kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:17 Η kounelaki: #21 17-01-10 19:17 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω νομιζω ειναι αδερφη με τον δια, γιατι και τα 2 ειναι μπλε, και εχουν τα ιδια ματια ευτυχως που βρεθηκε σε σενα και θα εχει μια καλυτερη τυχη απο τα υπολοιπα..δυστυχως ετσι ειναι με τα αδεσποτα, λιγα ειναι τα τυχερα Click για ανάπτυξη... Μακαρι να μπορουσα να τα σωσω ολα...Αυτη ηταν η μαμα της...Θυμα τροχαιου...Αντιο μαμα νεραιδουλας https://www.youtube.com/watch?v=oAj8LAew4bY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η kounelaki: #22 17-01-10 19:43 BINTEAKI ! ! ! ! ! ! ------> https://www.youtube.com/watch?v=3WNdv5UVuC0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #23 17-01-10 20:03 ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η kounelaki: #24 17-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Click για ανάπτυξη... Ακοοομη?Με τοσους πηγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #25 17-01-10 20:13 Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #26 17-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κι εγω νομιζω ειναι αδερφη με τον δια, γιατι και τα 2 ειναι μπλε, και εχουν τα ιδια ματια ευτυχως που βρεθηκε σε σενα και θα εχει μια καλυτερη τυχη απο τα υπολοιπα..δυστυχως ετσι ειναι με τα αδεσποτα, λιγα ειναι τα τυχερα Click για ανάπτυξη... Μακαρι να μπορουσα να τα σωσω ολα...Αυτη ηταν η μαμα της...Θυμα τροχαιου...Αντιο μαμα νεραιδουλας https://www.youtube.com/watch?v=oAj8LAew4bY Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 19:43 Η kounelaki: #22 17-01-10 19:43 BINTEAKI ! ! ! ! ! ! ------> https://www.youtube.com/watch?v=3WNdv5UVuC0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #23 17-01-10 20:03 ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η kounelaki: #24 17-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Click για ανάπτυξη... Ακοοομη?Με τοσους πηγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #25 17-01-10 20:13 Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #26 17-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
BINTEAKI ! ! ! ! ! ! ------> https://www.youtube.com/watch?v=3WNdv5UVuC0 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:03 Η evelynkar: #23 17-01-10 20:03 ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η kounelaki: #24 17-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Click για ανάπτυξη... Ακοοομη?Με τοσους πηγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #25 17-01-10 20:13 Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #26 17-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:08 Η kounelaki: #24 17-01-10 20:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Click για ανάπτυξη... Ακοοομη?Με τοσους πηγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #25 17-01-10 20:13 Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #26 17-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: ελενα μηπως ειναι σε οιστρο? Click για ανάπτυξη... Ακοοομη?Με τοσους πηγε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:13 Η elvenstar: #25 17-01-10 20:13 Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #26 17-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:16 Η kounelaki: #26 17-01-10 20:16 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος Click για ανάπτυξη... Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! (η εγωιστρια φιλοζωη) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η elvenstar: #27 17-01-10 20:21 οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:21 Η Hlianna έγραψε: #28 17-01-10 20:21 ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:24 Η kounelaki: #29 17-01-10 20:24 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι Click για ανάπτυξη... Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η kounelaki: #30 17-01-10 20:26 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα? Click για ανάπτυξη... Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5! Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:26 Η evelynkar: #31 17-01-10 20:26 κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:29 Η Hlianna έγραψε: #32 17-01-10 20:29 σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σαν την aurora ειναι(περιπου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:30 Η Hlianna έγραψε: #33 17-01-10 20:30 ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:36 Η kounelaki: #34 17-01-10 20:36 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση? Click για ανάπτυξη... Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:37 Η Hlianna έγραψε: #35 17-01-10 20:37 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο! Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια! Click για ανάπτυξη... θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:40 Η kounelaki: #36 17-01-10 20:40 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει? Click για ανάπτυξη... Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε... Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 20:47 Η kounelaki: #37 17-01-10 20:47 Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:51 Η kounelaki: #38 17-01-10 21:51 To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna Διάσημο μέλος Η Hlianna αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ζωγράφος (Αττική). Έχει γράψει 2.869 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:53 Η Hlianna έγραψε: #39 17-01-10 21:53 Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 2 3 4 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 7 Επόμενη First Προηγούμενη 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 2 από 7 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από kounelaki: To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω... Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει.. Click για ανάπτυξη... Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki Περιβόητο μέλος Η kounelaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 5.415 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2010 στις 21:58 Η kounelaki: #40 17-01-10 21:58 Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Hlianna: Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα.. Click για ανάπτυξη... Της ανοιξα και δεν εβγαινε! Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι! Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα! Και συνεχιζει να νιαουριζει...Τι να θελει?Εχει φαει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.