Αρέθουσα!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Στειρωνομαστεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Θα την παρω καταω τις 9 μου ειπε ο γιατρος,θα με παρει τηλ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στειρωνομαστεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup::clapup:

Θα την παρω καταω τις 9 μου ειπε ο γιατρος,θα με παρει τηλ!
Αντε μπράβο το κορίτσι..γρήγορα περαστικά και βουρ για το μόνιμο σπιτάκι της:clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ώστε την μάντρωσες την κιουρία....:P

Άντε με το καλό λοιπόν!!!!:D

Στειρωθηκαμε λοιπον και αναρρωνουμε......:clapup:

τελικα ελενα ηταν εγκυος?:hmm:

Καλη αναρρωση!

αντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αντε να μας πεις και που θα την δώσεις! εσενα περιμενουμε

Ειστε επιδοξη γατομαμα;:D

ναι :) ενα οκ περιμενω απο την Λενα και εχω ψωνισει τα πάντα! σε αναμονή είμαι με γατοτροφές στο χέρι (πήρα κούτα χτες απο υγρές τροφούλες)

Τι καλα...μακαρι να την παρεις,ειναι μια κουκλα!Και ασυνηθιστο χρωμα,δεν υπαρχουν πολλα μπλε ταμπυ!

μακάρι να την δώσει γιατί μετά αντε να βρω καμια μπλεδούλα!

οχι τιποτα εχω ξεσηκωθει και δε θέλω να μου φύγει η γλύκα

Καλή ανάρρωση στο κοριτσάκι!!!:P:P:P

Τι έγινε τελικά κοπελιά?Όλα καλά με το κορίτσι μας?Με το χάπι τι έγινε????Ανησυχούμε πές μας....

Μια χαρα η γατουλα ευχαριστουμε για το ενδιαφερον! Crystallyn παρε με τηλ αυριο το μεσημερακι να τα πουμε. Παιδια με εχουν παρει τοσοι γιαυτο το γατι που ουτε καν θυμαμαι την καθε περιπτωση!

Καλή ανάρρωση και από εμάς!:D:D:D

Η Αρέθουσα εχτες ηταν περδικακι και εκανε σαν τρελη για να βγει εξω...οποτε την αφησα!Απο τοτε δεν ξαναρθε και ανησυχουσα,ελεγα οτι θα με μισησε...:( Αλλα τωρα ηρθε παλι,μπηκε λιγο πιο διστακτικη στο σπιτι αλλα με το πρωτο κονσερβακι ξεκινησε τα γνωστα της!Ειναι μια χαρουλα και η κοιλιτσα δεν κρεμεται ουτε φαινεται σα να λειπει κατι,οπως στης Σελινας μετα τη στειρωση!:) Ειμαι πολυ χαρουμενη γιαυτο το γατι!
Ξεχασα να πω οτι εχτες οταν την αφησα στο σπιτι,αφου περασε ολο το βραδυ στο κλουβακι εψαχνε να κανει τσισακια...και αφου δεν καταλαβε τι εστι αμμος τα εκανε που λετε?:worry:Στον γατοκυλινδρο,στον πυργο!:mad: Και δεν ηξερα και πως να το πλυνω αυτο το πραγμα μη χαλασει!:confused: Τελικα το επλυνα με νερο και απορυπαντικο πιατων και το αφησα εξω να στεγνωσει.Ελπιζω να μη σαπισει το ξυλο...γιατι ειναι απο ξυλο τυλιγμενο με γουνακι.:/:
Και κατι αλλο...ενω μου την εχουν ζητησει δεν βλεπω να παει σε καποιο σπιτακι γιατι ειναι ημιαγρια...Εχει συνηθισει το εξω,στο κλουβακι δεν μπαινει για κανενα λογο,ακομη δεν εχω καταφερει να την σηκωσω αγκαλια ή να της χαιδεψω τα ποδια και εκει που σου κανει γλυκες σου παταει και μια δαγκωνια με κακια!:/::/: Εδω περα εξαλλου ειναι μια χαρα,γνωριζει το χωριο,ξερει το σπιτι μου και ερχεται καθε μερα και ειναι παντα χορτατη. Την αγγελεια θα την αφησω ανοιχτη,σε περιπτωση που αλλαξει κατι θα ενημερωσω!Θα προσπαθω καθημερινα παντως να την κανω να συνηθισει,να εκπαιδευτει!:)

Ελενάκι, ξέρω ότι προσπαθείς γαι το καλύτερο, όμως από πείρα θα σου πω τα εξής :
Γατιά ημιάγρια ή μαθημένα έξω, θέλουν χρόνο προσαρμογής για να μαθουν το σπίτι. Εμένα ακόμα και τώρα ο μεγάλος μου γάτος ο Ρούντυ πάει κάθε πρωί στο παράθυρο και κλαίει για να βγει έξω:(Επίσης ημι-αδέσποτα όπως προφανώς θεωρείται τώρα η Αρέθουσα, δεν είναι ασφαλή. Το έχω πάθει 2 φορές μέσα σε 5 μήνες και έχω τρελλαθεί:/:
Μην κλείνεις 'τις πόρτες' αυτών που στην ζητούν. Απλά ψάξε να βρεις κάποιον έμπειρο γατογονιό που να έχει την απαιτούμενη υπομονή και να 'σαι σίγουρη οτι η Αρέθουσα να γίνει η καλύτερη σπιτόγατα. Ειδικά τώρα που στειρώθηκε, είναι θέμα χρόνου να γίνει πιο ήρεμη.
Άλλωστε σκέψου΄, εσύ για πόσα χρόνια θα είσαι ακόμη εκεί ? Κι όταν φύγεις, τι γίνεται μετά ?

Ελενάκι, ξέρω ότι προσπαθείς γαι το καλύτερο, όμως από πείρα θα σου πω τα εξής :
Γατιά ημιάγρια ή μαθημένα έξω, θέλουν χρόνο προσαρμογής για να μαθουν το σπίτι. Εμένα ακόμα και τώρα ο μεγάλος μου γάτος ο Ρούντυ πάει κάθε πρωί στο παράθυρο και κλαίει για να βγει έξω:(Επίσης ημι-αδέσποτα όπως προφανώς θεωρείται τώρα η Αρέθουσα, δεν είναι ασφαλή. Το έχω πάθει 2 φορές μέσα σε 5 μήνες και έχω τρελλαθεί:/:
Μην κλείνεις 'τις πόρτες' αυτών που στην ζητούν. Απλά ψάξε να βρεις κάποιον έμπειρο γατογονιό που να έχει την απαιτούμενη υπομονή και να 'σαι σίγουρη οτι η Αρέθουσα να γίνει η καλύτερη σπιτόγατα. Ειδικά τώρα που στειρώθηκε, είναι θέμα χρόνου να γίνει πιο ήρεμη.
Άλλωστε σκέψου΄, εσύ για πόσα χρόνια θα είσαι ακόμη εκεί ? Κι όταν φύγεις, τι γίνεται μετά ?
Καταλαβαινω τι λες αλλα δεν θελω να παει καπου που θα καταληξει παλι στο δρομο επειδη αυτοι που θα την παρουν θα δουν πως δεν αλλαζει το πραμα.Εδω που ειμαι ξερει το χωρο της,το σπιτι μου κτλ. δε λεω πως ειναι τελεια και οτι βαζω το χερι μου στη φωτια πως δεν θα παθει κατι,αλλα αμα δεν κανει για σπιτι τι να κανω?Μακαρι να αλλαξει η συμπεριφορα της και τοτε ευχαριστως θα την δωσω.Αμα κλειστει για λιγο μεσα γρατζουναει την πορτα και κλαιει,δεν ξερει τι εστι αμμος,εκει που σου κανει βαρελακια σου παταει και μια δαγκωνιτσα,αμα τρομαξει πολυ γινεται θηριο,αμα μπει στο κλουβι ειναι σα να εχεις ενα λιονταρι μεσα,ακομη δεν εχω καταφερει να την παρω αγκαλια....Να την δωσω καπου που να μην μπορουν να την παρουν αγκαλια?:(Που για να της κοψουν τα νυχια πρεπει να τη ναρκωσουν?:( Που για να κανει εξεταση στον κτηνιατρο πρεπει παλι να ναρκωθει?Αληθεια,δεν εχω καταφερει να της αγγιξω τα ποδια... Τι να πω,μπορει να τη φοβαμαι εγω και να ειναι δικο μου το προβλημα,αλλα με αλλα αδεσποτα πως τα παιρνω αγκαλια με την πρωτη συναντηση?

ελενα το ιδιο προβλημα ειχαμε και εμεις με τον σιανρο..ουτε εμεις μπορουσαμε να τον παρουμε αγκαλια ουτε και να τον χαιδεψουμε στο κεφαλι γιατι φοβοταν και εφευγε σαν τρελος..προφανως καποιος τον ειχε χτυπησει..και αυτο πηρε κανα μηνα να αλλαξει..δεν μπορεις να το αλλαξεις απο την μια μερα στην αλλη..επισης οταν τον πηραμε εκανε και αυτος σαν τρελος για να βγει εξω αλλα μολις ειδε οτι δεν περναει το δικο του δεν το ξαναζητησε..οσο της κανεις το χατηρι τοσο θα κλαει και θα γρατζουναει..και ο σιανρο πρωτη φορα εκανε κακα στο φουτερ του νικου..ουτε εμεις μπορουσαμε να του παρουμε τα ποδια να του τα τριψουμε στην αμμο..εμαθε ομως..πιστευω οτι ειναι πολυ κριμα να μην την δωσεις και να ζει εξω..βαλτην μια βδομαδα μεσα στο σπιτι χωρις να την βγαζεις εξω τρελανε την στα χαδια και θα δεις πως θα αλλαξει..ειναι λογικο να μην εμπιστευεται ευκολα..οσο για τις εξετασεις και τα νυχια εχω μια περσικη και εναν αδεσποτο που τον εχω απο παρα πολυ μωρο μεσα στο σπιτι..κανενα δεν καθεται να του κοψω τα νυχια και εξετασεις κανουμε παντα με μεθη..αλλιως δεν γινεται..οποτε αυτο που λες δεν εχει βαση..:)

Η Αρεθουσα θα χαριστει μονο αμα βρεθει το καταλληλο ατομο,εμπειρο,και με υπομονη.Ειναι υπεροχη γατουλα,πολυ ομορφη και μικροσωμη:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back