Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

ευγε νεες μου!!!
σπεσιαλ Μπραβο στην Νικουλα μας... (συμπαθειες ειναι αυτες)
εγω Δευτερα ξεκιναω...Τριτη πρωι το χω ξεχασει :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευγε νεες μου!!!
σπεσιαλ Μπραβο στην Νικουλα μας... (συμπαθειες ειναι αυτες)
εγω Δευτερα ξεκιναω...Τριτη πρωι το χω ξεχασει :P

Εγώ πρέπει να ομολογήσω ότι το έχω ξεχασμενο και Τρίτη και Τεράρτη και για Δευτέρα ούτε λόγος άσε άσε δράμα η κατάσταση άτιμε μεταβολισμέ τι μου κάνεις τι μου κάνεις ...... για τα δε κιλά ούτε λογος :redface::redface::redface:δεν ζυγίζομε καν:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και για να επαναλάβω εκείνο το ωραίο που είπε το πρωί η Όλγα, ναι, η μπλε Αλίκη μας πρέπει να χάσει κάποια γραμμάρια από... τον αντίχειρα! Ήρθε από εδώ σήμερα και κόντεψε να την πάρει ο αέρας στη βεράντα:lol: Την άλλη φορά λέω να τη δέσω με αλυσίδα στα κάγκελα.

Αλί και τρις αλί σε άλλους, κυρά-Αλίκηηηηη!!!

Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουμε και ποστ για αυτές που θέλουν να ΠΑΡΟΥΝ κιλά??????Εγώ παιδιά είμαι σαμιαμίδι..Σπάνια με πιστεύουν για 25 χρονών...Επίσης έχω το κακό συνήθειο να ΞΕΧΝΑΩ να τρώω...!!!Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η καλύτερη δίαιτα..Απλά ξεχάστε το!!Πώς???Ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο και μετά πείτε..δεν έχω ώρα να πάω να φτιάξω να φάω..και λιμοκτονήστε μεχρι το αλλο πρωί!!!:P

Μήπως θα έπρεπε να φτιάξουμε και ποστ για αυτές που θέλουν να ΠΑΡΟΥΝ κιλά??????Εγώ παιδιά είμαι σαμιαμίδι..Σπάνια με πιστεύουν για 25 χρονών...Επίσης έχω το κακό συνήθειο να ΞΕΧΝΑΩ να τρώω...!!!Είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η καλύτερη δίαιτα..Απλά ξεχάστε το!!Πώς???Ασχοληθείτε με οτιδήποτε άλλο και μετά πείτε..δεν έχω ώρα να πάω να φτιάξω να φάω..και λιμοκτονήστε μεχρι το αλλο πρωί!!!:P
Συμπάσχουμε!!! Αν κ τα κιλά μου θεωρώ ότι είναι οκ.:D

Πράγματι, πολύ κακό συνήθειο να ξεχνάς να τρως. Το ρεκόρ μου είναι 3 ημέρες, μετά έλεγα γιατί ζαλίζομαι:|

Πράγματι, πολύ κακό συνήθειο να ξεχνάς να τρως. Το ρεκόρ μου είναι 3 ημέρες, μετά έλεγα γιατί ζαλίζομαι:|
Έτσι και από εδώ...Βέβαια εγώ τρώω και πολύ αν το θυμηθώ...αλλά ΚΑΙΩ πάρα πολυ και έτσι τι κι αν φάω μια τουρτα μόνη μου...Ούτε γραμμάριο..Το δικό μου μυστικο για να πάρω κιλάκια είναι λίγο και συνεχεια..(7 γευματα την ημέρα δηλ):D

Εγώ μια φορά την ημέρα τρώω και προτιμώ σαλάτες, όσπρια, από κρέας μου αρέσει ψητό.
Όσοι με ξέρουν λένε πως αυτό που με κρατάει στη ζωή είναι οι σοκολάτες (τις τσακίζω, αν ήταν δυνατόν θα τρεφόμουνα μόνο με αυτές:redface:)

Εγώ μια φορά την ημέρα τρώω και προτιμώ σαλάτες, όσπρια, από κρέας μου αρέσει ψητό.
Όσοι με ξέρουν λένε πως αυτό που με κρατάει στη ζωή είναι οι σοκολάτες (τις τσακίζω, αν ήταν δυνατόν θα τρεφόμουνα μόνο με αυτές:redface:)
Λοιπόν αδυναμία μου τα μακαρόνια και οτιδήποτε με λεμόνι...!!!!:up::up::up:Από γλυκά τρώω λίγα και προτιμώ καραμέλα και βανίλια..Αν βγουμε ποτέ θα ξέρουμε ότι εσύ δεν θα ορμήξεις στο φαγητό μου όπως και εγώ στο δικό σου...Δεν μου πολυαρεσει η σοκολάτα, αν και υπαρχουν εξαιρέσεις...:P

οκ ντροπή σας... εγώ αν ξεχάσω να φάω κάθε τέσσερις ώρες έστω και μια μικρή ντομάτα έπεσα κάτω. Χωρίς πλάκα...

μικρά γεύματα και πολλά...

τώρα απολαμβάνω το γευστικότατο μούσλι και προσπαθώ να το συγκρίνω με το τόστ που έτρωγα την περασμένη βδομάδα και να πώ ότι είναι καλύτερο....

καμμία δίαιτα, μόνο διατροφή...

έχω χάσει 25 κιλά σε 11 μήνες,
όποιος θέλει βοήθεια, ας μου πει..

Εγώ εγώ εγώ καλή μου κυρία πολύ θα ήθελα να μάθω τί κάνετε και πως:lol::lol::lol::lol:

Εγώ εγώ εγώ καλή μου κυρία πολύ θα ήθελα να μάθω τί κάνετε και πως:lol::lol::lol::lol:

καλέ μαγισσούλα, δεν ειναι κυρία ο ανθρωπος! (δεν μας λες τη διατροφή αυτή βρε Νίκο; γιατι ετσι οπως παμε απο την πείνα που τραβάμε θα σου αλλαξουμε και φύλο):lol::lol:

καλέ μαγισσούλα, δεν ειναι κυρία ο ανθρωπος! (δεν μας λες τη διατροφή αυτή βρε Νίκο; γιατι ετσι οπως παμε απο την πείνα που τραβάμε θα σου αλλαξουμε και φύλο):lol::lol:
Ουαχαχαχαχαχαχα!!!!:lol::lol::lol:Μπα σε καλο σου,μαγισσα!!!:lol::lol::lol::lol:

ξεκινάω, λοιπόν...

καταρχην διάβασα τα μηνύματα, όπου κατάλαβα ότι ξέρετε τι πρέπει να κάνετε, αλλά δεν...

10 ΧΡΥΣΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ (πάντα για υγιείς...)

1. Δεν ασχολούμαστε με άτομα που μας την σπάνε, μας εκνευρίζουν και τους κόβουμε με τρόπο..
αφορά και καταστάσεις ή εργασία, αν γίνεται...

(ακόμα και εγώ, που δέχτηκα ένα "φίλο" που είχα να δω 3 χρόνια και ελπίζω να ξαναδώ σε άλλα τόσα,
πήγα μια βδομάδα πίσω...)

2.ΠΟΛΥ ΒΑΣΙΚΟ
παίρνετε μια ζυγαριά ακριβείας και ζυγίστε κάθε πρωΐ, με τα ίδια ρούχα...
κατά προτίμηση με τα εσώρουχα...

ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ Ε ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥ ΠΟΙΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΗΝΑ...

ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΟΡΟΣ ΤΟΥ 8ΗΜΕΡΟΥ,

δηλαδή αν έχεις: 1.9: 66.1, 2.9: 66.3, 3.9: 66.5, 4.9: 65.9, 5.9: 66.4, 6.9: 66.1, 7.9: 66.1, 8.9: 66.1,

ΕΙΣΑΙ (66.1+66.3+66.5+65.9+66.3+66.1+66.1+66.1)/8 = 66.3 κιλά..

2. ΤΡΩΜΕ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ, ΠΧ ΜΟΝΟ ΤΥΡΙ, ΜΟΝΟ ΚΡΕΑΣ, ΜΟΝΟ ΨΑΡΙ...
ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΜΥΛΟΥ(ΨΩΜΙ, ΡΥΖΙ, ΠΑΤΑΤΑ) ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΣΑΛΑΤΕΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΕΣ ΦΥΣΙΚΑ..

3. Η ΤΡΕΛΗ ΧΑΡΑ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΓΛΥΚΑ/ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΜΥΛΟ (ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙ),
ΠΑΜΕ ΣΕ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΑΛΑΤΩΝ.. (ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΛΟΓΟ!...)

Αχ!!!! τι πονεμένη ιστορία τα κιλά καλοκαίρι τώρα η φίλη μου και εγώ ........ Εκείνη όλη μέρα κάτι είχε στο στόμα της εγώ μόλις και μετα βίας το άνοιγα και όχι για πολλά πολλά για κανένα όχι δεν θέλω άλλο μόνο ένα μικρό κοματάκι:( και εκείνη είναι μετά βίας 45 κιλά και εγώ αφήστε ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω όχι να το λέω κιόλας:lol::lol::lol::lol:

ουπς !!!!! συγνώμη είδες τι τραβάμε μαύρισε το ματι μας από την πείνα που λέει και η Νοτα και δεν βλέπουμε τίποτα:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πόσες όμως μπορούν να έχουν μεγάλο στήθος τη μία μέρα και μικρό την άλλη ανάλογα με τα κέφια τους;
Συγγνώμη κιόλας για την αδιακρισία, αλλά έχεις και ανάλογο διακόπτη επιλογής "small/medium/large"; :lol:
(μη δίνεις σημασία, απ'τη ζήλια μου τα λέω, καθότι κάτοχος ντεκολτέ 12χρονου) :P

Όσο για σένα Στέλλα... τι να πω παιδί μου; Έχω να σου συστήσω πάντως έναν άριστο οφθαλμίατρο!

Νίκη (και όλοι όσοι τα πηγαίνετε καλά με τη δίαιτά σας) ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!

έχεις και ανάλογο διακόπτη επιλογής "small/medium/large"; :lol:
Εγώ έχω. Και έχει κολλήσει στο "are you nuts????"

Όσο για σένα Στέλλα... τι να πω παιδί μου; Έχω να σου συστήσω πάντως έναν άριστο οφθαλμίατρο!

Την πάτησες! Εδώ και ενάμιση χρόνο η όρασή μου είναι 10/10!!! Χα! Οπότε, μη μου λες μπούρδες, διότι ΒΛΕΠΩ:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back