moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Για να ειμαι ειλικρινης σας ζηλευω λιγακι
Ποτε δεν ειχα εμπειρια με τοσο μικρο γατακι.Την Μυρτουλα μου οταν την βρηκαμε ηταν περιπου 1,5 μηνων.Σιγουρα ειναι μεγαλη ευθυνη και πολυ δυσκολο να τα καταφερεις με τοσο μικρουλι αλλα η εμπειρια πρεπει να ειναι μοναδικη
Ακομα μια φορα, να σας ζησει

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
almalibre
Νεοφερμένο μέλος
!!!!!!!Όπως επίσης και το γάλα αρχίσε να γλύφει ακόμα και το ποδαράκι της!!!Βέβαια το σκαφάκι δεν το έχει συνηθίσει καθόλου αλλά ελπίζουμε σύντομα να το κάνει!!!Έχετε καμιά ιδέα σε ποια ηλικία αρχίζει να τρώει μόνο του;;;Την αφήνουμε να περιπλανιέται στο σπίτι και ασχολούμαστε λίγο παραπάνω μαζί της!!!Μήπως αυτό την κουράζει αν και δεν δείχνει να δυσανασχετεί;;;;Βέβαια περισσότερο της αρέσει να την έχουμε στα χέρια μας και να πιπιλάει τα δάχτυλα!!!!!
Κάτι τελευταίο.....Έχει τύχει να νιαουρίζει έντονα μέσα στην κούτα της και μέχρι να την πάρουμε,παρατηρούμε ότι της έχουν φύγει ούρα!!!Στη συνέχεια κάνει κι άλλα αφού την έχουμε βοηθήσει!!!Καμιά ιδέα για την άμμο ή ακόμα είναι πολύ νωρίς;;;;;Φιλιά πολλά σε όλους!!!!!!!!!!!
Συνημμένα
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
almalibre
Νεοφερμένο μέλος

Κάτι για την άμμο...Μας έδωσαν μια Biocat η οποία μοιάζει με ψιλό χαλικάκι παρά με άμμο και φοβόμαστε μήπως καταπιεί τίποτα όταν την βάζουμε στο σκαφάκι της!Η άμμος σε τέτοια μορφή είναι ή θα πρέπει να κοιτάξουμε για κάτι άλλο;Φιλιά σε όλους!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

menia
Δραστήριο μέλος

Κάνατε μια πολύ καλή πράξη και θα ανταμειφθείτε με περίσσια αγάπη!Αχχχχ...

moukelis
Επιφανές μέλος

almalibre
Νεοφερμένο μέλος

Παιδιά είναι απίστευτη η μικρή μας(για εμάς θα είναι πάντα η "μικρή μας" παρόλο που μεγαλώνει!!!
)Τι να σας πρωτοπούμε;;;Ότι έκανε πιπί της μόνη της στο σκαφάκι,ότι τρώει σχεδόν κανονικά την κονσέρβα με τη γατοτροφή ή ότι έχει ξεκινήσει να γλείφει το σωματάκι της;;;Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και νιώθουμε ότι ζούμε κάτι το εκπληκτικό,όπως ο γονέας που βλέπει το παιδί του να περπατά για πρώτη φορά!!!!Μας έχει αλλάξει αυτό το πλασματάκι!!!Γυρνάμε στο σπίτι από τη δουλειά και παρόλη την κούραση και τα νεύρα αυτή η μικρή καταφέρνει να τα διώχνει όλα με έναν τρόπο μαγικό!!!Καλό βράδυ σε όλους!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

Αυτή είναι η μαγεία τους....γι΄αυτό τα αγαπάμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Και να φανταστείς ότι κάποιοι λένε τις γάτες κακές και με αρνητική ενέργεια...Αν μεγαλώνει λέει..ουουου!!!
Παιδιά είναι απίστευτη η μικρή μας(για εμάς θα είναι πάντα η "μικρή μας" παρόλο που μεγαλώνει!!!)Τι να σας πρωτοπούμε;;;Ότι έκανε πιπί της μόνη της στο σκαφάκι,ότι τρώει σχεδόν κανονικά την κονσέρβα με τη γατοτροφή ή ότι έχει ξεκινήσει να γλείφει το σωματάκι της;;;
Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και νιώθουμε ότι ζούμε κάτι το εκπληκτικό,όπως ο γονέας που βλέπει το παιδί του να περπατά για πρώτη φορά!!!!Μας έχει αλλάξει αυτό το πλασματάκι!!!Γυρνάμε στο σπίτι από τη δουλειά και παρόλη την κούραση και τα νεύρα αυτή η μικρή καταφέρνει να τα διώχνει όλα με έναν τρόπο μαγικό!!!Καλό βράδυ σε όλους!!!!

almalibre
Νεοφερμένο μέλος
Έχουμε να σας ανακοινώσουμε κάτι πολύ ευχάριστο...Η μικρή μας έφτασε τα 320 γραμμάρια και έκανε κακάκια μόνη στο σκαφάκι της!!!!!

Βέβαια δεν το κάνει συνέχεια,είναι νωρίς εξ'άλλου οπότε και τη βοηθάμε να κάνει και πιπί και κακά,αλλά τουλάχιστον είναι μια καλή αρχή!!!
Παίζει έντονα και με εμάς και με τα λούτρινα που της έχουμε και τρώει σχεδόν μισή κονσέρβα με μους μοσχαριού!!!!

Έχει αυξηθεί και σε μήκος αρκετά...Είναι πολύ καλή και τόσο γλυκιά....

Καλό βράδυ σε όλους!!!!
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

almalibre
Νεοφερμένο μέλος
Την ταϊσαμε και παίξαμε αρκτά μαζί της και πήγε μόνη της στην κούτα να κοιμηθεί!!!Κουράστηκε η καημενούλα!!!!Όνειρα γλυκά σε όλους!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και ενος μηνος εχει την ηλικια που ειναι απιστευτα γλυκα και χαριτωμενα
Μια που σας εχει σκλαβωσει η μικρουλα με την γλυκα της, να εχετε πολλες,πολλες ομορφες στιγμες μαζι της
Και να βγαζετε συχνα φωτο για να την χαιρομαστε και εμεις απο εδω

almalibre
Νεοφερμένο μέλος
Είμαι η Alma!Ήθελα νας σας ευχαριστήσω όλους πολύ που βοηθήσατε τους "γονείς" μου τις πρώτες στιγμές με τις πολύτιμες συμβουλές σας,ώστε να με κρατήσουν ζωντανή και να δυναμώσω και να μεγαλώσω!
Ναι μεγάλωσα και τρώω από το σκαφάκι μου κονσερβίτσα και μουλιασμένη τροφή.Συνάμα αρχίζω να μαθαίνω να πίνω γαλατάκι αλλά και νεράκι από το σκαφάκι μου.Αφήστε που πλέον πάω μόνη μου στην αμμολεκάνη μου για τις ανάγκες μου και πλένομαι και μόνη μου!

Σας ευχαριστώ πολύ και παλι όλους!Φιλάκια πολλά!!!
Υ.Γ Πάω να παίξω με τα παπούτσια του μπαμπα...!!

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Απο τις ωραιοτερες με γατακια που εχω δει
Σαν τις φωτο στα ημερολογια με τα γατακια
Αυτη μονο με την αγαπημενη μου φωτο του Ζορρο-Γκρεμλιν συγκρινεται

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool