sublime Εκκολαπτόμενο μέλος Η sublime αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 243 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:05 Η sublime έγραψε: #141 24-10-07 13:05 Είναι το όνομα απο ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:51 Η NiaR έγραψε: #142 24-10-07 13:51 Επειδή οταν με ρωτάνε κατι αντί να απαντήσω ναι απαντάω νιαρρρ... λόγο της αγαπης μου για τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η drusilia έγραψε: #143 09-12-07 10:10 Ψηφίζουμε για τα ψευδώνυμά μας! Με τις ευλογίες τις Aiorasky, της νέας προσωπικής μου μούσσας, ανοίγω αυτο το νέο θέμα οπου μπορούμε να ψηφίσουμε για τα ακόλουθα: 1. Πιο δυσνοητο ψευδώνυμο. 2. Πιο πιασάρικο ψευδώνυμο. 3. Πιο δύσκολο να θυμάσαι ψευδώνυμο. 4. Πιο κοινότυπο ψευδώνυμο 5. (Ανοιχτή κατηγορια, πειτε ιδέες) Εγώ δεν ψηφίζω ακόμα, θέλω να το σκεφτώ λιγο, ειναι δύσκολη η απόφαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:16 Η ladycat έγραψε: #144 09-12-07 10:16 ναι εαν εβζες πινακες για ψηφοφορια μπορει να ψηφιζατε το 4 ερωτημα πρεπει να μην μπει ομως κ το θεμα θ συγχωνευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:30 Η drusilia έγραψε: #145 09-12-07 10:30 Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Anima έγραψε: #146 09-12-07 13:17 Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι το όνομα απο ένα απο τα αγαπημένα μου συγκροτήματα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 24 Οκτωβρίου 2007 στις 13:51 Η NiaR έγραψε: #142 24-10-07 13:51 Επειδή οταν με ρωτάνε κατι αντί να απαντήσω ναι απαντάω νιαρρρ... λόγο της αγαπης μου για τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η drusilia έγραψε: #143 09-12-07 10:10 Ψηφίζουμε για τα ψευδώνυμά μας! Με τις ευλογίες τις Aiorasky, της νέας προσωπικής μου μούσσας, ανοίγω αυτο το νέο θέμα οπου μπορούμε να ψηφίσουμε για τα ακόλουθα: 1. Πιο δυσνοητο ψευδώνυμο. 2. Πιο πιασάρικο ψευδώνυμο. 3. Πιο δύσκολο να θυμάσαι ψευδώνυμο. 4. Πιο κοινότυπο ψευδώνυμο 5. (Ανοιχτή κατηγορια, πειτε ιδέες) Εγώ δεν ψηφίζω ακόμα, θέλω να το σκεφτώ λιγο, ειναι δύσκολη η απόφαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:16 Η ladycat έγραψε: #144 09-12-07 10:16 ναι εαν εβζες πινακες για ψηφοφορια μπορει να ψηφιζατε το 4 ερωτημα πρεπει να μην μπει ομως κ το θεμα θ συγχωνευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:30 Η drusilia έγραψε: #145 09-12-07 10:30 Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Anima έγραψε: #146 09-12-07 13:17 Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή οταν με ρωτάνε κατι αντί να απαντήσω ναι απαντάω νιαρρρ... λόγο της αγαπης μου για τις γάτες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:10 Η drusilia έγραψε: #143 09-12-07 10:10 Ψηφίζουμε για τα ψευδώνυμά μας! Με τις ευλογίες τις Aiorasky, της νέας προσωπικής μου μούσσας, ανοίγω αυτο το νέο θέμα οπου μπορούμε να ψηφίσουμε για τα ακόλουθα: 1. Πιο δυσνοητο ψευδώνυμο. 2. Πιο πιασάρικο ψευδώνυμο. 3. Πιο δύσκολο να θυμάσαι ψευδώνυμο. 4. Πιο κοινότυπο ψευδώνυμο 5. (Ανοιχτή κατηγορια, πειτε ιδέες) Εγώ δεν ψηφίζω ακόμα, θέλω να το σκεφτώ λιγο, ειναι δύσκολη η απόφαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:16 Η ladycat έγραψε: #144 09-12-07 10:16 ναι εαν εβζες πινακες για ψηφοφορια μπορει να ψηφιζατε το 4 ερωτημα πρεπει να μην μπει ομως κ το θεμα θ συγχωνευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:30 Η drusilia έγραψε: #145 09-12-07 10:30 Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Anima έγραψε: #146 09-12-07 13:17 Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ψηφίζουμε για τα ψευδώνυμά μας! Με τις ευλογίες τις Aiorasky, της νέας προσωπικής μου μούσσας, ανοίγω αυτο το νέο θέμα οπου μπορούμε να ψηφίσουμε για τα ακόλουθα: 1. Πιο δυσνοητο ψευδώνυμο. 2. Πιο πιασάρικο ψευδώνυμο. 3. Πιο δύσκολο να θυμάσαι ψευδώνυμο. 4. Πιο κοινότυπο ψευδώνυμο 5. (Ανοιχτή κατηγορια, πειτε ιδέες) Εγώ δεν ψηφίζω ακόμα, θέλω να το σκεφτώ λιγο, ειναι δύσκολη η απόφαση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat Διάσημο μέλος Η frosso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Χίος (Χίος ). Έχει γράψει 3.628 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:16 Η ladycat έγραψε: #144 09-12-07 10:16 ναι εαν εβζες πινακες για ψηφοφορια μπορει να ψηφιζατε το 4 ερωτημα πρεπει να μην μπει ομως κ το θεμα θ συγχωνευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:30 Η drusilia έγραψε: #145 09-12-07 10:30 Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Anima έγραψε: #146 09-12-07 13:17 Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ναι εαν εβζες πινακες για ψηφοφορια μπορει να ψηφιζατε το 4 ερωτημα πρεπει να μην μπει ομως κ το θεμα θ συγχωνευτη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:30 Η drusilia έγραψε: #145 09-12-07 10:30 Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Anima έγραψε: #146 09-12-07 13:17 Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το άλλαξα, αρα ψηφίζουμε! Ας βγάλουμε προτεινόμενους και μετά κάνουμε κανονική ψηφοφορία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:17 Η Anima έγραψε: #146 09-12-07 13:17 Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό το θέμα το απαντήσαμε σε παλιότερο ποστ. Ωστόσο ας το ξαναπούμε: Το Anima σημαίνει ψυχή. Γι αυτό μου αρέσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:29 Η μαγισσα έγραψε: #147 09-12-07 13:29 Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ δεν σας είπα για το δικό μου user name που είναι Μάγισσα. Είναι το χαιδευτικο όνομα που με φωνάζει ο άντρας μου πρώτον γιατί τις περισσοτερες φορές που λεώ κάτι γίνεται και επειδή συνήθως νιώθω πράγματα πριν γίνουν, ας πούμε έχω μία πολύ δυνατη διαισθηση. Καί επειδή έχω λατρεία στις γάτες μου λέει χαριτολογόντας Ε! όλες οι μάγισσες έχουν και μία γάτα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 13:57 Η drusilia έγραψε: #148 09-12-07 13:57 Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε, δεν βλέπω να ψηφίζει κανείς! Λοιπόν, αν και δεν το έχω σκεφτεί καλά, θα προτείνω υποψηφιότητες με βάση αυτά που έχω πρόχειρα στο μυαλό μου. 1. Aiοrasky, Drusilia 2. patousaki. Για κάποιο λογο δεν το ξεχνάς ποτε. Με πειραματισμο σε ουδέτερο περιβάλλον, το όνομά της δεν το θυμόταν κανείς, το patousaki ομως ειχε πολύ σουξε! 3. Aiorasky, για εμενα σίγουρα 4. Οτιδήποτε του στυλ, eleni31, maria20, klp. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:13 Η aiorasky έγραψε: #149 09-12-07 14:13 aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:18 Η drusilia έγραψε: #150 09-12-07 14:18 Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:22 Η aiorasky έγραψε: #151 09-12-07 14:22 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Ετσι... Ξέρεις ποσο καιρο μου πήρε να το καταλαβο αυτο ε; Airosky, έλεγα, τι ειναι αυτο, εντομοαπωθητικό;; Click για ανάπτυξη... ναι, ναι!!!! Εντομοαπωθητικο ειναι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:25 Η aiorasky έγραψε: #152 09-12-07 14:25 Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα αγαπημενα μου ειναι: εμενα το αγαπημενο μου ψευδωνυμο ειναι της ladycat. ειναι απλο αλλα δυνατο και μεσα στο πνευμα του σαιτ επισης μ αρεσει το mimikaki γιατι ειναι πολυ γλυκο. επισης μ αρεσει το ismini γιατι συνδιαστικα με την φωτο μου κανει κατι ωραιο στο μυαλο. και της Νοτα που μου θυμιζει νοτες αλλο που μου αρεσει ειναι το master γιατι ειναι κοφτο και το θυμαμαι και το purina μ αρεσει, ειναι γευστικο και το Σεχρα γιατι μου θυμιζει την Σεχραζατ και το chouzouris ακουω γουργουρισματα με αυτο γενικα εχει πολλα ωραια ονοματα, πραγματικα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 14:50 Η drusilia έγραψε: #153 09-12-07 14:50 Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2007 στις 21:00 Η aiorasky έγραψε: #154 09-12-07 21:00 Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από drusilia: Μπραβο, ναι, με το chouzouris μεγαλο πρόβλημα... Τι τσουζουρις να το διαβάζω, τι κουζούρις, άστα να πάνε.... Click για ανάπτυξη... δεμ απαντησα στην λιστα, εγραψα απλα αυτα που μου αρεσουν Αυτα ολα μου αρεσουν που εγραψα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 00:25 Η drusilia έγραψε: #155 10-12-07 00:25 Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ναι, το κατάλαβα! Απλα μου θύμισες ένα που είχα ξεχάσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 09:18 Η NiaR έγραψε: #156 10-12-07 09:18 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: aiorasky Αιώρα η κουνια sky ο ουρανος . Μια αιώρα του ουρανου ή μια αιωρα στον ουρανο εαν σας αρεσει πιο πολυ. Αιώρα με φωναζανε καποτε. Το γιατι θα σας το πω απο κοντα στα ελληνικα προφερεται αιώρα σκάι. Οταν το βλεπεις ομως μπορει να μπερδευτεις και να σκεφτεις αι όρα η πρωτη λεξη ειναι ελληνικη και η δευτερη αγγλικη, γιαυτο..Τωρα μαθατε το μυστικο μου Click για ανάπτυξη... Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 10:37 Η drusilia έγραψε: #157 10-12-07 10:37 Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νιαρ, πολύ μου αρέσει και το Νιαρ. Σαν το Πατουσάκι, πετυχημένο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aiorasky Πολύ δραστήριο μέλος Η aiorasky αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.207 μηνύματα. 10 Δεκεμβρίου 2007 στις 19:49 Η aiorasky έγραψε: #158 10-12-07 19:49 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Ελπιζω να μην εισαι μελος της αδερφοτητας που πιστευει οτι "Τωρα που μαθατε το μυστικο μου ,θα πρεπει να σας σκοτωσω!!!!" Click για ανάπτυξη... νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 07:42 Η NiaR έγραψε: #159 11-12-07 07:42 Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 6 7 8 First Προηγούμενη 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 8 από 8 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από aiorasky: νιαρ...εσενα θα καθαρισω πρωτη γιατι εισαι ξυπνια και με καταλαβες!! Click για ανάπτυξη... Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia Διάσημο μέλος Η drusilia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.422 μηνύματα. 11 Δεκεμβρίου 2007 στις 08:43 Η drusilia έγραψε: #160 11-12-07 08:43 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Εγκω μανταμ ντεν καταλαβαινει.... ντιακοπες ιρτε και εμεινε εντω.... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.