Αποφυγή εγκυμοσύνης;

ΑΓΓΕΛΟΣ2

Δραστήριο μέλος

Ο ΑΓΓΕΛΟΣ2 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 592 μηνύματα.
στα τα λεω στα γρηγορα και ελπιζω να βρεθει μια λυση...
γνωστη που μενει εξω απο το βολο εχει κτημα...στο κτημα αυτο μεταξυ των αλλων υπαρχουν και 2 θηλυκες γατες αγριες...η μια γεννησε 4 γατακια...τωρα ειναι περιπου 1 μηνων...το ενα το βρηκε χθες πεθαμενο με αιματα...μετα βρηκε και δευτερο με αιματα και σπασμενα τα 2 ποδια...ο αντρας της ΔΕΝ ενδιαφερετε απλα τα ταϊζουν...τιποτα παραπανω...το γατακι ηταν να πηγεναμε σημερα να το περναμε να δουμε τι θα καναμε...τελικα σημερα ειναι εξαφανισμενο....

θα παω ομως να παρω τα 2 γατακια ελπιζοντα ςνα βρουνσπιτι...αλλιως θα στειρωθουν και θ αμηνουν στο κτημα μας οπου απλα θα τους προσφερουμε τροφη....

οι γατες ειναι αγριες και εγω δεν εχω χρηματα για να τις στειρωσω...υπαρχει κατι εκτος τις ενεσης για να μην μενουν εγκυες?
καποιο χαπι ισως?
η ενεση ποσο κοστιζει?
χρηματα δεν εχω για να τις στειρωσω...

αν ξερετε κατι βοηθιστε...

τα γατακια θα τα παρω και μαλλον θα τα φυλοξενισω για λιγο καιρο σε ενα τροχοσπιτο που εχουμε..σπιτι μου δεν μπορω να τα εχω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: αποφηγη εγκυμωσηνης?

σε καμμια περιπτωση να μην κανεις ενεσεις...καταρχην καλε θα σου κοστισουν συνολικα πολυ περισσοτερο απο το να τις στειρωσεις...δεν κανεις μια φορα ενεση και τελειωσε...επαναλαμβανιονται αυτες και το κερδος για τους γιατρους ειναι μεγαλυτερο απο τη στειρωση που γινεται μια φορα και μετα τελειωνεις...το κυριοτερο ομως για μενα ειναι οτι αυτες οι ενεσεις προκαλουν ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΡΚΙΝΟ...θελεις να τις βλεπεις να υποφερουν;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οποτε οχι ενεσεις...υπαρχει κατι αλλο?
η στειρωση ειναι δυσκολο...
μιας και ειναι αγριες...πρεπει να βρω χρηματα...γιατρο που να περνει λιγα....και ειναι εξω απο το βολο και οι μερες που μπορουμε να παμε περιορισμενες...

μου φενετε θα παρω αυτα τα μωρα και θα της πω να μην μου ξαναπει τιποτα...το μονο που καταφερνω ειναι να στεναχωριεμαι επιδη δεν μπορω να βοηθισω τα γατακια...
τα μικρα θα τα παρω αυτα για να μην εχουν την ιδια τυχη με τα αδελφακια τους...ελπιζω να βρουν σπιτι σωστο...αλλιως απλα θα στειρωθουν(θα αρχισω να μαζευω λιγα-λιγα χρηματα μεχρι ναφτασουν 6-7 μηνων) και θα εχουν φαγητο και χαδακια οταν πηγενω στο κτημα(το χειμωνα μια φορα την εβδομαδα πηγενω εγω...αλλα ο παππους μου ειναι ολο το χρονο εκει)

ελπιζω να ειναι καλοτυχα...

το ξερω βρε αγγελε..ειναι μεγαλο προβλημα,και δυστυχως δεν υπαρχει κατι αλλο εκτος απο στειρωση και ενεσεις,οι οποιες ομως ειναι απαραδεχτες...σε καταλαβαινω απολυτα....προσπαθησε να τους πεισεις να τα στειρωσουν..:)

αυτο δεν το κανουν...ο ανθρωπος ειναι βλακας...η γυναικα του τον επισε και στειρωσαν εναν γατο γιατι τον αγαπουσε...και επιδη τωρα το γατι αγνοειτε της ειπε να μην του ξαναζητισει να χαλασει χρηματα για τα γατια...

θα παρω αυτα...ελπιζοντας...και θα της πω να μην μου ξαναπουν τιποτα...δεν μπορω να εχω και τα προβληματα πουθα επρεπε αλλοι να εχουν στο κεφαλι τους...

τηνπαρασκευη μαλλον θα παω...ελπιζω να τα πιασω ευκολα..θα σας βαλω φωτογραφιες...

εχεις δικιο και σε καταλαβαινω απολυτα...ας αναλαβει ο καθενας τις ευθυνες του...
,..ξερεις τι φοβαμαι;;;οτι ο αντρας της τα σκοτωνει...με αιματα..και μαλιστα με σπασμενα ποδια....κατι δεν μου αρεσει..:hmm:

δεν νομιζω...καποιος γατος ισως...αυτος ελειπε στη δουλεια οσο εγινε αυτο....αλλα νομιζω οτι αυτος το πεταξε τπτ μετα...γιατι αυτη το εβαλε στο υπογειο μεχρι να παμε να το παρουμε....

τεσπα...θα μαθετε νεα τους οταν εχω...

ευχαριστω για την συμπρασταση εφη!

δεν νομιζω...καποιος γατος ισως...αυτος ελειπε στη δουλεια οσο εγινε αυτο....αλλα νομιζω οτι αυτος το πεταξε τπτ μετα...γιατι αυτη το εβαλε στο υπογειο μεχρι να παμε να το παρουμε....

τεσπα...θα μαθετε νεα τους οταν εχω...

ευχαριστω για την συμπρασταση εφη!

μα τι λες τωρα;;;τα ιδια περναμε οι περισσοτεροι...:(

Αγγελε εκτος απο τη στειρωση δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να αποφευχθει η εγκυμοσυνη...Δυσκολη περιπτωση,πολυ δυσκολη...Παρε τα μωρα,και οταν ερθει η ωρα για τις στειρωσεις τους εδω ειμαστε,θα βαλω κι εγω ενα χερακι.;)

Αγγελε εκτος απο τη στειρωση δεν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να αποφευχθει η εγκυμοσυνη...Δυσκολη περιπτωση,πολυ δυσκολη...Παρε τα μωρα,και οταν ερθει η ωρα για τις στειρωσεις τους εδω ειμαστε,θα βαλω κι εγω ενα χερακι.;)

μαρη κακια εκτροφεα...με συγκινησες!!!!:D:D:D...και το εννοω...

Σιγα τα ωα,θα επρεπε να κανω πολλα,πολλα περισσοτερα.Βλεπεις παιδια που ακομα πηγαινουν σχολειο,σαν τον Αγγελο,και κανουν περισσοτερα απο εμας που ειμαστε ενηλικες.Αυτο ειναι το λιγοτερο Πουπου.

Σιγα τα ωα,θα επρεπε να κανω πολλα,πολλα περισσοτερα.Βλεπεις παιδια που ακομα πηγαινουν σχολειο,σαν τον Αγγελο,και κανουν περισσοτερα απο εμας που ειμαστε ενηλικες.Αυτο ειναι το λιγοτερο Πουπου.

ναι...αλλα ΟΤΙ κανει ο καθενας ειναι πολυ καλο...οσα μπορει...:D

Μόνο με παγίδα πιάνονται τέτοιες γάτες ή αν μπούν σε γατοφόρο με φαγητό και κλείσεις γρήγορα το πορτάκι.

Θα έχεις πεί στους ανθρώπους εκεί ότι θα τις πας στον γιατρό για εμβόλια και τσεκ απ... Και όταν θα τις γυρίσεις.. θα πείς.. ουπς.. λάθος.:redface:
Αυτό είναι ένα σύστημα.. που ακολουθούμε στις μεγάλες ηλικίες...

Καλό κουράγιο και μπράβο για ότι κάνεις.:/:

δωρα...σε ευχαριστω!!!αργουν ακομα μεχρι τις στειρωσεις...ελπιζω να μην σε χρειαστω ...αλλα αν σ χρειαστω θα σου πω...σε ευχαριστω πολυ!!!

...δεν εχουν προβλημα να στειρωθουν...απλα αυτοι δεν τις στειρωνουν γιατι δεν ασχολουνται...

και κατι αλλο γιατι ολο προβληματα βλεπω μπροστα...ποσες μερες πρεπει να μηνουν σε κλειστο χωρο για να μην φυγουν απο το κτημα που θελουμε να μηνουν?
φαγητο θα εχουν...
το καλυτερο θα ηταν να τα επερνα 4-5 μερες στο σπιτι για να μαθουν και με ανθρωπους...αλλα θα εχω καβγαδες με τους υπολιπους στο σπιτι και δεν θελω...

αν τα εχω σε κλουβακι σκυλου(μικρο μεσαιο κλουβι...σαν 2 γατας περιπου) με αμμο,κουβερτακι κτλ θα μας διοξουν απο τη πολυκατοικια απο τα νιαουριτα?ή απο το φοβο τους δεν θα βγαζουν αχνα ετσι κιαλιος?
ισως τους πισω αν ειναι σε κλουβι ...υσιχα... και να τα βγαζω για αγκαλιες οταν λυπουν...

Τελευταία επεξεργασία:
Το κλουβάκι που περιγράφεις είναι μια χαρά. Το πιθανότερο είναι να φοβούνται στην αρχή και να κάθονται ήσυχα, αλλά αν φωνάζουν, μπορείς να σκεπάσεις το κλουβί με ένα σεντόνι, για να ηρεμήσουν. Επειδή είναι μικρά, πιστεύω ότι θα εξημερωθούν πολύ γρήγορα. Δεν ξέρω πώς θα τα μάθεις να κάθονται στο κτήμα χωρίς να φεύγουν, αλλά μια ιδέα είναι να τα αφήνεις να βγουν για λίγο (αφού εξημερωθούν φυσικά) και να τα ξαναβάζεις μέσα.

Μια άσχετη απορία, επειδή ρώτησες για ενέσεις στην αρχή. Καταλαβαίνω ότι οι γάτες είναι άγριες, αλλά πλησιάζουν τον άνθρωπο; (π.χ. για να φάνε) Αν είναι έτσι, ίσως να μπορέσεις να τις πιάσεις με γατοφόρο ή με το κλουβάκι του σκύλου.

η μια οταν πηγαμε να δουμε τα μωρα τις ποσα ειναι εξαφανηστηκε..μετα πηγαμε στην αλλη γιατι ειχαμε ενα να του δωσουεμ δυο μωρα και πηγαμε να τα πιασουμε(ηταν 1,5 περιπου..και μας εστειλε φωτο τωρα που αυτα εγιναν ηρεμα!)αυτη δεν εφυγε μακρυα..αλλα τοτε ειχε μωρα...

να τα πιασουμε πιστευω θα γινοταν...το θεμα ειναι οτι αν δεν τα πιαοσυμε πχ την μια μερα..μετα θα πρεπει να ξαναπαμε την αλλη εβδομαδα...και επισης δεν υπαρχουν χρηματα με τιποτα για τις στειρωσεις.

λυπον...αυριο αν παν ολα καλα θα παμε να τα παρουμε(ελπιζω να ειναι καλα...να τα πιασουμε ευκολα...και ν αμην τυχει τιποτα και δεν μπορεσουν να παμε)

ρωτισα μια φιλη μου να τα φιλοξενουσε για λιγες μερες..ωστε να ημερεψουν...και να μην τα παμε αγρια και τα αφισουμε στο κτημα και φυγουν σιγουρα...δυστοιχος δεν μπορει..εκτος απο το γατακι και το παπαγαλο τους ο πατερας της εκανε ενχειριση...

ευτυχος μπορεσα να πισω την μανα μου να τα παρουμε μεχρι την κυριακη στο κλουβακι στο μπαλκονι(μεσα στο σπιτι δεν με αφινουν) και φυσικα να τα βγαζω στην αγκαλια μου ωστε να ημερεψουν...

την κυριακη θα τα αφισω μεσα στο κλουβι στο κτημα..και πριν φυγουμε θα τα αφισω ωστε να εχουν μυρισει και δει το χωρο...θα τους αφισω τροφη και ελπιζω να μηνουν εκει(θα τους φτιαξω και ενα κρεβατακι..αν και νομιζω θα κρυφτουν)...δεν θα τα παω στον παππου μου..γιατι ο μανθος ισως τα χτυπισει..και γιατι θα τρομαξουν σιγουρα απο την σκυλιτσα που θα τα κυνηγαει για να παιξει...

ελπιζω να παν ολα καλα...σιγουρα ομως με τετοιο ιστορικο θα εχουν περισσοτερες πιθανοτητες σε εμας...ελπιζω...

Άγγελε, ξέρω ότι έχεις καλό σκοπό, αλλά έτσι όπως το περιγράφεις το σχέδιό σου, μου φαίνεται παρακινδυνευμένο. :/:

Κατ' αρχάς 2-3 μέρες δεν είναι αρκετές για να αισθανθούν άνετα με τους ανθρώπους τα γατάκια.
Επίσης, είναι επικίνδυνο να τα έχεις στο μπαλκόνι, γιατί μπορεί να γίνει καμιά στραβή και να σου φύγουν. Αφού θα είναι μονίμως σε κλουβί, γιατί δεν γίνεται να είναι π.χ. στο δωμάτιό σου;
Τέλος, δεν ξέρω ποια ακριβώς είναι η κατάσταση στο κτήμα σας, αλλά απ' ό,τι έχω καταλάβει, σκοπεύεις να τα αφήσεις σ' έναν άγνωστο γι' αυτά χώρο, χωρίς επιτήρηση και χωρίς να έχει μεσολαβήσει ουσιαστική περίοδος προσαρμογής. Αν είναι έτσι, καλύτερα να τα αφήσεις εκεί που είναι μέχρι να μπορέσεις να κανονίσεις κάτι καλύτερο. Εκεί τουλάχιστον ξέρουν την περιοχή και έχουν τη μαμά τους να τα προστατεύει.

δεν πιστευω να ειναι τελειος αγριμια...γιατι αυτη τα επιασε ευκολα που δεν ασχολιτε κιολας...
εχω ξαναπαει γατακια στο κτημα που βρηκα και εμηναν εκει...κρυφτυκαν στην αρχη αλλα μετα αφου ειδαν οτι εκει υπαρχει φαγηρο και φωλια δεν ρισκαρισαν να φυγουν...και τοτε ειχε γινει κατευθυαν....

στο κλουβι θα ειναι οταν δεν θα τα εχω μαζι μου...
στο δωματιο μου δυκολο...γιατι ειναι και του αδελφου μου που ειναι και ο ποιο δυσκολος στο σπιτι με τα ζωα...αλλιως θα τα ειχα στο δωματιο μου χωρις κλουβι και για μεγαλυτερο χρονικο διαστημα.

εκει που ειναι πεθανε ηδη ενα και το αλλο προφανως υπεφερε πολυ αφου εμεινε μια μερα με τα πισω ποδια να τα σερνει...αν μηνουν εκει και να γλυτωσουν απο αυτο το πιθανοτερο ειναι να τα παρατισουν...ηλικρινα το ποιο βολικο για εμενα θα ηταν να τα αφισω εκει και να μην μπω ουτε στο χασιμο χρονου ουτε στα εξοδα ουτε σε ολη την ανυσηχεια...αλλα με αυτα τα δεδομενα προτιμω να το ρισκαρο λιγο και να εχουν μια πιθανοτητα να βρουν καποιο σπιτι...αν μου πει μεθαυριο οτι βρηκε ετσι και αυτα θα το εχω μεγαλο βαρος....τουλαχιστον θα εχω προσπαθισει...

οποτε ζυγιζοντας τις πιθανοτητες νομιζω οτι ειναι καλυτερα γιαυτα να τα παρω...
τα γατακια τα απομακρυνει απο το κτημα τους μολις αρχισουν και περπατανε...

στο δικο μας τουλαχιστον θα στειρωθουν και θα εχουν φαϊ το λιγοτερο...και φυσικα στην καλυτρη θα τα υοθετισει καποιος..αν και δυσκολο...

τρεμω ακομα και για το αν θα ζουν αυριο...

Άγγελε δεν θυμάμαι πόσο χρονών είσαι, φαντάζομαι θα είσαι συνομήλικος της κόρης μου αλλά είναι συγκινητικό που ασχολείσαι τόσο.
Εδώ άλλοι, ενήλικες όπως είπε και η Δώρα, παρά το γεγονός ότι κάνουν τους ξερόλες, δεν στειρώνουν ούτε κουνούπι.
Πόσο μάλλον ζώο;)

Έχω να σου προτείνω το εξής ; στείλε ένα pm στην gelly01, κάνει ένα φοβερό έργο με στειρώσεις και μάθε πότε σκοπεύει να έρθει στον Βόλο. Από και και πέρα εύχομαι οι ημερ/νίες να βολεύουν και να γίνει κάτι.

Και πάλι μπράβο σου Άγγελε:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back