Από Δευτέρα αρχίζω δίαιτα... Όλα όσα μας προβληματίζουν...

Τώρα τα νέα από τη δίαιτα που κάνω με τη συμμετοχή της Sil8erin είναι σε τρεις εβδομάδες 5,5-6,0 κιλά. Τι λέτε?
Τώρα αναζητούνται δίαιτες συντήρησης! Όσες έχουν ας τις καταθέσουν!
Αυτα τα αποτελεσματα ειναι καταπληκτικα!:up::up::up:
Δυστυχως Anima εχω δρομο ακομη για να αρχισω να σκεφτομαι την συντηρηση.Παντος η ιατρος-διαιτολογος που πηγαινω, μου ειπε οτι οταν περνας απο την διαιτα στην συντηρηση πρεπει σταδιακα να ανεβαζεις τις θερμιδες που περνεις (50-100 τον μηνα) ωσπου να φτασεις στο επιπεδο των θερμιδων συντηρησης, δηλαδη τοσες-οσες χρειαζεται ο οργανισμος σου για να μην περνει κιλα.Aν θες ριξε και μια ματια εδω https://www.mypetz.gr/posts/5403163/
Εγω σημερα το πρωι ζυγιστικα. Και ειμαι, απο τις 24/8 που ξεκινησα την διαιτα, ΜΕΙΟΝ 9 ΚΙΛΑ:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ντάξυ παιδιά...:)
Λαζόπουλο βλέπω και εγώ!!!

Θα πρότεινα μια δίαιτα συντήρησης...:hmm: αυτό που κάνω εγώ βασικά και συντηρούμε στα κιλά που κυμαίνομαι τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά θα το αφήσω... :| (και μάλλον δεν θα ξαναγράψω σ' αυτό το θέμα.):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω σημερα το πρωι ζυγιστικα. Και ειμαι, απο τις 24/8 που ξεκινησα την διαιτα, ΜΕΙΟΝ 9 ΚΙΛΑ:up:

Μπράβο!!! Έτσι γερά και δυνατά!!!:up::up::up:
Εγώ έβαλα :redface: παραστράτησα και όποτε προσπαθώ να μην φάω σταματάει να τρώει και ο δικός μου (ο οποίος μου γύρισε μισός και του χρειάζονται 10+ κιλάκια...)

Αλλά που θα πάει θα μπούμε στο πρόγραμμα ξανά και μάλιστα πολύ σύντομα...

Δεν το είπε μόνο ή πρώτος ο Λαζόπουλος. Το είπε κι ένας άλλος δήθεν επώνυμος που δε θυμάμαι τ' όνομά του, ένας παχύς με μαλιά αλογουρά. Το λέγανε επειδή ήθελαν να κάνουν το χοντρό το λ. Άλλο κι αυτό. Σαν απ' όλη την Ευρώπη μόνο εμείς το λέμε έτσι - άσε που δεν το λέμε ούτε όλοι ούτε τόσο πολύ. Τους Κωνσταντινουπολίτες, τους Βρετανούς, τους Αμερικάνους, τους Σλαύους της περιοχής μας δεν τους έχουν ακούσει?
Άσε κι αηδιάζω με όλ' αυτά τα παραμύθια που τεχνιέντως διαδίδονται ... Μητρόπολη των Βαλκανίων (άκουσον, άκουσον, ούτε για δείγμα δεν υπάρχει αεροπορική συγκοινωνία με τις πρωτεύουσες των βαλκανικών χωρών. Φτύνουμε αίμα κάθε φορά να πηγαίνουμε μέσω Αθηνών με πανάκριβα εισητήρια!), ερωτική πόλη (εμ, αυτό που το βρήκαν? τι ακριβώς εννοούν?) και δε συμμαζεύεται. Σκέτη χλεύη. Παραμύθια της Χαλιμάς.
Για μένα η Θεσσαλονίκη είναι η αιώνια Άλλη. Η άλλη, η ερωμένη, η όχι αρκετά καλή για να την παντρευτούν. Αυτή που εγκαταλείπουν για κάτι καλύτερο ... Κέντρο διερχομένων. Αρχίζοντας από τον Μ. Κωνσταντίνο (που έμεινε εδώ αλλά επέλεξε πρωτεύουσα του την Κωνσταντινούπολη) μέχρι σήμερα... Οι τάχα μου παλιοί Θεσσαλονικείς έχουν μετακομίσει όλοι στην Αθήνα και δευτερευόντως σε Παρίσι και Λονδίνο. Τόσο την αγαπούν...
Σταματάω γιατί οργίζομαι ....

Δεν το είπε μόνο ή πρώτος ο Λαζόπουλος. Το είπε κι ένας άλλος δήθεν επώνυμος που δε θυμάμαι τ' όνομά του, ένας παχύς με μαλιά αλογουρά.
Ο Σταρόβας! Κανονικά η απάντηση αυτή θα ήταν οφφ τόπικ, αλλά ο Σταρόβας κι αν χρειάζεται δίαιτα... :lol::lol:
Ο Σταρόβας είναι Θεσσαλονικιός, άρα μιλάει με το λλλ, πράγμα που μαγεύει τους νοτιότερους και δεν καταλαβαίνω γιατί. Εγώ λέω ότι το "χαλλλαρά" βγήκε επειδή άκουσαν τον Σταρόβα να το λέει.
Όσο για τα άλλα περί Θεσ/νίκης, θα τα πούμε και στη συνάντηση, πιστεύω. Κι εγώ τα παίρνω στο κρανίο, μ' αυτά και με άλλα που λέγονται. Και γίνονται.

Έχετε δίκιο.. αλλά απο την στιγμή που από τα 10εκ τα 5 είναι στην Αθήνα....:( Κρίμα βέβαια.. μεγάλη συζήτηση, όχι για εδώ. ;)

Ντάξυ παιδιά...:)
Λαζόπουλο βλέπω και εγώ!!!

Θα πρότεινα μια δίαιτα συντήρησης...:hmm: αυτό που κάνω εγώ βασικά και συντηρούμε στα κιλά που κυμαίνομαι τα τελευταία 13 χρόνια, αλλά θα το αφήσω... :| (και μάλλον δεν θα ξαναγράψω σ' αυτό το θέμα.):)
Έλα τώρα! Μας προκαλείς! τι είναι αυτό που κάνεις τα τελευταία 13 χρόνια? Αντί να μας το πεις λες ότι δεν θα ξαναγράψεις γι αυτό το θέμα!
Δεν παίζω!

Έχετε δίκιο.. αλλά απο την στιγμή που από τα 10εκ τα 5 είναι στην Αθήνα....:( Κρίμα βέβαια.. μεγάλη συζήτηση, όχι για εδώ. ;)
Σόρρυ δεν είπαμε να μεταφερθεί η πρωτεύουσα! Κοίτα έξω τι πόλεις κούκλες υπάρχουν κι ας μην είναι πρωτεύουσες....Ίσως η επιλογή των κατοίκων, οι συγκεκριμένοι εκλεγμένοι ... αυτό να τα λέει όλα ...

....Εγω σημερα το πρωι ζυγιστικα. Και ειμαι, απο τις 24/8 που ξεκινησα την διαιτα, ΜΕΙΟΝ 9 ΚΙΛΑ:up:

Μα καλά από πόσα άρχισες κι έφτασες τσάκα-τσάκα τα -9?
Είσαι αξιοθαύμαστη!!!!

Μα καλά από πόσα άρχισες κι έφτασες τσάκα-τσάκα τα -9?
Είσαι αξιοθαύμαστη!!!!

Ας το Anima,καλυτερα δεν ειναι να ανακοινωνεις την εναρξη:mad::blink:;)
Θα ανακοινωσω ομως σιγουρα το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !:up::up:

Έλα τώρα! Μας προκαλείς! τι είναι αυτό που κάνεις τα τελευταία 13 χρόνια? Αντί να μας το πεις λες ότι δεν θα ξαναγράψεις γι αυτό το θέμα!
Δεν παίζω!

Κοιτάξτε τη ρε....:/: πήγε και το ξέθαψε...και λέω την γλίτωσα...:rolleyes::rolleyes:

Τι να πω ρε παιδιά... όσοι με ξέρουν, λένε καλύτερα να με ντύνουν παρά να με ταΐζουν...:redface::redface: Δεν ξέρω πραγματικά ΓΙΑΤΙ και απο που μου βγήκε το όνομα...:/:

Δεν είμαι ούτε καμία ψηλή, ούτε και νάνος.. κανονική προς το κοντή θα με έλεγα, βλέποντας και την νεολαία πόσο ψηλά πάει.:blink:(165)

Και απο τότε που τελείωσα το σχολείο είμαι μεταξύ 50-54 κιλών. Γυμναστήρια και τέτοια τα έχω παρατήσει απο τότε που έπιασα δουλειά... 1998...

Τρώω ένα καλό πρωινό. Γάλα με 1 κουταλιά καφε, και 2 φετες ψωμί με lurpak βούτυρο και μέλι.

Μεσημεριανό.. οτι έχει...Ταπεράκι στην δουλειά.
Βραδινό παλι ενα ποτήρι γαλα και καμιά ντοματα, τυρί , σαλάτα... ή αν πεινάω πολύ τιποτα απο το μεσημέρι.

Ενδιάμεσα μπορεί να φαω.. κανα φρουτο, χυμο , καμια φετα ψωμι (μαυρο παντα) με τυρί κλπ κλπ

Αν θέλω να φαω σοκολάτα τρώω, παγωτό το ίδιο.... αν είναι να βγούμε εξω θα τα τσακίσω....ολα. (δεν βγάινω συχνα εξω για φαι.. βραδυ 1 φορα τον μηνα...και αν.)

Απλά πιστεύω οτι με σώνουν οι μαλα@@κιες.. που ΔΕΝ ακουμπάω, όπως τα τηγανητά (δεν υπάρχουν) και ψωμί.. μονο οι 2 φετες το πρωι...αναψυκτικά δεν υπαρχουν... εκτος και αν φαω εξω.

Εζησα 13 χρόνια στην Αθήνα, μόνη μου στην αρχή και με τον άνρδα μου τωρα τα τελευταια 6 χρόνια.. παλι δεν πάχυνα, παρόλο που απο κατω μας έχουμε 3 ζαχαροπλαστεία (και την ΧΑΡΑ), 3 σουβλατζίδικα, 1 everest, 1 goodies, 2 φούρνους, 1 Pizzaria, και γενικά οτι θες το βρίσκεις....:/::/:

Απλά...δεν τρώω, ψωμί, τηγανητά, αναψυκτικά, κρεας 1 φορα την εβδομάδα...., πολύ νερό, και λαχανικά. Καφές το πολύ 1 την ημέρα.

Τα γλυκά.. σοκολάτες παγωτά... κατα βούληση...:happy:

Τώρα εδω... κινούμε βέβαια πιο πολύ...ζυγίστηκα εχτες.... το καλοκαίρι ήμουνα 54, εχτές 51... με ρουχα.... και σήμερα...αδιαθέτησα κιόλας.:redface:

Αλλά ειναι το σπιτικό φαγητό, και οι 3 σαλάτες που έχουμε το λιγότερο στο τραπέζι κάθε μεσημέρι. Και ΔΕΝ πεινάω... να πεις οτι λυσσάω στην πείνα...:)

Ορίστε τα είπα. (Λυσσάξατε...):)

Μπράβο! ευχαριστούμε! Τυχερούλα είσαι! και νέα: δουλεύει ο μεταβολισμός σου ροδάνι....
Πάντα έτσι! πάντα καλά!
Φιλιά

Ας το Anima,καλυτερα δεν ειναι να ανακοινωνεις την εναρξη:mad::blink:;)
Θα ανακοινωσω ομως σιγουρα το ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ !:up::up:
Συγνώμη! εγώ φταίω για την αδιάκριτη ερώτηση!
Δεν θα επαναληφθεί!

Μπράβο! ευχαριστούμε! Τυχερούλα είσαι! και νέα: δουλεύει ο μεταβολισμός σου ροδάνι....
Πάντα έτσι! πάντα καλά!
Φιλιά

Και όχι μόνο. Κάνει και την ανάλογη διατροφη. Σωστή διατροφη. Μονο που δεν της φαίνεται κόπος γιατί δεν το παλευει. Εχει συνηθήσει να τρώει έτσι και δεν της κάνει αισθηση. Δεν νιώθει ότι κάνει διαιτα η διατροφη. Απλα τρώει όποως έχει μάθει. Το θέμα είναι οτι έχει μάθει να τρωει σωστα! Και κάνει το πιο καλό απ'ολα. Τρωει λίγο και σχεδον 5 φορές την ημέρα. Με τα 2-3 γέυματα να είναι φρουτα. Η παρεμφερη τέλος πάντων. Κάνει τον οργανισμό της να δουλέυει συνέχεια. Εξου και ο μεταβολισμός της είναι υψηλος.

Μπράβο julia την καλύτερη δουλειά κάνεις. Αυτο παλέυω και εγώ να κάνω εδώ και πόσο καιρό αλλά με το ανώμαλο πρόγραμμα που έχω και καθώτι και πολύ αγχώδης τύπος δεν τα καταφέρνω. Οχι οτι έχω πρόβλημα κιλών. Λιγα μόνο θα ήθελα να χάσω αλλά δεν πεθαίνω κιόλας. Απλά αυτό που μ'ενοχλει είναι τα απότομα σκαμπανευάσματα τα οποία δεν είναι καλα για την υγεία μου. Αυτα προσπαθώ να κόψω εγώ και θέλω ν'αρχίσω να τρώω σωστά! Προς το παρόν το μόνο που έχω κοψει εδω και χρόνια βασικα, ειναι τα τηγανιτα! Ευτυχως...

Επίσης - και για να μην τα πάρω στο κρανίο - να σημειωθεί στα πρακτικά ότι η μάνα της προκλητικότατης Julia είναι Ελβετίδα, οπότε ο σωματότυπος είναι εντελώς - μα εντελώς;- διαφορετικός από εμάς τις μεσόγειες... :mad: Η Julia και να φάει ένα σκασμό δεν πρόκειται να καθίσει τίποτε στην περιφέρειά της...

Άλλωστε οι περισσότερες δεν είμαστε παχιές, για να ξέρετε, κοντές είμαστε. Αν είχαμε παραπάνω ύψος τίποτε δεν θα μας φαινόταν!:P

Άλλωστε οι περισσότερες δεν είμαστε παχιές, για να ξέρετε, κοντές είμαστε. Αν είχαμε παραπάνω ύψος τίποτε δεν θα μας φαινόταν!:P

Είπα εγω οτι είμαι ψηλή????:blink::blink::cool:

Ευχαριστώ Στέλλα-Αρτέμη, για τις λεπτομέρειες.....:lol::lol::lol::lol:

Όχι, που θα σ'άφηνα να μας καταρρακώσεις όλες!:P (Άσε, τα ίδια πάθαινα κι εγώ μέχρι τα 30 που ήμουν 48 κιλά... δεν ήθελαν οι πάντες να με βλέπουν στα μάτια τους...:rolleyes: Now I know why)

Ελάτε βρε κορίτσια! τι είν' αυτά! Ας είναι η κοπέλα και ψηλή και λεπτή (και πάντα νάναι καλά στην υγειά της!) και τι έγινε δηλαδή!
Εμένα μ' αρέσουν οι καμπύλες και καλά κάνουν τα παχάκια που πηγαίνουν κατευθείαν στις περιφέρειες! Που να πήγαιναν δηλαδή? στην κοιλιά και στο στομάχι και στους ώμους? Μια χαρά είναι οι περιφέρειες.
Η μεσογειακή γυναίκα πρέπει να περιβάλλει τον σωματότυπό της όπως και πολλά άλλα με εκτίμηση και αγάπη και να τον αναδυκνύει -όχι να τον υποτιμά. Τι δηλαδή? θέλετε να είσαστε αντικείμενα άκριτης αποδοχής άσχετων προτύπων? (π.χ. βοριοευρωπαϊκών?) Γιατί είναι εκείνα καλά κι όχι τα δικά μας τα μεσογειακά? Ε? Άντε κι αφήστε τα όμορφα παχάκια στη θέση τους!
Για να μη πω και γι άλλα παρόμοια τώρα....
Με λίγη γυμναστική και καλή σωστή διατροφή κούκλες είναι οι μεσογειακές γυναίκες! Με ωραίες φαρδουλές λεκάνες και στρογγυλούς φουσκωτούς ποπούς. Πάτε μια βόλτα στο Εθνικό Μουσείο να απολαύσετε τις απεικονίσεις τους! έργα τέχνης!
Και το ύψος ούτε κι αυτό χρειάζεται. Γιατί να είσαστε ψηλές? τι κερδίζετε μ' αυτό?
Ελπίζω να σας έπεισα....
Άντε, τώρα καληνύχτα!

Εγώ μαζί σου Anima.... ποτέ δεν ήμουν υπερ των προτύπων των μοντέλων... :down:
Και αστην την Στέλλα να λέει... έχω και 50% Ελληνίδα μέσα μου... :up: που φαίνεται εξάλλου με τα όλα του!!:)

Σημερα ειχα ραντεβου με την ιατρο που μου κανει την διαιτα.Λοιπον μετα απο δυο μηνες διαιτα εχασα 12 κιλα και 10% λιπος!:up::up::up:
Αν και κουρασμενη ειμαι πολυ χαρουμενη!
Μαγισσουλα κρατα γερα!Κοιτα τωρα το τριημερο μην κανεις καμια ζαβολια γιατι θα φωναξω τον....Αδη!:blink::lol::lol:
Καλα μονη μου γραφω σ'αυτο το thrend, και καλα οι Αθηναιες ειναι αδυνατες, αλλα οι συμπατριωτησες τι εγιναν?:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back