mary365
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Ο γατος σου ηταν στειρωμενος;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mary365
Νεοφερμένο μέλος
ναι ηταν απο τον ιουλιο εκεινο που με κανει και τρεμω ειναι οτι καποια γνωστη αγνωστη στην γειτονια κατα καιρουσ βαζει φολεσ θα τελαθω δεν αντεχω ειλικρεινα
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Θα πρεπει να περασουν αρκετες μερες για να βαλεις στο μυαλο σου κατι τοσο ασχημο. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ψαχνεις συνεχεια, μπορει να εχει τρομαξει ή να εχει χτυπησει καπως και να μην μπορει να γυρισει. Δες κι αυτο εδω το αρθρο που εχει συμβουλες για το πως να βρουμε μια γατουλα που χαθηκε. https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-βρούμε-μια-γατούλα-που-χάθηκε.220189/ναι ηταν απο τον ιουλιο εκεινο που με κανει και τρεμω ειναι οτι καποια γνωστη αγνωστη στην γειτονια κατα καιρουσ βαζει φολεσ θα τελαθω δεν αντεχω ειλικρεινα
Παντως απο τη πειρα μου ξερω (γιατι ειχα μια γατουλα που ειχε δηληριαστει) πως οι σπιτικες γατες οταν δεν νοιωθουν καλα, γυριζουν αμεσως σπιτι τους.

mary365
Νεοφερμένο μέλος
σε περιπτωση που εχει καπου εγκλωβιστει η ειμαι χτυπημενο ποσεσ μερεσ αντεχει νηστικοσ
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Καποτε μου ειχε πει ενας κτηνιατρος, πως χωρις φαγητο μπορουν να αντεξουν μεχρι 40 μερες. Αληθεια, ψεμματα, δεν γνωριζω...σε περιπτωση που εχει καπου εγκλωβιστει η ειμαι χτυπημενο ποσεσ μερεσ αντεχει νηστικοσ
Σε δικα μου γατια εχει τυχει να μην φανε για αρκετες μερες χωρις ουτε καν να φανει επανω τους διαφορα.

mary365
Νεοφερμένο μέλος
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
mary365
Νεοφερμένο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool