Αρωστήσαμε

purina

Πολύ δραστήριο μέλος

Η purina αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.123 μηνύματα.
Το ντινακι πηγε σημερα γιατρο γιατι ξυνοτανε.Δεν της εβαλε ομως εκεινο το μηχανημα να τη κοιταξει αλλα με μια μπατονετα τα καθαρησε δεν ειδε κατι λεει.Ξινεται και στο σαγονι τησ απο κατω.
Οποτε μου εδωσε ζιρτεκ ειπε για αλλεργια απο κατι που εφαγε.(για 10 μερες το 1/4)Της εβαλε και advocate στη ραχη της απ οτι ειπε για ψηρες και για ψορα λεει κανει.25 ευρο ολο αυτα μου προτεινε μαλιστα και τροφη τησ ειπα οτι ειχα ρουαγιαλ οποτε ξεκινησαμε αυτη να δουμε τι τι πηραζει.Εδω οι γιατροι τι λετε παιζει να ειναι κατι πιο σοβαρο,ανησιχω!Δε ξερω το λογο και ολα αυτα για μερικα ξυσιματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικουλια! Σιδερένιος!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον Ντινάκο και τα μάτια σου. Μήπως η τουαλέτα είχε φάρμακο;:redface:

Το Zirtek είναι αντιισταμινικό. Τα αντιισταμινικά δεν κάνουν τίποτα στις τροφικές αλλεργίες. Όπως επίσης και τα αντιπαρασιτικά (Advocate). Η τροφική αλλεργία στις γάτες είναι δύσκολη. Χρειάζεται πρώτα σωστή διάγνωση.

Πες μας περισσότερα για τη γάτα. Πού ακριβώς ξύνεται, πόσο συχνά, πότε ξεκίνησε, πώς εξελίσσεται, ηλικία, τι εξετάσεις έκανε ο γιατρός κ.λπ.

Το Zirtek είναι αντιισταμινικό. Τα αντιισταμινικά δεν κάνουν τίποτα στις τροφικές αλλεργίες.
Στις γάτες εννοείς Ιωάννη? Γιατί στους ανθρώπους κάνουν... Αλλά συγγνώμη που ρωτάω, άσχετη είμαι...το ίδιο φάρμακο έχει διαφορετική δράση σε ζώα και ανθρώπους?

Στις γάτες εννοείς Ιωάννη? Γιατί στους ανθρώπους κάνουν... Αλλά συγγνώμη που ρωτάω, άσχετη είμαι...το ίδιο φάρμακο έχει διαφορετική δράση σε ζώα και ανθρώπους?

Για τις γάτες μιλάω. Τα φάρμακα δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα ζωικά είδη.

Για τις γάτες μιλάω. Τα φάρμακα δεν έχουν το ίδιο αποτέλεσμα σε όλα τα ζωικά είδη.

Περίεργο δεν είναι αυτό? Αν σκεφτεί κανεις ότι τα περισσότερα φάρμακα είναι κοινά σε ανθρώπους και ζώα. Πάντως το zirtec όπως επίσης και το Aerius είναι ενα κι ενα για τροφικές αλλεργίες και μιλάω από πείρα γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα. Αν φάω κάποια συγκεκριμενα φαγητά τρλλένομαι στη φαγούρα σαν το Ντινάκο της Puranina:P

Αρχική Δημοσίευση από aspasiapef:
Περίεργο δεν είναι αυτό? Αν σκεφτεί κανεις ότι τα περισσότερα φάρμακα είναι κοινά σε ανθρώπους και ζώα.

Τα περισσότερα φάρμακα είναι κοινά και με κοινή πάνω-κάτω δράση. Ωστόσο, υπάρχουν φάρμακα με διαφορετική δράση, λόγω διαφορετικής φυσιολογίας των ζώων ή διαφορετικής αιτιοπαθογένειας των διαφόρων νόσων.

Να κατι που δεν θα το φανταζόμουν ποτέ :) . Πίστευα πως η δράση είναι η ίδια. Μαθαίνω, μαθαίνω... :)

Περαστικά στον ντινάκο. Πράγματι αποκλείεται να έπαθε αλλεργία απο την τουαλέτα που μπήκε; Εγώ αν ακουμπήσω χλωρίνη με γυμνά χέρια γίνονται κόκκινα και με πιάνει τρελή φαγούρα.

Δεν εκανε κατι ιδιαιτερο περα απ αυτο που περιεγραψα.Δηλ νταξει με ρωτησε εαν του δηνω καμια λιχουδια που δεν ειχε ξαναφαει.Ο ντινακος εχει λιγο καιρο που ξυνοτανεστο αυτακι και κατω απ το στομα ας πουμε.Δεν ειναι μεγαλο σε ηλικια τωρα μασ ηρθε ο πρωτοσ ιστρος μας και θα παμε λειαν συντομος για στειρωση.Γυρω στους 6 μηνες πιστευω θα ειναι τωρα αν υπολογισω αυτα που ειπε η γιατρος την αλλη φορα.Στη τουαλετα ε μπα δε νομιζω οταν πηγε να ειχε χλωρινη φανταζομαι οτι ολο και καπιοσ θα ειχε παει πριν και τραβηξει το καζανακι αλωστε η χλωρινη ειχε τελειωσει οποτε δεν ειχαμε να ριξουμε μεσα.Δηλαδη αν ειναι κατι αλεργικο σαββα αυτο που τησ εδωσε δε κανει? :(

Εμαθα οτι το ντινακι ειναι καλιτερα μου ειπε ο φιλος μου οτι δε ξινεται.:) ουφ μαλλον περαστικο ηταν αντε μακαρι γιατι χτες ανησιχουσα πολυ.Βεβαια τη ρουαγιαλ δε τη τιμαει πολι ακομα αλλα τρωει.Ειναι και η οικονομα παναθεματη :P

πολυ ευχαριστω αυτο:) μας ανησυχουν τα ατιμα...

Περαστικούλια στον ντινάκο!!

Περαστικά ΤΗΣ!

Ευχαριστω κοριτσια!!!:)

:( Ξυστηκε στο σαγονι του.Ρε παιδια τι μπορει να ειναι αμα ξυνεται εκει.Royal τρωει ευδιαθετο ειναι ιστρο εχει το χρισο μου μοκετα της εχω στη κουζινα να μη κριωνει ολα τα καλα εχει γιατι ξυνεται ομως.
Μου φενεται θα παμε σε αλλη γιατρο αυτη μαλλον κομπογιανιτισα ειναι αλλα πρωτα θα τη παρω ενα τηλεφωνηματακι να τησ πω οτι ξαναξιστηκε να δουμε τι θα πει η μ@λ@κο!

Σημερα που κατεβηκα τσακωσα το ντινακι να ξυνεται ακομα εκει που ειναι το κολαρο του.Ειναι παντοσ πολι φασαριοζικο το ατιμο.
Επισης ξυστηκε και στο πτεριογιο του αυτιου του μονο ομως απ το ενα αυτακι.Μου φενεται ομως οτι το ξυσιμο δεν ειναι τοσο σιχνο οσο πριν αλλα δεν ειμαι σιγουρι.Θα παρω τη γιατρο να τησ το πω αυριο.Με βλεπω να τον πηγαινω αλλου. τι να κανω????

Το ξύσιμο σε φυσιολογικό βαθμό δεν είναι κάτι αφύσικο. Όταν του φόραγα λουράκι και ο δικός μου ξυνόταν κατά διαστήματα. Βέβαια αν το κάνει συνέχεια μάλλον υπάρχει πρόβλημα!

καθε μερα.θα παρω τη γιατρο να τη βρησω μολισ φτερβιστηκε και ολασ.ειναι και πανω στο υπολογιστη μου το ατιμο μαλλον εχει σκονη.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back