Απο την Φινλανδία με αγάπη

Δύο ξερές δηλαδή αν έχεις κ τα φύλλα μάλλον εσύ παίρνεις την παρτίδα:lol::lol:

Την έχω πάρει προ πολλού και τώρα πάω για άλλες..... Παρτίδες
Παρτίδες με τραπουλόχαρτα.

Μην παρεξηγηθούμε κιόλας, ΕΕΕ Δεν το κάναμε και american bar.
Και στο bar μας έχουμε πολλά ποτά.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εεεελα ο Τιμυ;;; Ε να το δω κ αυτό να παίζει ο Τιμυ με την Νάλα κ θα κλείσω ως γατόφιλη
Να κλείσεις να κλείσεις Λενιώ μου.:lol: Να δεις που σήμερα ο Τιμυ το πρωι ειχε κεφια και πηγε να παίξει ο καημενος με τη Νάλα -πραγματικά τώρα- και αυτή έφυγε σφαίρα δεν τον ήθελε.:( Μα να σου πω μετά τη στειρωση του Σεβάχ εχει γίνει πολύ κοινωνικός ο Τιμάκος μας... Αλλο να σου λέω:):)

Δύο ξερές δηλαδή αν έχεις κ τα φύλλα μάλλον εσύ παίρνεις την παρτίδα
Η παντα υπέροχη στο χιουμορ Ελενά μας. Το πόσο πραγματικά περιμένω να΄ρθεις εδώ δεν το φαντάζεσαι.... Καλα θα περάσουμε τέλεια:):):up::up:Απο τωρα σκεφτομαι τα μεταμεσονύχτια γελια μας:lol::lol::lol:

Ναι βρε σου λέω δοκιμασμένη συνταγή
ΧΧΧΧαααα Χαααα:lol::lol:παιδιά δίκιο έχει η Έλενα. Στην περασμένη έκθεση ένα άτομο που είχε ασπρόμαυρο γατί, και θα έπαιρνε μερος στην έκθεση κι αυτο σαν γατα σπιτιου, ξαφνικά πήρε φωτο του Τιμάκου μας και την έβαλε στο αβάταρ του . Και το κλού της υπόθεσης ήταν οτι στο κλουβάκι της έκθεσης είχε την φωτο του Τιμακου μας ως και καλά φωτογραφία του γατουλη της και οταν κάποιος τον εβλεπε στο κλουβακι και εβλεπε και τη φωτο καταλάβαινε πως δεν ήταν αυτος.:lol::lol::lol:Κι όταν ήρθε η κόρη μου που στην ουσία δικός της ειναι ο Τιμυ και τον έχει μεγαλώσει με μπιμπερο και του ειχε αυτη τραβήξει τη φωτογραφία τη συγκεκριμένη, τα πήρε στο κρανίο και ήθελε να κανει και θέμα.:lol::mad:
Γι αυτο το λέει Έλενα (ειχαμε ρίξει πολύ γέλιο τοτε το είχε ζήσει απο κοντά το γεγονός)
:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά μην ανησυχείς δεν μας παρεξηγεί κανείς εδώ στο μπαρ....
Συγνώμη εννοώ στο mycat:lol:

ΧΧΧΧαααα Χααααπαιδιά δίκιο έχει η Έλενα. Στην περασμένη έκθεση ένα άτομο που είχε ασπρόμαυρο γατί, και θα έπαιρνε μερος στην έκθεση κι αυτο σαν γατα σπιτιου, ξαφνικά πήρε φωτο του Τιμάκου μας και την έβαλε στο αβάταρ του . Και το κλού της υπόθεσης ήταν οτι στο κλουβάκι της έκθεσης είχε την φωτο του Τιμακου μας ως και καλά φωτογραφία του γατουλη της και οταν κάποιος τον εβλεπε στο κλουβακι και εβλεπε και τη φωτο καταλάβαινε πως δεν ήταν αυτος.:lol::lol::lol:Κι όταν ήρθε η κόρη μου που στην ουσία δικός της ειναι ο Τιμυ και τον έχει μεγαλώσει με μπιμπερο και του ειχε αυτη τραβήξει τη φωτογραφία τη συγκεκριμένη, τα πήρε στο κρανίο και ήθελε να κανει και θέμα.:lol::mad:
Γι αυτο το λέει Έλενα (ειχαμε ρίξει πολύ γέλιο τοτε το είχε ζήσει απο κοντά το γεγονός) :lol:

:lol::lol::lol:.....καλα..........σοβαρα μιλας????????:blink::blink::blink:....πωπω..........πολυ γελιο θα ειχε!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
ΥΓ.......παντως η φωτο στο αβαταρ μου......ειναι της πουπουλινας!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Να κλείσεις να κλείσεις Λενιώ μου.:lol: Να δεις που σήμερα ο Τιμυ το πρωι ειχε κεφια και πηγε να παίξει ο καημενος με τη Νάλα -πραγματικά τώρα- και αυτή έφυγε σφαίρα δεν τον ήθελε.:( Μα να σου πω μετά τη στειρωση του Σεβάχ εχει γίνει πολύ κοινωνικός ο Τιμάκος μας... Αλλο να σου λέω:):)
Μωρέ μην ανησυχείς επειδή δεν τον έχει συνηθίσει παιχνιδιάρη τον Τίμυ γι αυτό κ η Νάλα παραξενεύτηκε εγώ πιστεύω ότι αν ο Τίμυ συνεχίσει να είναι τόσο κοινωνικός θα δεις που σε λίγο θα παίζουν όλα μαζι:up:
Το πόσο πραγματικά περιμένω να΄ρθεις εδώ δεν το φαντάζεσαι.... Καλα θα περάσουμε τέλεια:):):up:Απο τωρα σκεφτομαι τα μεταμεσονύχτια γελια μας:lol::lol::lol:
Και εγώ την περιμέω πως κ πως την συνάντηση:up: Δηλαδή την ημέρα δεν θα γελάμε:hmm::P

:lol::lol::lol:.....καλα..........σοβαρα μιλας????????:blink::blink::blink:....πωπω..........πολυ γελιο θα ειχε!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
ΥΓ.......παντως η φωτο στο αβαταρ μου......ειναι της πουπουλινας!!!!!!:lol::lol::lol::lol:
Αν θέλουμε το πιστεύουμε αυτό:lol::lol:

Μωρέ μην ανησυχείς επειδή δεν τον έχει συνηθίσει παιχνιδιάρη τον Τίμυ γι αυτό κ η Νάλα παραξενεύτηκε εγώ πιστεύω ότι αν ο Τίμυ συνεχίσει να είναι τόσο κοινωνικός θα δεις που σε λίγο θα παίζουν όλα μαζι

Και εγώ την περιμέω πως κ πως την συνάντηση Δηλαδή την ημέρα δεν θα γελάμε
Καλε όλη μέρα θα γελάμε παιδί μου αλλα το βράδυ θα μας πιάνει το νευρικό μας:lol::lol::lol:

Καλά μην ανησυχείς δεν μας παρεξηγεί κανείς εδώ στο μπαρ....
Συγνώμη εννοώ στο mycat
:lol::lol::lol::lol:

:lol:.....καλα..........σοβαρα μιλας????????:blink:....πωπω..........πολυ γελιο θα ειχε!!!!!!!!!:lol:
ΥΓ.......παντως η φωτο στο αβαταρ μου......ειναι της πουπουλινας!!!!!!:lol::lol:
Αυτο είναι σίγουρο οτι ειναι η Πουπουλίνα σου!!:) Αλλα εκεινο δεν ειχε και πολύ γέλιο... Από κάποια στιγμή και μετά μας την έδωσε :hmm:;):lol:

ναι.............εννοειται πως και εμενα θα μου την εδινε..και πολυ μαλιστα!!!!!!!:D:D:D:D

ελατε να.....ελεγξετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::D:D:D.....
Α ωραία να ΄ρθουμε??? Πού μενεις κοντά ??? Για να δω:):)

:lol::lol::lol:για ποιον χτυπαει η κουδουνα αραγε:hmm:
Νεκταρία ξέρεις καλά εσύ το γεγονός!!! :lol::mad:

Α ωραία να ΄ρθουμε??? Πού μενεις κοντά ??? Για να δω:):)

Νεκταρία ξέρεις καλά εσύ το γεγονός!!! :lol::mad:

δεν ειναι τιποτα.........5.30 ωρες με κτελ+ καραβι...........ενα τσιγαρο δρομος δηλαδη.....:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οπως και να'χει,ΤΙΜΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!
Τι να κανουμε,οι αλλοι ειναι απλες οδοντοκρεμες.:cool:

δεν ειναι τιποτα.........5.30 ωρες με κτελ+ καραβι...........ενα τσιγαρο δρομος δηλαδη.....:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

5:30 ώρες; τίποτα. Μέχρι Κυλλήνη είναι 3:30 ώρες και το πλοίο 1:00 με 1:20. Ούτε 5:30 ώρες. Όσο είναι το ταξίδι για Φινλανδία, δηλαδή.:lol::lol::lol::lol:

5:30 ώρες; τίποτα. Μέχρι Κυλλήνη είναι 3:30 ώρες και το πλοίο 1:00 με 1:20. Ούτε 5:30 ώρες. Όσο είναι το ταξίδι για Φινλανδία, δηλαδή.:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: πες το ψεματα!!!!!!!! αεροπορικως ,πιο γρηγορα φτανω φινλανδια απο οτι με τα κτελ στη ζακυνθο!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol: πες το ψεματα!!!!!!!! αεροπορικως ,πιο γρηγορα φτανω φινλανδια απο οτι με τα κτελ στη ζακυνθο!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Και αν σου τύχει κίνηση στον επαρχιακό μετά τον Άραξο, την έχεις κάτσει, έχω χάσει το καράβι για 5 λεπτά, άσε. Ιδίως όταν δεν είχαν φτιάξει ακόμα τον περιφερειακό στην Πάτρα, άστα, έμπλεκες ατο λιμάνι και έχανες όχι πλοίο, πύραυλο.

Καληνύκτα.

Και αν σου τύχει κίνηση στον επαρχιακό μετά τον Άραξο, την έχεις κάτσει, έχω χάσει το καράβι για 5 λεπτά, άσε. Ιδίως όταν δεν είχαν φτιάξει ακόμα τον περιφερειακό στην Πάτρα, άστα, έμπλεκες ατο λιμάνι και έχανες όχι πλοίο, πύραυλο.

Καληνύκτα.

ναι...ετσι ειναι!!!!!!!!!!!!...καληνυχτα!!!!!!:D

Πω πω τι μου θύμισες πουπουλίνα!! Τωρα θυμήθηκα πως το καλοκαίρι ακριβώς πριν παντρευτουμε ειχαμε παει για διακοπές για 10 μέρες στη Ζάκυνθο και μάλιστα μέναμε στο Κερί. Μας άρεσε πάρα πολύ το νησί και το είχαμε γυρίσει ολο:up:
Οπως και να'χει,ΤΙΜΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ!
Τι να κανουμε,οι αλλοι ειναι απλες οδοντοκρεμες.:cool:
:up::up::up::up:Μπραβο φιλενάδα μου!!! Ακριβώς Τιμυ ειναι μόνον ένας. Οπως και τα ζωάκια μας όλα για τον καθένα μας ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ:):)

Πω πω τι μου θύμισες πουπουλίνα!! Τωρα θυμήθηκα πως το καλοκαίρι ακριβώς πριν παντρευτουμε ειχαμε παει για διακοπές για 10 μέρες στη Ζάκυνθο και μάλιστα μέναμε στο Κερί. Μας άρεσε πάρα πολύ το νησί και το είχαμε γυρίσει ολο:up:
:up::up::up::up:Μπραβο φιλενάδα μου!!! Ακριβώς Τιμυ ειναι μόνον ένας. Οπως και τα ζωάκια μας όλα για τον καθένα μας ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ:):)

Αχ Αναστασία, θυμάσαι το Κερί, αλλά και το Μαραθωνήσι, ε;

Να φανταστείς οτι είμαι στο γραφείο, δούλευα και ήρθε μήνυμα για την απάντησή σου, δεν μπορούσα να μην απαντήσω. Θα στο υπενθυμίσω και face to face.:cool::cool::cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back