Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
19-03-07
18:36
Ακόμα δύο:![]()
τι κουκλί?????????
αχ, μου θυμίζει τον Ρούπι μου όταν τον πρωτοπήρα.....
ειναι απίστευτα αυτά τα σιαμεζάκια!!!!!!!
(συγγνώμη παιδιία, ειμαι σιαμομαμά, τι να κάνω????)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Mariel αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 1.871 μηνύματα.
20-03-07
02:19
ολες οι γατες ειναι τρομερα περιεργες!η Τσικι οταν ερχομαστε απο το σουπερ-μαρκετ με σακουλες πρεπει πρωτα να μπει μεσα να δει τι εχουν και μετα να μας αφησει να τακτοποιησουμε τα τροφιμα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Η anabou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 2.431 μηνύματα.
20-03-07
10:30
Η Μίτσυ το κάνει αυτό! Όχι μόνο με τις τσάντες από το σούπερ μάρκετ, ο,τιδήποτε καινούργιο μπει στο σπίτι πρέπει να περάσει από την 'έγκρισή' της
.
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vana Balafa
Δραστήριο μέλος
Ο Vana Balafa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 61 ετών. Έχει γράψει 617 μηνύματα.
20-03-07
12:45
δεν ειναι τυχαίο που λένε ...."η περιέργεια σκότωσε την γάτα".....
την έχουν, την έχουν αυτή την τάση......μια μέρα είχε μείνει η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή......οπότε καταλαβαίνετε που τον βρήκα τον Ρούπι όταν ήταν μικρός εεεε????
φανταστείται να έκλεινε κάποιος την πόρτα και να μην τον παίρναμε χαμπάρι!!!!!!! ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....
είναι σαν να έχεισ μικρά παιδιά στο σπίτι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκαρώσουν!!!!!
την έχουν, την έχουν αυτή την τάση......μια μέρα είχε μείνει η πόρτα του ψυγείου ανοιχτή......οπότε καταλαβαίνετε που τον βρήκα τον Ρούπι όταν ήταν μικρός εεεε????
φανταστείται να έκλεινε κάποιος την πόρτα και να μην τον παίρναμε χαμπάρι!!!!!!! ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω....
είναι σαν να έχεισ μικρά παιδιά στο σπίτι, ποτέ δεν ξέρεις τι θα σκαρώσουν!!!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum