kounelaki
Περιβόητο μέλος

Θα την παρω καταω τις 9 μου ειπε ο γιατρος,θα με παρει τηλ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αντε μπράβο το κορίτσι..γρήγορα περαστικά και βουρ για το μόνιμο σπιτάκι τηςΣτειρωνομαστεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Θα την παρω καταω τις 9 μου ειπε ο γιατρος,θα με παρει τηλ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Άντε με το καλό λοιπόν!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
ενα οκ περιμενω απο την Λενα και εχω ψωνισει τα πάντα! σε αναμονή είμαι με γατοτροφές στο χέρι (πήρα κούτα χτες απο υγρές τροφούλες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
οχι τιποτα εχω ξεσηκωθει και δε θέλω να μου φύγει η γλύκα
natalouko
Επιφανές μέλος

Όλγα18774
Δραστήριο μέλος
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Αλλα τωρα ηρθε παλι,μπηκε λιγο πιο διστακτικη στο σπιτι αλλα με το πρωτο κονσερβακι ξεκινησε τα γνωστα της!Ειναι μια χαρουλα και η κοιλιτσα δεν κρεμεται ουτε φαινεται σα να λειπει κατι,οπως στης Σελινας μετα τη στειρωση!
Ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο το γατι!Ξεχασα να πω οτι εχτες οταν την αφησα στο σπιτι,αφου περασε ολο το βραδυ στο κλουβακι εψαχνε να κανει τσισακια...και αφου δεν καταλαβε τι εστι αμμος τα εκανε που λετε?
Στον γατοκυλινδρο,στον πυργο!
Και δεν ηξερα και πως να το πλυνω αυτο το πραγμα μη χαλασει!
Τελικα το επλυνα με νερο και απορυπαντικο πιατων και το αφησα εξω να στεγνωσει.Ελπιζω να μη σαπισει το ξυλο...γιατι ειναι απο ξυλο τυλιγμενο με γουνακι.
Και κατι αλλο...ενω μου την εχουν ζητησει δεν βλεπω να παει σε καποιο σπιτακι γιατι ειναι ημιαγρια...Εχει συνηθισει το εξω,στο κλουβακι δεν μπαινει για κανενα λογο,ακομη δεν εχω καταφερει να την σηκωσω αγκαλια ή να της χαιδεψω τα ποδια και εκει που σου κανει γλυκες σου παταει και μια δαγκωνια με κακια!

Εδω περα εξαλλου ειναι μια χαρα,γνωριζει το χωριο,ξερει το σπιτι μου και ερχεται καθε μερα και ειναι παντα χορτατη. Την αγγελεια θα την αφησω ανοιχτη,σε περιπτωση που αλλαξει κατι θα ενημερωσω!Θα προσπαθω καθημερινα παντως να την κανω να συνηθισει,να εκπαιδευτει!
Voula
Διάσημο μέλος
Γατιά ημιάγρια ή μαθημένα έξω, θέλουν χρόνο προσαρμογής για να μαθουν το σπίτι. Εμένα ακόμα και τώρα ο μεγάλος μου γάτος ο Ρούντυ πάει κάθε πρωί στο παράθυρο και κλαίει για να βγει έξω
Επίσης ημι-αδέσποτα όπως προφανώς θεωρείται τώρα η Αρέθουσα, δεν είναι ασφαλή. Το έχω πάθει 2 φορές μέσα σε 5 μήνες και έχω τρελλαθεί
Μην κλείνεις 'τις πόρτες' αυτών που στην ζητούν. Απλά ψάξε να βρεις κάποιον έμπειρο γατογονιό που να έχει την απαιτούμενη υπομονή και να 'σαι σίγουρη οτι η Αρέθουσα να γίνει η καλύτερη σπιτόγατα. Ειδικά τώρα που στειρώθηκε, είναι θέμα χρόνου να γίνει πιο ήρεμη.
Άλλωστε σκέψου΄, εσύ για πόσα χρόνια θα είσαι ακόμη εκεί ? Κι όταν φύγεις, τι γίνεται μετά ?
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν θελω να παει καπου που θα καταληξει παλι στο δρομο επειδη αυτοι που θα την παρουν θα δουν πως δεν αλλαζει το πραμα.Εδω που ειμαι ξερει το χωρο της,το σπιτι μου κτλ. δε λεω πως ειναι τελεια και οτι βαζω το χερι μου στη φωτια πως δεν θα παθει κατι,αλλα αμα δεν κανει για σπιτι τι να κανω?Μακαρι να αλλαξει η συμπεριφορα της και τοτε ευχαριστως θα την δωσω.Αμα κλειστει για λιγο μεσα γρατζουναει την πορτα και κλαιει,δεν ξερει τι εστι αμμος,εκει που σου κανει βαρελακια σου παταει και μια δαγκωνιτσα,αμα τρομαξει πολυ γινεται θηριο,αμα μπει στο κλουβι ειναι σα να εχεις ενα λιονταρι μεσα,ακομη δεν εχω καταφερει να την παρω αγκαλια....Να την δωσω καπου που να μην μπορουν να την παρουν αγκαλια?Ελενάκι, ξέρω ότι προσπαθείς γαι το καλύτερο, όμως από πείρα θα σου πω τα εξής :
Γατιά ημιάγρια ή μαθημένα έξω, θέλουν χρόνο προσαρμογής για να μαθουν το σπίτι. Εμένα ακόμα και τώρα ο μεγάλος μου γάτος ο Ρούντυ πάει κάθε πρωί στο παράθυρο και κλαίει για να βγει έξωΕπίσης ημι-αδέσποτα όπως προφανώς θεωρείται τώρα η Αρέθουσα, δεν είναι ασφαλή. Το έχω πάθει 2 φορές μέσα σε 5 μήνες και έχω τρελλαθεί
Μην κλείνεις 'τις πόρτες' αυτών που στην ζητούν. Απλά ψάξε να βρεις κάποιον έμπειρο γατογονιό που να έχει την απαιτούμενη υπομονή και να 'σαι σίγουρη οτι η Αρέθουσα να γίνει η καλύτερη σπιτόγατα. Ειδικά τώρα που στειρώθηκε, είναι θέμα χρόνου να γίνει πιο ήρεμη.
Άλλωστε σκέψου΄, εσύ για πόσα χρόνια θα είσαι ακόμη εκεί ? Κι όταν φύγεις, τι γίνεται μετά ?
Που για να της κοψουν τα νυχια πρεπει να τη ναρκωσουν?
Που για να κανει εξεταση στον κτηνιατρο πρεπει παλι να ναρκωθει?Αληθεια,δεν εχω καταφερει να της αγγιξω τα ποδια... Τι να πω,μπορει να τη φοβαμαι εγω και να ειναι δικο μου το προβλημα,αλλα με αλλα αδεσποτα πως τα παιρνω αγκαλια με την πρωτη συναντηση?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool