ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πρεπει να γινει στο σπιτι σου? Στο δικο μου δε γινεται λες?βρε τις κοπελαρες μου, τι κοριτσια ειστε εσεις.
πρωτον ειναι πολυ ωραιο να ξερεις οτι εχεις βοηθεια κ συμπαρασταση κ δευτερον ειστε κ αστειρευτες απο ιδεες
αφου λυσω καποια διαδικαστικα θεματα με το χωρο θα κανουμε μια συναντηση για να κανονισουμε κ να οργανωσουμε καλυτερα τα πραγματα.
Θα΄θελα να μαζευτουμε σε μενα για τσαι, κουλουρακια, γλυκακια....με σχεδια στο τραπεζι κλπ 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
παντου γινεται, κανενα προβλημαπρεπει να γινει στο σπιτι σου? Στο δικο μου δε γινεται λες?Θα΄θελα να μαζευτουμε σε μενα για τσαι, κουλουρακια, γλυκακια....με σχεδια στο τραπεζι κλπ
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τελεια!παντου γινεται, κανενα προβλημα![]()
Θα οργανωθουμε

Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Εξάλλου έχω βάλει στο μάτι από καιρό τα γατούλια της Γιούλης (όλα μου αρέέεεεσουν) κ σήμερα που ειμαι κ στεναχωρημένη όλο ξένα χαζεύω (πήγα το σορμπέ με τη Βίκυ για στείρωση
και αν ειστε καλές θα φτιάξω κέικ με σοκολάτα κ μπανάνα.
stellak
Διάσημο μέλος
Θα έρθω κ εγώ!!!
Εξάλλου έχω βάλει στο μάτι από καιρό τα γατούλια της Γιούλης (όλα μου αρέέεεεσουν) κ σήμερα που ειμαι κ στεναχωρημένη όλο ξένα χαζεύω (πήγα το σορμπέ με τη Βίκυ για στείρωσηκ κλαίω η μάνα κ αγχώνομε - άσχετο αλλά...)![]()
Βρε λυσσάρες όλες μας, πάλι off topic είμαστε

Χριστίνα, μην κλαις παιδί μου και πάει γρουσουζιά. Όλα καλά θα πάνε με τη στείρωση, για όνομα του Θεού!
Μια απλή επεμβασούλα είναι, μην κάνεις έτσι. Και να μας πεις τα νέα του στο θέμα του μόλις έρθει το παιδί σπίτι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Θα έρθω κ εγώ!!!
Εξάλλου έχω βάλει στο μάτι από καιρό τα γατούλια της Γιούλης (όλα μου αρέέεεεσουν) κ σήμερα που ειμαι κ στεναχωρημένη όλο ξένα χαζεύω (πήγα το σορμπέ με τη Βίκυ για στείρωσηκ κλαίω η μάνα κ αγχώνομε - άσχετο αλλά...)![]()
γιατι κλαις παιδι μου? δεν πηγαν ολα καλα? εχεις κανει θεμα του παιδιου να μπουμε να το συζητησουμε ?
εγω ειμαι καλη. θα μου δωσεις σοκολατα μπανανα ? οχι για μενα, για τη φουκαριαρα τη μανα μου

(να φτιαξει το κεφι΄λιγο)
vickymoon
Διάσημο μέλος

εδω μιλαμε για τον εθελοντισμο μας κ τι μπορουμε να προσφερουμε

(επιτελους επιασα τη στελλα off topic

)αντε μια τελευταια ευχη για το σορμπε της κριστεν, ολα καλα θα πανε
λοιπον τι μπορουμε να κανουμε για τα αδεσποτακια?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σωπα σωπα μη κλαις...Θα έρθω κ εγώ!!!
Με τετοια γατοσκυλα κουκλια καλε...τα δικα μου χαζευεις?

stellak
Διάσημο μέλος
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Μια ιδέα : Να αποκτήσουμε γατοπαγίδα, ή μαζεύοντας χρήματα (δεν ξέρω πόσο κάνει βέβαια) ή αν την δωρίσει κάποιον.
θα μας χρειαστεί τώρα που μπαίνει κ ο Μαρτης.Επίσης να οργανωθούμε λίγο κ όσοι έχουν δηλώσει σε αυτό το θέμα ότι μπορούν να βοηθήσουν ας επικοινωνήσουν μαζί σου να κανονίσουμε κ συνάντηση οι εθελοντές να συντονιστούμε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
κ οτι αλλο σκεφτει ο καθενας.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος

Τώρα γατοπαγίδες έχω δει να τις βάζουν.
Να πω ότι ετοιμάζω σε συνεργασία με τη Βικυ ένα μαιλ, που θα ανανεώνετε συνέχεια και θα στέλνετε σε maillist (στους ήδη εθελοντές που έχουν δηλώσει) αλλά κ θα μπαίνει κ εδώ (για τους καινούργιους που θέλουν να συμμετέχουν) με όλες τις ανάγκες για προμήθειες, μεταφορές κλπ. Να ζητήσω από όσες/όσους έχουν πει ότι θέλουν να συμμετέχουν σε αυτό να μου στείλουν σε πμ το μαιλ τους για να ξεκινήσουμε.
Νομίζω πως έτσι θα υπάρχει άμεση ενημέρωση αναγκών με το που προκύπτει κάποια ανάγκη αλλά κ άμεση ενημέρωση για όσα γίνονται, κ στα προσωπικά μας μαιλ αλλά κ εδώ στο θέμα.

Αχ μπράβο, αυτό το θέμα πολύ μου αρέσει
vickymoon
Διάσημο μέλος
οχι καταπιεση)η alice στις αγγελιες, η kristen στην ενημερωση, η vickymoon, η konstans, η ουρανια στις μεταφορες, η στελλα, η ιβανα κ η γιουλη στις προσφορες κ στις ιδεες, η maria82 στην οργανωση.
μωρε μπραβο μας.

staman2
Περιβόητο μέλος
Παιδιά και εγώ θα ήθελα να προσφέρω κάποια πραγματάκια. Π.χ έχω σεντόνια να σας φέρω,καθώς και παλιές κουρελούδες αλλα καθαρές, και μια άνετη γατοφόρο πλαστική που όμως της λείπει η πορτουλα γιατι την δάνεισα για μεταφορά και μου την έχασαν την πορτα. Κι έτσι θα μπορουσε να χρησιμοποιηθεί για σπιτάκι τι λέτε να την φέρω? Καθώς ΄κι ό,τι άλλο βρω απο παιχνιδάκια έως και τροφουλα!καλη ιδεα να αποκτησουμε γατοπαγιδα και να μαθουμε να τη χρησιμοποιουμε. χρειαζομαστε κ κανενα σπιτακι γιατι τους βαζουμε κατι κουτες για να κρυβονται κ τις ξεσκιζουν. στην αναγκη βολευομαστε αλλα το σπιτακι ειναι πιο ωραιο. θελουμε κ μερικα σεντονια.
κ οτι αλλο σκεφτει ο καθενας.

vickymoon
Διάσημο μέλος
ευχαριστουμε πολυυυυυυυυυ

vickymoon
Διάσημο μέλος
οτι μας εχετε δωσει μεχρι στιγμης κ οτι αλλο θα μας προσφερετε τα διαχειριζετε η γατοομαδα αθηνας. εχουμε ενα χωρο που θα εχουμε ολα τα πραγματα που μας προσφερετε κ θα κανουμε κ απογραφη ωστε να γνωριζουμε τι εχουμε κ τι αλλο εχουμε αναγκη.
η μαρια82 που ειναι η υπευθυνη της γατοομαδας κ εγω δεχομαστε τα πμ απο εσας για οτι χρειαστει.
ευχαριστουμε πολυ.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
kristen σ ευχαριστουμε πολυυυυ.νομιζω οτι μπορεις να αναλαβεις αυτο το γραφειοκρατικο κομματι που ειναι πολυ σημαντικο κ που εγω δεν το μπορω ιδιαιτερα. γιατι η ενημερωση ειναι πολυ σημαντικη. αντε παιδια σιγα σιγα παιρνουμε τα ποστα μας (οποτε μπορουμε κ αν μπορουμεοχι καταπιεση)
η alice στις αγγελιες, η kristen στην ενημερωση, η vickymoon, η konstans, η ουρανια στις μεταφορες, η στελλα, η ιβανα κ η γιουλη στις προσφορες κ στις ιδεες, η maria82 στην οργανωση.
μωρε μπραβο μας.![]()
Παιδια μολις σημερα διαβαζω το ποστ και σας λεω οτι σαν ιδρυτικο μελος της Γατοομαδας δεν εχω ενημερωθει για τιποτα απο τη βικυ.Δεν εχω καταλαβει απο την αρχη του ποστ αν προκειται για τη γατοομαδα η για κατι αλλο και καλο θα ηταν να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις.
1. Χαιρομαι παρα πολυ που ειστε προθυμες να βοηθησετε αν και δεν εχω καταλαβει ποιον
2. Η βικυ ειναι ανεπισημη αλλα βασικη εθελοντρια της γατοομαδας και χορηγος σε καποια πραγματα και δεν της εχει ανατεθει απο μενα η τη μαρια να οργανωσει ολο αυτο , το ποστ το ξεκινησε απο δικη της πρωτοβουλια.
3. Εαν ειναι για τη γατοομδαδα που ενδιαφερεστε να βοηθησετε η υπευθυνη για ολα το εχω ξαναπει ειναι η μαρια και μονο εκεινη μπορει να διανεμει ρολους γιατι ξερει πως λειτουργουμε και ξερει τι κενα εχουμε και με ποιο τροπο γινεται κανεις εθελοντης μας.Με εκεινη και μονο θα επικοινωνειτε για οργανωση η εγκριση ιδεων σας.
4. Οποιοσδηποτε θελει να ειναι μελος υπογραφει καρτα εθελοντη πρωτα απο ολα στην οποια δεσμευεται οτι οτιδηποτε αποφασιζει η κανει χρειαζεται να το ξερουν και να το εγκρινουν τα ιδρυτικα μελη για να μη γινουμε μπαχαλο( οπως πχ τωρα)και δευτερον συννενοειται με τη μαρια στο 6932640982 για το τι θελει να κανει και πως τα ταλεντα του θα αξιοποιηθουν στα πλαθσια μας με τη μεθοδολογια μας που εχει αποδειξει την αξια της .
Οποιος θελει να βοηθησει εκτος πλαισιου γατοομαδας ειναι εννοειται ελευθερος να κανει αυτο η εκεινο με την ιδια διαδικασια ομως, χωρις την καρτα αλλα πρωτα χρειαζεται να το γνωριζουμε διαφορετικα δεν θα ξερουμε τι κανει ο καθενας και ειναι πολύ βασικο να κανουμε πραγματα με κοινη συμφωνια.
Εαν καποιον τον ενοχλει το πλαισιο της γατοομαδας ( που δεν ειναι τυχαια αυστηρο και τυπικο ειναι γιατι εχει αποτελεσματα) τοτε ξεκινειστε κατι ανεξαρτητο δικο σας με αρχηγο τη βικυ αλλα ειναι βασικο να ξεκαθαριστει οτι η γατοομαδα δεν εχει ιδεα για ολο αυτο γιατι καπου διαβασα οτι δωθηκαν και πραγματα χωρις να εχω ειδοποιηθει ή η μαρια.
Υπογραμμιζω οτι δεν αμφιβαλλω οτι οι προθεσεις της Βικυς ειναι οι πιο αγνες, αλλα δεν μπορει να υπαρξει συνεργασια στα μελη μιας ομαδας οταν δεν ενημερωνεται το ιδρυτικο μελος και οι υπευθυνοι της. Η θα ενημερωνονωμαστε για το καθε τι η δεν ειναι γατοομαδα αυτο, ειναι κάτι αλλο. Αυτο γινεται γιατι αν οτιδηποτε παει λαθος η μαρια κι εγω θα ειμαστε οι μονες υπευθυνες και απο μας θα ζητησετε ευθυνες. Ελπιζω να καταλαβαινετε.
Αν θελετε οσοι γραψατε οτι θελετε να βοηθησετε συννενοηθειτε και πειτε μου αν θελει καποιος να ειναι μελος στη γατοομαδα η ας ειδοποιησει τη μαρια, οσοι δεν επιθυμουν ας βοηθησουν σε κατι αλλο ανεξαρτητο τη Βικυ και ξεκαθαριστε οσοι δωσατε κατι στη Βικυ για ποιο σκοπο ειναι, ειναι γενικα ή ειναι πχ για καποιο γατακι της γατοομαδας ???
Το λεω γιατι εμεις ετσι λειτουργουμε κι ο καθενας ξερει ακριβως τι δινει, για ποιο γατακι το δινει και ειμαστε χειροτεροι απο γερμανικο σωματειο και χειροτεροι απο λογιστη στο τροπο που κραταμε αρχεια, αυτο ομως κανει και εχουμε τα αποτελεσματα που εχουμε και ειναι βασικο να συμφωνει με αυτο ο καθε εθελοντης.
Διαφορετικα καντε οτι νομιζετε με το δικο σας τροπο( για καλο θα ειναι) αλλα να μην το μπερδευουμε με τη γατοομαδα και οι ανθρωποι νομιζουν οτι βοηθουν τη γατοομαδα ενω βοηθουν κατι που δεν ειναι συγκεκριμενο ( Ο καθε εθελοντης που δεχεται πραγματα ή μελλοντικο εθελοντη οφειλει να ειδοποιει κατευθειαν τον υπευθυνο και εμενα για να ξερουμε τι γινεται, ειμαστε η μονη ομαδα που ο υπεθυθυνος της ξερει τα παντα για καθε ευθελοντη και για καθε γατακι και γι αυτο εχουμε τη πιο καλη δυνατη λυση γι αυτο).
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
επισης χρειαζομαστε κουβερτουλες κ απορρυπαντικα.
Βίκυ, διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα και θέλω να πω, ότι σε 2-3 μήνες που φεύγω θα μπορώ να σας δώσω κουβέρτες και πατάκια-διαδρόμους και ένα χαλάκι 120χ170 ( μπορεί να κοπεί και να χρησιμοποιηθεί σαν πατάκια).
Το χαλί είναι διαθέσιμο και τώρα και νομίζω και κάποιες κουβέρτες. Να κοιτάξω λίγο και θα σας πω.
( Μόνο που δεν έχω μεταφορικό μέσο για να τα φέρω).Αλλά επειδή δεν διάβασα και όλο το ποστ, δεν ξέρω και που...

Μαρία82
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δυστυχώς έχασα επεισόδια στο τί έχετε συνενοηθεί κορίτσια, αν και δεν ξέρω κατά πόσο ό,τι σχεδιάζετε αφορά τη Γατοομάδα, από τη στιγμή που καμία σας εκτός από τη Βίκυ δεν έχει μιλήσει μαζί μου. Η Βίκυ με ενημέρωσε σήμερα για τα πράγματα που προσφέρανε κάποια κορίτσια και της είπα να ξεκαθαρίσει για ποιον είναι τα πράγματα, για τη Γατοομάδα ή για κάτι που σχεδιάζετε ανεξάρτητα, μιας και η Βίκυ συγχρόνως δραστηριοποιείται κια ανεξάρτητα και σε συνεργασία με άλλα σωματεία. Η ευθύνη για τη Γατοομάδα Αθήνας είναι δική μου και αυτό το μπέρδεμα το έχω επωμιστεί εγώ...
Σας παρακαλώ ό,τι αφορά τη Γατοομάδα ας συζητείται στο ανάλογο θέμα και κατ'αρχήν με εμένα (που θα το μεταβιβάζω στην Ασημίνα) ή με την Ασημίνα. Η Βίκυ είναι πολύτιμη συνεργάτης της Γατοομάδας, όμως δεν έχει ευθύνη για τα της Γατοομάδας. Οι προτάσεις και οι ιδέες σε σχέση με το πώς λειτουργεί και τί κάνει η Γατοομάδα ας γίνονται μόνο στην ιδρύτρια και υπεύθυνη των Γατοομάδων Ασημίνα.
Από εκεί και πέρα χρειαζόμαστε εθελοντές ως Γατοομάδα, ή "συνεργάτες", να συμβάλλουν στις προσπάθειες μας και να χρηματοδοτήσουν το έργο μας, όσοι θέλουν να βοηθήσουν ας μιλήσουν με εμένα ή την Ασημίνα.
Επίσης όποιος θέλει να προσφέρει αντικείμενα να απευθύνεται σε εμένα.
όσοι προσέφεραν αντικείμενα ας αποφασισουν αν τα διαθέτουν στη Γατοομάδα, ώστε να τα παρω, να τα καταγράψω και να τα αποθηκεύσω.
Τα υπόλοιπα ας τα πούμε στα θέματα της Γατοομάδας, καλή επιτυχία αν ξεκινήσετε κάτι, και ό,τι χρειαστείτε εδώ είμαστε

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
1. Με τη Βικυ επικοινωνειτε αν θελετε να συμμετεχετε στην ομαδα για μεταφορες γατας η για επειγοντα αν θελετε να προσφερετε μια μερα καθε τοσο. Επικοινωνειστε μαζί της με ΠΜ η ζητειστε τηλ της. Θα τα οργανωσει με δικη της ευθυνη οπως νομιζει . Ολατα υπολοιπα θα λειτουργουν με βαση την τυπικη δομη της γατοομαδας
2. Τα πραγματα θα αποτελεσουν τη μαγια για να εξοπλιστουν σπιτια φιλοξενειας με αυτα που θα παρουμε για να συμπληρωθοπυν τα σετακια καθε σπιτιου. Τροφες δεν χρειαζομαστε γιατι σε μας δινει αυτος που θελει να του φιλοξενησουμε γατακι παντα αλλα θα τα κρατησουμε για ενα απορο γατακι αυτα.
3. Για οτιδηποτε αλλο , νεες ιδεες κλπ επικοινωνειτε με μενα η τη μαρια κατευθειαν
τελος καλο ολα καλα , σας ευχαριστουμε κι εεις και τα γατουλακια για ολα και για οσα κανατε και για οσα θα κανετε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool