Αρέθουσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κι εγω νομιζω ειναι αδερφη με τον δια, γιατι και τα 2 ειναι μπλε, και εχουν τα ιδια ματια:D ευτυχως που βρεθηκε σε σενα και θα εχει μια καλυτερη τυχη απο τα υπολοιπα..δυστυχως ετσι ειναι με τα αδεσποτα, λιγα ειναι τα τυχερα:(
Μακαρι να μπορουσα να τα σωσω ολα...Αυτη ηταν η μαμα της...Θυμα τροχαιου...Αντιο μαμα νεραιδουλας:bye:
https://www.youtube.com/watch?v=oAj8LAew4bY

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

BINTEAKI ! ! ! ! ! !

------> https://www.youtube.com/watch?v=3WNdv5UVuC0

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ελενα μηπως ειναι σε οιστρο?:hmm:

Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος:rolleyes:

Εγώ νομίζω ότι είναι έγκυος:rolleyes:
Εγω νομιζω οτι με αγαπαει πολυ και κανει βαρελακια απο τη χαρα της που με ειδε! :lol: (η εγωιστρια φιλοζωη):rolleyes:

οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα:up: και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι

ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?:blink:μου κανει πολυ για βρετανακι..:Pοπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....:Dαχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα?

οχι τα βαρελάκια είναι άσχετο με το έγκυος σίγουρα σε αγαπάει γι αυτό κ τρίβεται κ στα πόδια σου. Πάντως έχω να πω ότι έχει το πιο γλυκό βλέμμα που έχω δει σε γάτα:up: και είναι κ φουσκοτούλα όπως μ αρέσουν οι γάτες. Καλή τύχη εύχομαι στο κρουασανάκι
Τρελαινομαι!Ετσι μοιαζει αληθεια,φαντασου να την εβλεπες και live!:lol:

ελενα ειναι κουκλαρααααα..εισαι σιγουρη οτι δεν ειναι ρατσας?:blink:μου κανει πολυ για βρετανακι..:Pοπως και να εχει ειναι θεααααααααααα....:Dαχ εχει ματαρες..την στειρωσες ή οχι ακομα?
Λες να ειναι ημιαιμακι και να μην το ξερουμε?:blink:Τα βρετανακια δεν ειναι πολυ μαγαλοσωμα?Αυτη ειναι περιπου 6-7-8 μηνων και μοιαζει για 5!:lol:
Αυριο η στειρωση!Θα μας πει αναλυτικα ο γιατρος ποσο μηνων ειναι και θα του ζητησω να της κοψει και τα νυχακια εκει στη ναρκωση:lol:

κι εμενα μου θυμιζει βρεττανακι!!!:up::up:

σαν την aurora ειναι(περιπου):P

ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση?

ποσο σου την αφησε τελικα ο γιατρος την στειρωση?
Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο!
Το θεμα ειναι οτι ολο το βραδυ πρεπει να μεινει μεσα,αφενως για να συνηθισει και αφετερου για να κανει αφαγεια για τη στειρωση!

Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο.:lol:Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια!:lol:

Αυριο το πρωι θα παρω τηλ μια κυρια της Φιλοζωικης Ρεθυμνου και θα κανονισει αυτη με το γιατρο ωστε να μου κανει καλυτερη τιμη..Θα δουμε λοιπον απο αυριο!

Παιδια εκλεισα τα μωρα μου στο μπανιο και την αφησα να αξερευνησει το σπιτι και κοιταζει τοσο παραξενεμενη γυρω της...Εχει πολυ πλακα!Της εχει κανει εντυπωση ενα καδρο!Μεχρι και το φωτιστικο κοιταζει με απορια!:lol:

θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει?

θα την κρατησεις σπιτι σου μετα μεχρι να υιοθετηθει?
Θα την κρατησω σιγουρα μια εβδομαδα για να αναρρωσει..και βλεπουμε...
Προχθες εκανα σε ολα(και τα 3) αποπαρασιτωση εξωτερικη-εσωτερικη,με τη στειρωση θα κοψουμε και νυχακια και ελπιζω να τα πανε καλα μεταξυ τους και να βρει γρηγορα γονειο...

Παιδια θα την προωθησετε την και στο φεισμπουκ αν μπορειτε

To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω...:/:
Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει..:(

To νεραιδακι κλαιει..Θελει να βγει εξω...:/:
Θα το βγαλω και μακαρι να ερθει αυριο πρωι πρωι να το παω!Το θεμα ειναι οτι μπορει να εχει φαει και δεν κανει..:(

Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα..

Μην την αφησεις να βγει εξω..θα κανεις την χειροτερη βλακεια της ζωης σου..την εχω πατησει γι αυτο σου λεω..δεν παθαινει τιποτα..
Της ανοιξα και δεν εβγαινε!:blink::blink::blink:
Παιδια θα με τρελανει αυτο το γατι!:blink:
Ειχα ανοιχτα για κανα 5 λεπτο και βγηκε μονο εξω ακριβως απο τη μπαλκονοπορτα και μολις πηγα να κλεισω την πορτα τρεχει βολιδα να μπει μεσα!:blink::up: Και συνεχιζει να νιαουριζει...:/:Τι να θελει?Εχει φαει..

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back