Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Γιούλη υπάρχει αντίστοιχο θέμα, νομίζω λέγεται "Τι μαγειρεύουμε σήμερα";)
Ακριβώς! Και βρίσκεται εδώ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα εγω ειμαι φυτοφαγος και τα αντικαθιοστω με αλλα πραγματα , για να μηυ χαλαμε το θεμα δε τα λεω εδω, ουτε οι συνταγες ηταν για εδω απλα καποιος ηθελε να δει τι ειναι... εγω απλα ηθελα να δειξω οτι μπορει να ζηλευει κανεις και καποιον που κανει διαιτα..

Οχι δεν τα κανω καθε μερα αυτα παρεπιπτοντως δεν εχω χρονο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εδω ειναι "γραμμη υποστήριξης" για δίαιτα...ας με πεισει λοιπον καποιος οτι το κοτοπουλο με σαλατα ειναι νοστιμο

Πλακα κανεις Νοτακι? Φυσικα.Ειναι οοο,τι πιο νοστιμο μπορει να σου συμβει:hmm:.Και ειδικα αμα η σαλατα σου ειναι μπροκολο(τρελαινομαι), τρως μια χαρα και δεν γουρουνιαζεις κιολας!!!Που σημαινει τερμα οι τυψεις.Και αν σκεφτεσαι κιολας οτι θελεις να φας κατι παααρα πολυ νοστιμο=παχυντικο, θα ειναι απολαυση της στιγμης.Φυσικα μια φορα την εβδομαδα αμα θελεις, να τρως σε ενα γευμα κατι απαγορευμενο για τη διαιτα σου, γιατι θα σου τη δωσει και θα τα παρατησεις συντομα.Επιβαλεται κιολας γιατι μετα τα 4-5 πρωτα κιλα που χανεις πιο πολυ λιπος(ενω τα πρωτα ειναι μαζι με υγρα κτλ), κολλαει ο οργανισμος και θελει ξεκολλημα με λιπαρα για 1 μερα να τρως ο,τι θελεις.Το θεμα ειναι να βρεις μια διαιτα που να σου ταιριαζει και να μπορεις να την κανεις μεχρι να φτασεις στον στοχο σου.Οπως εγω που ολο αποτυχαινα στις διαιτες πολλα χρονια,βρηκα αυτην και την συμπαθησα και ολα καλα!:)
Συγνωμη αν κουρασα:):)

και εγω τώρα ξεκινησα μια διατροφη που νομίζω ότι ειναι στα μέτρα μου, θα δειξει βεβαια..φυσικα και δεν με κούρασες Ελενάκι, αντιθέτως:)

Καλέ, πες μας κι εμάς ποια είναι η διαιτολόγος φίλη σου!! Θέλω κι εγώ να τρώω και να χάνωωωωωωω!

ΥΓ Νεκταρία, άλλο ένα τέτοιο και θα σε μπανάρω :mad:

Οποια θέλει μπορώ να της στείλω όνομα και τηλέφωνο με πμ. Για να μην κάνουμε και διαφήμιση μέσω ιντερνετ. Έχει γραφείο Καλλιθέα και είναι κλινική διαιτολόγος, πολύ καλή.

Εδω ειναι "γραμμη υποστήριξης" για δίαιτα...ας με πεισει λοιπον καποιος οτι το κοτοπουλο με σαλατα ειναι νοστιμο

Και βέβαια πεντανόστιμο:
Βάζεις στο τραπέζι σε ενα πιάτο μια φρυγανιά και ένα αγγούρι και σε ένα άλλο το ωραίο σου κοτοπουλάκι με την πλούσια σαλάτα του. Λες στον εαυτό σου οτι μπορείς να διαλεξεις όποιο πιάτο θες.
Θα δεις το κοτόπουλο θα σου φανεί μούρλια:up: :lol: :lol:

λοιπόν κοίτα το κοτόπουλο σαλάτα είναι το αγαπημένο μου φαγητό...

Το χειμώνα βάζω σε ένα μεγάλο μπώλ μαρούλι κομμένο με το χέρι κομμάτια, λάχανο, ψιλοκόβω πιπεριά πράσινη, βάζω 2-3 κριθαρένια παξιμαδάκια μουσκεμένα και θρυμματισμένα, έχω φτιάξει το κοτόπουλο μαγειρεμένο χωρίς λάδι και νερό σε κατσαρόλα amc (μας κάνουν και οι πραγματικά αντικολλητικές) το ψιλοκόβω στο μπώλ σε μπουκιές. Αν έχω τρελή πείνα βάζω και αρακά στον ατμό και καλαμπόκι. Χτυπάω σε ένα μπωλ μισό κεσεδάκι άπαχο γιαούρτι, 2 κουταλιές μαγιονέζα, λίγο ταμπάσκο, λίγο βινεγκρετ, και μπόλικα μυρωδικά (από μπούκοβο μέχρι εστρεγκόν και κολλίανδρο ανάλογα με την όρεξη). υποψην αν η σως δεν μαρέσει φτιάχνω άλλη. Ρίχνω τη σως από πάνω και τρώω....

Φαντασία θες για τη σώς. τα μπαχαρικά δεν παχαίνουν. δίνουν άλλη γεύση όμως στο φαγητό μας και έχουν πολλές βιταμίνες ....

Και βέβαια πεντανόστιμο:
Βάζεις στο τραπέζι σε ενα πιάτο μια φρυγανιά και ένα αγγούρι και σε ένα άλλο το ωραίο σου κοτοπουλάκι με την πλούσια σαλάτα του. Λες στον εαυτό σου οτι μπορείς να διαλεξεις όποιο πιάτο θες.
Θα δεις το κοτόπουλο θα σου φανεί μούρλια:up: :lol: :lol:
:lol::up::lol::up::lol::up::lol:

Μιλάς και εσύ που μου έδωσες το πιο λιχουδικο γατί στον κόσμο Κείρα;;;; κοροιδευεις κιολας....θα δεις σημερα θα το αφησω νηστικό.. (σιγα μη μου παει η καρδια. Ασε που οταν περναει η ωρα το κωφό κάνει και κάτι σπαραχτικά νιαουριτά...)
Ευχαριστώ που δωσατε αρκετες ιδεες για το κοτοπουλάκι...:D

Είναι λιχούδα η Μαφαλντίτσα; Πεφτω από τα σύννεφα, με τέτοια ανατροφή!!!

πράγματι της είχατε δώσει πολυ καλή ανατροφή (γαλλικά και πιάνο) αλλά το κακομάθαμε στην πορεία...αφού να φανταστείς καποιες φορες "καβαλαει" τον Τσε ενώ τρώει για να φαει απο πανω του...φαντασου εικονα

Συναγωνισριες μου,να στειλω καταρχην τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε οσες ξεκινησαν διαιτα και το εχουν (οπως εγω) πραγματικη αναγκη.:DΤις αλλες απλως τις αγνωουμε:P
Να πω οτι μετα απο παμπολες προσπαθειες που εκανα μονη μου,απευθυνθηκα σε ιατρο-παθολογο και απο τις 24/8 που ξεκινησα διαιτα(συγνωμη προγραμμα διατροφης) την προηγουμενη παρασκευη που ζυγιστηκα ημουν μειον ΤΡΙΑ κιλα.:up:(μαγισουλα μ'ακους:P)
Παντος και αυτη, μια φορα την βδομαδα μου επιτρεπει ενα γευμα οτι θελω, για να μην νιωθεις στερηση.:D

Χαιρετώ κι εγώ! Δυνατά και με πείσμα!!

Έχω ακολουθίσει διατροφές και δίαιτες πολλών ειδών και για πολύ καιρό.
Η τελευταία διατροφή που έκανα ήταν ένα τρίμηνο βασισμένο στο κρεας και στη φρουτοσαλάτα που ναι μεν δεν ήταν από διατροφολόγο αλλά με λίγο περπάτημα που έκανα (καθημερινά προς τη σχολή και πίσω) και 1-2 φορές την εβδομάδα από το Φάληρο στο λιμάνι παραλιακώς και επιστροφή από την Εγνατία, έφερε κάποια αποτελέσματα (έχασα γύρω στα 4 κιλά).

Η δίαιτα που κάνω τώρα (ο θεός να την κάνει δίαιτα) είναι της πείνας. Τρώω τα πάντα (ακόμα και κανα γύρο αν μου κάνει όρεξη) αλλά τρώω αυστηρά 1 φορά τη μέρα πρίν τις 7 το απόγευμα μια κανονική μερίδα και την υπόλοιπη μέρα αν εξερέσετε τον πρωινό καφέ που τον πίνω κανονικά με την ζαχαρίτσα του και το γαλατάκι του, κρατιέμαι με τσάι η και με σκέτο νερο. Επίσης υπάρχουν κάποιες μέρες που δεν τρώω και τίποτα και πίνω μόνο τσάι (1 φορα το μήνα). Όπως και μέρες που τσακίζω και κανένα παγωτάκι. Δεν έχω βάλει στο μυαλό μου πως κάνω δίαιτα (άσχετα αν πεινάω το βράδυ) και τα αποτελέσματα σε διάστημα σχεδόν 3 μηνών είναι πολύ καλά. :up:

Από γύρω στα 76-77 κιλά που είμουν έπεσα στα 66-67.:up: και συνεχίζω ακάθεκτη! Βέβαια θα κάνω ένα διάλειμμα μόλις έρθει ο άντρας γιατί πρόκειται για κουραστική δίαιτα και μετά από κανα μήνα θα συνεχίσω αν δεν έχω φτάσει τα 64 που είναι και ο στόχος μου:happy:

Καλή δύναμη σε όλες μας!!!!!:up:

Συναγωνισριες μου,να στειλω καταρχην τους αγωνιστικους μου χαιρετισμους σε οσες ξεκινησαν διαιτα και το εχουν (οπως εγω) πραγματικη αναγκη.:DΤις αλλες απλως τις αγνωουμε:P
Να πω οτι μετα απο παμπολες προσπαθειες που εκανα μονη μου,απευθυνθηκα σε ιατρο-παθολογο και απο τις 24/8 που ξεκινησα διαιτα(συγνωμη προγραμμα διατροφης) την προηγουμενη παρασκευη που ζυγιστηκα ημουν μειον ΤΡΙΑ κιλα.:up:(μαγισουλα μ'ακους:P)
Παντος και αυτη, μια φορα την βδομαδα μου επιτρεπει ενα γευμα οτι θελω, για να μην νιωθεις στερηση.:D

Ναι Νίκη μου ακούω και ζηλέυω μπορώ να πω και για πες μου που μπορούμε να τον βρούμε αυτόν τον γιατρό???? Έχει και ταμεία??? στέιλε μου πμ με περισσότερες πληροφορίες????

μειον ΤΡΙΑ κιλα.:up:
Μπράβο, Νίκη! :up::up::up:

Πάντως εγώ το λέω: η καλύτερη λύση για να χάσει κανείς κιλά (ειδικά αν θέλει να χάσει πάνω από 10) είναι να πάει σε διατροφολόγο και μάλιστα χωρίς κατ' ανάγκη να είναι Δευτέρα!! ;)
Όλα τα άλλα που τάζουν διάφοροι είναι "φήμες και ψευτιές κι ανοησίες και στατιστικές", που λέει κι ο Σαββόπουλος...

Μπράβο, Νίκη! :up::up::up:

Πάντως εγώ το λέω: η καλύτερη λύση για να χάσει κανείς κιλά (ειδικά αν θέλει να χάσει πάνω από 10) είναι να πάει σε διατροφολόγο και μάλιστα χωρίς κατ' ανάγκη να είναι Δευτέρα!! ;)
Όλα τα άλλα που τάζουν διάφοροι είναι "φήμες και ψευτιές κι ανοησίες και στατιστικές", που λέει κι ο Σαββόπουλος...

Μαζί σου και εγώ .......μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::up::up::up::up:

Καλή τύχη με τις δίαιτές σας.:up::up: Προτείνω να πάτε σε διατροφολόγο να βρείτε ένα προγραμματάκι κομμένο κ ραμμένο στα μέτρα της καθεμιάς. Εγώ προς το παρόν εγκαταλείπω, έχω να ιδρώσω μία ώρα περίπου (γυμναστήριο βλέπετε). Πάντως λέω κ εγώ να περάσω καμιά βόλτα από διατροφολόγο, γιατί από τότε που μένω μόνη μου, δεν κάνω την καλύτερη διατροφή που υπάρχει. Ουσιαστικά βαριέμαι να μαγειρέψω κ δεν τρώω σχεδόν τπτ...:down:

θελετε να σας πώ κάτι (παρακαλώ οι αδύνατες κυρίες να μην παρεξηγηθούν για όσα ακολουθούν παρακάτω)

Πάντα πιστευα ότι οι γυναίκες με το κλασικό ελληνικό σώμα είναι πιο ελκυστηκές. Όλες μπορούμε να γίνουμε πολύ αδύνατες. να μην έχει καμπύλη ο γοφός μας, να μην έχει καμπύλη η μέση μας... Πόσες όμως μπορούν να έχουν μεγάλο στήθος τη μία μέρα και μικρό την άλλη ανάλογα με τα κέφια τους;

Εγώ στα 62 κιλα είμαι μια χαρά. και καμπύλες σχετικά μικρές έχω και σχετικά μεγάλο στήθος.... δεν μπορω να πάω παρακάτω το έχω προσπαθήσει πολλές φορές... αλλά εκεί τουλάχιστον έχω ακόμα ένα ενδιαφέρον ντεκολτέ.. (ίσωψς όχι εκείνο που είχα στα 75 κιλά αλλά,....)

63.800 σήμερα... καλά πάω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back