vasgial
Νεοφερμένο μέλος
Πριν τρια χρονια περιπου βρηκαμε ενα γατακι στο δρομο που ειναι λες και βλεπεις ragdoll. Ισως ακουστει περιεργο αλλα εχει ιδιαιτερα αργη αναπτυξη. Μεχρι τωρα βλεπω οτι μεγαλωνει σε μεγεθος, λιγο βεβαια αλλα ειναι σιγουρα μακρυτερη και ψηλοτερη απο περσυ που ηταν δυο ετων. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν και στις γατες ισχυει το ιδιο με τα σκυλια, οτι δηλαδη φυλες με αργη ανπτυξη εχουν μικρο προσδοκιμο ζωης.
Ευχαριστω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
eirinaki84
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος
vasgial
Νεοφερμένο μέλος
. Εγω ανηκω αριθμιτικα στο αντιπαλο στρατοπεδο (γουφ γουφ), αλλα με τη Μασκα (ετσι λεω τη μικρη μου) εχουμε παθει πλακα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
ειναι στειρωμένη?
vasgial
Νεοφερμένο μέλος
Havana
Διάσημο μέλος

ROZALIA78
Δραστήριο μέλος

Πάντως για τα κιλά της εμένα μια χαρά μου φαίνονται εμένα η δική μου που είναι Περσική βέβαια και είναι μικρές γατούλες αυτές είναι 2,5 κιλά όλα και όλα

YNL
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια χαρά μου φαίνεται η Μάσκα σου. Κι η δικιά μου είναι σχεδόν 1.5 χρόνων κι είναι 4 κιλά με δίαιτα που κάνει εκείνη (είναι δύστροπη στο τσαπ τσαπ). Δεν της φαίνεται γιατί έχει μαλούρα. Να σου ζήσει.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

houlieta
Δραστήριο μέλος
Γενικά, χωρίς να είμαι και γνώστης, θεωρώ ότι οι γατούλες που ανήκουν σε κάποια φυλή έχουν κάποια προβλήματα υγείας (που επηρεάζουν το προσδόκιμο ζωής) λόγω της επιλεκτικής εκτροφής της κάθε ράτσας...
Για να φτάσουν οι εκτροφείς στην δημιουργία μιας ράτσας τελος πάντων, όλο και καποια "λάθη" έκαναν...
Κάπου το είχα διαβάσει αυτό...
Κατά τα άλλα, δεν νομίζω ότι οι μεγαλόσωμες γάτες έχουν θέμα (όπως οι σκύλοι οι Δανοί ας πούμε, αν αυτό εννοείς...)..
Οι Νορβηγικού Δάσους π.χ. ζούνε έως και 17 χρόνια όπως έχω διαβάσει, ανηκουν δε στις μεγάλες φυλές... Βέβαια η φυλή προέκυψε μέσω φυσικής επιλογής...
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool