elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shadowdancer
Δραστήριο μέλος
Παντως σ'αυτον που παει τωρα μας τον εχουν συστησει παρα πολλοι ακομα και γιατροι και ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλος στην δουλεια του και ευσυνειδητος ανθρωπος....
Παντως κανενας μεχρι τωρα ενδοκρινολογος δεν της εχει δωσει διατροφη.....ολοι λενε "χασε βαρος" κανενας ομως δεν λεει πως....
Δεν ειναι στα καθηκοντα των ενδοκρινολογων να δινουν διατροφη στους ασεθενεις τους? Ξερετε κατι?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Να φανταστειτε τρωω και περισσοτερο
Μαλλον το παρακανα με την γυμναστικη 
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εχασα μισό κιλό.

Πρέπει να προσθέσω ενεργά την γυμναστική στο πρόγραμμα.

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ δυστυχώς μέσα σε μια βδομάδα(απο Παρασκευή-σε Παρασκευή)
εχασα μισό κιλό.
Πρέπει να προσθέσω ενεργά την γυμναστική στο πρόγραμμα.![]()
Εγώ πάλι νομίζω ότι το μισό κιλό την εβδομαδα ειναι το ιδανικό. Μπορεί να μην είναι πολύ αλλα ειναι αυτό που δεν το χάνεις την μια και το παίρνεις διπλό την επόμενη. Είναι 2 κιλά το μήνα. Εμένα πολύ καλό και σταθερό μου ακούγεται.
Ρε σεις εχω ένα άλλο θεμα. Ολα καλά και άγια με την υγιεινή διατροφή και την γυμναστικούλα, αλλά πριν τα ξεκινήσω όλα αυτα, όσο ήμουν στην εφηβεια δλδ και λίγο πιο μετα, ήμουν πολύ περίφανη για το.... μπούστο μου. Τώρα μαζί με το υπόλοιπο λίπος, έχω χαιρετησει και το στήθος μου. Δεν υπηρξα ποτε υπερβαρη αλλα ό,τι περιττο το ειχα εκει. Και όχι τιποτα άλλο αλλα δεν αναγνωρίζω τον έαυτο μου πια.
Πάω να σκασω με αυτο. Δεν θα κατέφευγα ποτέ σε ακραιες λύσεις αλλα δεν ξερω τι να κανω για να σταματησω τον αφανισμό του.

Melini
Διάσημο μέλος
Εγώ πάλι νομίζω ότι το μισό κιλό την εβδομαδα ειναι το ιδανικό. Μπορεί να μην είναι πολύ αλλα ειναι αυτό που δεν το χάνεις την μια και το παίρνεις διπλό την επόμενη. Είναι 2 κιλά το μήνα. Εμένα πολύ καλό και σταθερό μου ακούγεται.
Ρε σεις εχω ένα άλλο θεμα. Ολα καλά και άγια με την υγιεινή διατροφή και την γυμναστικούλα, αλλά πριν τα ξεκινήσω όλα αυτα, όσο ήμουν στην εφηβεια δλδ και λίγο πιο μετα, ήμουν πολύ περίφανη για το.... μπούστο μου. Τώρα μαζί με το υπόλοιπο λίπος, έχω χαιρετησει και το στήθος μου. Δεν υπηρξα ποτε υπερβαρη αλλα ό,τι περιττο το ειχα εκει. Και όχι τιποτα άλλο αλλα δεν αναγνωρίζω τον έαυτο μου πια.
Πάω να σκασω με αυτο. Δεν θα κατέφευγα ποτέ σε ακραιες λύσεις αλλα δεν ξερω τι να κανω για να σταματησω τον αφανισμό του.![]()
1ον Συμφωνώ ότι μισό κιλό την εβδομάδα είναι πάρα πολύ καλή απώλεια βάρους. Αν θέλετε δίαιτα όπου θα χάσετε 5 κιλά σε ένα μήνα, να είστε σίγουρες ότι όπως θα τα χάσετε έτσι θα τα ξαναπάρετε (και παραπάνω). Αργά και σταθερά, και μετά χρειάζεται και περίοδος συντήρησης (6 μήνες τουλάχιστον).
2ον, Κάτια ήρθε η ώρα να αλλάξεις όλα σου τα σουτιέν και να τα κάνεις up

κι εγώ δεν έχω το τρομερό μπούστο, όταν αδυνατίζω δε, εξαφανίζονται όλα
Οπότε φοράω ενισχυτικά σουτιέν και είμαι... αξιοπρεπής 

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
2ον, Κάτια ήρθε η ώρα να αλλάξεις όλα σου τα σουτιέν και να τα κάνεις upκι εγώ δεν έχω το τρομερό μπούστο, όταν αδυνατίζω δε, εξαφανίζονται όλα
Οπότε φοράω ενισχυτικά σουτιέν και είμαι... αξιοπρεπής
![]()
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Aν γινόταν μεταμόσχευση ευχαρίστως θα σας έδινα όσο χρειαζόσασταν από τα δικά μου. Πουφ!!! :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
μην ανησυχεις, δεν εισαι η μονη
Εμενα παντως δεν με πειραξε, αντιθετα μαλιστα οσο λιγοτερο τοσο το καλυτερο 
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν μπορούσα να κρατήσω την στέκα καλα γιατί είχα μεγάλο στηθος
. Ενώ το σωμα μου ήταν αδυνατο, το στήθος μου ήταν δυσανάλογα μεγάλο. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έκοψα το κάπνισμα, πηρα μερικά κιλάκια τα οποία όμως τα έχασα πολύ γρήγορα. Ε, μαζί με τα κιλάκια αυτά έχασα και το στηθος μου.
Και αν και γυμναζόμουν πάντα, τον τελευταιο ενα με εναμιση χρονο η αλήθεια ειναι ότι το έχω λιγο παρακάνει. Σε αυτο το διάστημα έχω απωλέσει και το υπόλοιπο του μεγαλειου μου. Γι' αυτο με έχει πειράξει τόσο. Γιατί δεν έχω συνηθίσει να είμαι με αυτο το στήθος. Δεν ειναι και "πλακα τα γαλόνια" αλλα που οι δόξες και τα μεγαλεια μου;;; ααααααχχχχχχχ......
Melini
Διάσημο μέλος
Καλέ όταν ήμουν μικρότερη, είχα τρελό κολλήμα με το μπιλιάρδο. Αλλά μιλάμε για λατρεία. Είχα σκοπό να κατέβω και σε αγώνες. Για τετοια λόξα μιλάμε.
Το πρόβλημα μου ήταν ότι δεν μπορούσα να κρατήσω την στέκα καλα γιατί είχα μεγάλο στηθος. Ενώ το σωμα μου ήταν αδυνατο, το στήθος μου ήταν δυσανάλογα μεγάλο. Όταν πέρασαν τα χρόνια και έκοψα το κάπνισμα, πηρα μερικά κιλάκια τα οποία όμως τα έχασα πολύ γρήγορα. Ε, μαζί με τα κιλάκια αυτά έχασα και το στηθος μου.
Και αν και γυμναζόμουν πάντα, τον τελευταιο ενα με εναμιση χρονο η αλήθεια ειναι ότι το έχω λιγο παρακάνει. Σε αυτο το διάστημα έχω απωλέσει και το υπόλοιπο του μεγαλειου μου. Γι' αυτο με έχει πειράξει τόσο. Γιατί δεν έχω συνηθίσει να είμαι με αυτο το στήθος. Δεν ειναι και "πλακα τα γαλόνια" αλλα που οι δόξες και τα μεγαλεια μου;;; ααααααχχχχχχχ......
Πάντως εγώ θα πω κάτι, και μη με παρεξηγήσεις... το μπούστο σου μου φαίνεται μια χαρά, και δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκεις μικρό. Μέγεθος ΟΚ, ίσως και λίγο μεγαλύτερο του φυσιολογικού (πάντως μεγαλύτερο απ'το δικό μου), ζουμερό, όρθιο. 'Ηταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα όταν κατέφτασες στην προηγούμενη συνάντηση (στην Πανόρμου).
Και ξαναλέω, μη με παρεξηγήσεις! Το πρόσεξα επειδή ήθελα να βεβαιωθώ ότι φόραγες καρτελάκι

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Πάντως εγώ θα πω κάτι, και μη με παρεξηγήσεις... το μπούστο σου μου φαίνεται μια χαρά, και δεν καταλαβαίνω γιατί το βρίσκεις μικρό. Μέγεθος ΟΚ, ίσως και λίγο μεγαλύτερο του φυσιολογικού (πάντως μεγαλύτερο απ'το δικό μου), ζουμερό, όρθιο. 'Ηταν το πρώτο πράγμα που πρόσεξα όταν κατέφτασες στην προηγούμενη συνάντηση (στην Πανόρμου).
Και ξαναλέω, μη με παρεξηγήσεις! Το πρόσεξα επειδή ήθελα να βεβαιωθώ ότι φόραγες καρτελάκι![]()
Αχ ρε Μελίνα σε ευχαριστω που μου τονώνεις την ψυχολογία. Δεν σε παρεξηγώ, το ξέρω ότι το φόρεμα αυτό ειναι..... κάπως. Είναι και λίγο απάτη βέβαια, αλλά δεν πειράζει.

Λοιπόν το καρτελάκι ίσως να το υιοθετήσω τελικά.
Είναι ένας πολύ.... άμεσος τρόπος για να σε προσεγγίσει κανεις.

eleni999
Πολύ δραστήριο μέλος
Και ειμαι σχετικα αδυνατη,τον περισσοτερο καιρο, και φαινεται ασχημαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νηρηιδα
Πολύ δραστήριο μέλος

Αλλα τη λεξη διαιτα τη σιχαινομαι οσο τιποτα!!!
Melini
Διάσημο μέλος
Αχ ρε Μελίνα σε ευχαριστω που μου τονώνεις την ψυχολογία. Δεν σε παρεξηγώ, το ξέρω ότι το φόρεμα αυτό ειναι..... κάπως. Είναι και λίγο απάτη βέβαια, αλλά δεν πειράζει.
Λοιπόν το καρτελάκι ίσως να το υιοθετήσω τελικά.
Είναι ένας πολύ.... άμεσος τρόπος για να σε προσεγγίσει κανεις.![]()
Και τι έγινε που είναι απάτη το φόρεμα; Νομίζεις ότι το δικό μου μπούστο δεν είναι απάτη;

elvenstar
Επιφανές μέλος
γιατί δεν κάνεις μία λιποαναρρόφηση στο στήθος με τις νέες εξελίξεις δεν θα χρειαστεί ούτε καν ύπνωση, πας σε ρουφάνε κ μετά φεύγεις για καφέεγω παντως θα ηθελα να εχω μικροτερο στηθος.Οτι φορας που ειναι ανοιχτο μπροστα γινεται ευκολα πολυ προλητικο .Ας μην πω για το πανω μερος του μαγιωΚαι ειμαι σχετικα αδυνατη,τον περισσοτερο καιρο, και φαινεται ασχημα

και είναι λογικό που δεν της το λένε γιατί δεν είναι η ειδικότητά τους αυτή αν θέλεις στείλε μου το μέιλ σου με ΡΜ κ μετά τις εκλογές θα σου στείλω κάποιες δίαιτες (επειδή δουλεύω σε εφημεριδα κ αυτό το διάστημα ερχόμαστε πρωί κ φεύγουμε μεσάνυχτα)κ άλλα τρικάκια αν τα ακολουθήσει όμως χωρίς π!@@#τιες θα χάσει βάρος, αν συνεχίσει να μην χάνει τότε θα πρέπει να ψάξει κ τις άλλες ορμόνες όπως παρεγκεφαλίδα κλπ. Δεν ξέρω αν τελικά γίνεται στην Ελλάδα πλέον κ η εξέταση για την λεπτίνη αν γίνεται να την κάνει οπωσδήποτε (κ μετά θέλω κ εγώ το ιατρικό κέντρο που πήγε γιατί θέλω να την κάνω κ εγώ) επίσης να εξετάσει το λεύκωμά της αν είναι υψηλό είναι κ αυτός ένας παράγοντας για το ότι δεν αδυνατίζει εύκολα. Και το τελευταίο είναι ότι αυτό το διάστημα η ΕΕ θα εγκρίνει ένα φάρμακο για απώλεια βάρους επειδή κάποιες χώρες της (ανάμεσά τους κ η δική μας) έχουν έντονο πρόβλημα παχυσαρκίας. Δεν θυμάμαι το όνομά του. Πρέπει να κοιτάξω κ να σου πω οπότε να πάρει αυτό κ μαζί κ με δίαιτα (από μόνο του δεν λειτουργεί) πιστεύω πως θα καταφέρει κάτιΝαι δυστυχως υπαρχουν πολλοι τετοιοι ανεγκεφαλοι....περασε και αυτη απο εναν τετοιο....
Παντως σ'αυτον που παει τωρα μας τον εχουν συστησει παρα πολλοι ακομα και γιατροι και ειμαστε σιγουροι οτι ειναι καλος στην δουλεια του και ευσυνειδητος ανθρωπος....
Παντως κανενας μεχρι τωρα ενδοκρινολογος δεν της εχει δωσει διατροφη.....ολοι λενε "χασε βαρος" κανενας ομως δεν λεει πως....
Δεν ειναι στα καθηκοντα των ενδοκρινολογων να δινουν διατροφη στους ασεθενεις τους? Ξερετε κατι?
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
εγω παντως θα ηθελα να εχω μικροτερο στηθος.Οτι φορας που ειναι ανοιχτο μπροστα γινεται ευκολα πολυ προλητικο .Ας μην πω για το πανω μερος του μαγιωΚαι ειμαι σχετικα αδυνατη,τον περισσοτερο καιρο, και φαινεται ασχημα
γιατί δεν κάνεις μία λιποαναρρόφηση στο στήθος με τις νέες εξελίξεις δεν θα χρειαστεί ούτε καν ύπνωση, πας σε ρουφάνε κ μετά φεύγεις για καφέ![]()
Μετά μπορείς να μου το δώσεις εμένα το λίπος;

Να σας ρωτήσω -μια και φαίνεστε πιο ενημερωμένες απο μένα- με την λιπογλυπτική ξέρω ότι μπορείς να προσθέσεις όγκο στον πισινο. Μπορείς και στο στήθος δηλαδή;
Και αν όμως συνεχίσεις να γυμναζεσαι κανονικά, πάλι θα χαθεί;

Αυτη την δουλεια θα κανουμε συνέχεια, βαλε βγάλε λιπος;

elvenstar
Επιφανές μέλος
απ όσο ξέρω για να προσθέσεις όγκο στο στήθος ή οπουδήποτε αλλού αυτό που κάνουν είναι ότι βάζουν σιλικόνηΜετά μπορείς να μου το δώσεις εμένα το λίπος;
Να σας ρωτήσω -μια και φαίνεστε πιο ενημερωμένες απο μένα- με την λιπογλυπτική ξέρω ότι μπορείς να προσθέσεις όγκο στον πισινο. Μπορείς και στο στήθος δηλαδή;
Και αν όμως συνεχίσεις να γυμναζεσαι κανονικά, πάλι θα χαθεί;
Αυτη την δουλεια θα κανουμε συνέχεια, βαλε βγάλε λιπος;![]()
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
απ όσο ξέρω για να προσθέσεις όγκο στο στήθος ή οπουδήποτε αλλού αυτό που κάνουν είναι ότι βάζουν σιλικόνη
Α τελικά δεν είμαι μόνο έγώ ανενημέρωτη. Καλέ υπάρχουν καινούριες τεχνικες τωρα. Σου παίρνουν λέει λίπος απο εκεί που σου περισσεύει και στο βάζουν εκεί που σου λείπει.
Ξέρω σίγουρα ότι γίνεται για τον πωπο, αλλά δεν ξέρω αν αυτό παίζει και για το στήθος. Σιλικόνη με τίποτα δεν θα έβαζα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
Α τελικά δεν είμαι μόνο έγώ ανενημέρωτη. Καλέ υπάρχουν καινούριες τεχνικες τωρα. Σου παίρνουν λέει λίπος απο εκεί που σου περισσεύει και στο βάζουν εκεί που σου λείπει.Ξέρω σίγουρα ότι γίνεται για τον πωπο, αλλά δεν ξέρω αν αυτό παίζει και για το στήθος. Σιλικόνη με τίποτα δεν θα έβαζα.
Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα μέθοδος
Λοιπόν, έχουμε και λέμε: παρακαλώ αφαιρέστε 5-6 κιλά λίπους από πίσω και βάλτε μου 1 κιλό στο δεξί, 1 κιλό στο αριστερό, μερικά γραμμάρια πίσω απ'τα αυτιά (μόνο εκεί δεν έχω παχύνει ακόμα γμτ) και το υπόλοιπο χάρισμά σας 

Εμένα τελικά έχει γεμίσει τόσο πολύ το πρόγραμμά μου, που δε θα προλάβω πάλι να εντάξω καμία μορφή άσκησης
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool