katerina10
Περιβόητο μέλος

(δεν καταλαβαίνω το νόημα....
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23
Διάσημο μέλος
(ουτε και γω αλλα δεν πειραζει κατερινα!)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος

Βιβίκος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
τάδε έφει: Κάντυ κ Μπατ

Κείρα
Δραστήριο μέλος
Τι προτείνετε φίλοι Καντυ και Μπατ; Με εκτίμηση, Κείρα, Ρού, Πούνκη και ΦρέντυΕγώ λέω να γίνει μία τροποποίηση στο παιχνίδι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
τάδε έφει: Κάντυ κ Μπατ![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Λοιπόν αγαπητοι Φρέντυ (ξεκινάω από σένα γιατί σ έχω μια αδυναμία παραπάνωΤι προτείνετε φίλοι Καντυ και Μπατ; Με εκτίμηση, Κείρα, Ρού, Πούνκη και Φρέντυ
) Κείρα Ρου και Πούνκη, σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν είναι πολύ πολύπλοκο ή αν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τέλος πάντων λέω την ιδέα μου κ αν είναι λένε κ οι υπόλοιποι κ ίσως βγει κάτι καλό. Σκέφτηκα λοιπόν να έρχεται ένα ένα τα γατουνια να λέει το όνομά του να λεει μια ιστοριουλα κ να περιγράφει τον χώρο που βρίσκεται περιληπτικά κ μέσα εκεί να κρύβει ένα αντικείμενο το οποίο θα είναι απαραίτητο για να συνεχίσει την περιπέτεια του το επόμενο γατουλίνι που θα έρθει. Με αγάπη,
Κάντυ
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Είμαι ο Φρέντυ. Παλιά ζούσα στο δρόμο και μετά με χτύπησαν και καποιος παπούλης με πήγε σ'ενα σπίτι με πολλές πολλές γάτες και γιατρους που με ψαχουλευαν και με πασπατευαν. Καλά ήταν αλλά εγώ ηθελα την δική μου μαμά για να με χαιδευει συνέχεια και να με αγαπαει για παντα. Τωρα ειμαι επιτελους στο σπιτι μου και ειμαι χαρουμενος και παιζω συνεχεια, παροτι τα αδελφια μου δεν με πολυσυμπαθουν ακομα. Το αγαπημενο μου μερος είναι κατω απο την πολυθρονα οπου εχω κρυψει το ποντίκι μου και το ξερω μόνο εγώ γιατι τα αδελφια μου είναι πολυ χοντρα για να χωρεσουν να μπουν
. Μου αρεσει εδω και θελω να μεινω για ΠΑΝΤΑΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
sabi
Πολύ δραστήριο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος

Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος

Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
φιλια βικυ (ανθρωπος)
Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζούνε στις καρδιές μας: Ασπασία (1995-2007), Τζίνα (1986-2001)
Αντεπιστέλλοντα γατιά στο παρελθόν: Σπύρος, Ζορρό, Μπαμπαρέσκιος, Φάτζιο, Νάβι και πολλά άλλα
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Τρέχοντα γατιά: Ηλέκτρα, Μπούμπης
Ζούνε στις καρδιές μας: Ασπασία (1995-2007), Τζίνα (1986-2001)
Αντεπιστέλλοντα γατιά στο παρελθόν: Σπύρος, Ζορρό, Μπαμπαρέσκιος, Φάτζιο, Νάβι και πολλά άλλα
Σύμπτωση :Τζίνα ήταν η πρώτη μου γάτα( στα 13 μου) , και Ασπασία η κόρη που γέννησε (έζησε 10 χρόνια), και οι 2 μαυρούλες

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Angelica16775
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σύμπτωση :Τζίνα ήταν η πρώτη μου γάτα( στα 13 μου) , και Ασπασία η κόρη που γέννησε (έζησε 10 χρόνια), και οι 2 μαυρούλες![]()
Όντως σύμπτωση...

Η Τζίνα μου ήταν γκριζούλα τιγρέ και η Ασπασία ασπρόμαυρη και τεράστια, με ένα ματάκι.

alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Ονομαζομαι Σήφης κ επειδη ειμαι Κρητικος κι αληταρας και λατρευω το ποδοσφαιρο βρηκα το μπαλακι της Ραφαελας και το εκλαιψα!Αλητευοντας στα στενα ενας σκυλος με κηνυγησε για να μου παρει το ζαμπονακι που μου χαρισε η μαμα μου γιατι ημουν καλο παιδι κ εκοψα τα νυχακια μου!Αλλα σαν μαγκας που ειμαι το εκρυψα σε μια ρεματια στα Ζωνιανα για να το βρω και παλι αυριο!![]()
Νιααααρρρρ σας κι απο μενα!!!
Είμαι η Χιονάτη και δεν ξέρω πώς βρέθηκα στα Ζωνιανά
αλλά μου μύριζε έντονα ζαμπονάκι εκεί κάτω! Μπήκα στο αεροπλάνο λοιπόν, το βούτηξα του Σήφη, και ξαναγύρισα Πορτοχέλι... 

Το έφαγα με την ησυχία μου, και μετά χοροπήδαγα σαν κατσίκι σε κάτι χορταράκια, και νιαούριζα με ευχαρίστηση...
Τότε βγήκε μια περίεργη άτριχη γάτα που στεκόταν στα δυο της πόδια, πολύ μεγάλη κι άρχισε κι αυτή το παιχνίδι και μετά με πήρε στο καινούριο μου σπίτι, όπου την αφήνω και μένει τώρα τελευταία.
Μετά όμως μου έφερε αυτό το σκατό, Shiba τον φωνάζει μου φαίνεται, που συνέχεια θέλει να με πλένει και δε με αφήνει να κοιμηθώ ήσυχα, γι΄αυτό κι εγώ του έκλεψα την κουβερτούλα του και την έκρυψα μέσα στο πλυντήριο για να μην κοιμάται ούτες αυτός!!!!

kounelaki
Περιβόητο μέλος
ΧεχεχεΝιααααρρρρ σας κι απο μενα!!!
Είμαι η Χιονάτη και δεν ξέρω πώς βρέθηκα στα Ζωνιανάαλλά μου μύριζε έντονα ζαμπονάκι εκεί κάτω! Μπήκα στο αεροπλάνο λοιπόν, το βούτηξα του Σήφη, και ξαναγύρισα Πορτοχέλι...
Το έφαγα με την ησυχία μου, και μετά χοροπήδαγα σαν κατσίκι σε κάτι χορταράκια, και νιαούριζα με ευχαρίστηση...
Τότε βγήκε μια περίεργη άτριχη γάτα που στεκόταν στα δυο της πόδια, πολύ μεγάλη κι άρχισε κι αυτή το παιχνίδι και μετά με πήρε στο καινούριο μου σπίτι, όπου την αφήνω και μένει τώρα τελευταία.
Μετά όμως μου έφερε αυτό το σκατό, Shiba τον φωνάζει μου φαίνεται, που συνέχεια θέλει να με πλένει και δε με αφήνει να κοιμηθώ ήσυχα, γι΄αυτό κι εγώ του έκλεψα την κουβερτούλα του και την έκρυψα μέσα στο πλυντήριο για να μην κοιμάται ούτες αυτός!!!!![]()
τι ακριβως του εκλεψεεεες???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool