kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
περαστικουλια!!! δεν θα ειναι τιποτα σοβαρο πιστευω. οσο για τα καφε που λες κοτσουλα μηπως ειναι ψωρα??? ειχαμε κι εμεις βαλαμε κρεμουλα κι εφυγε.
δεν ξέρω σήμερα θα το πάω στην κτηνίατρο να το δεί!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marestros
Δραστήριο μέλος
Είπα να πάω στον κο Πανο αλλα είναι και μακρια απο μενα και δεν θελω να τον ταλαιπωρησω.Θα δω.
υπαρχει στο φορουμ θεμα για καλους κτηνιατρους ριξε μια ματια μηπως βρεις καποιον κοντα σου. δεν μπορω να σου βαλω το λινκ σορρυ. ειναι στα διαφορα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
avtwvia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Πάντως, έχε το νου σου σε περίπτωση που φταίει κάτι άλλο (που σου εύχομαι ολόψυχα να μην ισχύει).
avtwvia
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Και ο μεγάλος όμως σίγουρα μυρίζει τις ορμόνες του.Θα σε συμβούλευα να τον στειρώσεις κι ας μην έχει παραπονεθεί, γιατί αν εδραιωθούν οι συμπεριφορές που συνοδεύουν τη σεξουαλική ωρίμανση (όπως εντονότερη επιθετικότητα
), μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις.Να τα χαίρεσαι!
fanis1
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Περαστικά της.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αρχή η Χαρά εκανε ένα κενό στο τρίχωμα της χωρίς να έχει πληγή ή κατι να την ενοχλεί και μετά ειδα και τον Χωσούλη μου να έχει κάνει και αυτός 2 κενά, το ένα στην ράχη του και το άλλο κάπου στα αρίστερά. Έχουν μέγεθος από 3 μέχρι 5 εκατοστά και φαίνεται να μεγαλώνουν. Την Χαρά την πήγα στο γιατρό και μου έδωσε κάτι να της το βάζω αλλά την ενοχλει και το γλυφει. Όταν δεν έχει τιποτα απάνω δεν δειχνει να ενοχλείται από κάτι. Στο σημείο που είναι τα κενά, φαίνεται το απαλό ροδαλό μαλακό δερματάκι τους χωρίς εκδορες.
Τι μπορεί να είναι αυτό; Εχει κανείς ιδέα;;;
ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η Χαρά δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου, ο Χωσούλης αντίθετα όμως ξεμαλλιάζεται. Το έκανε από πάντα αυτό και δεν μπορούσαμε να βρούμε γιατι. Δαγκώνει τα μαλλιά του και τα τραβάει με μανιά μέχρι που βγάζει τούφες ολόκληρες!
Τι να πω; Θα περιμένω και θα δω τι θα κάνει το φάρμακο, αν και μέχρι στιγμής δεν βλέπω αποτέλεσμα.

ιβανα
Επιφανές μέλος
Ουτε εκείνος μπορούσε να καταλάβει. Μου έδωσε ένα φαρμακάκι (που βλακωδώς κι εγώ δεν ρώτησα ποιο ειναι) να βάζω 4 σταγόνες από αυτό σε ένα σφινοπότηρο νερό και μετα με μπαμπακάκι πάνω στις προβληματικές περιοχές. Για 2 φορές την εβδομαδα για 2 εβδομάδες και μετά να τα ξαναπάω.
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι η Χαρά δεν φαίνεται να ενοχλείται καθόλου, ο Χωσούλης αντίθετα όμως ξεμαλλιάζεται. Το έκανε από πάντα αυτό και δεν μπορούσαμε να βρούμε γιατι. Δαγκώνει τα μαλλιά του και τα τραβάει με μανιά μέχρι που βγάζει τούφες ολόκληρες!![]()
Τι να πω; Θα περιμένω και θα δω τι θα κάνει το φάρμακο, αν και μέχρι στιγμής δεν βλέπω αποτέλεσμα.![]()
καταλαβα....

το φαρμακο δε λεει επανω το ονομα να ρωτησεις τον γιαννη εδω αν ειναι καλο ? κριμα παντως που δεν εχει αποτελεσμα, εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου?
περαστικα παντως βρε κατια
Franky
Εκκολαπτόμενο μέλος
καταλαβα....
το φαρμακο δε λεει επανω το ονομα να ρωτησεις τον γιαννη εδω αν ειναι καλο ? κριμα παντως που δεν εχει αποτελεσμα, εχεις εμπιστοσυνη στο γιατρο σου?
περαστικα παντως βρε κατια
Συμφωνώ για το γιατρό.
Μήπως πρέπει να τα δει και κάποιος άλλος και να κάνει καλλιεργεια με δείγμα από το τρίχωμα? Αν είναι μύκητες, θέλουν μακρόχρονη θεραπεία, αλλά θεραπεύονται.
Σημαντικό είναι, όταν τους βάζεις το φάρμακο να τα εμποδίζεις να το γλύψουν για κανένα τέταρτο. Εμείς με τη Λύκα, κάναμε θεραπεία καθημερινή για ένα μήνα... Περαστικά σας μωρέ, αλλά νομίζω πως όλα θα πάνε καλά...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
.Από το φαρμακο μου εδωσε μια μικρη ποσοτητα σε μια συριγγουλα γι'αυτο δεν ξερω το ονομα του.
Απλα ξερω οτι αυτες οι χαζομαρες ειναι χρονοβορες, γι'αυτο σκαω περισσοτερο.....
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τον γιατρό μου τον εμπιστευομαι.Ειναι αυτος που εσωσε το χερακι της Χαρας μου οταν ήταν πολύ δυσκολα τα πραγματα. Αλλα τα διαόλια δεν καθονται ηρεμα. Εκτος του οτι μου βγαινε η ψυχή να τους το βαλω, μετα κανουν σαν δεμονισμενα. Σιγα μην κατσουν 15' ηρεμα.
Από το φαρμακο μου εδωσε μια μικρη ποσοτητα σε μια συριγγουλα γι'αυτο δεν ξερω το ονομα του.
Απλα ξερω οτι αυτες οι χαζομαρες ειναι χρονοβορες, γι'αυτο σκαω περισσοτερο.....
ναι ειναι χρονοβορα αυτα αυτο ειναι ενα θεμα....αλλα περνανε στο τελος ομως...
αμα τους αποσπας την προσοχη, καπακι αμεσως αφου το βαζεις? βαλε το φαρμακακι κ πιασε το αγαπημενο τους παιχνιδι για να παιξουν να ξεγελαστουν και να ξεχασουν να το πειραζουν....

Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Ατιμο θηλυκο.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool