Αρχάριοι...

Πολύ όμορφο όνομα!Να σας ζήσει λοιπόν,κι ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε από πρώτο χέρι τη μαγεία της γάτας...:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ μου αρεσε το ονομα που επιλεξατε και νομιζω οτι της παει πολυ:up: Για να ειμαι ειλικρινης σας ζηλευω λιγακι;)Ποτε δεν ειχα εμπειρια με τοσο μικρο γατακι.Την Μυρτουλα μου οταν την βρηκαμε ηταν περιπου 1,5 μηνων.Σιγουρα ειναι μεγαλη ευθυνη και πολυ δυσκολο να τα καταφερεις με τοσο μικρουλι αλλα η εμπειρια πρεπει να ειναι μοναδικη:D
Ακομα μια φορα, να σας ζησει:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια σας παιδιά!!!!Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά!!!Έχουμε ευχάριστα νέα να σας πούμε...Την ημέρα που πήγαμε στον κτηνίατρο,μας έδωσε μια γατοτροφή για να αρχίσει να την μυρίζει και να την συνηθίζει!!!Σήμερα βάλαμε λίγη στο χέρι μας και άρχισε να τη γλύφει:D!!!!!!!Όπως επίσης και το γάλα αρχίσε να γλύφει ακόμα και το ποδαράκι της!!!Βέβαια το σκαφάκι δεν το έχει συνηθίσει καθόλου αλλά ελπίζουμε σύντομα να το κάνει!!!Έχετε καμιά ιδέα σε ποια ηλικία αρχίζει να τρώει μόνο του;;;
Την αφήνουμε να περιπλανιέται στο σπίτι και ασχολούμαστε λίγο παραπάνω μαζί της!!!Μήπως αυτό την κουράζει αν και δεν δείχνει να δυσανασχετεί;;;;Βέβαια περισσότερο της αρέσει να την έχουμε στα χέρια μας και να πιπιλάει τα δάχτυλα!!!!!:PΚάτι τελευταίο.....
Έχει τύχει να νιαουρίζει έντονα μέσα στην κούτα της και μέχρι να την πάρουμε,παρατηρούμε ότι της έχουν φύγει ούρα!!!Στη συνέχεια κάνει κι άλλα αφού την έχουμε βοηθήσει!!!Καμιά ιδέα για την άμμο ή ακόμα είναι πολύ νωρίς;;;;;Φιλιά πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!

Συνημμένα

• DSC00187.jpg
    DSC00187.jpg
    153,5 KB · Εμφανίσεις: 63
  • DSC00196.jpg
    DSC00196.jpg
    152,7 KB · Εμφανίσεις: 60
Στο μήνυμα που σας έστειλα στις 8/6/08 σας έγραψα σχετικά κ΄για το φαγητό κ΄για τη λεκάνη του μωρού, πως να συνηθίσει κ΄στα δύο σιγά σιγά.

Έχεις δίκιο Ελένη αλλά η μικρή μας έχει πάρει τα μυαλά!!!Ζητάμε συγνώμη αν καμιά φορά γινόμαστε κουραστικοί αλλά όταν είσαι πρωτάρης σου φαίνονται όλα βουνό!!!Την έχουμε αγαπήσει τόσο πολύ που θέλουμε να γίνονται όλα όσο πιο σωστά γίνεται για να καταφέρουμε να την μεγαλώσουμε όπως πρέπει!!Η αλήθεια είναι ότι τα πάμε μια χαρά,ζωηρεύουμε.Σήμερα από μόνη της,αφού της ανοίξαμε μια κονσέρβα,έβαλε την μουσουδίτσα της και άρχισε να την γλύφει με περίσσια λαχτάρα!!!Ξετρελλαθήκαμε!!!!:inlove:
Κάτι για την άμμο...Μας έδωσαν μια Biocat η οποία μοιάζει με ψιλό χαλικάκι παρά με άμμο και φοβόμαστε μήπως καταπιεί τίποτα όταν την βάζουμε στο σκαφάκι της!Η άμμος σε τέτοια μορφή είναι ή θα πρέπει να κοιτάξουμε για κάτι άλλο;Φιλιά σε όλους!!:happy:

Συνημμένα

• DSC00199.jpg
    DSC00199.jpg
    147,4 KB · Εμφανίσεις: 65
Μια χαρά είναι η άμμος,και δε μας ζαλίζετε,γι'αυτό είμαστε εδώ,για να μοιραζόμαστε την εμπειρία σας!Μα πως να μη σας τρελάνει,είναι σαν λούτρινο...:up:

Η Αλμα σας μου θυμίζει τη Μένια μου όταν ήταν μικρούλα! :up:
Κάνατε μια πολύ καλή πράξη και θα ανταμειφθείτε με περίσσια αγάπη!Αχχχχ...:inlove::inlove::inlove:

Κανένα νέο από την κούκλα Άλμα;Μεγαλώνει;:)

Αν μεγαλώνει λέει..ουουου!!!:up:
Παιδιά είναι απίστευτη η μικρή μας(για εμάς θα είναι πάντα η "μικρή μας" παρόλο που μεγαλώνει!!!:happy:)Τι να σας πρωτοπούμε;;;Ότι έκανε πιπί της μόνη της στο σκαφάκι,ότι τρώει σχεδόν κανονικά την κονσέρβα με τη γατοτροφή ή ότι έχει ξεκινήσει να γλείφει το σωματάκι της;;;
Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και νιώθουμε ότι ζούμε κάτι το εκπληκτικό,όπως ο γονέας που βλέπει το παιδί του να περπατά για πρώτη φορά!!!!Μας έχει αλλάξει αυτό το πλασματάκι!!!Γυρνάμε στο σπίτι από τη δουλειά και παρόλη την κούραση και τα νεύρα αυτή η μικρή καταφέρνει να τα διώχνει όλα με έναν τρόπο μαγικό!!!Καλό βράδυ σε όλους!!!!

Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα!!!:)
Αυτή είναι η μαγεία τους....γι΄αυτό τα αγαπάμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα!!!:inlove:

Αν μεγαλώνει λέει..ουουου!!!:up:
Παιδιά είναι απίστευτη η μικρή μας(για εμάς θα είναι πάντα η "μικρή μας" παρόλο που μεγαλώνει!!!:happy:)Τι να σας πρωτοπούμε;;;Ότι έκανε πιπί της μόνη της στο σκαφάκι,ότι τρώει σχεδόν κανονικά την κονσέρβα με τη γατοτροφή ή ότι έχει ξεκινήσει να γλείφει το σωματάκι της;;;
Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και νιώθουμε ότι ζούμε κάτι το εκπληκτικό,όπως ο γονέας που βλέπει το παιδί του να περπατά για πρώτη φορά!!!!Μας έχει αλλάξει αυτό το πλασματάκι!!!Γυρνάμε στο σπίτι από τη δουλειά και παρόλη την κούραση και τα νεύρα αυτή η μικρή καταφέρνει να τα διώχνει όλα με έναν τρόπο μαγικό!!!Καλό βράδυ σε όλους!!!!
Και να φανταστείς ότι κάποιοι λένε τις γάτες κακές και με αρνητική ενέργεια...:down:Το καλύτερο χαλαρωτικό!:up:

Γεια σας παιδιά!!!!Ελπίζουμε να είστε όλοι καλά!!!
Έχουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι πολύ ευχάριστο...Η μικρή μας έφτασε τα 320 γραμμάρια και έκανε κακάκια μόνη στο σκαφάκι της!!!!!:up:
Βέβαια δεν το κάνει συνέχεια,είναι νωρίς εξ'άλλου οπότε και τη βοηθάμε να κάνει και πιπί και κακά,αλλά τουλάχιστον είναι μια καλή αρχή!!!
Παίζει έντονα και με εμάς και με τα λούτρινα που της έχουμε και τρώει σχεδόν μισή κονσέρβα με μους μοσχαριού!!!!:happy:
Έχει αυξηθεί και σε μήκος αρκετά...Είναι πολύ καλή και τόσο γλυκιά....:inlove:
Καλό βράδυ σε όλους!!!!

Συνημμένα

• DSC00225.jpg
    DSC00225.jpg
    141,2 KB · Εμφανίσεις: 61
  • DSC00230.jpg
    DSC00230.jpg
    202,9 KB · Εμφανίσεις: 56
Τι κουκλίτσα!Μεγάλωσε ε;Ποσο ειναι τωρα;

τι γλυκούλα που είναι, έτσι πως πάει σύντομα θα μεταμορφωθεί σε πρώτης τάξεως ξελογιάστρα:D

Κοντεύουμε να κλείσουμε μήνα!!!!Ήδη μας έχει ξελογιάσει αυτή η μικρή!!!!:rolleyes:Την ταϊσαμε και παίξαμε αρκτά μαζί της και πήγε μόνη της στην κούτα να κοιμηθεί!!!Κουράστηκε η καημενούλα!!!!Όνειρα γλυκά σε όλους!!!!

Άντε να ξεκινήσει και τη μουλιασμένη ξηρά,να πάρει λίγο πάνω του,μαζί με το γαλατάκι!Κάνετε πολύ καλή δουλειά!:up:

Ειναι απιστευτη κουκλιτσα:inlove: Και ενος μηνος εχει την ηλικια που ειναι απιστευτα γλυκα και χαριτωμενα:up: Μια που σας εχει σκλαβωσει η μικρουλα με την γλυκα της, να εχετε πολλες,πολλες ομορφες στιγμες μαζι της:D Και να βγαζετε συχνα φωτο για να την χαιρομαστε και εμεις απο εδω;):lol:

Γεια σας!!!
Είμαι η Alma!Ήθελα νας σας ευχαριστήσω όλους πολύ που βοηθήσατε τους "γονείς" μου τις πρώτες στιγμές με τις πολύτιμες συμβουλές σας,ώστε να με κρατήσουν ζωντανή και να δυναμώσω και να μεγαλώσω!
Ναι μεγάλωσα και τρώω από το σκαφάκι μου κονσερβίτσα και μουλιασμένη τροφή.Συνάμα αρχίζω να μαθαίνω να πίνω γαλατάκι αλλά και νεράκι από το σκαφάκι μου.Αφήστε που πλέον πάω μόνη μου στην αμμολεκάνη μου για τις ανάγκες μου και πλένομαι και μόνη μου!:up:
Σας ευχαριστώ πολύ και παλι όλους!Φιλάκια πολλά!!!

Υ.Γ Πάω να παίξω με τα παπούτσια του μπαμπα...!!:D:D

Συνημμένα

• DSC00239.jpg
    DSC00239.jpg
    229,1 KB · Εμφανίσεις: 72
Alma μου δεν "φταίμε" εμείς που τα κατάφερες,οι υπέροχοι γονείς σου και η γενναία ψυχούλα σου το καταφεραν!:up:

Καλα δεν το συζηταμε η φωτο ειναι τελεια:up:Απο τις ωραιοτερες με γατακια που εχω δει:up:Σαν τις φωτο στα ημερολογια με τα γατακια:DΑυτη μονο με την αγαπημενη μου φωτο του Ζορρο-Γκρεμλιν συγκρινεται;):lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back