Αριάδνη

Νίκο μπράβο σου που πήρες και δεύτερο γατάκι. Φαντάζομαι η Αριάδνη θα είναι τρισευτυχισμένη που έχει παρέα πάλι το αδερφάκι της!!!!
Και για σένα θα είναι πιο εύκολο τελικά με 2 γατόνια στο σπίτι διότι δεν θα ανησυχείς να τα αφήσεις λίγο μόνα τους. Εγώ τα αφήνω μέχρι 2-3 μέρες το πολύ αν χρειαστει και δεν έχω άνθρωπο να τα προσέχει και είναι όλα καλά γιατί έχουν παρεα.
Μπράβο σου και πάλι και να χαίρεστε και το νέο μέλος της οικογένειάς σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σας ζησει το αδερφάκι!Οδηγιες και συμβουλες για δευτερο γατακι στο σπιτι υπαρχουν σε πολλα αρθρα,ριξε μια ματια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τελικά η Ασπρούλα το έσκασε,
όταν έβγαζα το ποδήλαο!...

παντώς η Αριάδνη δεν έκανε καμμία κίνηση για να φύγει, ευτυχώς...

τώρα με βλέπει από μακρυά, με κοιτάει, τρώει έξω, αλλά θέλει να είναι ελεύθερη...

θα βρεθεί άλλο...

το άλπουμ της Αριαδνης: https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=10883

Γιατι δεν παιρνεις ενα μεγαλυτερο γατακι απο αυτα που ψαχνουν σπιτι,που θα ειναι και πιο ηρεμο;

μεγαλύτερο γατάκι και πιό ήμερο;

από όσο άκουσα μέχρι 6 μηνών γίνονται ήμερα...

μήπως εννοείς ήδη ήμερα;

όπως και να 'χει αφού βοηθάω τον γείτονα,
παίρνω ένα από αυτόν, αλλά δεν ξέρω;

έχω βάλει στο μάτι ένα τρίχρωμο, αλλά ακόμα θυλάζει...

Μεγαλύτερο γατάκι που να έχει δεξει ήδη τον χαρακτήρα του και ειναι ηρεμο εννοω...Υπαρχουν πολλα που χρειαζονται σπιτι,και στην πραγματικοτητα δεν βοηθάς το γειτονα,τον ωθεις να αυξανει το προβλημα...:/:

Να την χαίρεσαι την Αριάδνη σου. :)Είναι μια κούκλα.
Μηπως να το σκεφτείς αυτό που σου λέει η moukelis? Μια πιο ήρεμη και πιο μεγαλη γατούλα ίσως καμιά φορά είναι ιδανική περίπτωση.για δεύτερη για να έχει παρεούλα η μικρούλα σου Αριάδνη!!:hmm:Να περάσετε μαζί πολλά πολλά χρόνια εύχομαι:D

ευχαριστώ, να έχετε υγεία και να χαίρεστε τα γατάκια σας...

είναι τώρα στο κρεβάτι μου..

μιά ακόμα φωτό:
a.jpg

δεν με αφήνει να την χαϊδέψω, αλλά θέλει να 'μαστε μαζί...

θα το σκεφτώ παιδιά... περιμένω και κάποιες εξελίξεις...

Ε σιγά σιγά θα αρχισει να χαϊδευεται.Ποσο ειναι τωρα;

από ότι κατάλαβα 4-5 μηνών, πρέπει να είναι...
εντάξει, έχουμε πρόοδο μέρα με την μέρα...

Ο γιατρος δε σου ειπε ποσο ειναι;Να εχεις το νου σου για εγκυμοσυνη αν βγαινει εξω,η Αμελι μας εμεινε εγκυος πεντε μηνων.

δεν βγαίνει έξω...
μεταξύ 4-5 μηνων...

τώρα για ένα δίχρωμο γατάκι αδελφάκι της,
τι φύλο είναι από το χρώμα πιθανότητες βγάζουμε;
είναι κυρίως άσπρο με λίγο γκρι και μάυρο...

Τα τριχρωμα ειναι στην πλειοψηφια τους θηλυκα.

Τα τριχρωμα ειναι στην πλειοψηφια τους θηλυκα.
Όντως, αυτό ισχύει για τις γατούλες με τρία χρώματα (άσπρο-κόκκινο-μαύρο ή, στην αραιωμένη εκδοχή άσπρο-μπεζ-γκρι).
Αλλά ο συνδυασμός άσπρο-γκρι-μαύρο είναι δύο χρώματα στην ουσία (το γκρι είναι αραιωμένο μαύρο). Οπότε οι πιθανότητες να είναι αγοράκι ή κοριτσάκι είναι 50-50%.

Όντως, αυτό ισχύει για τις γατούλες με τρία χρώματα (άσπρο-κόκκινο-μαύρο ή, στην αραιωμένη εκδοχή άσπρο-μπεζ-γκρι).
Αλλά ο συνδυασμός άσπρο-γκρι-μαύρο είναι δύο χρώματα στην ουσία (το γκρι είναι αραιωμένο μαύρο). Οπότε οι πιθανότητες να είναι αγοράκι ή κοριτσάκι είναι 50-50%.
:up:Respect:up:

δεν ξέρω τι έγινε, αλλά από χτες η Αριάδνη θέλει επίμονα να βγει έξω...
η μόνη διαφορά έλειψα 2 συνεχόμενα πρωϊνά μερικές ώρες...

Κανενα αλλο σημαδι;Κυλιεται στο πατωμα,βγαζει φωνουλες;

κυλιέται αλλά πολύ λίγο, φωνούλες όχι..

Τι να σου πω,μπορει να την πειραξε που ελειπες,δωσε της σημασια και παιξε λιγακι μαζι της.Δωσε της και καμια λιχουδια...Και η δικη μου που ειναι μικρουλα και συνηθως κοιμαται ολη μερα,εχει αρχισει κατι τετοια και η γιατρος μας ειπε οτι ισως ειναι στην αρχη του οιστρου της...

μου έδειξε την κοιλίτσα της...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back