Απώλεια γάτου μου

mary365

Νεοφερμένο μέλος

Η mary365 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
καλησπερα πριν 6 μερεσ εχασα το γατο μου τον ειχα βρει νεογγενητο και το μεγαλωσα τον αγαπουσα πολυ τον ειχα μεσα στο σπιτι λιγο τον εβγαζα στον κηπο μου και μετα μεσα π και παντα κοντα του γιατι παντα εκανε προσπαθειεσ να φυγει την τεταρτη δεν τον προλαβα αφαντοσ ποναω παρα πολυ δεν αντεχω εκανα τα παντα οργωνω καθε μερα γυρω την περιοχη εβαλα αφισεσ τιποτα ολο μου φαινονται ματαια δεν μπορω χωρισ τον τομυ μου ξερεισ κανεισ να μου πει πωσ διαχειριζετα αυτοσ ο εντονοσ πονοσ τι να κανω δεν με χωραει ουτε το σπιτι μου ευχαριστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: απωλεια γατου μου

Ο γατος σου ηταν στειρωμενος;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι ηταν απο τον ιουλιο εκεινο που με κανει και τρεμω ειναι οτι καποια γνωστη αγνωστη στην γειτονια κατα καιρουσ βαζει φολεσ θα τελαθω δεν αντεχω ειλικρεινα

ναι ηταν απο τον ιουλιο εκεινο που με κανει και τρεμω ειναι οτι καποια γνωστη αγνωστη στην γειτονια κατα καιρουσ βαζει φολεσ θα τελαθω δεν αντεχω ειλικρεινα
Θα πρεπει να περασουν αρκετες μερες για να βαλεις στο μυαλο σου κατι τοσο ασχημο. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να ψαχνεις συνεχεια, μπορει να εχει τρομαξει ή να εχει χτυπησει καπως και να μην μπορει να γυρισει. Δες κι αυτο εδω το αρθρο που εχει συμβουλες για το πως να βρουμε μια γατουλα που χαθηκε. https://www.mypetz.gr/threads/Πώς-να-βρούμε-μια-γατούλα-που-χάθηκε.220189/
Παντως απο τη πειρα μου ξερω (γιατι ειχα μια γατουλα που ειχε δηληριαστει) πως οι σπιτικες γατες οταν δεν νοιωθουν καλα, γυριζουν αμεσως σπιτι τους.:hmm:

σε περιπτωση που εχει καπου εγκλωβιστει η ειμαι χτυπημενο ποσεσ μερεσ αντεχει νηστικοσ

σε περιπτωση που εχει καπου εγκλωβιστει η ειμαι χτυπημενο ποσεσ μερεσ αντεχει νηστικοσ
Καποτε μου ειχε πει ενας κτηνιατρος, πως χωρις φαγητο μπορουν να αντεξουν μεχρι 40 μερες. Αληθεια, ψεμματα, δεν γνωριζω...
Σε δικα μου γατια εχει τυχει να μην φανε για αρκετες μερες χωρις ουτε καν να φανει επανω τους διαφορα.:confused:

καλημερα σε ολουσ σασ μετα απο 12 μαρτυρικεσ μερεσ αγωνιασ ψαξιματοσ πονου σημερα γυρισε ο γατοσ μου το πρωι πολυ αδυνατοσ και αδυναμοσ φοβουμενη μηπωσ εφαγε κανα δηλητηριο πηγαμε συην κλινικη οι πρωτεσ εξετασεισ δεν ηταν καλεσ αλλα φοβομασταν αλλα βρηκαμε χαμηλα λευκα και χαμηλα αιμοπεταλια οταν τον ειχα βρει του εκανε για ειτζ και ενε αλλο ανοσοανεπαρκειασ και ειχα ζητησει να του κανει τα παντα δεν τον κοιταξε για λευχαιμια καιτωρα μασ λενε οτο μαλλον κατι παιζει τον αφησαμε μεσα για αντιβιωση και οτι αλλο χρειαζετα ξερει κανεισ αν τελικα εχει λευχαιμια ποσο ζουνε γιατα η γιατροσ τελικα ηταν ανευθυνη ασ μου πειτε αν ξερετε ευχαριστω

καταρχήν καλώς τον δέχτηκες κ πάλι!μεγάλο θέμα ο καλός κτηνίατρος τελικά...δυστυχώς δεν ξέρω κάτι περισσότερο..δεν υπάρχει περίπτωση να τον δει κι άλλος κτηνίατρος;είναι νομίζω η καλύτερη ιδέα...ελπίζω να τα καταφέρετε!εδώ..γύρισε πίσω..

Ευχαριστώ για την στήριξη και τα καλά λόγια,αύριο πρώτα ο Θεός,θα τον πάρουμε και βέβαια θα πάμε σε άλλο γιατρό.Μακάρι να πάνε όλα καλά να τα καταφερουμε,νάσαι καλά.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back