Αρμονική συμβίωση. Θα επιτευχθεί άραγε;

• Thread starter Thread starter natalouko
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

natalouko

Επιφανές μέλος

Η natalouko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 8.930 μηνύματα.
Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια γατούλα την Raisa 1 χρονών πολύ ήρεμη και καλόβολη. Την υιοθετήσαμε πριν από 2 μήνες από φιλοζωική στειρωμένη. Την προηγούμενη εβδομάδα βρήκα ένα γατάκι θηλυκό, 1 μηνός όπου το πήγα σε κτηνίατρο και είναι μια χαρά και υγιέστατο. Αποφασίσαμε να το κρατήσουμε για να έχει παρέα και η Raisa μου. Τις πρώτες μέρες που συναντήθηκαν δεν του έδωσε πολύ σημασία, μόνο το μύριζε και απομακρυνόταν. Κάποιες φορές που της το πηγαίνουμε κοντά της το γλύφει κιόλας στο κεφαλάκι του. Όταν όμως είναι μόνα τους (με την επίβλεψή μου από μακριά) η μεγάλη το κυνηγάει και το χτυπάει στο κεφαλάκι του. Χτες το ξάπλωσε κάτω και το έπιασε από το λαιμό. Δεν ξέρω αν του έμπηξε και τα δόντια της. Εμείς την μαλώσαμε αλλά σκέφτομαι μήπως παίζανε εκείνη την ώρα και δεν ήταν επίθεση. Λόγω έλλειψης εμπειρίας από την μεριά μου δεν ξέρω αν είμαστε σε καλό δρόμο και αν θα μπορέσω σύντομα να τα έχω και τα δύο μαζί (τώρα την μικρή την έχω σε άλλο δωμάτιο όταν λείπουμε). Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω δύο θηλυκά με αυτήν την διαφορά ηλικίας θα μπορέσουν να τα βρουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωστους λιγο χρονο....μαλλον προκειται για αγαρμπο παιχνιδι....αν το δεχεται η μικρη, μην ανησυχεις...;)η μεγαλη θα ειναι παντα η κυριαρχη...απλα της το δειχνει με αυτο το τροπο:)
Υποψιαζομαι θα στειρωσεις και την μικρη? 2 στειρωμενα ζωα ανεξαρτητως φυλλου δεν θα εχουν προβλημα συμβιωσης...ολα θα πανε καλα;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η αλήθεια είναι ότι όταν την έπιασε από το λαιμό η μικρή νιαούρισε πολύ δυνατά, σαν να πονούσε και μετά έτρεμε. Αφού αν δεν τις χώριζα εγώ δεν νομίζω να την άφηνε η μεγάλη. Όσον αφορά την στείρωση, μόλις γίνει 6 μηνών θα την στειρώσω και αυτή.

Η αλήθεια είναι ότι όταν την έπιασε από το λαιμό η μικρή νιαούρισε πολύ δυνατά, σαν να πονούσε και μετά έτρεμε. Αφού αν δεν τις χώριζα εγώ δεν νομίζω να την άφηνε η μεγάλη. Όσον αφορά την στείρωση, μόλις γίνει 6 μηνών θα την στειρώσω και αυτή.
ναι...:hmm:με προσεχτικα και σταδιακα βηματα θα συνηθιστουν...αλλα θελει χρονο...και μην μαλωνεις τη μεγαλη...θα κανει το αντιθετο απο αντιδραση...απλα απομακρυνε τες μαλακα και με γλυκα λογια...
Μπορεις να τις εχεις χωρια οταν λειπεις, ή υπαρχει παντα καποιος στο σπιτι? :hmm:

Τις έχω χώρια. Η μικρή είναι στο 2ο υπνοδωμάτιο και η μεγάλη σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Δεν τολμώ να τις αφήσω μόνες τους ακόμα μόνο όταν είμαι και εγώ μαζί τους. Επίσης η μικρή όταν έρχεται στο σαλόνι δεν ξέρει να γυρίσει στο δωμάτιο που είναι η άμμος της και το φαγητό της. Παρά νιαουρίζει 1 φορά και την πηγαίνουμε εμείς.

Τις έχω χώρια. Η μικρή είναι στο 2ο υπνοδωμάτιο και η μεγάλη σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Δεν τολμώ να τις αφήσω μόνες τους ακόμα μόνο όταν είμαι και εγώ μαζί τους. Επίσης η μικρή όταν έρχεται στο σαλόνι δεν ξέρει να γυρίσει στο δωμάτιο που είναι η άμμος της και το φαγητό της. Παρά νιαουρίζει 1 φορά και την πηγαίνουμε εμείς.
οσο τις εχεις χωρια, δωσε ενα κομματι υφασμα απο τη μυρωδια της μικρης στη μεγαλη να τη συνηθιζει πρωτα με τη μυρωδια...

Δωστους λιγο χρονο....μαλλον προκειται για αγαρμπο παιχνιδι....αν το δεχεται η μικρη, μην ανησυχεις...;)η μεγαλη θα ειναι παντα η κυριαρχη...απλα της το δειχνει με αυτο το τροπο:)
Υποψιαζομαι θα στειρωσεις και την μικρη? 2 στειρωμενα ζωα ανεξαρτητως φυλλου δεν θα εχουν προβλημα συμβιωσης...ολα θα πανε καλα;):)

είμαι απόλυτα σίγουρος..!!!!! :lol::lol::lol:

είμαι απόλυτα σίγουρος..!!!!! :lol::lol::lol:
καλε μην απογοητευεις το κοσμο εσυ:P:P:lol:

θα το προσπαθήσω και θα δούμε τι θα γίνει. Δεν είναι απαραίτητο να συμπαθεί η μία την άλλη, αν και θα ήταν ιδανικό, απλά να μπορούν να συμβιώσουν μαζί χωρίς τσακωμούς.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back