Ας αφιερώσουμε μια μέρα το μήνα

vickymoon

Διάσημο μέλος

Η vickymoon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.384 μηνύματα.
βρε παιδια σκεφτηκα κατι. μεσα σ αυτο το φορουμ μπαινουμε πολυς κοσμος κ ολοι εχουμε ενδιαφερον για τα ζωακια, για ολα τα ζωακια.
δεν θα ηταν πολυ ωραιο αν μπορουσαμε ο καθενας να αφιερωσει ενα μονο απογευμα το μηνα κ εθελοντικα να κανει κατι?:):)
μονο ενα η μονο λιγες ωρες. φανταστειτε να ειχαμε 10 ατομα η 20 ατομα που να μπορουν μια μερα μονο η ενα απογευμα μονο να κανουν κατι. θα μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα.
αν οργανωθουμε κ χωρις δεσμευσεις θα κανουμε θαυματα. ακομα κ αυτος που δεν μπορει να αφιερωσει χρονο ισως μπορει να κανει καποια δουλεια απο το σπιτι. ολο κ κατι χρειαζεται:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ καλη ιδεα βικυ, το ειχα προτεινει κα στο παρελθον αλλα δεν ειχε ανταποκριθει κανεις τοτε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν πειραζει, ποτε δεν ειναι αργα:):) αλλωστε μεγαλωνοντας οι ανθρωποι (καποιοι) γινομαστε καλυτεροι:)

Πολύ καλή ιδέα!

Το έχουμε πεί πολλές φορές Βίκυ, και κάποιοι το έκαναν και πράξη.:)

ΠΧ
https://www.adespotologio.blogspot.com/

Η βικυ εξισου το εκανε πραξη ανηκει στη γατοομαδα αθηνας τωρα μαλλον αυτο που λεει ειναι αλλο ομως

ακούμε...:)

ας πουμε σκεφτηκα οτι μπορουμε να πουμε σημερα θα πηγαινει αυτος για τα επειγοντα (κ μετα βεβαια θα ανλαμβανει η γατοομαδα η οποιος αλλος δεν εχει σημασια) αυριο θα πηγαινει ο αλλος κλπ.
γιατι αν καθε μερα εχουμε ενα διαφορετικο θα εχουμε πιο πολλες δυναμεις για να βοηθησουμε.
ξεκινωντας ετσι μετα μπορουμε να κανουμε κ αλλα πραγματα.
πχ αν καποιος πει εγω μπορω τη δευτερα ας πουμε απο τις 1700 μεχρι τις 2400 να κανω κατι.
κατι σαν εφημερια :)

Μα μεσα στο μυαλο μου εισαι χαχα το ιδιο ακριβως με εφημεριες μεταφορας η για επειγοντα ειχα στκεφτει κι εγω αλλα τελικα δεν δουλεψε γι αυτο και ξεκινησα τη γατοομαδα λιγο αργοτερα. Ηδη ατο γινεται εδω αλλα οχι οργανωμενα, ατυπα πολλες φορες εχε τυχει αν καποιος μπορει να πηγαινει στο παρελθον , πολλοι ομως δε θελουν να δεσμευτουν σε κατι οποτε επειδη μια οργανωση εναι ομως απαραιτητη ξεκινησα την ομαδα.
Αυτο εδω στη θεσσαλονικη λειτουργει δηλαση εχουμε ατομα για μεταφορα, η φιλικο πετ ταξι, εχουμε αλλουςπου θελουν να φιλοξενουν και αλλους να κολουν αφισσες, θα γιει κι εκει ετσι απλα τωρα ειναι πολύ αρχη.

Εξαιρετική ιδεα θα ηταν ομως να υπηρχε και μια εφημερια για επειγοντα στο ιδιο το μαικατ ονλαιν ενας καθε μερα, καθως και μια λιστα με κλινικες πετ ταξι γιατρους και σωματεια δοκιμασμενα για ολη την ελλαδα γι αυτο τοτε ειχα ξεκινησει το ποστ πειτε εναν καλο γιατρο.Τη λιστα θα την κανω τη μαζευω σιγα σιγα

Δεν θέλω να φανεί ότι γκρινιάζω ή ότι μου πέφτει βαρύ αυτό που κάνω αλλά τελικά ζηλεύω πάρα πολύ που είσαστε τόσα άτομα, είναι πολύ διαφορετικό να είσαι μόνος σου κ άλλο να έχεις συντρόφους σ αυτή την προσπάθεια. Βίκυ ήταν πάρα πολύ ωραία η ιδέα σου:up::up:

Πολυ καλη ιδεα και ελπιζω να ανταποκριθει κοσμος. :up:

Εγω βρισκομαι εκτος Αθηνων αλλα αν μπορουσα απο εδω να κανω κατι, ευχαριστως! :)

Βρισκομαι Πορτοχελι.
Παντως, κατι τετοια ειναι ο μονος ο λογος που μετανοιωνω που δε μενω Αθηνα. Θα ηθελα πολυ να ειμαι σε μια ομαδα... :(

εγω παντως προτεινω να το κανουμε δοκιμαστικα καποιοι ετσι για αλλαγη, για μια φορα κ αν δεν πιασει σταματαμε.
φανταστειτε μονο μια μερα το μηνα. γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι λεμε οτι ολα ειναι χαλια κ δεν γινεται τιποτα κτλ.
γιατι να μην ξεκινησουμε εμεις οι ιδιοι να κανουμε κατι. στην αρχη ειναι λιγο κουραστικο μετα ομως σου δινει μια αισθηση ικανοποιησης. οτι προσφερες κατι κ εσυ κ μαλιστα σε ενα τομεα που αγαπαμε κ ξερουμε.
ακομα κ λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει. καλυτερα λιγοι παρα κανενας.
οποιος θελει μπορει να στειλει ενα μυνημα κ να πει τι μπορει να κανει.
κ εσυ alice απο κει που εισαι μπορεις να μας οργανωσεις το αρχειο για τις εφημεριες π.χ. η να μας εμψυχωνεις.(δουλεια γραφειου)
να σαι καλα παντως

εγω παντως προτεινω να το κανουμε δοκιμαστικα καποιοι ετσι για αλλαγη, για μια φορα κ αν δεν πιασει σταματαμε.
φανταστειτε μονο μια μερα το μηνα. γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι λεμε οτι ολα ειναι χαλια κ δεν γινεται τιποτα κτλ.
γιατι να μην ξεκινησουμε εμεις οι ιδιοι να κανουμε κατι. στην αρχη ειναι λιγο κουραστικο μετα ομως σου δινει μια αισθηση ικανοποιησης. οτι προσφερες κατι κ εσυ κ μαλιστα σε ενα τομεα που αγαπαμε κ ξερουμε.
ακομα κ λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει. καλυτερα λιγοι παρα κανενας.
οποιος θελει μπορει να στειλει ενα μυνημα κ να πει τι μπορει να κανει.
κ εσυ alice απο κει που εισαι μπορεις να μας οργανωσεις το αρχειο για τις εφημεριες π.χ. η να μας εμψυχωνεις.(δουλεια γραφειου)
να σαι καλα παντως

Φυσικα, οτι χρειαστειτε δωστε μου οδηγιες! Και ειμαι καλη και ευσυνειδητη υπαλληλος! Μονο που αργω λιγο το πρωι, ελπιζω να μη με απολυσετε! :P:P:P

ενα αλλο πραγμα που μπορουμε να κανουμε ειναι ας πουμε δωρεες. π.χ. φαγητο, παιχνιδακια, αμμο, ονυχοδρομιο, μωρομαντηλα, τουαλετες, γατοφορους, θερμοφορα, χτενες, κονσερβουλες, κατι πολυ μικρο ο καθενας κ πολυ φθηνο αλλ ετσι θα μαζεψουμε καποια πραγματα για τα γατια που φιλοξενουμε.
κ αυτο ειναι μεγαλη προσφορα:)

Ολο θελω να ρωτησω και ολο το ξεχναω.
Υπαρχει καποιος λογαριασμος για την γατοομαδα Αθηνας?
Αν ναι, ας τον δημοσιευσει καποιος (αν ηδη το εχετε κανει σεν το εχω δει :redface:)
Εστω και 5 ? να βαζει ο καθενας το μηνα πιστευω θα μαζευεται μεγαλο ποσο.
Παντως για αυτο που προτεινεις Βικυ, εγω ειμαι μεσα, απλα πως θα οργανωσουμε?

η γατοομαδα ειναι μια εθελοντικη κινηση κ δεν ειναι οργανωση ας πουμε δηλωμενη στην εφορια κτλ. αρα δεν μπορει να υπαρχει λογαριασμος με το ονομα γατοομαδα. μπορει να υπαρχει με το ονομα το δικο μας, αλλα δεν θελω να νομισει ο κοσμος κατι.
αν ολοι που θελουν να συνεισφερουν δεχτουν αυτη την ιδιατεροτητα τοτε οκ υπαρχει λογαριασμος. κ σιγουρα εμεις θα κραταμε κ ενα αρχειο εσοδων εξοδων με αποδειξεις.
παντως ακομα κ ενα ευρω ειναι σημαντικο:)

Πραγματικά πολύ ωραία κίνηση αυτη!! Και μακάρι να μπορουμε όλοι να δώσουμε το λιθαράκι μας και να έχει αποτέλεσμα!
Ο,τι κι αν είναι αυτο, χρήμα, αξεσουάρ όπως είπατε, άμμους, τροφή, χρόνος προσωπικός για όσους μπορουν να διθέσουν, όλα θα είναι χρήσιμα. Αλήθεια θα υπάρχει κάποιος χώρος που θα μπορουν να φιλοξενουνται τα ζωάκια? Κι επίσης θα είναι για επείγοντα μόνον περιστατικά? Ρωτώ γιατι δεν ξέρω πώς γίνεται σ΄αυτές τις καταστάσεις.
Θα μπορουν να γίνονται και στειρώσεις π.χ με έκπτωση σε κτηνιάτρους αν βρουμε κάποιο αδεσποτάκι?

για τα εκτακτα κ τις εφημεριες μπορει να γινεται ως εξης (τωρα το σκεφτηκα κ οποιος σκεφτει κατι αλλο το προτεινει, περισσοτερα μυαλα περισσοτερες λυσεις)
αυτος που εχει εφημερια παει παιρνει το γατακι που κινδυνευει κ αφου εχει συνενοηθει μ εμας το παει εκει που θα του πουμε. ετσι καθε μερα ή καποιες μερες ειναι αλλος κ δεν κουραζομαστε τοσο πολυ.
εκτος απο τα επειγοντα καποιος μπορει να πει οτι εγω στις ταδε του μηνος π.χ. μπορω να κανω μεταφορα (προγραμματισμενο συμβαν δλδ) κι αυτο βοηθαει παρα πολυ.
αυτος που θα εφημερευει θα εχει τη δικια μας υποστηριξη κ βοηθεια κ θα κανει μια δουλεια για να μας ξεκουρασει κ για να κανουμε πιο πολλα πραγματα
αν καποιος θελει να δωσει κατι θα μας ειδοποιει κ θα το παιρνουμε ετσι θα κανουμε μια αποθηκη με πραγματα αναγκης. (οτι θελει ο καθενας)
ακομα κ παλια σεντονια να τα βαζουμε για να καθονται τα γατακια.
για κτηνιατρους νομιζω εχουμε βρει φθηνους αλλα θα το πουμε αναλυτικα αυτο αργοτερα (δεν γνωριζω πολλα τωρα)
θα εχουμε κ λογαριασμο θα σας τον πω απο εβδομαδα να κανουμε κουμπαρα γατοοευεργετων :):)

για τα εκτακτα κ τις εφημεριες μπορει να γινεται ως εξης (τωρα το σκεφτηκα κ οποιος σκεφτει κατι αλλο το προτεινει, περισσοτερα μυαλα περισσοτερες λυσεις)
αυτος που εχει εφημερια παει παιρνει το γατακι που κινδυνευει κ αφου εχει συνενοηθει μ εμας το παει εκει που θα του πουμε. ετσι καθε μερα ή καποιες μερες ειναι αλλος κ δεν κουραζομαστε τοσο πολυ.
εκτος απο τα επειγοντα καποιος μπορει να πει οτι εγω στις ταδε του μηνος π.χ. μπορω να κανω μεταφορα (προγραμματισμενο συμβαν δλδ) κι αυτο βοηθαει παρα πολυ.
αυτος που θα εφημερευει θα εχει τη δικια μας υποστηριξη κ βοηθεια κ θα κανει μια δουλεια για να μας ξεκουρασει κ για να κανουμε πιο πολλα πραγματα
αν καποιος θελει να δωσει κατι θα μας ειδοποιει κ θα το παιρνουμε ετσι θα κανουμε μια αποθηκη με πραγματα αναγκης. (οτι θελει ο καθενας)
ακομα κ παλια σεντονια να τα βαζουμε για να καθονται τα γατακια.

για κτηνιατρους νομιζω εχουμε βρει φθηνους αλλα θα το πουμε αναλυτικα αυτο αργοτερα (δεν γνωριζω πολλα τωρα)
θα εχουμε κ λογαριασμο θα σας τον πω απο εβδομαδα να κανουμε κουμπαρα γατοοευεργετων :):)

Ωραία λοιπόν αυτα είναι ενδιαφέροντα. Ολοι μας έχουμε λίγο πολύ πράγματα να διαθέσουμε ακόμη και από δικά μας... Ακόμα κι αν κάποιος αλλάξει π.χ τουαλέτα και η προηγούμενη είναι σε πολύ καλή κατάσταση γίνεται δεκτή? Και ίσως και να μπορούμε να φέρουμε καλαθάκια ή μαξιλαράκια, ή σεντόνια, πετσέτες κλπ. Ο,τι μπορει ο καθείς.

Ωραία λοιπόν αυτα είναι ενδιαφέροντα. Ολοι μας έχουμε λίγο πολύ πράγματα να διαθέσουμε ακόμη και από δικά μας... Ακόμα κι αν κάποιος αλλάξει π.χ τουαλέτα και η προηγούμενη είναι σε πολύ καλή κατάσταση γίνεται δεκτή? Και ίσως και να μπορούμε να φέρουμε καλαθάκια ή μαξιλαράκια, ή σεντόνια, πετσέτες κλπ. Ο,τι μπορει ο καθείς.
βεβαια κ μεταχειρισμενα πραγματα εννοειται. γιατι να πανε χαμενα:)
ολα ειναι χρησιμα. κ ενα μικρο ποντικακι παιχνιδακι.
οτι σκεφτει να δωσει ο καθενας θα γινεται δεκτο με πολυ ευγνωμοσυνη.
να δειτε που θα γινουμαι η ομαδα με τους περισσοτερους ευεργετες κ εθελοντες.
μωρε νομιζω οτι οι περισσοτεροι κατι θελουν να κανουν. αν υπαρχει σχετικη υποδομη γι αυτο ειναι πιο ευκολο για τον καθενα μας:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back