Από πού προέρχεται το username σας;

Απο τη μεγάλη κόρη μου:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εγώ το ονοματάκι μου έβαλα. Οτιδήποτε άλλο μπορεί να το ξεχνούσα και θα έκανα καμια μέρα να αποφασίσω :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποτε σε όποιο site, chat, forum έμπαινα εόχα το username LunaLoca. Το είχα για χρόνια αλλά έπειτα απο μια περίοδο αποχής από το δίκτυο χάθηκε και δεν μπορούσα να το ξαναπάρω. Δοκίμασα διάφορα με την λέξη Luna (φεγγάρι) αλλά τα χρησιμοιποιούσαν άλλοι. βρήκα το Lunitta που ήταν επίσης σε χρήση και έτσι έβαλα μπροστά το αρχικό μου...Και να' μαι ως Elunitta :)

Το xtina είναι η συντομογραφεία του Χριστίνα στην Αγγλική αργκό. Από το Λύκειο έτσι με γράφανε οπότε το κράτησα...

Εδώ και 11 χρόνια αυτό χρησιμοποιώ στο internet( κανονικά ως LadyEvil από έναν δίσκο των Black Sabbath) οπότε μου μεινε..

Φοβερός δίσκος Nightfall..Εγώ νόμιζα οτι το πήρες από τους Nightfall..

Sunrise I greet you, the beauty of your light...:whistle:

sofiagal= Σοφία από Γαλάτσι

κι εμενα ειναι πολυ πολυπλοκο....το ονομα μου....:redface:

Το Anabou προέρχεται από τα 3 πρώτα γράμματα του ονόματός μου και τα 3 πρώτα γράμματα του επιθέτου μου, δεν ξέρω πώς μου ήρθε.

Όπως απάντησα και στο άλλο θέμα το Anabou προέρχεται από τα 3 πρώτα γράμματα του ονόματός μου και τα 3 πρώτα του επιθέτου μου.

Το γνωρίζει ο άντρας μου, που άκουγε metal στα νιάτα του...

Φοβερός δίσκος Nightfall..Εγώ νόμιζα οτι το πήρες από τους Nightfall..

Sunrise I greet you, the beauty of your light...:whistle:

Χαίρομαι που βλέπω υγειή μουσικά γουστα :up:
Και οι Nightfall μου αρέσουν ιδιαίτερα (αλλά μετά την ιντερνετική μου βάπτιση τους έμαθα)

Lady το Gallow's End που παρέθεσες τους στίχους είναι και ένα από τα 3 αγαπημένα μου κομμάτια τους (μαζί με το Mourner's Lament και το Solitude):):up:

Το δικό μου είναι εντελώς άσχετο :redface:.

εμενα μου ηρθε γιατι εχω πολλες γατες το κανονικο μου nickname ζτο chat einai ladyhawks απο το εργο του εκο το ονομα του ροδου

Τα 2 θέματα συγχωνεύτηκαν και διαγράφηκαν τα διπλά μηνύματα :)

Το δικό μου προέρχεται απο ολόκλήρο το όνομα μου: Μιχαήλια (στα γαλλικά είναι Michelle) και το χρησιμοποιώ παντού, εκτός αν είναι πιασμένο που χρησιμοποιώ το Λουκρητία (στα greeklish, μιας και συνήθως σε ξένα sites βρίσκω πιασμένο το Michelle) απο τη γάτα του Αρκά. Το Μιχαήλια δεν μου αρέσει καθόλου (μόνο η οικογένεια μου με φωνάζει έτσι, όλοι οι άλλοι με ξέρουν Λία) αλλά στα γαλλικά μου αρέσει αρκετά. :)

Από τη γάτα μου, που μια εποχή τη φώναζα Κίττυ. Τώρα, όπως και αρχικά, τη φωνάζω "γάτα"!!Θέλω να το αλλάξω όμως το username και να βάλω το όνομα μου, Φένια, αλλά μάλλον δεν μπορώ....:(

Όταν θέλετε αλλαγή ονόματος πρέπει αν το ζητάτε απο εμένα. Μόνο εγώ μπορώ να το κάνω, για να μην αλλάζει κάποιος συχνά και δημιουργεί σύγχυση στα άλλα μέλη. Να στο αλλάξω Κίττυ?

no1swife.. Από το αγαπημένο μου τραγούδι της Anouk, το Nobody's Wife.. :)

Από το Καλλιόπη που είναι της προγιαγιάς.Η μόνη που ήρθε από τη Σμύρνη φέρνοντας και όλα τα παιδιά της οικογένειας,την φώναζαν η γιαγιά η Καλή αλλά δυστηχως ήταν καταχωρημένο,το πόπι βγήκε κατα λάθος.

Το Silmoril είναι τροποποιημένο το όνομα μιας ηρωίδας σε μια αγαπημένη μου σειρά μυθιστορημάτων του Μάικλ Μούρκοκ. Το σύνηθες nick μου στο Internet, καθώς και το όνομα μιας εκ των γατών μου.

Gemini είναι από το ζώδιό μου, δηλαδή Δίδυμος.

Πολύ ωραία που τέθηκε σα θέμα γιατί είχα πραγματική περιέργεια για κάποια ονόματα. Σιγά σιγά λύνονται οι απορίες :up:

Το maxi είναι το όνομά μου και το 2 γιατί είναι το δεύτερο όνομα...
Christiane - Maxi με βάφτησαν....
Στο internet είμαι παντού σαν Maxi, αλλά σε μερικά είμαι σαν himaira, απο το αγαπημένο μου βιβλίο του Καραγάτση "Η μεγαλη Χίμαιρα". 'Ετσι λένε και το μαγαζί μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back