kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μακαρι να μπορουσα να τα σωσω ολα...Αυτη ηταν η μαμα της...Θυμα τροχαιου...Αντιο μαμα νεραιδουλαςκι εγω νομιζω ειναι αδερφη με τον δια, γιατι και τα 2 ειναι μπλε, και εχουν τα ιδια ματιαευτυχως που βρεθηκε σε σενα και θα εχει μια καλυτερη τυχη απο τα υπολοιπα..δυστυχως ετσι ειναι με τα αδεσποτα, λιγα ειναι τα τυχερα
![]()

https://www.youtube.com/watch?v=oAj8LAew4bY
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ακοοομη?ελενα μηπως ειναι σε οιστρο?![]()
Με τοσους πηγε!
elvenstar
Επιφανές μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε!Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος![]()
(η εγωιστρια φιλοζωη)
elvenstar
Επιφανές μέλος
και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκιΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
μου κανει πολυ για βρετανακι..
οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....
αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live!οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτακαι είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?μου κανει πολυ για βρετανακι..
οπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....
αχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα?
Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5!
Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο!ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση?
Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση!
Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.
Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια!
Hlianna
Διάσημο μέλος
Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο!
Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια!![]()
θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε...θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει?
Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο...
kounelaki
Περιβόητο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος

Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει..

Hlianna
Διάσημο μέλος
To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω...
Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει..![]()
Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα..
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Της ανοιξα και δεν εβγαινε!Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα..

Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι!

Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα!

Και συνεχιζει να νιαουριζει...
Τι να θελει?Εχει φαει..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool