Από πού προέρχεται το username σας;

hellcine

Νεοφερμένο μέλος

Ο hellcine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
Συχνά - πυκνά όλοι μας βλέπουμε διάφορα Username που μας τραβάνε την προσοχή και αναρωτιόμαστε . . .

''-ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΗΡΘΕ ΑΥΤΟ ΤΟ USERNAME ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΛΕ??''

Κάνω εγώ την αρχή και ελπίζω να υπάρχει ανταπόκριση!

Hellcine: το όνομα μιας εταιρείας παραγωγής που δούλευα
(Hellas Cinema = hellcine).

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλούστατο!
Από τη γιαγιά μου και τον παππού μου, :), και τον παπά της ενορίας που μου το'δωσε κι εμένα....

(γιατί το έθεσες εις διπλούν???)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απλούστατο!
Από τη γιαγιά μου και τον παππού μου, :), και τον παπά της ενορίας που μου το'δωσε κι εμένα....
:D χαχα κι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο (αν και έχω την εντύπωση ότι δεν αναφερόταν σε μας!!!!:redface: )

και όμως...

.... έχω πέσει σε άνθρωπο που υπέγραφε σας μαρία, λόγω της πρώην του! :blink:

:D χαχα κι εγώ για τον ίδιο ακριβώς λόγο (αν και έχω την εντύπωση ότι δεν αναφερόταν σε μας!!!!:redface: )

Τον παππού σου τον έλεγαν "Κατερίνο"; :lol::lol::lol:
Εμένα Αθανάσιος ο παππούς (από τον μπαμπά μου) και Αθανασία η γιαγιά (από τη μαμά μου), όλοι ευχαριστημένοι δηλαδή!
Και η ενορία Αγ.Αθανασίου, που ήταν και πολιούχος στο Διδυμότειχο όπου μεγάλωσα (σχολ.αργία δηλαδή, :up:).

Και το δικο μου απο το ονομα μου. (Οχι εμενα δεν προερχεται απο γιαγια ή παπου. Απλως αρεσε στους γονεις μου....)
Βαριομουν να ψαχνω για username

Εμένα Αθανάσιος ο παππούς (από τον μπαμπά μου) και Αθανασία η γιαγιά (από τη μαμά μου), όλοι ευχαριστημένοι δηλαδή!
τρομερό ε? εμένα μόνο η γιαγιά Κατερίνα, προφανώς!

Εμένα "Ροτόντα" λένε την 11χρονη αγριόγατά μου.

Εμενα sardela απο το σαρδελα με λατινικους χαρακτηρες. Προφανως σαρδελα ειναι η γατα μου, που φαινετε και στο avantar ου. Το 1 ειναι επειδη οταν εκανα την εγγραφη μου στο site υπηρξε καποιο προβλημα με το mail ενεργοποιησης και αναγκαστηκα να το βαλω για να μπορεσω να γραφτω...

Χαϊδευτικό του Μαρία προφανώς, Μαριγώ και 17/3 τα γενέθλια μου.
Το έφτιαξα για το yahoo id μου και έκτοτε όποτε χρειάζομαι username ο χρησιμοποιώ.
Εννοείται ότι συνήθως τα username τύπου Μαρία, Μαράκι ή ακόμη και Μαριγώ σκέτα τα έχει κατοχυρώσει κάποιος άλλος πάντα..

Kαλέ γιατί έχουμε 2 ίδια θεματάκια;:blink: Που να απαντήσω δεν ξέρω.
Tο Όλγα έχει να κάνει με τη γιαγιά και το Veggie με τη χορτοφαγία που κάνω χρόνια τώρα. :)

Eμένα είναι από την ταινία...Μου άρεσε τόσο και το υιοθέτησα.

Kι εμένα μου άρεσε πολύ η ταινία :)
Eγώ Όλγα απο τη γιαγια, Veggie απο τη χορτοφαγία

Ηταν το πρώτο username που χρησιμοποίησα στο ιντερνετ εδω και πολλά χρόνια.
Μου αρέσει σαν λέξη και ήταν το αγαπημένο μου αλμπουμ εκείνο τον καιρό (το αλμπουμ εκτός από τον Crestfallen μαλλον δε θα το γνωρίζει το 99% ):

candlemass%20-%20nightfall.jpg

Ηταν το πρώτο username που χρησιμοποίησα στο ιντερνετ εδω και πολλά χρόνια.
Μου αρέσει σαν λέξη και ήταν το αγαπημένο μου αλμπουμ εκείνο τον καιρό (το αλμπουμ εκτός από τον Crestfallen μαλλον δε θα το γνωρίζει το 99% ):

Το γνωρίζει ο άντρας μου, που άκουγε metal στα νιάτα του...

purina=γατα
Αλλα και απ τη γνωστη φυρμα τροφης.:)

Βίκη το ονομά μου
και το v. από τη λέξη vegan.
:)
Το επίσημο όμως nickname μου στην
ιντερνετική γλώσσα είναι το foxy vegan
το foxy από το τραγούδι του Χέντριξ
κι επειδή έτσι με φωνάζει ο καλός μου.

Το Chouzouris εχει να κάνει με τον λατρεμένο μου γάτο τον Χουζούρη!

Giota απο το Γιωτα η Παναγιωτα.

Από τη γάτα μου, που μια εποχή τη φώναζα Κίττυ. Τώρα, όπως και αρχικά, τη φωνάζω "γάτα"!!Θέλω να το αλλάξω όμως το username και να βάλω το όνομα μου, Φένια, αλλά μάλλον δεν μπορώ....:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back