Subject to change
e-steki.gr Founder
Ακριβώς. Αυτά που λες Bhaal ωραία θα ήταν σε μια κοινωνία με ελάχιστα αδέσποτα, των οποίων η ζωή δεν κινδυνεύει απο τη μια στιγμή στην άλλη με τόσους κάφρους όπως τώρα.Αρχική Δημοσίευση από ladycat:τπτε δεν θα επρπε να τα σωσω αλλα να τα αφησω να τα παρει ο σκουπιδιαρης μιας κ καποιος ανευτηινος τα πεταξε μεσα σε μια μαυρη σακουλα στα σκουπιδια κ να μην δωσω σημασια
Κοίτα κι εγώ, μέχρι στιγμής περισσότερο τείνω στον τρόπο ζωής που προτείνει ο Bhaal αλλά αν έβρισκα σακούλα σκουπιδιών με γατάκια μέσα όπως η Εφροσσίνη, θα τα έπαιρνα όσο χάλια κι αν ήταν τα οικονομικά μου. Αλλιώς θα είχα μια ζωή τύψεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Garfield10802
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Unicorn:Ειλικρινά το πιο όμορφο πράγμα που έχω ακούσει τελευταία.. Δε ξέρω γιατί, με άγγιξε πολύ αυτό που είπες...
------------------------------------------------------------
EL_GT
Νεοφερμένο μέλος
:greycat:
Subject to change
e-steki.gr Founder
Αν ξέρεις τι κάνεις αυτό είναι το καλύτερο όλων!Αρχική Δημοσίευση από EL_GT:Την τροφη της γατας εγω την μαγειρευω ο ιδιος !!!
:greycat:
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
καλυτερα να δινεις κατι παραπανω αλλα να εισαι σιγουρος και ησυχος με τον εαυτο σου οτι κανεις το καλυτερο δυνατο ωστε να εχει το πλασματακι σου (που εχεις εσυ ευθυνη γι αυτο) καλη υγεια...
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Garfield:...Bhall ....οι δικες μου οι γατες -οσες δεν τις πατησε αυτοκινητο- ζησανε παρα πολλα χρονια ....πολυ περισσοτερα απο 15....και εκτος αυτου...οπως ειπα και πριν...προτιμω να ταιζω ολες τις γατες τις γειτονιας με φθηνες τροφες και οχι μονο την γατα μου με πανακριβη τροφη "φερέγγυας" εταιρειας....
.....αγαπαω ολες τις γατες και οχι μονο την δικη μου......
δεν μπορεις να αγαπας το ιδιο τη δικη σου γατα με τις αδεσποτες...
εγω λατρευω τις γατες αλλα περισσοτερο τη δικη μου γιατι την εχω απο μια σταλια και τη μεγαλωνω και καρδιοχτυπω...
οπως και καποιος που εχει παιδια δεν μπορει να πει οτι αγαπαει το ιδιο τα δικα του τα παιδια με τα ξενα...
υπαρχει εστω μια μικρη και λογικη διαφορα..
θα μπορουσες λοιπον εσυ που λες οτι αγαπας το ιδιο ολες τις γατες...να ανταλλαξεις τη γατα σου με μια ξενη??? δε νομιζω...
Subject to change
e-steki.gr Founder

ΥΓ: Δεν είναι ο Bhaal αλλά η Bhaal

marikaity
Νεοφερμένο μέλος
ναι για τις αδεσποτες παιρνω και απο σουπερ μαρκετ δεν ειναι αναγκη να ειναι hills η' royal canin ...εξαλλου...δυστυχως οι αδεσποτες λενε οτι εχουν μεσο ορο ζωης 2-3 χρονια εξαιτιας κακων συνθηκων και ατυχηματων...
.οποτε δεν θα τις σωσουν οι μαρκες.παντως εγω ταιζω και οποια αδεσποτη πεσει στην αντιληψη μου...αλλα εκει ενταξει δεν ειμαι και υπερβολικη..παιρνω τροφη αρκει να μην ειναι χαλασμενη..εκει θα τους παρω και ενα σουβλακι.

Subject to change
e-steki.gr Founder

Garfield10802
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από marikaity:θα μπορουσες λοιπον εσυ που λες οτι αγαπας το ιδιο ολες τις γατες...να ανταλλαξεις τη γατα σου με μια ξενη??? δε νομιζω...
βασικα διαφωνω...γιατι μιλαμε για διαφορετικα πραγματα...δεν μιλαμε για ανταλαγη αλλα για την τροφη...κανω ενα παιδικο παρτυ....θα ταισω τα παιδια μου "ακριβοτερο" φαγητο απο τα ξενα...οχι βεβαια...θα φανε ολα το ιδιο φαγητο....απλο δεν ειναι;;...
..για μενα παρτυ ειναι οταν ταιζω τις γατες και μαζευονται ολες διπλα μου
..εχω ενα συγκεκριμενο ποσο για γατοτροφες καθε μηνα και προσπαθω με αυτο να ταισω οσες περισσοτερες μπορω....
...και να ξανασημειωσω βεβαια...οτι ολα αυτα περι "καλου" και "ακριβου" φαγητου τα θεωρω βλακειες...συμπαθατε με αλλα γνωμη μου....ειναι ενας κανονας που το εφαρμοζω καταρχην στον ευατο μου....

Garfield10802
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Michelle:Εγώ πάντως μια φορά που έτυχε να έχω φαι μαζί μου (μια "γατολιχουδιά" που μου είχε δώσει η κτηνίατρος κ την είχα στην τσάντα μου) και είδα αδέσποτη γάτα, της έδωσα λίγο και δεν το έφαγε!!![]()

Subject to change
e-steki.gr Founder

Christy
Νεοφερμένο μέλος

Πάντα όμως από PetShop γιατί είναι σαφώς φθηνότερα από τα super market σε αυτές τις κονσέρβες.
ladycat
Διάσημο μέλος
δεν νομιζω οτι το πετ σηοπ ειναι πιο φτηνο στο μαρκετ βρισκεις ταwhiskas gourmet απο 0,50 μεχρι0,98 ευρω ενω στο πετ απο 1,15 κ πανωΑρχική Δημοσίευση από Christy:Λόγω σοβαρού προβλήματος με οποιαδήποτε κονσέρβα σε κομματάκια έχουμε καταλήξει σε friskies, whiskas, gourmet Pate και μόνο Pate και δεν τις αλλάζουν κι εύκολα! Απεχθάνονται δε, το σολωμό και λατρεύουν το μοσχάρι τόσο που νομίζω έκτρέφω σκύλους
Πάντα όμως από PetShop γιατί είναι σαφώς φθηνότερα από τα super market σε αυτές τις κονσέρβες.
Christy
Νεοφερμένο μέλος

Τις gourmet για παράδειγμα τις έχει 0.80 περίπου ενώ το super market 0.98
Μαργαρίτα
Νεοφερμένο μέλος
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
εγω παιρνω μονο hills,royal canin kai proplan. μια hills στοιχιζει 1,40 περιπου.
αν τυχει να παρω απο σουπερ μαρκετ θα παρω τις pourina.
καποια πραγματα αξιζουν τα λεφτα τους τι να κανουμε??!!

Christy
Νεοφερμένο μέλος

Πάντως με τις κονσέρβες αυτές οι γάτες μου διόλου λίπος δεν έχουν και είναι ενεργητικότατες με λαμπερό τρίχωμα και έχω αποφύγει και την αύξηση βάρους που παρουσιάζεται στις στειρωμένες γάτες.
marikaity
Νεοφερμένο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από Garfield:βασικα διαφωνω...γιατι μιλαμε για διαφορετικα πραγματα...δεν μιλαμε για ανταλαγη αλλα για την τροφη...κανω ενα παιδικο παρτυ....θα ταισω τα παιδια μου "ακριβοτερο" φαγητο απο τα ξενα...οχι βεβαια...θα φανε ολα το ιδιο φαγητο....απλο δεν ειναι;;...
..για μενα παρτυ ειναι οταν ταιζω τις γατες και μαζευονται ολες διπλα μου![]()
..εχω ενα συγκεκριμενο ποσο για γατοτροφες καθε μηνα και προσπαθω με αυτο να ταισω οσες περισσοτερες μπορω....
...και να ξανασημειωσω βεβαια...οτι ολα αυτα περι "καλου" και "ακριβου" φαγητου τα θεωρω βλακειες...συμπαθατε με αλλα γνωμη μου....ειναι ενας κανονας που το εφαρμοζω καταρχην στον ευατο μου....![]()
εγω μιλαω για τις γατες που εχεις μεσα στο σπιτι σου...οσες εχεις εννοειται πως θα τις ταισεις το ιδιο...και 10 να ειχα η' να "φιλοξενουσα"...τα ιδια θα τους εδινα...
αλλα εγω εχω μονο τον γατο μου μεσα στο σπιτι και του παιρνω την ακριβη...
τα αλλα τα αδεσποτα που ταιζω επανειλημενως στο δρομο...δε μου περισσευουν να τους παρω τα ιδια...θα παρω πιο φθηνες.... παντως απο το να ειναι νηστικα τα αδεσποτα..μια χαρα τρωνε μαζι μου.
και σιγουρα υπαρχουν καλες και κακες τροφες οπως συμβαινει και σε αλλα πραγματα...μονο αν δεις την πιστοποιηση τους και τα συστατικα τους στην ετικετα.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool