konstans
Περιβόητο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
κωσταντινα ας ανοιχτει αλλο θεμα, αλλα αυτο με το να μην υπαρχουν σχολια? αφου η προσωπικη επαφη ειναι σημαντικη κ ο καθενας με τον τροπο του μπορει να προσκαλεσει κοσμο για βοηθεια, αλλιως μου φαινεται ψυχρο. εγω το παρατηρησα λεγοντας για βοηθεια οτι θελουμε να το συζηταμε κιολαςΚορίτσια ήδη έχουν γραφτεί 12 σελίδες αρκετά μπερδεμένες. Γιατί να μην φτιάξουμε ένα θέμα που θα αφορά μόνο τις ανάγκες;;;;Να έχει μόνο μηνύματα ζήτησης, ούτε προσφοράς, ούτε σχολίων(όσο γίνεται)
. μου αρεσει

αντε ρε παιδια, ειδατε τι αναγκες υπαρχουν, μπορουμε κ εμεις να βοηθησουμε. εστω κ λιγο (που μαλλον μου φαινεται πολυ)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
konstans
Περιβόητο μέλος
)πιο περιεκτικό για κάποιον που το διαβάζει και θέλει να συνεισφέρει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
δικιο εχεις. ολα με μετρο λοιπον.Συμφωνώ και επαυξάνω όσον αφορά την προσωπική επαφή. Απλώς πιστεύω ότι θα ήταν πιο αποτελεσματικό να ήταν όσο το δυνατόν(γιατί είμαστε και θεές του off-topic)πιο περιεκτικό για κάποιον που το διαβάζει και θέλει να συνεισφέρει.
εγω επισης θελω να πω οτι αν καποιος αλλος χρειαζεται βοηθεια ας μπαινει να μας ενημερωνει. δεν ειναι κακο.
εγω μπορω να αναλαβω μεταφορες καποιες μερες

επισης επειδη μου αρεσει κ η προσωπικη επαφη μπορω να συνδυαζω ενα καφεδακι με μια μαζωξη πραγματων (οποτε εχουμε κ μπορουμε κ θελουμε)
οχι πιεσεις.
εννοω οτι εκτος απο το να μας γραφουν τι χρειαζονται μπορουμε κ εμεις να λεμε τι μπορουμε να προσφερουμε, για να μην ειναι μονοπλευρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Το ολο προβλημα δημιουργηθηκε λογω κακης συνενοησης. Ειμαι σιγουρη οτι ουτε η Ασημινα ουτε η Μαρια ειχαν σκοπο να θιξουν, προσβαλουν κανενα ουτε να μειωσουν την αξια της προσπαθειας. Επειδη εγω απο αυτο το θεμα ανελαβα την προωθηση αγγελιων της γατοομαδας, ευχαριστω πολυ τη Βικυ που ανοιξε αυτο το θεμα, και την Ασημινα και τη Μαρια για την καθοδηγηση.
Η γατοομαδα ειναι ανοιχτη και το ξερετε αυτο. Αλλα επειδη οπως γραφει η Ουρανια π.χ.
Αυτό που θα ήθελα είναι σφήνα κι αν μπορώ να προσφέρω όταν έχω οικονομικά ή σε κάποιες περιπτώσεις μεταφέροντας κάποιο ζωάκι χωρίς να δεσμεύομαι σε τίποτα.
και ειναι απολυτα σεβαστο και κατανοητο, ειναι λογικο να μη μπορει να θεωρηθει μελος της ομαδας, γιατι αν οταν χρειαστει η βοηθεια της και δεν μπορει τι θα γινει? Και η ιδια θα πικραθει που δε μπορει και η ομαδα θα βρεθει ξεκρεμαστη. Αυτο λοιπον νομιζω ειναι το θεμα της φορμας εθελοντισμου. (Ουρανια, σαν παραδειγμα το εφερα, επειδη πολυ σωστα τοποθετηθηκες).
Απο εκει και περα η καθε ομαδα ειτε αυτη ειναι η Γατοομαδα ειτε η ΑλικοΟμαδα και δεν ξερω εγω τι, πρεπει να ειναι ενημερωμενη για να μπορει να οργανωθει σωστα. Αλλιως γινεται μπαχαλο οπως σε αυτο το θεμα.
Απο εκει και περα κανενας δε δεσμευεται σαν μελος της γατοομαδας να μην βοηθαει οπου αλλου και οπως αυτος κρινει, ισα ισα ειναι επιθυμητο. Αυτο δε σημαινει οτι δε μπορει να βοηθησει την Γατοομαδα με τις αναγκες της.
Για να κλεισω, πιστευω οτι η Βικυ επειδη ανθρωπος ειναι και αυτη και μαλλον τη σταυρωσαμε, ισως δεν ενημερωσε καταλληλα, αλλα και τι εγινε?
Οντως ο τονος της Ασημινας ηταν αποτομος (θα τα πουμε και στο τηλ Ασημινα
) αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν ειχε σκοπο να υποβαθμισει κανενα, ολη η ομαδα εκτιμα και τιμα μελη σαν ολους εμας που στοχο εχουμε μονο να βοηθησουμε.Και παλι η πρωτοβουλια για οποιοδηποτε λογο ειναι απαραιτητη. ΑΛλιως πως θα προχωρησουμε? Αυτα απο μενα, συγγνωμη για το μεγαλο μνμ και δεν θα ξαναειμαι off topic.

Havana
Διάσημο μέλος
βρε παιδια σκεφτηκα κατι. μεσα σ αυτο το φορουμ μπαινουμε πολυς κοσμος κ ολοι εχουμε ενδιαφερον για τα ζωακια, για ολα τα ζωακια.
δεν θα ηταν πολυ ωραιο αν μπορουσαμε ο καθενας να αφιερωσει ενα μονο απογευμα το μηνα κ εθελοντικα να κανει κατι?
μονο ενα η μονο λιγες ωρες. φανταστειτε να ειχαμε 10 ατομα η 20 ατομα που να μπορουν μια μερα μονο η ενα απογευμα μονο να κανουν κατι. θα μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα.
αν οργανωθουμε κ χωρις δεσμευσεις θα κανουμε θαυματα. ακομα κ αυτος που δεν μπορει να αφιερωσει χρονο ισως μπορει να κανει καποια δουλεια απο το σπιτι. ολο κ κατι χρειαζεται![]()
εμένα με αγγιξε πάρα πολύ το πρώτο μυνημα του θέματος , μου φάνηκε πολυ ανθρωπινο και γλυκο,
μετα χαθηκε η μπαλα΄, αλλα επουδενη δεν θα ηθελα να χαθει αυτο το συναισθημα που ενωσε τοσα ατομα εδω ,
σαν κατερινα και οχι σαν αδεσποτλογιο θα ηθελα να ευχαρηστησω τη vickymoom για την γλυκια προσεγγιση, καμια φορα κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος, ειναι καλο να μας επαναφερουν στην ομορφη πλευρα του εθελοντισμου και της προσφορας καποια ατομα.
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
εμένα με αγγιξε πάρα πολύ το πρώτο μυνημα του θέματος , μου φάνηκε πολυ ανθρωπινο και γλυκο,
μετα χαθηκε η μπαλα΄, αλλα επουδενη δεν θα ηθελα να χαθει αυτο το συναισθημα που ενωσε τοσα ατομα εδω ,
σαν κατερινα και οχι σαν αδεσποτλογιο θα ηθελα να ευχαρηστησω τη Βιβη για την γλυκια προσεγγιση, καμια φορα κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος, ειναι καλο να μας επαναφερουν στην ομορφη πλευρα του εθελοντισμου και της προσφορας καποια ατομα.
Συμφωνω απολυτα και εγω περα απο προωθητρια της γατοομαδας, οταν μπορω και οτι μπορω θα δινω ειτε στη Βικυ, ειτε στη Βιβη ειτε οπουδηποτε.
Απλα καποια πραγματα επρεπε να ξεκαθαριστουν. Καλο ειναι αυτο. Και πιστευω οτι το συναισθημα αν δε θες δε χανεται. Οσο αγαπαμε τις γατουλες ειμαστε ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ χωρις ονομα και ταυτοτητα!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
οπως παντα, εγραψες Κατερινα...εμένα με αγγιξε πάρα πολύ το πρώτο μυνημα του θέματος , μου φάνηκε πολυ ανθρωπινο και γλυκο,
σαν κατερινα και οχι σαν αδεσποτλογιο θα ηθελα να ευχαρηστησω τη vickymoom για την γλυκια προσεγγιση, καμια φορα κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος, ειναι καλο να μας επαναφερουν στην ομορφη πλευρα του εθελοντισμου και της προσφορας καποια ατομα.
Havana
Διάσημο μέλος
(πλακα κανω λατρεμενο μου δρου....)παντος και αν ειναι αρχη να κρινεις το εργο μιας ομαδας που ειναι υπο συσταση θεωρω πως χρειαζεται μια γατο-ομαδα αθηνας..
οπως χρειαζονται και oi ninelives , γενικα η γατα χρειαζεται πολλους συμμαχους.
κι ας ειναι το φορουμ της γατας το πιο πολυπληθες , στον εξω κοσμο εχει λιγους υποστηρικτες...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
νομιζω εχει....παιδια βικη ηθελα να γραψω και μπερδευτηκα, τη βιβη δεν την εχυαριστω μουε χει στοιχειωσει τη ζωη...(πλακα κανω λατρεμενο μου δρου....)
παντος και αν ειναι αρχη να κρινεις το εργο μιας ομαδας που ειναι υπο συσταση θεωρω πως χρειαζεται μια γατο-ομαδα αθηνας..
οπως χρειαζονται και oi ninelives , γενικα η γατα χρειαζεται πολλους συμμαχους.
κι ας ειναι το φορουμ της γατας το πιο πολυπληθες , στον εξω κοσμο εχει λιγους υποστηρικτες...

Havana
Διάσημο μέλος
θεωρω πως χρειαζονται και οι 2..και η γατοομαδα και οι ninelines
οπως και οι φιλοι της γατας εδω στο χαλανδρι και γενικα οτιδηποτε μπορει να υποστηριξει και να βοηθησει τα γατακια ειναι ευκπροσδεκτο σε οποια μορφη!
ε
bunny
Περιβόητο μέλος
Έχει.νομιζω εχει....![]()
Καλέ στην υπογραφή της alice είναι!

vickymoon
Διάσημο μέλος
κ να μπορουμε κ εμεις που δεν εχουμε τον τροπο να κανουμε πολλα να προσφερουμε κατι.
νομιζω οτι πολλοι ανθρωποι περιμενουν μια προσκληση για να βοηθησουν κ το κανουν με ολη τους τη καρδια. κ εγω απο μια προσκληση πηρα εμπνευση που καποιος ζηταγε να μεταφερουμε ενα σκυλακι αρρωστο στο γιατρο.
δεν σημαινει βεβαια οτι ολα τα σωματεια εχουν τις ιδιες αναγκες. αλλα εχουν αναγκη απο προσφορες κ εθελοντικη εργασια, αλλα εχουν αναγκη απο αυστηρο πρωτοκολλο κ ηγετικες εμφανισεις τροπος του λεγειν, αλλα εχουν αναγκη απο μεταφορες.
οπου μπορουμε κ με οτι συμφωνουμε θα βοηθησουμε.
Havana
Διάσημο μέλος
ολα εχουν διαφορετικο τροπο λειτουργειας και αλλες προτεραιότητες άλλα την ίδια μαγιά, την ανάγκη να προσφέρουν στα ζωα.
θεωρώ μεγαλο προτέρημα να υπάρχουν πολλές ομάδες και πολλά σωματεία για να μπορεί ο καθένας να βρει αυτό που ταιριάζει με το ταμπεραμέντο του και το πρόγραμμα του,
ομως επισης πιστευω αλλα και ξερω βαθια μεσα μου πως σε καταστάσεις μεγάλης και έκτακτης ανάγκης ολαυτα μπορούν να γίνουν μια ενωμένη γροθιά προκειμένου να βοηθήσουν έναν μεγάλο σκοπο...
οπως πχ ενας τηλεμαραθωνιος που ετοιμαζεται για τα ζωα , ο πρωτος στη ελλαδα , ή ή εκστρατεια κατα της γουνας... και αλλα πολλα!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
και γραψτε τα καπου να τα ξαναδιαβαζετε γιατι τα ειπα αλλα δεν πιανουν
1. Υπαρχει ηδη οχι ενα αλλα δυο ποστ στα "διαφορα"αγγελιες, με συγκεκριμενες αναγκες ενα ανεβασα εγω κι ενα η μαρια. οσοι θελετε να βοηθησετε πρακτικα κι εκει και στο σαιτ της γατοομαδας θεσσαλονικης θα βρειτε τι χρειαζομαστε, απο βδομαδα θα υπαρχει και λογαριασμός στην αθηνα.
2. Οσοι θελουν να βοηθανε χωρις περιορισμο μπορουν προσφερονταςν οποτε μπορουν σπιτι φιθλοξενειας η μεταφορα η δινοντας χρηματα η πληρωνοντας στον γιαρο εμβολιο η προσφεροντας στη μαρια γαλα γατας η ειδικες τροφες.
3 . Μπορει ο καθενας να βοηθαει οσα αλλα σωματεια θελει παραλληλα γιαυτο ειμασετ ανοιχτη ομαδα και δεν εχουμε και συνδρομη. Σε αυτο ειμαστε πολύ ανοιχτοι.
4. Ομως οποιος θελει να αναλαβει μια καιρια θεση ευθυνης τοτε θα πρεπει να εχει μελετησει μαζι μου κα με τη μαρια το συστημα μας και να συμφωνει, πχ εχουμε εξηγησει ακριβως στην αλικη τι χρειαζεται να κανει κα συμφωνει και κανει αυτο με μεγαλη χαρα, στη σλιθεριν το ιδιο. Σε αυτες τις θεσεις ειναι πολύ βασικο να γνωριζει κανεις πολύ καλα τον τροπο λειτουργιας και να συμφωνει μαζι του για να αποφευγουμε λαθη και κινησεις που μπορει να αποβουν μοιραιες στα γατακια.
5. Η γατοομαδα συνεργαζεται με ολα τα αλλα σωματεια η ομαδες σε κοινα προτζεκτ οπως και το αδεσποτολογιο.
6.Η ιδρυτης της γατοομαδας ειναι παντα ανοιχτη στο να συζητα τα παντα στο τηλ η απο κοντα με τα μελη γι αυτο και δωσαμε καρτες whats upγια να αληλοτηλεφωνιομαστε γιατι καποιοα πραγματα μονο απο κοντα η στο τηλ ξεκαθαριζοντα ιδως τα εσωτερικου μηχανισμου.Οι νεες ιδεεες ειναι παντα καλοδεχουμενες και σε αυτο ειμαστε ανοιχτοι αλλα πρεπει να συζητιουνται και να εγρικονται πριν περασουν να γινουν πραξη για να μην αρχιζει ο καθενας και κανει τις ιδεες του πραξη κι ερθει κανεις και μας πει καμμια ωρα εσεις πηρατε αυτες τις γατες απο κει? εκεινο το γατακι? που εινα δικο μου ηταν πχ και δεν ξερουμε τι να του πουμε. Η οργανωση ειναι απαραιτητη κι οσο κι α θα θελαμε να ειναι ολα φλου αυτο στη πραξη ειναι καταστροφικο. Αυτο δεν εμποδιζει να συζηταμε σε ενα ποστ πχ αλλα χρειαζεται να εχουμεε και δυο τρεις ανθρωπους να βασιστουμε γιατι αμα προκυψει επειγον εκει θα φανει το πραμα. Γι αυτο υπαρχει λοιπον η οργανωση και μονο γι αυτο κι οχι γιατι εχουμε ντερτι με αυτο.
Υ.Γ. Συμφωνω με τη χαβανα και ετσι ειναιτα πραγμαα στα συγχρονα σωματεια η ομαδες κα αν θελουν κι αλοι να κανουν οτι νομιζουν ειμαι υπερ στο να το κανουν χρειζονται πολλοι ανθρωποι στην ελλαδα η γατοομαδα ειναι απλα ενα μερος του συνολου δεν ειναι το παν.
Αυτα απο μενα τα τηλ τα ξερετε απανταμε παντα στις εφημεριες οτι μας χρειαστειτε απλα θελουμε να μαστε σωστοι απεναντι σας και τυπικοι και ναξερει ο καθενας τι δινει , που το δνει και που παει το καθε γατακι. Δεν εχει καμμια σχεση με το "αυστηρο πρωτοκολλο κ ηγετικες εμφανισεις" αυτο που γινεται στη γατοομαδα, η οργανωση χρειαζεται και ανθρωποι να συντονιζουν, δεν το κανουμε γιατι εχουμε ντερτι να ειμαστε ηγετες, οποιος το βλεπει ετσι σημαινει οτι δεν εχει καταλαβει τον προστατευτικο για τα γατακια ρολο των οριων και τον προστατευτικο ρολο που εχουν για μας οταν εχουμε να κανουμε με ανευθυνους ανιθρωπους τρελους φιλοζωους διαταραγμενους και το πως βοηθουν αυτα τα ορια στην καλη λειτουργια μιας οργανωσης.
staman2
Περιβόητο μέλος
Σωστα!!! Το μήνυμά σου τα ΄λέει ΟΛΑ.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Κριμα δεν ειναι? Οποια ομαδα και να ειναι, γατακια βοηθαει. Αυτο δεν ειναι ο στοχος ολων μας?

ιβανα
Επιφανές μέλος
το θεμα ειναι να τα ξεπερασουμε αυτα κ να παμε παρακατω, δουλευοντας για τα ζωακια που μας εχουν αναγκη.

ria23
Διάσημο μέλος
alice
Πολύ δραστήριο μέλος

Αν ομως καποιος θελει να ειναι ενεργο μελος της ΓατοΟμαδαςκαι να αναλαβει υπευθυνο ποστο οπου θα εχει καποιες αρμοδιοτητες, πρεπει να συμπληρωσει φορμα και να αναλαβει καποιες δεσμευσεις. Δεν ειναι θεμα πρωτοκολλου, αλλα θεμα οργανωσης και να ξερει ο καθενας τι του γινεται.

Και παλι ακομα και ενεργο μελος να γινει καποιος αυτο δεν ειναι απαγορευτικο να βοηθησει και οποιον αλλο νομιζει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool