natalouko
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η μεγαλη θα ειναι παντα η κυριαρχη...απλα της το δειχνει με αυτο το τροπο
Υποψιαζομαι θα στειρωσεις και την μικρη? 2 στειρωμενα ζωα ανεξαρτητως φυλλου δεν θα εχουν προβλημα συμβιωσης...ολα θα πανε καλα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι...Η αλήθεια είναι ότι όταν την έπιασε από το λαιμό η μικρή νιαούρισε πολύ δυνατά, σαν να πονούσε και μετά έτρεμε. Αφού αν δεν τις χώριζα εγώ δεν νομίζω να την άφηνε η μεγάλη. Όσον αφορά την στείρωση, μόλις γίνει 6 μηνών θα την στειρώσω και αυτή.
με προσεχτικα και σταδιακα βηματα θα συνηθιστουν...αλλα θελει χρονο...και μην μαλωνεις τη μεγαλη...θα κανει το αντιθετο απο αντιδραση...απλα απομακρυνε τες μαλακα και με γλυκα λογια...Μπορεις να τις εχεις χωρια οταν λειπεις, ή υπαρχει παντα καποιος στο σπιτι?

natalouko
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οσο τις εχεις χωρια, δωσε ενα κομματι υφασμα απο τη μυρωδια της μικρης στη μεγαλη να τη συνηθιζει πρωτα με τη μυρωδια...Τις έχω χώρια. Η μικρή είναι στο 2ο υπνοδωμάτιο και η μεγάλη σε όλο το υπόλοιπο σπίτι. Δεν τολμώ να τις αφήσω μόνες τους ακόμα μόνο όταν είμαι και εγώ μαζί τους. Επίσης η μικρή όταν έρχεται στο σαλόνι δεν ξέρει να γυρίσει στο δωμάτιο που είναι η άμμος της και το φαγητό της. Παρά νιαουρίζει 1 φορά και την πηγαίνουμε εμείς.
drf
Δραστήριο μέλος
Δωστους λιγο χρονο....μαλλον προκειται για αγαρμπο παιχνιδι....αν το δεχεται η μικρη, μην ανησυχεις...η μεγαλη θα ειναι παντα η κυριαρχη...απλα της το δειχνει με αυτο το τροπο
Υποψιαζομαι θα στειρωσεις και την μικρη? 2 στειρωμενα ζωα ανεξαρτητως φυλλου δεν θα εχουν προβλημα συμβιωσης...ολα θα πανε καλα![]()
είμαι απόλυτα σίγουρος..!!!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλε μην απογοητευεις το κοσμο εσυείμαι απόλυτα σίγουρος..!!!!!![]()

drf
Δραστήριο μέλος
καλε μην απογοητευεις το κοσμο εσυ![]()
... μα δεν είπα κάτι ... είπα;;;

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Εχεις το τροπο σου εσυ... μα δεν είπα κάτι ... είπα;;;![]()

natalouko
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool