Αρσενικός μικρούλης σιαμέζος

τι κουκλί?????????
αχ, μου θυμίζει τον Ρούπι μου όταν τον πρωτοπήρα.....
ειναι απίστευτα αυτά τα σιαμεζάκια!!!!!!!
(συγγνώμη παιδιία, ειμαι σιαμομαμά, τι να κάνω????):) :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ολες οι γατες ειναι τρομερα περιεργες!η Τσικι οταν ερχομαστε απο το σουπερ-μαρκετ με σακουλες πρεπει πρωτα να μπει μεσα να δει τι εχουν και μετα να μας αφησει να τακτοποιησουμε τα τροφιμα:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μίτσυ το κάνει αυτό! Όχι μόνο με τις τσάντες από το σούπερ μάρκετ, ο,τιδήποτε καινούργιο μπει στο σπίτι πρέπει να περάσει από την 'έγκρισή' της :P.

δεν ειναι τυχαίο που λένε ...."η περιέργεια σκότωσε την γάτα".....
την έχουν, την έχουν αυτή την τάση......μια μέρα είχε μείνει η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή......οπότε καταλαβαίνετε που τον βρήκα τον Ρούπι όταν ήταν μικρός εεεε????
φανταστείται να έκλεινε κάποιος την πόρτα και να μην τον παίρναμε χαμπάρι!!!!!!! ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....
είναι σαν να έχεισ μικρά παιδιά στο σπίτι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκαρώσουν!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back