Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Ορίστε λοιπόν. Επειδή ΕΣΕΙΣ μας το ζητήσατε. Εδω μπορούμε να γράφουμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε, να δινουμε κουράγιο η μία στην άλλη και συμβουλές.
Εγω οπως δήλωσα ξεκινησα διαιτα απο χθες, μαλλον διατροφη καλυτερα να την πω..(μου ερχεται καλυτερα ψυχολογικά) και μολις εφαγα κατι ρημαδο κορν-φλεικς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δίαιτα... εσύ... για να χάσεις λίπος από το λοβό του αυτιού; Από τη φτέρνα;
άντε καλά, εσύ ξέρεις :) Καλή αρχή, να θυμάσαι ότι οι πρώτες τρεις-τέσσερις μέρες είναι οι πιο δύσκολες, μετά θα σου γίνει συνήθεια :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλή αρχή, να θυμάσαι ότι οι πρώτες τρεις-τέσσερις μέρες είναι οι πιο δύσκολες, μετά θα σου γίνει συνήθεια :)

Εγώ γιατί το χάνω μετά το παιχνίδι; :hmm:

εγώ το πήρα απόφαση τη δευτέρα. Από κει που ήμουν 62-63 ξύπνησα 64.700.... διατροφή και γώ (όταν κάνω δίαιτα παχαίνω)

Έκανα μία παρασπονδία τη δευτέρα έφαγα μία κουταλιά μερέντα (2 μέρα περιόδου δεν άντεχα) και μία χτες βράδυ που με πήγε για σουβλάκι ο καλός μου μετά τα ψώνια μας

εμένα πάντως τα ριμαδοκορνφλέικς δεν μαρέσουν. αγόρασα μούσλι. είναι πιο φύσικό αν και παχαίνει λίγο παραπανω με τόσους ξηρούς καρπούς , αλλά είναι πλήρες πρωινό... εκείνη η ώρα μεταξύ 13.00 και 16.00 ειναι για μένα η δυσκολοτερη της ημέρας... το βράδυ πάντα σαλάτα ωμή με παξιμάδι αν πεινάω πολύ αλλιώς σκέτη... (όταν δεν με ταίζει το τέρας)..

Πάντως καλύπτω την πείνα μου με νερό...

αυτό το "από Δευτέρα" πόσες φορές το είπαααα.....:/:
άντε, καλή επιτυχία σας εύχομαι κορίτσια:up:....εγώ θα περιμένω να δω ποια από σας θα χάσει τα περισσότερα για να κάνω την ίδια δίαιτα :lol::lol::lol::lol:
Αλήθεια, γιατί πρέπει να ξεκινάμε τη δίαιτα πάντα Δευτέρα, δεν το κατάλαβα ποτέ:blink:

μαλλον ψυχολογικό και επίσης για να ξεκοιλιαστούμε στο φαγητό...το προηγουμενο ΣΚ

Ενα μυστικό που έχω ακούσει για τη δίαιτα είναι να μη λές πρέπει να "χάσω" κιλά... γιατί η ψυχολογία λέει ότι ό,τι "χάνω" πρέπει μετά να το βρώ:lol:αλλά να λες πρέπει να απαλαγώ από τα επιπλέον κιλά μου....γιατί το απαλάσσομαι σημαίνει ότι δεν θα επιτρέψω να μου ξανάρθουν;)

Κορίτσια σας παρακαλώ μην ανόιγετε τέτοια θέματα και με πιάνει κατάθλιψη! :( Prince, για μια κουταλιά μερέντα λες ότι έκανες παρασπονδία? Εγώ θα είχα φάει χαλαρά όλο το κουτί...:P

Εγώ γιατί το χάνω μετά το παιχνίδι; :hmm:

αυτό το "από Δευτέρα" πόσες φορές το είπαααα.....:/:
Αλήθεια, γιατί πρέπει να ξεκινάμε τη δίαιτα πάντα Δευτέρα, δεν το κατάλαβα ποτέ:blink:
Ρε κορίτσια, είπαμε να δώσουμε λίγο θάρρος στην πράσινη κοπελιά, μη μου την συγχύζετε...:lol:

μαλλον ψυχολογικό και επίσης για να ξεκοιλιαστούμε στο φαγητό...το προηγουμενο ΣΚ
σωστό και αυτό:hmm::lol:

το ανέκδοτο αυτό το ξέρετε?
Λέει μια στη φίλη της: από αύριο αρχίζω δίαιτα, θα κάνω 2 δίαιτες μαζί!:happy:
Φίλη: γιατί 2 δίαιτες μαζί??:blink:
Απάντηση: Γιατί με τη μία δεν χορταίνω !!!!:/:
:lol::lol::lol::lol::lol:

Ενα μυστικό που έχω ακούσει για τη δίαιτα είναι να μη λές πρέπει να "χάσω" κιλά... γιατί η ψυχολογία λέει ότι ό,τι "χάνω" πρέπει μετά να το βρώ:lol:αλλά να λες πρέπει να απαλαγώ από τα επιπλέον κιλά μου....γιατί το απαλάσσομαι σημαίνει ότι δεν θα επιτρέψω να μου ξανάρθουν;)

ΟΛΑΑΑΑ αυτά τα ξέρει ο οργανισμός μας?????:P:lol::lol::lol:

Εγώ πάλι έχω και μία άλλη καταπληκτική δίαιτα..............της πάπιας :rolleyes: :cool:Τα τρώς όλα και κάνεις την πάπια:lol::lol::lol::lol::lol:

ένα μυστηκό... ποτέ μη λέτε στο σύντροφό σας ότι θέλετε να χάσετε γραμμάρια...

Ο δικός μου μόλις παίρνει είδηση ότι προσπαθώ να χάσω τίποτε μου κάνει παχυντική δίαιτα. κάθε βράδυ για ουζάκια και πίτσες με έχει...

Ρε κορίτσια, είπαμε να δώσουμε λίγο θάρρος στην πράσινη κοπελιά, μη μου την συγχύζετε...:lol:

Άσε μας, καημένη, αυτή η πράσινη όλο με ετοιματζίδικα τη βγάζει αντί να μπει στην κουζίνα της να κάνει κανένα φαγητό! Και τι φταίει και ο καημενούλης ο... "ήρωας" ... όλο ντελίβερι:mad:

Γιούλη μου, δηλαδή αν χρησιμοποιήσω το σωστό ρήμα στην απώλεια κιλών, αυτά τα 6 που μου έχουν κατσικωθεί θα φύγουν από μόνα τους; ΘΑΥΜΑ! Διάλεξέ μου το σωστότερο ρήμα, σε παρακαλώ, να το κάνω "μάντρα" (όχι μάντρα με παλιοσίδερα, ΤΟ μάντρα των Βουδιστών, εντάξει;; ):lol:

Συντρόφισσες, έχετε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και τη συμπαράστασή μου στο δίκαιο αγώνα σας. Εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση, αλλά δεν τη γλιτώνω για πολύ ακόμα, όπου να'ναι θ' αρχίσω κι εγώ και θα μπαίνω εδώ να γράφω μιζερογκρίνιες :P

Συντρόφισσες, έχετε τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και τη συμπαράστασή μου στο δίκαιο αγώνα σας. Εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει απόφαση, αλλά δεν τη γλιτώνω για πολύ ακόμα, όπου να'ναι θ' αρχίσω κι εγώ και θα μπαίνω εδώ να γράφω μιζερογκρίνιες :P
Άλλη που πρέπει να χάσει λίπος από τον αντίχειρα...:mad:

Ε ρε παίζουν με τον πόνο μας:whistle:

σωστό και αυτό:hmm::lol:

το ανέκδοτο αυτό το ξέρετε?
Λέει μια στη φίλη της: από αύριο αρχίζω δίαιτα, θα κάνω 2 δίαιτες μαζί!:happy:
Φίλη: γιατί 2 δίαιτες μαζί??:blink:
Απάντηση: Γιατί με τη μία δεν χορταίνω !!!!:/:
:lol::lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:
o Oβελίξ λέει στον αστερίξ... λέω να κάνω δίαιτε μωρε Αστερίξ γιατί μάλλον έχω λίγο παχύνει... θα φάω σήμερα μόνο δύο φρυγανιές με κάτιτίς μέσα....(γυρίζεις σελίδα στο περιοδικό) και βλέπεις τον Αστερίξ να καρατά με τα δαχτυλάκια 2 φρυγανίτσες με ένα αγριογούρουνο μέσα:blink::lol:

η καλύτερη είναι η δίαιτα της πάπιας...:up:
τρως τα πάντα και μετά κάνεις τη πάπια!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back