσω κοιμάμαι. Ίσως σημαίνει ότι θέλει τη βοήθεια μου για κάτι? Αλλά δε βλέπω να συντρέχει κανένας τέτοιος λόγος. Εσείς τι λέτε?
Ευχαριστώ!
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ειχα μια γατουλα οταν ημουν μικρη και φυσικα εκεινη την εποχη δεν ξεραμε τι θα πει στειρωση, οποτε εμενε εγκυος και γεννουσε κανονικα περιπου δυο φορες τον χρονο. Οι γατες συνηθιζουν να δενονται ιδιαιτερα με ενα ατομο απο την οικογενεια με την οποια ζουν, με ολα ειναι φιλικες απλα δενονται παρα πολυ με εναν απ' ολους. Αυτη η γατουλα λοιπον ειχε ιδιαιτερο δεσμο με εμενα, οποτε οταν ηθελε να βγει εξω για οποιοδηποτε λογο, εκεινη την εποχη δεν ειχαμε ουτε αμμολεκανες και πηγαινε στον κηπο για την αναγκη της, μου εφερνε τα μωρα στο κρεββατι μου να τα προσεχω οσο θα ελειπε. Τουλαχιστον ετσι το ειχα εκλαβει εγω, οταν γυριζε ομως ερχοταν μονη της και τα επαιρνε ενα-ενα, αρα ειχε καποια λογικη αυτη μου η πεποιθηση.
Ισως λοιπον να συμβαινει το ιδιο και με την δικη σου γατουλα, μπορει να θελει να φαει, να παει τουαλετα με την ησυχια της και γι' αυτο σου φερνει τα μωρα της.

farfa
Νεοφερμένο μέλος
Λες αυτό να σημαίνει..? Βέβαια η δική μου στρογγυλοκάθεται, τα θηλάζει εκεί, κοιμούνται εκεί... Πάντως το ευχάριστο είναι ότι με εμπιστεύεται

προδρο
Νεοφερμένο μέλος
Εμένα η γάτα μου πρόκειται να γενίσει σε κανα πενταήμερο αλλά δεν ξέρω αν θα γενίσει κοντά στο σπίτι μου (ζω σε χωριό σε μονοκατοικία) και αν γενίσει κάπου μακριά και μπορώ να την επιβλέπω άραγες θα με αφήνει να τα παρακουλουθώ.
Απαντίστε μου γρήγορα παρακαλώ.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Καλησπέρα, εμένα η γατούλα μου γέννησε χθες τη νύχτα και έκανε 3 πανέμορφα υγιέστατα γατάκια. Ομως ησυμπεριφορα της γάτας μου έχει αλλάξει λίγο. Βασικά είναι η πρώτη της γέννα και απλά έχει γίνει πάρα πολύ χαδιάρα.. και συνέχια βγαίνει απο το κουτί και με ακολουθεί στο σπίτι νιαουρίζοντας. Δεν ξερω τι θελει. Πρίν δεν ηταν καθολου εκδηλωτικη.. ειδικά με εμένα που την ταλαιπωρώ καμια φορα (με την καλη εννοια). Μήπως εχει κανεις ιδεα γιατι το κανει; παίζει ρόλο που την βοήθησα χθες να γεννησει το πρωτο γατακι χαιδευοντας της την κοιλιτσα;
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

προδρο
Νεοφερμένο μέλος
.Το μεσιμέρι ξάπλωσε κάτω από το πεύκο μου και είχε σπασμούς .Πέστε μου ΓΡΗΓΟΡΑ τι γίνεται.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Waterlily
Νεοφερμένο μέλος

Waterlily
Νεοφερμένο μέλος
αλλα αν οντως κερδισα την εμπιστοσυνη της ειναι πολυ μεγαλο βημα κ με κανει πολυ ευτυχισμενη
σε ευχαριστω πολυ!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fontassakkas
Νεοφερμένο μέλος
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 6 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool