Ας αφιερώσουμε μια μέρα το μήνα

Εγω ξερετε τι βλεπω? Οτι παρα το συγκινητικο μνμ της Βικυς, αρχιζουν να δημιουργουνται "μεριες", εγω υποστηριζω αυτους, εσυ τους αλλους κλπ. :(Κριμα δεν ειναι?
Οποια ομαδα και να ειναι, γατακια βοηθαει. Αυτο δεν ειναι ο στοχος ολων μας? :hmm::hmm::hmm:
ο στοχος ειναι να βοηθησουμε τους ανθρωπους να βοηθησουν τα ζωα. αν δεν αγαπαω τον ανθρωπο πως αγαπω το ζωο. αρα να βοηθησουμε τους ανθρωπους να βγαλουν απο μεσα τους οτι καλυτερο εχουν να προσφερουν. κ εχουν να προσφερουν πολλα. εγω το καταλαβα. δεν ειδα ουτε εναν απο αυτους, που ξερω βεβαια, να μην προσφερθουν.
κ εσυ αλικη ετσι δεν κινητοποιηθηκες? κ κανεις κ καλη δουλεια μπραβο σου. νομιζω οτι ο πιο σημαντικος σκοπος του θεματος αυτου ειναι να ανακαλυψουν οι ανθρωποι τις ευαισθησιες τους και να ασχοληθουν.
και για μενα ο τροπος ειναι να απευθυνθω στη ψυχη τους.

δε βλεπεις ποσοι ανθρωποι εχουν τη διαθεση να προσφερουν εστω κ μια μερα. για εμενα δεν ειναι καθολου λιγο, αντιθετα τους σεβομαι ολους αυτους που αποφασισαν να δωσουν οτι μπορουν. απο μια ωρα εως ενα χρονο. για μενα ειναι το ιδιο κ το αυτο.
ποτε αλλωτε μας δοθηκε η δυνατοτητα να κανουμε κατι. ολο αυτο μας κινητοποιει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

vickymoon έχεις πμ, (δεν θα με βρεις εδώ;))
σορυ για το οφ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο στοχος ειναι να βοηθησουμε τους ανθρωπους να βοηθησουν τα ζωα.
κ εσυ αλικη ετσι δεν κινητοποιηθηκες? κ κανεις κ καλη δουλεια μπραβο σου. νομιζω οτι ο πιο σημαντικος σκοπος του θεματος αυτου ειναι να ανακαλυψουν οι ανθρωποι τις ευαισθησιες τους και να ασχοληθουν.
και για μενα ο τροπος ειναι να απευθυνθω στη ψυχη τους.
δε βλεπεις ποσοι ανθρωποι εχουν τη διαθεση να προσφερουν εστω κ μια μερα. για εμενα δεν ειναι καθολου λιγο, αντιθετα τους σεβομαι ολους αυτους που αποφασισαν να δωσουν οτι μπορουν. απο μια ωρα εως ενα χρονο. για μενα ειναι το ιδιο κ το αυτο.
ποτε αλλωτε μας δοθηκε η δυνατοτητα να κανουμε κατι. ολο αυτο μας κινητοποιει.

Κοιτα, για να μπορεσεις να βοηθησεις καποιον ανθρωπο, χρειαζεται μεγαλες ικανοτητες που ισως καποιοι να μην εχουν. Και γι αυτο χρειαζεται ψυχραιμια για να μη δημιουργουνται παρεξηγησεις.
Ναι εγω μεσω του θεματος σου κινητοποιηθηκα και ειπα ηδη οτι σε ευχαριστω πολυ. Ειλικρινα!
Δε νομιζω οτι καποιος δε σεβεται αυτους που αποφασισαν να δωσουν ενα φτυαρακι, ενα ποντικακι, ενα ευρω. Ειναι ολοι αξιεπαινοι και εγω προσωπικα τους θαυμαζω ΟΛΟΥΣ.
Εμενα απλα με στεναχωρησε κατι συγκεκριμενο και θα το πω ανοιχτα.
Επειδη ειδα ολα τα μνμ μαζεμενα το πρωι, επαθα ενα ταρακουλο.
Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι δημιουργηθηκε ενα κλιμα αντιπαλοτητας με τη ΓατοΟμαδα. Γιατι? Επειδη λειτουργει με καποιους κανονες? Η επειδη η Ασημινα ηταν πολυ αποτομη? Δεν χρειαζεται να γινουμε κολλητες, ουτε να ταιριαξουμε ολοι με ολους. Ενα κοινο στοχο εχουμε ειτε αυτος λεγεται Γατοομαδα, ειτε στεγη, ειτε αδεσποτολογιο ειτε η αδεσποτη Αλικη! :P
Και απο προσωπικη εμπειρια οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι παρολο που περιμενει κανεις να ειναι πολυ ευαισθητοι ειναι πολυ αποτομοι.:hmm:
Αυτο δε σημαινει οτι θελουν το κακο κανενος. Τελοσπαντων, ο μονος λογος που το συνεχισα το θεμα ειναι γιατι ενω εκτιμω παρα πολυ οτι κανεις Βικυ, και ημουν πολυ χαρουμενη που προσφερθηκες για τις μεταφορες και ειδα οτι κατι ξεκιναγε πολυ καλα, νιωθω οτι μεσα απο ολες αυτες τις παρεξηγησεις, μπορει καποια ατομα να αποτραπουν απο το να βοηθησουν ενεργα την ομαδα. Δε θελω να φανει οτι υποστηριζω τυφλα οτι λεει και κανει η Ασημινα και υποβιβαζω οτιδηποτε αλλο. Χαιρομαι παρα πολυ, ισα ισα οταν βοηθαει καποιος και αλλου. :up:
Αυτα.. :cool:

Το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι δημιουργηθηκε ενα κλιμα αντιπαλοτητας με τη ΓατοΟμαδα. Γιατι? Επειδη λειτουργει με καποιους κανονες? Η επειδη η Ασημινα ηταν πολυ αποτομη? Δεν χρειαζεται να γινουμε κολλητες, ουτε να ταιριαξουμε ολοι με ολους. Ενα κοινο στοχο εχουμε ειτε αυτος λεγεται Γατοομαδα, ειτε στεγη, ειτε αδεσποτολογιο ειτε η αδεσποτη Αλικη! :P
Και απο προσωπικη εμπειρια οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι παρολο που περιμενει κανεις να ειναι πολυ ευαισθητοι ειναι πολυ αποτομοι.:hmm:
Αυτο δε σημαινει οτι θελουν το κακο κανενος.

Κι εγώ αυτό βλέπω, πως ενώ ισχυρίζονται κάποιοι πως υπερασπίζονται τη Βίκυ, ουσιαστικά κατηγορούν την Ασημίνα και θίγουν τη Γατοομάδα...

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί συνέβη και πώς έφτασε η Ασημίνα να μιλήσει "απότομα", κάτι πρέπει να την εξώθησε σε αυτή τη συμπεριφορά και δε νομίζω να είναι η μανία αρχηγίας. Εγώ που την ξέρω κοντά μισό χρόνο και συνεργάζομαι στενά μαζί της δεν είχα ποτέ πρόβλημα μαζί της. Βέβαια εγώ πάντα σέβομαι τη γνώμη της, τη μέθοδο που ακολουθεί (η οποία έχει αποδειχτεί αποτελεσματική) και ποτέ δεν αντιτάχθηκα αυθαίρετα στη γνώμη της και στον τρόπο που λειτουργεί η Γατοομάδα, χωρίς να προβάλω σοβαρά επιχειρήματα και όχι απλά ένα "πολλοί δε θέλουν να δεσμευτούν κλπ", γιατί επέλεξα να είμαι στη Γατοομάδα, αφού αποφάσισα πως μου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί και θέλω να συμμετέχω σε αυτό ακριβώς. Εάν ήθελα να εφαρμόσω αυτά που πιστεύω εγώ και να δρω όπως θέλω εγώ θα ξεκινούσα δική μου ομάδα, δεν θα έμπαινα στη Γατοομάδα.
Από τη στιγμή που είμαι μέλος μίας ομάδας, συζητώ με την ομάδα και πράττω ό,τι αποφασίσει, ακόμα κι αν οι ιδέες μου απορρίπτονται. Επιπλέον από τη στιγμή που η Ασημίνα είναι πιο έμπειρη και είναι αυτή που ίδρυσε τη Γατοομάδα, εννοείται πως σέβομαι τη γνώμη της, τη ρωτώ και την ενημερώνω για τα πάντα και το χαίρομαι, γιατί κάτι παραπάνω ξέρει από εμένα που είμαι εθελόντρια φιλόζωος 4 μήνες τώρα.

Εάν αμφισβητούσα συνέχεια τη μέθοδο της Γατοομάδας και έπαιρνα πρωτοβουλίες στο όνομα της Γατοομάδας, χωρίς να το συζητήσω με την ομάδα και κυρίως την Ασημίνα, εννοείται πως η Ασημίνα θα μου "έβαζε χέρι" και δικαιολογημένα, όταν η Ασημίνα τρώει τη μισή και παραπάνω ζωή της αγωνιζόμενη για τα ζώα. Δουλεύει ασταμάτητα και προσφέρει πάρα πολλά. Έφτιαξε τη Γατοομάδα ΜΟΝΗ ΤΗΣ και εφηυρε και εφαρμόζει ένα πετυχημένο σύστημα εθελοντισμού. Και επιπλέον έχει αυτή την ευθύνη για τη Γατοομάδα. Ας αναγνωρίσουμε το έργο της και τον αγώνα της και ας της δώσουμε τα εύσημα που της πρέπουν. Και όποιος θέλει να κατακρίνει τη Γατοομάδα και τους κανόνες της, ας γινει εθελοντής ή ας βοηθήσει και αφού έχει προσωπική πείρα και στοιχεία ας κρίνει (χωρίς να ξεχνά το αποτέλεσμα και το έργο που παράγει η Γατοομάδα) και όχι από ένα ποστ που ήταν "απότομο".

Όσο για τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους Αλίκη μου, έχεις δίκιο, αλλά αντιμετωπίζουν κάθε μέρα του κόσμου τους ανθρώπους και τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους και μαθαίνουν σιγά σιγά τους ανθρώπους και τα θέατρα που παίζουν για να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά ή για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και αναμενόμενα γίνονται πολύ ευθείς και κυνικοί με τον καιρό, συμπεριφορά που ίσως φαίνεται σε κάποιους ως σκληρότητα....

Σαφώς και "δεν χρειάζεται να γίνουμε κολλητές και να ταιριάξουμε όλοι με όλους."
Επίσης από πουθενά δεν αντελήφθην ότι κάποιοι "
ουσιαστικά κατηγορούν την Ασημίνα και θίγουν τη Γατοομάδα..."
Οσον για το ¨η Ασημίνα τρώει τη μισή και παραπάνω ζωή της αγωνιζόμενη για τα ζώα. Δουλεύει ασταμάτητα και προσφέρει πάρα πολλά. Έφτιαξε τη Γατοομάδα ΜΟΝΗ ΤΗΣ και εφηυρε και εφαρμόζει ένα πετυχημένο σύστημα εθελοντισμού. Και επιπλέον έχει αυτή την ευθύνη για τη Γατοομάδα. Ας αναγνωρίσουμε το έργο της και τον αγώνα της και ας της δώσουμε τα εύσημα που της πρέπουν."
Δεν νομίζω ότι κάποιος απο αυτό εδώ το ποστ το αμφισβήτησε και δεν αναγνωρίζει τη δουλεια που έχει γίνει και γίνεται από την Ασημίνα.!!! Αλλωστε θα ήταν και παλαβό να το αρνηθει κάποιος! Και τα εύσημα που του πρέπουν κάποιου, πολλες φορές τα παίρνει χωρίς να το αντιληφθει, και ίσως χωρις δηλώσεις από τους άλλους, αλλα από τη γενική παραδοχή του απο το σύνολο, και από τη θετική ενέργεια που βγάζει ίσως και τον σεβασμό που τρέφουν για το άτομό του οι άλλοι...και από ό,τι γνωρίζω τόσον καιρό που είμαι μέλος αυτου του φόρουμ αυτο συμβαίνει όσον αφορά την συγκεκριμένη.
Σχετικά με τα:
"οι ψυχολογοι και οι ψυχιατροι παρολο που περιμενει κανεις να ειναι πολυ ευαισθητοι ειναι πολυ αποτομοι."
"Όσο για τους ψυχολόγους και τους ψυχιάτρους Αλίκη μου, έχεις δίκιο, αλλά αντιμετωπίζουν κάθε μέρα του κόσμου τους ανθρώπους και τα κόμπλεξ και τα απωθημένα τους και μαθαίνουν σιγά σιγά τους ανθρώπους και τα θέατρα που παίζουν για να καλύψουν τα συναισθηματικά τους κενά ή για να αποποιηθούν τις ευθύνες τους και αναμενόμενα γίνονται πολύ ευθείς και κυνικοί με τον καιρό, συμπεριφορά που ίσως φαίνεται σε κάποιους ως σκληρότητα..."
...
όσον αφορά στη συμπεριφορά των ψυχολόγων και των ψυχιάτρων, ναι ειναι απότομοι όταν πρέπει να είναι και σε περιπτώσεις ασθενών και πελατών. Και ακόμη περισσότερο οι γιατροί τότε... που είναι και πιο ειδικοί..
Αλλα όχι στις περιπτωσεις των συνεργατών τους και της ομάδας τους. Εκεί λύνουν τα όποια προβλήματα τους κατ΄ιδίαν και όχι δημόσια. Γιατι έτσι φτάνουν στην κατάσταση αυτη ας πούμε. Π.χ όπως τώρα τίθεται το 'όλο θέμα σε κριτικές.
Αλλα πάντα πρέπει να βάζουμε κ τον ανθρώπινο παράγοντα και την ψυχή και την προσωπικότητα.
Δεν θα ξανααναφερθώ στο το συγκεκριμένο θέμα. Απλα λυπήθηκα πολύ.

Επίσης υπάρχει κι η άλλη άποψη. απλά κάποιους να τους έπνιξε το δίκιο και να στενοχωρήθηκαν πολύ και να γκρεμίστηκαν κάποιες εικόνες που είχαν δημιουργήσει στο νου τους.:(

Staman2 ίσως έχεις δίκιο για τους ψυχολόγους κλπ... Όμως η ευθύτητα δεν είναι ελλάτωμα, η ευθιξία ίσως είναι. Και εγώ λυπήθηκα με όλα αυτά πολύ...

Θεωρώ πως οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές γενικά σε αυτό το θέμα...
Και διακρίνω υπερβολική ευθιξία... Και μου μοιάζουν κάποιοι σαν παιδάκια που αν τους πεις πως δεν μπορούν να γίνουν αρχηγοί και δεν μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν νομίζουν πως γκρεμίστηκε ο κόσμος... και μετά δεν μπορούν να το ξεπεράσουν με τίποτα...
και μετά κατηγορούν τους άλλους πως θέλουν να είναι αρχηγοί και να κάνουν ό,τι θέλουν :lol:

Τέλος πάντων, ελπίζω όντως να γίνει αφορμή αυτό το θέμα να δραστηριοποιηθούν πολλοί και να ευωδοθεί η όποια προσπάθεια, γιατί σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε τα ζώα κι όχι να περνάει το δικό μας ;)

Και μπράβο στη Βίκυ που έγινε αρχηγός σε αυτή την κίνηση εθελοντισμού :D

Ελα τωρα Μαρια, η αληθεια ειναι οτι οι ψυχολογοι - ψυχιατροι ειναι πιο πειραγμενοι απο εμας τους υπολοιπους...
Μην παρεξηγηθει κανενας, πλακα κανω, σας εχει φοβηθει το ματι μου! :P

Ελα τωρα Μαρια, η αληθεια ειναι οτι οι ψυχολογοι - ψυχιατροι ειναι πιο πειραγμενοι απο εμας τους υπολοιπους...
Μην παρεξηγηθει κανενας, πλακα κανω, σας εχει φοβηθει το ματι μου! :P

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
:up::up::up:

Οι ψυχολογοι ειναι κι αυτοι ανθρωποι (οσο περιεργο κι αν φαινεται;)) και εχουν και τα ορια τους κι αυτοι, κι αν με τους ασθενεις τους ειναι γεματοι κατανοηση και με τους περιεργους φιλοζωους εξισου, οταν κανουν συνεργασιες με ανθρωπους που θελουν να λεγονται φυσιολογικοι, τοτε περιμενουν απο αυτους και καποιο σεβασμο οπως καθε ανθρωπος και εδω ενα θεμα ιδιωτικο που θα μπορουσε να εχει λυθει ιδιωτικα εδω και βδομαδες μεταξυ της βικης και της γατοομαδας σαν δομης και λειτουργιας, εχει γινει στην ουσια δημοσιο και ο καθενας βγαζει οτι εχει και δεν εχει. Η κακιά ηγετική κλπκλπ θεωρουμαι εγω εδω στο συγκεκριμενο και τα ορια σαν δευτερο... με βαση φυσικα τα οσα εχουν παρουσιαστει και οποιον βολευουν να παρουσιαζονται ετσι.

Ειναι βδομαδες που ακουω διαφορα να μην λειτουργουν σωστα και δεν εχω πει τιποτα, κανω υπομονη και δινω ευκαιριες και δεν προκειται να πω αλλα εδω, σε καποιον που δεν ξερει τι προηγηθηκε αυτο μπορει να φανει αποτομο. Την βικυ τη συμπαθω και μας εχει βοηθησει μεχρι τωρα και χαρη σε αυτην μεταφερθηκε η σπετσοπουλα στη Πατρα και φιλοξενηθηκαν τα πρωτα 3 γατακια για λιγες μερες και υπηρξε και χορηγος μας για τα φυλλαδια και γι'αυτο της ειμαστε ολοι ευγνωμονες και πιστευω οτι καταβαθος υπαρχει συμπαθεια. Αλλα δυστυχως δεν νομιζω οτι ειναι δυνατον πλεον μετα απο οσα εχει πει για τη γατοομαδα σε αυτο το ποστ να εχει μια υπευθυνη θεση σε αυτην, αφου εχει ταυτοχρονα τετοια κακη αποψη για την ομαδα στην οποια θελησε να εινα μελος και για μενα, γιατι απλουστατα δεν υπαρχει κατανοηση και καλη προθεση. Υπαρχουν πολλα πραγματα που δεν ξερετε οσοι δεν ειστε στη γατοομαδα και θα παρακαλουσα το θεμα, επειδη ειναι ιδιωτικης φυσης και αφορα την λειτουργια μας να μεινει εδω. Επαναλαμβανω σαν ανθρωπος προς ανθρωπο η βικυ μου ειναι πολύ συμπαθης, σαν μελος της γατοομαδας ειναι τιο θεμα ειναι αλλο το ενα αλλο το αλλο.

Αυτη τη στιγμη εχουμε ολοι πολυ δουλεια να κανουμε, αντι να καθομαστε να ασχολουμαστε με το τι ειπε ο ενας κι ο αλλος ενω ενα γατακι ειναι κλεισμενο σε υπογειο, ενω πεφτουν φολες παντου στην ελλαδα και κινδυνευουν 16 σκυλακια στην ορεστιαδα κι ενω για πρωτη φορα εχουμε νεα ευαισθητοποιησης μεγαλων δημων κι ενω για πρωτη φορα ενονωμαστε ολοι κατα της γουνας, πραγμα που θα αλλαξει πιθανον καποια πραγματα για τα αδεσποτα που ολοι αγαπαμε.

Ευχομαι ειλικρινα, ο καθενας να μπορεσει να τα βοηθησει απο οποιο σχημα του ταιριαζει καλυτερα, να δημιουργηθουν κι αλλα και να εμπλουτιστουν. Οσοι θελουν να βοηθησουν τη μαρια η τη γατοομαδα ξερουν πως λειτουργουμε και το εργο μας φαινεται και ειναι καλοδεχουμενοι αρκει να μπορουν να σεβαστουν την ομαδα που βοηθουν και να μην την εκθετουν χωρις να εχουν μπει στον κοπο να μαθουν πρωτα πως λειτουργει.

Σας ευχαριστω ολους για την διαρκη σας στηριξη, χαρη σε αυτην εχουμε σωσει 50 και βαλε γατακια απο τον αυγουστο , στειρωσει, περιθαλψει και θα γινει το ιδιο και στην αθηνα μολις γινουν πανω απο 4 που ειναι τωρα. Σας ευχομαι οτι κι α καντε η καταφερετε μεσα απο αυτο το ποστ να το πετυχετε και να βοηθηθουν πολλα αδεσποτα, εγω δεν εχει νοημα να ξαναγραψω εδω.

θα συμφωνήσω κι εγώ με την Γιασμίν, νομίζω το κουράσαμε το θέμα.
Αυτα τα 10 λεπτά που μου πήρε να διαβάσω τις τελευταίες 2 σελίδες στο θέμα και αυτές στα πεταχτά, θα τις είχα χρησιμοποιήσει καλύτερα περνώντας αγγελίες για 2-3 από τα τουλάχιστον 350 σκυλιά που φιλοξενούνται στις στέγες του Λαυρίου, της Ελευσίνας, της Κερατέας, του Κορωπίου καθώς και σε ιδιώτες.
Παιδιά, ωραίο το φόρουμ αλλά ας αξιοποιήσουμε το χρόνο μας καλύτερα και για τα αδέσποτα. Το πρόβλημα στην ελλάδα ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και δεν φτάνουν να το λύσουν όχι 1 ομάδα αλλά ούτε 10. Και αν δεν ξυπνήσουμε εμείς να κάνουμε κάτι και να γινουν οι φιλόζωοι μαζική δύναμη που θα επιρρεάζει τις πολιτικές αποφάσεις δεν θα καταφέρουμε ποτέ τίποτα.
Και για να ειμαι ειλικρινής, οι δικές μας ανάγκες σαν Αδεσποτολογιο ειναι μεγάλες, αλλά τεράστια ανταπόκριση σε φόρουμ δεν βρήκαμε ποτέ, μόνο λίγη βοήθεια για κάποια επείγοντα χειρουργία και λίγες τροφές και κουβερτούλες, από 3-4 άτομα όταν κάναμε εκείνη την καμπάνια για την στέγη κερτέας.
Αλλά σε μια στέγη που χρειάζονται 4 σακιά την ΗΜΕΡΑ για τα σκυλιά και 8 το μηνα για τις γάτες το να μαζευτουν 5 σακια μετά απο 1 εβδομάδα παρακάλια στο διαδικτυο για εμενα δεν αξιζει τον κοπο. Προτιμω να μην πάω κομωτηριο αυτον τον μηνα, να μου φτάσει η ρίζα 5 ποντους και να δωσω στην ράνια λεφτά να ταίσει τα σκυλιά. Σκυλιά που σαν ιδιωτης φροτνιζει με δικά της έξοδα και ειναι ολα στειρωμένα, εμβολιασμενα, με εξετάσεις και ο,τιδηποτε χρειάζεται.

Συγγνώμη αν ακούγομαι έτσι αλλά έχω πικραθεί πολλές φορές και απο πολλους ανθρωπους. Γιατι στην χώρα μας οι περισσότεροι ξέρουν να ζητάνε βοήθεια για τα ζώα αλλά οχι να δινουν κιολας. "Ελα να το μαζέψεις θα το πατήσουν αμάξια." "Ελα να το μαζέψεις, ειναι άρρωστο." "Βρηκα ένα σκυλάκι, που να το πάω; Θα το φολιάσουν!"
Αλλά πολυ λίγοι άνθρωποι ειναι αυτοι που θα τρέξουν πραγματικα και θα θυσιάσουν χρόνο και χρήμα. Και ανάμεσα σε αυτούς ειναι και η Βίκυ.
Βίκυ, σε ευχαριστώ προσωπικά και εκ μέρους του Αδεσποτολογίου λοιπόν. Σε ευχαριστώ για τα 2 γατάκια που βοήθησες να πάνε σε σπίτι και κυρίως σε ευχαριστώ για την Μάριελ και την Μάγια, που περνάνε όμορφα χάρει σε εσένα. :)

Απο εμένα, πέρα απο την λίστα που έβαλα με το τι χρειάζεται, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πω. Όποιος θέλει να ενημρώνεται για ανάγκες για μεταφορές ή εξορμήσεις σε στέγες ας μου στείλει με πμ ένα μαιλ για να τον βάλω στην λίστα του Αδεσποτολογιου να λαμβάνει μαιλ με το τι χρειάζεται. Δεν χρειάζεται να απαντήσει ποτε, αν κρίνει οτι δεν μπορεί. Αλλά και την μια φορά που μπορεί να κρίνει οτι μπορεί να βοηθήσει, θα είναι πολύ σημαντικο.
Κάποιες ανακοινώσεις και ανάγκες μπορεί να αναρτούμε και στο θέμα για το αδεσποτολόγιο, που πάλι προέκυψε σαν σπλιτ απο παλαιότερο καβγά:

https://www.mypetz.gr/threads/Αδεσποτολόγιο.222677/

Ευχαριστώ θερμά τα κορίτσια που προσέφεραν ήδη βοήθεια μέσα απο αυτο το θέμα. Είναι αλήθεια ότι όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. :)
Ας μείνουμε σε αυτό

Συμφωνώ απόλυτα και με τη Βιβή και με την Ασημίνα...
Και ευχαριστώ και συγχαίρω τη Βίκυ για την μεγάλη κινητοποίηση της και τη συμβολή της στις φιλόζωες προσπάθειες πολλών από εμάς και ελπίζω αυτό το θέμα να γίνει αφορμή να κινητοποιηθούν περισσότεροι από 5 άνθρωποι, βοηθώντας τα αμέτρητα αδέσποτα που αγωνίζονται οι όποιοι φιλοζωοι και ομάδες και σωματεία να τους δώσουν ένα καλύτερο αύριο. Και εννοείται πως ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί (και στη Γατοομάδα και παντού) και κανείς δεν κάνει το αφεντικό κανενός και καμία φόρμα εθελοντή δε μας επιβάλει να κάνουμε πράγματα που δε θέλουμε και δεν μπορούμε. Απλά κάθε ομάδα δρα διαφορετικά, με το δικό τηε τρόπο και καθένας βρίσκει ό,τι του ταιριάζει. Και αν δε βρει ομάδα να του ταιριάζει απλά βοηθά όπου μπορεί, ή ίσως ξεκινά μια καινούργια. Πραγματικά έχουμε ανάγκη από νέες ιδέες και ομάδες φιλόζωων και βέβαια εννοείται πως το ιδανικό είναι να συνεργαζόμαστε και να προσπαθούμε όλοι μαζί για το καλύτερο για τα ζώα, ο καθένας με τον τρόπο του :)

είπες:ο αρχηγος αγκαλιαζει τους ανθρωπους του, δεν τους προγκαει εκτος κ αν νοιωθει οτι απειλειται.
Αν και το θεμα το ξεσκίσατε στην κυριολεξια μάλλον θα πώ και εγω την γνώμη μου αν και σπάνια ανακατευομε σε συζητησεις και ασχολουμε με αλλα θεματα σε αυτο το sait! Bίκυ μου, μήπως το προβλημα σου είναι αυτο ακριβως? Αν ήθελες, που για μενα ειναι ξεκαθαρο αφου τα διαβασα όλα, να ΗΓΗΘΕΙΣ μίας τετοιας προσπάθειας χωρις να ενημερωνεις τα υπόλοιπα μελη της ομάδας που εισαι και φρεσκια αλλά πολύ καλή απ ότι ξερω απο την yasmine γιατι συμμετεχεις σε μια ομαδα που απαιτει συλλογική προσπάθεια και συλλογικο πνεύμα? Ξεκίνησες κάτι εντελώς αόριστο χωρις να συζητησεις με την Μαρια η την Ασημινα για το τι χρειαζεται Πραγματικα η ομαδα, ειπες μερικες ωραιες ιδεες και ξεσηκωσες κόσμο που στην συνεχεια μπερδευτηκε και τα εχασε! Δεν καταλαβε κανεις για ποια ζωακια μαζευονται όλα αυτα και γιατι θα επρεπε να διαβασουμε όλοι την διαφωνια σου με την Ασημίνα:hmm:! Μιλησατε και τα ξεκαθαρισατε όλα στο τηλεφωνο όπως θα επρεπε να γινει απο την πρωτη στιγμη και παρολα αυτα αρχισες να το ξανασυζητας και στο sait για να μαζεψεις την συμπαθεια των ανθρωπων:hmm: που προσφερθηκαν με όλη τους την αγάπη να βοηθησουν μια εντελως αοριστη προσπαθεια!Στην ουσια έκανες κατι απερισκεπτο, με καλή προθεση φυσικα, όταν άκουσες την γνωμη των άλλων μελών που ένιωσαν να παραγκωνίζονται απο τις πράξεις σου, κατάλαβες οτι καπου εχασες τη μπαλα αλλα μπήκες πάλι στο sait να συζητησεις δημοσια με την Ασημινα και με εμμεσο τροπο να την εκθετεις και να πετας διαφορα υπονοουμενα ψαχνωντας υποστηρικτες! Κατάλαβες τι χρειάζεται τελικα κάποιως για να ηγηθεί μιας προσπάθειας? Καθαρο μυαλο και Συλλογικό ΠΝΕΥΜΑ ακριβως για να μην υπαρχουν τετοια προβληματα και μπερδευεις το κοσμο!Πάντως για μια ακομη φορα ενιωσα οτι βρε κοριτσια όλες εχετε μεγαλή καρδια και βοηθατε αμεσως όπως μπορειτε, σε αυτό μπράβο σας!:up:

Δεν καταλαβε κανεις για ποια ζωακια μαζευονται όλα αυτα και γιατι θα επρεπε να διαβασουμε όλοι την διαφωνια σου με την Ασημίνα:hmm:! Μιλησατε και τα ξεκαθαρισατε όλα στο τηλεφωνο όπως θα επρεπε να γινει απο την πρωτη στιγμη και παρολα αυτα αρχισες να το ξανασυζητας και στο sait για να μαζεψεις την συμπαθεια των ανθρωπων:hmm: που προσφερθηκαν με όλη τους την αγάπη να βοηθησουν μια εντελως αοριστη προσπαθεια!
αν δεις τις απαντησεις των ανθρωπων θα δεις οτι ολοι καταλαβαν οτι ηταν για τη γατοομαδα. η staman2 το λεει, η stellak το λεει,η γιουλη το λεει κτλ...

πως ειναι δυνατον να μην ειχε ενημερωθει η ασσημινα αφου απο την αρχη συμμετειχε κ υποστηριζε? αν δεις ειναι οι πρωτες απαντησεις της.

πως ειναι δυνατον να μην ειχε ενημερωθει οταν η alice μεσα απο αυτο το θεμα δραστηριοποιηθηκε για τις αγγελιες?

πως ειναι δυνατον να μην ειχε ενημερωθει η μαρια οταν της ελεγα π.χ. σημερα μου εστειλε μηνυμα η κοστανς ή η ουρανια κ θελουν να κανουν καποιες μεταφορες?

πως ειναι δυνατον να μην ειχε ενημερωθει η μαρια οτι θα εβλεπα τα κοριτσια οταν της εστειλα πμ το προηγουμενο βραδυ γι αυτο?

κ γιατι οταν πηρα τη μαρια τηλεφωνο κ της ειπα οτι πηραμε αυτες τις προσφορες μου ειπε μπραβο,τι ωραια κ καναμε μια συζητηση για αλλες αναγκες που εχουμε (πχ μωρομαντηλα) κ δεν μου ειπε οτι διαφωνει?

πως ειναι δυνατον να μην ενημερωθηκε οταν ολα γραφοντουσαν σ αυτο το θεμα?

δεν θα επρεπε να διαβασετε την διαφωνια μου με την ασσημινα αλλα πως θα γινει αυτο αφου η ασσημινα εστειλε πρωτη στο σαιτ ενα μηνυμα στις 16/2 λεγοντας πραγματα που επρεπε να ειπωθουν απο το τηλεφωνο.
δηλαδη καποιος λεει οτι ολα αυτα ειναι προσωπικα κ λεγονται στο τηλεφωνο ενω εχει απαντησει μεσα στο φορουμ:hmm:

Λοιπόν, για όσους ξεχάσαν, σας παραθέτω όσα λέχθηκαν σε αυτό το θέμα, για να ξεκαθαρίσουν επιτέλους τα πράγματα.

όλα ξεκίνησαν με την ιδέα της Βίκυς

βρε παιδια σκεφτηκα κατι. μεσα σ αυτο το φορουμ μπαινουμε πολυς κοσμος κ ολοι εχουμε ενδιαφερον για τα ζωακια, για ολα τα ζωακια.
δεν θα ηταν πολυ ωραιο αν μπορουσαμε ο καθενας να αφιερωσει ενα μονο απογευμα το μηνα κ εθελοντικα να κανει κατι?
μονο ενα η μονο λιγες ωρες. φανταστειτε να ειχαμε 10 ατομα η 20 ατομα που να μπορουν μια μερα μονο η ενα απογευμα μονο να κανουν κατι. θα μπορουσαμε να κανουμε πολλα πραγματα.
αν οργανωθουμε κ χωρις δεσμευσεις θα κανουμε θαυματα. ακομα κ αυτος που δεν μπορει να αφιερωσει χρονο ισως μπορει να κανει καποια δουλεια απο το σπιτι. ολο κ κατι χρειαζεται:)

Πουθενά δεν αναφέρεται η Γατοομάδα, εγώ ή η Ασημίνα και μάλιστα μιλά για ανεξάρτητη κίνηση φιλόζωων, χωρίς δεσμεύσεις.

Η Ασημίνα απάντησε γενικά, χωρίς κι εκείνη να αναφερθεί στη γατοομαδα

Πολύ καλη ιδεα βικυ, το ειχα προτεινει κα στο παρελθον αλλα δεν ειχε ανταποκριθει κανεις τοτε

δεν πειραζει, ποτε δεν ειναι αργα αλλωστε μεγαλωνοντας οι ανθρωποι (καποιοι) γινομαστε καλυτεροι:)

και μάλιστα λέει πως μάλλον αυτό είναι κάτι άλλο

Η βικυ εξισου το εκανε πραξη ανηκει στη γατοομαδα αθηνας τωρα μαλλον αυτο που λεει ειναι αλλο ομως

Η Βίκυ πρότεινε μια ιδέα, η Ασημίνα σχολίασε και είπε πως μάλλον είναι άσχετο από τη Γατοομάδα, η Βίκυ ποτέ δεν απάντησε σε αυτο το σχόλιο και συνέχισε με τις ιδέες της.

ας πουμε σκεφτηκα οτι μπορουμε να πουμε σημερα θα πηγαινει αυτος για τα επειγοντα (κ μετα βεβαια θα ανλαμβανει η γατοομαδα η οποιος αλλος δεν εχει σημασια) αυριο θα πηγαινει ο αλλος κλπ.
γιατι αν καθε μερα εχουμε ενα διαφορετικο θα εχουμε πιο πολλες δυναμεις για να βοηθησουμε.
ξεκινωντας ετσι μετα μπορουμε να κανουμε κ αλλα πραγματα.
πχ αν καποιος πει εγω μπορω τη δευτερα ας πουμε απο τις 1700 μεχρι τις 2400 να κανω κατι.
κατι σαν εφημερια

Μα μεσα στο μυαλο μου εισαι χαχα το ιδιο ακριβως με εφημεριες μεταφορας η για επειγοντα ειχα στκεφτει κι εγω αλλα τελικα δεν δουλεψε γι αυτο και ξεκινησα τη γατοομαδα λιγο αργοτερα. Ηδη ατο γινεται εδω αλλα οχι οργανωμενα, ατυπα πολλες φορες εχε τυχει αν καποιος μπορει να πηγαινει στο παρελθον , πολλοι ομως δε θελουν να δεσμευτουν σε κατι οποτε επειδη μια οργανωση εναι ομως απαραιτητη ξεκινησα την ομαδα.
Αυτο εδω στη θεσσαλονικη λειτουργει δηλαση εχουμε ατομα για μεταφορα, η φιλικο πετ ταξι, εχουμε αλλουςπου θελουν να φιλοξενουν και αλλους να κολουν αφισσες, θα γιει κι εκει ετσι απλα τωρα ειναι πολύ αρχη.

Εξαιρετική ιδεα θα ηταν ομως να υπηρχε και μια εφημερια για επειγοντα στο ιδιο το μαικατ ονλαιν ενας καθε μερα, καθως και μια λιστα με κλινικες πετ ταξι γιατρους και σωματεια δοκιμασμενα για ολη την ελλαδα γι αυτο τοτε ειχα ξεκινησει το ποστ πειτε εναν καλο γιατρο.Τη λιστα θα την κανω τη μαζευω σιγα σιγα

Ξεκάθαρα η Ασημίνα διαχωρίζει τη γατοομαδα, μάλιστα αντιπροτεινει στην ιδέα της Βίκης τη το πώς λειτουργεί η Γατοομάδα, αλλά και προτενει να γίνει κάτι στο mycat

εγω παντως προτεινω να το κανουμε δοκιμαστικα καποιοι ετσι για αλλαγη, για μια φορα κ αν δεν πιασει σταματαμε.
φανταστειτε μονο μια μερα το μηνα. γιατι οι περισσοτεροι ανθρωποι λεμε οτι ολα ειναι χαλια κ δεν γινεται τιποτα κτλ.
γιατι να μην ξεκινησουμε εμεις οι ιδιοι να κανουμε κατι. στην αρχη ειναι λιγο κουραστικο μετα ομως σου δινει μια αισθηση ικανοποιησης. οτι προσφερες κατι κ εσυ κ μαλιστα σε ενα τομεα που αγαπαμε κ ξερουμε.
ακομα κ λιγοι να ειμαστε δεν πειραζει. καλυτερα λιγοι παρα κανενας.
οποιος θελει μπορει να στειλει ενα μυνημα κ να πει τι μπορει να κανει.

κ εσυ alice απο κει που εισαι μπορεις να μας οργανωσεις το αρχειο για τις εφημεριες π.χ. η να μας εμψυχωνεις.(δουλεια γραφειου)
να σαι καλα παντως

Η Βίκυ δεν αναφέρει πουθενά τη Γατοομάδα, εμένα ως συντονίστρια ή την Ασημίνα. Μιλάει ξεκάθαρα για ανεξάρτητη φιλοζωική κίνηνση. Λέει να της στείλουν μνμ και προτείνει πόστα και αρμοδιότητες. Ξεκάθαρα δεν μιλά ως μέλος της Γατοομάδας.

Και συνεχίζει με τις ιδέες της

ενα αλλο πραγμα που μπορουμε να κανουμε ειναι ας πουμε δωρεες. π.χ. φαγητο, παιχνιδακια, αμμο, ονυχοδρομιο, μωρομαντηλα, τουαλετες, γατοφορους, θερμοφορα, χτενες, κονσερβουλες, κατι πολυ μικρο ο καθενας κ πολυ φθηνο αλλ ετσι θα μαζεψουμε καποια πραγματα για τα γατια που φιλοξενουμε.
κ αυτο ειναι μεγαλη προσφορα

Και ξαφνικά αναφέρει τη γατοομάδα όταν κα΄ποιος ζητά λογαριασμό να βάλει λεφτά :blink:

η γατοομαδα ειναι μια εθελοντικη κινηση κ δεν ειναι οργανωση ας πουμε δηλωμενη στην εφορια κτλ. αρα δεν μπορει να υπαρχει λογαριασμος με το ονομα γατοομαδα. μπορει να υπαρχει με το ονομα το δικο μας, αλλα δεν θελω να νομισει ο κοσμος κατι.
αν ολοι που θελουν να συνεισφερουν δεχτουν αυτη την ιδιατεροτητα τοτε οκ υπαρχει λογαριασμος. κ σιγουρα εμεις θα κραταμε κ ενα αρχειο εσοδων εξοδων με αποδειξεις.
παντως ακομα κ ενα ευρω ειναι σημαντικο

και συνεχίζει με τις ιδέες της

για τα εκτακτα κ τις εφημεριες μπορει να γινεται ως εξης (τωρα το σκεφτηκα κ οποιος σκεφτει κατι αλλο το προτεινει, περισσοτερα μυαλα περισσοτερες λυσεις)
αυτος που εχει εφημερια παει παιρνει το γατακι που κινδυνευει κ αφου εχει συνενοηθει μ εμας το παει εκει που θα του πουμε. ετσι καθε μερα ή καποιες μερες ειναι αλλος κ δεν κουραζομαστε τοσο πολυ.
εκτος απο τα επειγοντα καποιος μπορει να πει οτι εγω στις ταδε του μηνος π.χ. μπορω να κανω μεταφορα (προγραμματισμενο συμβαν δλδ) κι αυτο βοηθαει παρα πολυ.
αυτος που θα εφημερευει θα εχει τη δικια μας υποστηριξη κ βοηθεια κ θα κανει μια δουλεια για να μας ξεκουρασει κ για να κανουμε πιο πολλα πραγματα
αν καποιος θελει να δωσει κατι θα μας ειδοποιει κ θα το παιρνουμε ετσι θα κανουμε μια αποθηκη με πραγματα αναγκης. (οτι θελει ο καθενας)
ακομα κ παλια σεντονια να τα βαζουμε για να καθονται τα γατακια.
για κτηνιατρους νομιζω εχουμε βρει φθηνους αλλα θα το πουμε αναλυτικα αυτο αργοτερα (δεν γνωριζω πολλα τωρα)
θα εχουμε κ λογαριασμο θα σας τον πω απο εβδομαδα να κανουμε κουμπαρα γατοοευεργετων :)

βεβαια κ μεταχειρισμενα πραγματα εννοειται. γιατι να πανε χαμενα
ολα ειναι χρησιμα. κ ενα μικρο ποντικακι παιχνιδακι.
οτι σκεφτει να δωσει ο καθενας θα γινεται δεκτο με πολυ ευγνωμοσυνη.
να δειτε που θα γινουμαι η ομαδα με τους περισσοτερους ευεργετες κ εθελοντες.
μωρε νομιζω οτι οι περισσοτεροι κατι θελουν να κανουν. αν υπαρχει σχετικη υποδομη γι αυτο ειναι πιο ευκολο για τον καθενα μας

Και κάπου εδώ την κόβει η Ασημίνα

Για να καταλαβω κι εγω ολο αυτο για τη γατοομαδα οργανωνεται η για κατι αλλο ??? Γιατι δεν εχω καταλαβει τι γινεται βικυ εξηγησε μου λιγο αυτο με τις εφημεριες και τη βοηθεια πως το σκεφτεσαι??Η αληθεια ειναι οτι ισως χρειαζονταν κι ενας υοευθυνος ναοργανωνει τις μεταφορες ανα περιοχη.

Το λεω γιατι ηδη εχουμε βαλει αγγελιες για το τι συγκεκριμενα χρειαζομαστε αλλου ( στα διαφορα) και οποιος θελει να βοηθησει υπαρχει και λογαριασμος τραπεζης και απο ολα ( ο αθηναικος θα ανοιξει αυτη τη βδομαδα θα σας τον πουμε). Θα τοποθετηθει κουμπαρας στην δουλεια της βικυς και θα δινονται δωρεες απο εκει, θα εχει και φυλλαδια μας.

Οποιος θελει να γινει ενεργα εθελοντης για τη γατοομαδα ειναι ηδη ολα οργανωμενα ( απο οργανωση εχουμε τελεια, ατομα μονο μας λειπουν) ας επικοινωνησει με τη Μαρια που ειναι η Υπευθυνη της ΓατοΟμάδας Αθήνας στο 6932640982 ( 20-23μμ)

Απλα να ξερετε οτι αυτο που λιγο ειναι ιδιαιτερο στις γατοομαδες αλλα και στη σκυλοομαδα ξανθης ειναι οτι λειτουργουμε σαν σωματειο εξωτερικου με παρα πολυ οργανωση, τυπικοτητα, ευγενεια ξεκαθαρο πλαισιο μεχρι τη τελευταια λεπτομερεια, στην υιοθεσια και πολυ εκπαιδευση νεων σπιτιων ετσι εχουμε τα αποτελεσματα που εχουμε.

Αυτη τη στιγμη χρειαζονται κυριως σπιτια φιλοξενειας, ατομα να κολλησουν αφισσακια σε πετ σοπ, ατομα για μεταφορες γιατι εχουμε τη βικυ μονο και φοβαμαι μη τα παιξει με τοσα, και ενα ατομο να προωθει τις αγγελιες σε μερη στο νετ που θα του πω.

Πρακτικα χρειαζομαστε παγιδα, χρηματα για υλικα σπιτιων φιλοξενειας και φαρμακα η εγχειρησεις γατιων.

Η Ασημίνα ξεκαθάρισε τα της Γατοομάδας, αλλά είπε πως θα ανοίξει λογαριασμό η Γατοομάδα για να αγοράζουμε πραγματάκια για τα σπίτια φιλοξενείας

Αντε αντε βιαστικουλια καλε περιμενετε να παει δευτερα να ανοιξει η μαρια το λογαριασμο πια... ( ερε φτυαρακια, ποντικακια και τουαλλετα γατας που θα παρουμε για τα νεα σπιτια....)

Βλεπεις σε μας ο ανθρωπος που θελει ν φιλοξενηθει το γατακι του βαζει τροφη κα αμμο εμεις βαζουμε ονυχοδρομια τουαλεττα φτυαρακι κλπκλπ συν εκπαιδευση το σπιτι βαζει πολλα αλλα κι εσι το γατακι φιλοξενειται σε ιδανικες συνθηκες.. και μετα παει κα γινεται βασιλιας πια σε σπιτι τουλαχιστον εδω στη θεσσαλονικη ετσι το κανουμε.

Και προτείνει η Ασημίνα ένα πόστο στη Βίκυ

Βικυ τωρα μου ηρθε μηπως θελεις να οργανωσεις εσυ τις μεταφορες? εννοω καταλογο με τις εφημεριες και ποιος ειναι σε ποιο μερος της πολης???Μια και το ξεκινησες κι εχεις ορεξη???Τι λες?

Αναλογα μ τα περιστατικα που θα εχει η μαρια θα σου λεει πχ κι εσυ θα ξερεις ποιος εφημερευει εκεινη τη μερα αναλογα με την περιοχη που εινα το περιστατικο.. ετσι δε υθα χρειαζεται να κανεις κι ολες τις μεταφορες εσυ.. αλλωστε αυτο μοιαζει λιγο και με την δουλεια σου???

Κια η Βίκυ της απαντά

παιδια εγω ευχαριστως να αναλαβω να οργανωσω τις μεταφορες κ τις εφημεριες. αν βρουμε ανθρωπους (που θα βρουμε τοσοι ειμαστε) θα συννενοουμαστε. παντως η αληθεια ειναι πως με αυτο το ρυθμο κ αν δεν υπαρξει βοηθεια θα κουραστουμε συντομα κι ας μη μιλαω για αλλους αλλα για εμενα, θα κουραστω συντομα. κ ο σκοπος μου ειναι να υπαρχει διαρκεια. δεν πειραζει αν στην αρχη ειμαστε λιγοι. σιγα σιγα μπορει να ειμαστε περισσοτεροι.
εγω ναι μεν μιλουσα για τη γατοομαδα αλλα μπορουμε να συνεργαστουμε κ με αλλους που βοηθανε ζωα. τοσοι υπαρχουν.:)

Εδώ φαίνονται ξεκάθαρα οι προθέσεις της Βίκυς, που δε θέλει να δεσμευτεί στη γατοομαδα και το ότι δε μιλά μόνο για τη γατοομαδα

Και ύστερα πάλι λέει ιδέες σε αυτό το θέμα που άνοιξε για να ξεκινήσει μία δική της εθελοντική κίνηση από ότι φαίνεται, γιατί αλλιώς θα πρότεινε τις ιδέες της πρώτα στα μέλη της Γατομάδας. Εδώ θέλω να αναφερω πως εγώ σαν υπεύθυνη Γατοομάδας Αθήνας δεν είχα δει καν το θέμα.

Παρ'όλα αυτά, ξαφνικά ανέλαβε και ρόλο συντονιστού και αρχηγού της Γατοομάδας

μπραβο σωστο κ αυτο αλλα μπορει επισης οποιος καποια μερα εχει διαθεση να στελνει κ ενα sms στο τηλ της γατοομαδας κ να λεει οτι σημερα η αυριο μπορω. ετσι ειτε εχουμε μπει στο σαιτ ειτε οχι το μηνυμα θα το παρουμε οπωσδηποτε:)

μηπως καποιος αλλος ενδιαφερεται για να μας βοηθησει:hmm:
παντως μας εστειλαν μηνυματα διαφοροι εθελοντες. τους ευχαριστουμε παρα πολυ:)

Της έστειλαν μηνύματα, εμένα δε μου έστειλε μήνυμα κανεις και επαναλαμβάνω δεν ήξερα τπτ

Και συνεχίζιε η Βίκυ να οργανώνει εθελοντικές κινήσεις και να αναλαμβάνει ρόλο αρχηγού (Γατοομάδας, ανεξάρτητης κίνησης, θα σας γελάσω...)

χριστινα, εισαι θησαυρος. θα σου λεμε μια ιδεα κ εσυ θα την κανεις πραξη με τα διαδικαστικα:) οπως ειπες αναλυτικο μυαλο.
φυσικα κ δεν θα βαλουμε ταμπελες, η βοηθεια ειναι για τα ζωακια που μπορει να ειναι της γατοομαδας η του αδεσποτολογιου κτλ. εμενα προσωπικα δεν με πειραζει καθολου, αντιθετα συμφωνω με τη συναδελφισσα χριστινα:lol:
επειδη ξερω οτι κανεις μεταφορες-μετακομισεις σ εχω ηδη στο καταστιχο γραμμενη (μεταφορες ο μητσος:lol:)
η αληθεια ειναι οτι θελει μια οργανωση ολο αυτο κ εμεις προσπαθουμε οσο καλυτερα μπορουμε να το οργανωσουμε κ απο οτι βλεπω εσυ μπορεις να μας βοηθησεις στην οργανωση:up:
εχουμε προσφορες απο καποια παιδια του φορουμ που πολυ πολυ ευχαριστουμε (kostans, ουρανια,kristen) κ επετε συνεχεια.
θα δειτε πως με αρκετο κοσμο δεν θα κουραζομαστε σχεδον καθολου:)
αντε παιδια μπραβο μας:)

Εδώ έχει αναλάβει κανονικά το ρόλο αρχηγού για κάτι ανεξάρτητο και επιπλέον μιλάει και εκ μερους της Γατοομάδας, ενώ εγώ και η Ασημίνα δεν ξέρουμε τίποτα και δεν εμπλεκόμαστε καθόλου σε όλα αυτά.
Και επιπλέον κανονίζει και συνάντηση να μαζέψει υλικά, ενώ η Ασημίνα μίλησε για λογαριασμό σε τράπεζα.

εσυ παλιοτζουλς, το σαββατο που θα βρεθουμε, να μου φερεις οτι εχεις για τη βικυ να της τα δωσω γιατι θα την δω την κυριακη. παραδοσεις κατ οικον ιωαννα :lol:

βρε τις κοπελαρες μου, τι κοριτσια ειστε εσεις.
πρωτον ειναι πολυ ωραιο να ξερεις οτι εχεις βοηθεια κ συμπαρασταση κ δευτερον ειστε κ αστειρευτες απο ιδεες:up:
αφου λυσω καποια διαδικαστικα θεματα με το χωρο θα κανουμε μια συναντηση για να κανονισουμε κ να οργανωσουμε καλυτερα τα πραγματα.

πρεπει να γινει στο σπιτι σου? Στο δικο μου δε γινεται λες?:hmm: Θα΄θελα να μαζευτουμε σε μενα για τσαι, κουλουρακια, γλυκακια....με σχεδια στο τραπεζι κλπ :P:lol:

παντου γινεται, κανενα προβλημα:up:

Μέχρι εδώ εγώ δεν είχα δει καν το θέμα, μου το είχε αναφέρει πριν λίγο καιρό η Βίκυ, αλλά ξεχάστηκα και δεν το είδα καν, θεωρώντας πως δεν αναφέρεται στη γατοομάδα, αφού η Γατοομάδα έχει δικά της θέματα στα οποία θα μπορούσε να γράψει η Βίκυ. Αφού έγινε η συνάντηση στο σπίτι της και αφού μάζεψε τα πράγματα με ενημέρωσε και εγώ της είπα δεν έχω δει καν το θέμα. μου απάντησε καλά δε σου είπα να το δεις? Ειλικρινά δεν ήξερα τί έγινε σε αυτό το θέμα. Χωρίς να έχω δει το θέμα, της είπα τα πράγματα που μάζεψες είναι για τη Γατοομάδα? Μου απάντησε, εεε ναι λογικά. Μου είπε πως έχουν επικοινωνήσει μαζί της διάφοροι που θέλουν να βοηθήσουν. Ευγενικά της είπα πως την ευθύνη της Γατοομάδας την έχω εγώ και να αναφέρει σε αυτό το θέμα πως πρέπει να απευθύνονται και σε εμένα ή στην Ασημίνα όσοι θέλουν να βοηθήσουν. Και μετά συζητήσαμε τί άλλο θα μπορούσαμε να μαζέψουμε. Έπρεπε να της πω πως αυτά τα πράγματα από τη στιγμή που δεν τα ζήτησε η Γατοομάδα, δεν είναι της Γατοομάδας, αλλά δεν ήθελα και να προσβάλλω τους ανθρώπους που θέλησαν να βοηθησουν και δεν ήθελα να εκθέσω και τη Γατοομάδα (να φανεί ότι ο καθένας κάνει του κεφαλιού του και δεν ξέρουμε τί μας γίνεται).
Τότε η Βίκυ έγραψε το παρακάτω ποστ

επισης χρειαζομαστε κουβερτουλες κ απορρυπαντικα.
οτι μας εχετε δωσει μεχρι στιγμης κ οτι αλλο θα μας προσφερετε τα διαχειριζετε η γατοομαδα αθηνας. εχουμε ενα χωρο που θα εχουμε ολα τα πραγματα που μας προσφερετε κ θα κανουμε κ απογραφη ωστε να γνωριζουμε τι εχουμε κ τι αλλο εχουμε αναγκη.
η μαρια82 που ειναι η υπευθυνη της γατοομαδας κ εγω δεχομαστε τα πμ απο εσας για οτι χρειαστει.
ευχαριστουμε πολυ.

Το ίδιο βράδυ είδα όλο το θέμα εγώ και έφριξα... Είχα ενημερώσει την Ασημίνα για τη συνάντηση και τα αντικείμενα που μαζεύτηκαν με αφορμή το θεμα και μπήκε κι εκείνη να δει τί έγινε σε αυτό το θέμα. Το αποτέλεσμα ήταν η ακόλουθη απάντηση της Ασημίνας που προκάλεσε όλες αυτές τις αντιδράσεις...

Παιδια μολις σημερα διαβαζω το ποστ και σας λεω οτι σαν ιδρυτικο μελος της Γατοομαδας δεν εχω ενημερωθει για τιποτα απο τη βικυ.Δεν εχω καταλαβει απο την αρχη του ποστ αν προκειται για τη γατοομαδα η για κατι αλλο και καλο θα ηταν να ξεκαθαρισω καποια πραγματα για να μην υπαρξουν παρεξηγησεις.

1. Χαιρομαι παρα πολυ που ειστε προθυμες να βοηθησετε αν και δεν εχω καταλαβει ποιον
2. Η βικυ ειναι ανεπισημη αλλα βασικη εθελοντρια της γατοομαδας και χορηγος σε καποια πραγματα και δεν της εχει ανατεθει απο μενα η τη μαρια να οργανωσει ολο αυτο , το ποστ το ξεκινησε απο δικη της πρωτοβουλια.
3. Εαν ειναι για τη γατοομδαδα που ενδιαφερεστε να βοηθησετε η υπευθυνη για ολα το εχω ξαναπει ειναι η μαρια και μονο εκεινη μπορει να διανεμει ρολους γιατι ξερει πως λειτουργουμε και ξερει τι κενα εχουμε και με ποιο τροπο γινεται κανεις εθελοντης μας.Με εκεινη και μονο θα επικοινωνειτε για οργανωση η εγκριση ιδεων σας.
4. Οποιοσδηποτε θελει να ειναι μελος υπογραφει καρτα εθελοντη πρωτα απο ολα στην οποια δεσμευεται οτι οτιδηποτε αποφασιζει η κανει χρειαζεται να το ξερουν και να το εγκρινουν τα ιδρυτικα μελη για να μη γινουμε μπαχαλο( οπως πχ τωρα)και δευτερον συννενοειται με τη μαρια στο 6932640982 για το τι θελει να κανει και πως τα ταλεντα του θα αξιοποιηθουν στα πλαθσια μας με τη μεθοδολογια μας που εχει αποδειξει την αξια της .

Οποιος θελει να βοηθησει εκτος πλαισιου γατοομαδας ειναι εννοειται ελευθερος να κανει αυτο η εκεινο με την ιδια διαδικασια ομως, χωρις την καρτα αλλα πρωτα χρειαζεται να το γνωριζουμε διαφορετικα δεν θα ξερουμε τι κανει ο καθενας και ειναι πολύ βασικο να κανουμε πραγματα με κοινη συμφωνια.

Εαν καποιον τον ενοχλει το πλαισιο της γατοομαδας ( που δεν ειναι τυχαια αυστηρο και τυπικο ειναι γιατι εχει αποτελεσματα) τοτε ξεκινειστε κατι ανεξαρτητο δικο σας με αρχηγο τη βικυ αλλα ειναι βασικο να ξεκαθαριστει οτι η γατοομαδα δεν εχει ιδεα για ολο αυτο γιατι καπου διαβασα οτι δωθηκαν και πραγματα χωρις να εχω ειδοποιηθει ή η μαρια.

Υπογραμμιζω οτι δεν αμφιβαλλω οτι οι προθεσεις της Βικυς ειναι οι πιο αγνες, αλλα δεν μπορει να υπαρξει συνεργασια στα μελη μιας ομαδας οταν δεν ενημερωνεται το ιδρυτικο μελος και οι υπευθυνοι της. Η θα ενημερωνονωμαστε για το καθε τι η δεν ειναι γατοομαδα αυτο, ειναι κάτι αλλο. Αυτο γινεται γιατι αν οτιδηποτε παει λαθος η μαρια κι εγω θα ειμαστε οι μονες υπευθυνες και απο μας θα ζητησετε ευθυνες.
Ελπιζω να καταλαβαινετε.

Αν θελετε οσοι γραψατε οτι θελετε να βοηθησετε συννενοηθειτε και πειτε μου αν θελει καποιος να ειναι μελος στη γατοομαδα η ας ειδοποιησει τη μαρια, οσοι δεν επιθυμουν ας βοηθησουν σε κατι αλλο ανεξαρτητο τη Βικυ και ξεκαθαριστε οσοι δωσατε κατι στη Βικυ για ποιο σκοπο ειναι, ειναι γενικα ή ειναι πχ για καποιο γατακι της γατοομαδας ???

Το λεω γιατι εμεις ετσι λειτουργουμε κι ο καθενας ξερει ακριβως τι δινει, για ποιο γατακι το δινει και ειμαστε χειροτεροι απο γερμανικο σωματειο και χειροτεροι απο λογιστη στο τροπο που κραταμε αρχεια, αυτο ομως κανει και εχουμε τα αποτελεσματα που εχουμε και ειναι βασικο να συμφωνει με αυτο ο καθε εθελοντης.

Διαφορετικα καντε οτι νομιζετε με το δικο σας τροπο( για καλο θα ειναι) αλλα να μην το μπερδευουμε με τη γατοομαδα και οι ανθρωποι νομιζουν οτι βοηθουν τη γατοομαδα ενω βοηθουν κατι που δεν ειναι συγκεκριμενο ( Ο καθε εθελοντης που δεχεται πραγματα ή μελλοντικο εθελοντη οφειλει να ειδοποιει κατευθειαν τον υπευθυνο και εμενα για να ξερουμε τι γινεται, ειμαστε η μονη ομαδα που ο υπεθυθυνος της ξερει τα παντα για καθε ευθελοντη και για καθε γατακι και γι αυτο εχουμε τη πιο καλη δυνατη λυση γι αυτο).

Εγώ πιστεύω πως η αντίδραση της Ασημίνας ήταν απόλυτα δικαιολογημένη.

Θα ήθελα τελειώνοντας να πω, πως η Γατοομάδα είναι ομάδα και θα θέλουμε τα μέλη της να δρούμε ως ομάδα. Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετέχει, εθελοντής ή μη, θα πρέπει να το γνωρίζει, να το καταννοεί και να το σέβεται απόλυτα αυτό. όσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στον αγώνα μας ας χρησιμοποιούν τα εκάστοτε επίσημα στοιχεία επικοινωνίας της γατοομάδας και ας επισκέπτονται τα επίσημα σάιτ και θέματα της. Για οτιδήποτε άλλο δε φέρουμε καμία ευθύνη.

Λοιπον το θεμα λυθηκα αισιως [...]
1. Με τη Βικυ επικοινωνειτε αν θελετε να συμμετεχετε στην ομαδα για μεταφορες γατας η για επειγοντα αν θελετε να προσφερετε μια μερα καθε τοσο. Επικοινωνειστε μαζί της με ΠΜ η ζητειστε τηλ της. Θα τα οργανωσει με δικη της ευθυνη οπως νομιζει . Ολατα υπολοιπα θα λειτουργουν με βαση την τυπικη δομη της γατοομαδας

Αυτό ήταν στη σελίδα 8. Βρε παιδιά, προφανώς δεν ξέρω τόσο καλά τα διαδικαστικά σας, αλλά όταν είδα αυτό θεώρησα ότι το θέμα λύθηκε. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν άλλες τόσες σελίδες με άσχετες συζητήσεις, αντί να οργανώνεται αυτό το κομμάτι.

Έγινε παρεξήγηση που ξεκίνησε από μια κακή διατύπωση, κακή συνεννόηση, whatever, αλλά είχα την εντύπωση πως στα επί της ουσίας τα είχατε βρει. Κι αν δεν τα έχετε βρει, η γνώμη μου είναι να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας και να μη βγάζετε τα σώψυχά σας στο φόρουμ, γιατί μόνο κακό κάνετε στην όποια προσπάθεια συμμετέχετε.:/:

Αυτό ήταν στη σελίδα 8. Βρε παιδιά, προφανώς δεν ξέρω τόσο καλά τα διαδικαστικά σας, αλλά όταν είδα αυτό θεώρησα ότι το θέμα λύθηκε. Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχουν άλλες τόσες σελίδες με άσχετες συζητήσεις, αντί να οργανώνεται αυτό το κομμάτι.

Έγινε παρεξήγηση που ξεκίνησε από μια κακή διατύπωση, κακή συνεννόηση, whatever, αλλά είχα την εντύπωση πως στα επί της ουσίας τα είχατε βρει. Κι αν δεν τα έχετε βρει, η γνώμη μου είναι να τα βρείτε πρώτα μεταξύ σας και να μη βγάζετε τα σώψυχά σας στο φόρουμ, γιατί μόνο κακό κάνετε στην όποια προσπάθεια συμμετέχετε.:/:

Γιατί ενώ μίλησαν η Βίκυ με την Ασημίνα και υποτίθεται λύθηκε το θέμα, η Βίκυ θεώρησε πως έπρεπε να δηλώσει στο κοινό της πως τη πλήγωσε η Ασημίνα.

Έλεος.... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!
Δεν ασχολούμαι άλλο. Υπάρχουν ειδικοί που λύνουν τα όποια ψυχολογικά προβλήματα του καθενός και σύντομα θα πάω κι εγώ σε κάποιον έτσι όπως πάω :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μαρια εχεις πολυ πλακα.
με εμφανιζεις σαν τον τατουλη:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Υπάρχουν ειδικοί που λύνουν τα όποια ψυχολογικά προβλήματα του καθενός και σύντομα θα πάω κι εγώ σε κάποιον έτσι όπως πάω :lol:

Ξερω μια καλη ψυχολογο, αλλα ειναι μακρια. Τη λενε Ασημινα και ειναι στη Θεσσαλονικη!!!! :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:μαρια εχεις πολυ πλακα.
με εμφανιζεις σαν τον τατουλη:lol::lol::lol:

Βικακι, προσεχε γιατι ο Τατουλης εγινε ανεξαρτητος και δεν καταφερε να ριξει και την κυβερνηση! :P:P:P:P :lol::lol::lol::lol:

δεν εχω παρα να συμφωνήσω απολυτα με την ruko;);)

οσο για το ψυχολογο που λεγατε ισως χρειαστουμε και μεις..καθως ειναι τοσες οι σελιδες που πλεον δεν νομιζω οτι βγαινει καποιο νοημα και κανεις δεν θα μπει στον κοπο να τις διαβασει:lol::lol::lol::lol:

δεν εχω παρα να συμφωνήσω απολυτα με την ruko;);)

οσο για το ψυχολογο που λεγατε ισως χρειαστουμε και μεις..καθως ειναι τοσες οι σελιδες που πλεον δεν νομιζω οτι βγαινει καποιο νοημα και κανεις δεν θα μπει στον κοπο να τις διαβασει:lol::lol::lol::lol:

Εχεις δικιο Ρια μου το ξεσκισαμε το θεμα. :redface::redface:
Να κανω μια προταση?
Ειναι δυνατον να ανοιχτουν καινουρια διαφορετικα θεματα με τις αναγκες της καθε ομαδας απο τους υπευθυνους τους ωστε να αποφεχθουν παρεξηγησεις και να ξερουμε και τι μας γινεται οσον αφορα τις ομαδες, και οποιο αλλο θεμα ανοιχτει να ξερουμε οτι ειναι πρωτοβουλια του καθε μελους και να βοηθαμε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back