Ας παίξουμε ένα παιχνίδι! -Ονόματα γατιών

Μάπας και Ήλια εδώ...:)

(δεν καταλαβαίνω το νόημα....:hmm:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

η Ηρω απο δωωω!!!!!

(ουτε και γω αλλα δεν πειραζει κατερινα!):P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ούτε κι εγώ καταλαβαίνω...:hmm:

Βιβίκος

Εγώ λέω να γίνει μία τροποποίηση στο παιχνίδι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
τάδε έφει: Κάντυ κ Μπατ:lol:

Εγώ λέω να γίνει μία τροποποίηση στο παιχνίδι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον.
τάδε έφει: Κάντυ κ Μπατ:lol:
Τι προτείνετε φίλοι Καντυ και Μπατ; Με εκτίμηση, Κείρα, Ρού, Πούνκη και Φρέντυ

Τι προτείνετε φίλοι Καντυ και Μπατ; Με εκτίμηση, Κείρα, Ρού, Πούνκη και Φρέντυ
Λοιπόν αγαπητοι Φρέντυ (ξεκινάω από σένα γιατί σ έχω μια αδυναμία παραπάνω;) ) Κείρα Ρου και Πούνκη, σκέφτηκα κάτι αλλά δεν ξέρω αν είναι πολύ πολύπλοκο ή αν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Τέλος πάντων λέω την ιδέα μου κ αν είναι λένε κ οι υπόλοιποι κ ίσως βγει κάτι καλό. Σκέφτηκα λοιπόν να έρχεται ένα ένα τα γατουνια να λέει το όνομά του να λεει μια ιστοριουλα κ να περιγράφει τον χώρο που βρίσκεται περιληπτικά κ μέσα εκεί να κρύβει ένα αντικείμενο το οποίο θα είναι απαραίτητο για να συνεχίσει την περιπέτεια του το επόμενο γατουλίνι που θα έρθει.
Με αγάπη,
Κάντυ

Ωραία ξεκινάω πρώτος

Είμαι ο Φρέντυ. Παλιά ζούσα στο δρόμο και μετά με χτύπησαν και καποιος παπούλης με πήγε σ'ενα σπίτι με πολλές πολλές γάτες και γιατρους που με ψαχουλευαν και με πασπατευαν. Καλά ήταν αλλά εγώ ηθελα την δική μου μαμά για να με χαιδευει συνέχεια και να με αγαπαει για παντα. Τωρα ειμαι επιτελους στο σπιτι μου και ειμαι χαρουμενος και παιζω συνεχεια, παροτι τα αδελφια μου δεν με πολυσυμπαθουν ακομα. Το αγαπημενο μου μερος είναι κατω απο την πολυθρονα οπου εχω κρυψει το ποντίκι μου και το ξερω μόνο εγώ γιατι τα αδελφια μου είναι πολυ χοντρα για να χωρεσουν να μπουν:P. Μου αρεσει εδω και θελω να μεινω για ΠΑΝΤΑ

Γεια σου Φρέντυ είμαι ο Μπατ αν κ χοντρός είμαι αίλουρος κ μπήκα να πάρω το ποντίκι σου γιατί το χρειάζομαι να το δώσω στην επίσης στριμμένη αδελφή μου που ούτε κ αυτή με χωνεύει πολύ, περπατώντας λοιπόν στο δρόμο για το σπίτι βρίσκομαι σε ένα φιδογυριστό δρομάκι που οδηγεί στο μεγάλο δάσος όπου υπάρχει μια σοφή κουκουβάγια κ πολλά κακά ξωτικά κρύβω λοιπόν κάτω από την μεγάλη πέτρα ένα μπωλ γάλα για να τα εξευμενήσω και συνεχίζω το δρόμο για το σπίτι της μαμάς

ονομάζομαι Ραφαέλα ,γυρνώντας απο την καθιερωμένη βόλτα ,το βράδυ, έκοψα δρόμο μέσα απο το δάσος της σοφής κουκουβάγιας με το όνομα Σοφία, διψασμένη όπως ήμουν με τράβηξε το άρωμα του γάλακτος και κάθησα και το ήπια,αχ τι δροσιστικό που ήτανε.Γύρισα γρήγορα-γρήγορα στο σπίτι ,ήδη με φωνάζανε και απο το πολλή ψιτ-ψιτ-ψιτ ,μαζεύτηκαν οι περιπλανώμενες γατούλες για να φάνε.Εμένα όμως δε με ένοιαζε γιατί ήμουνα χορτάτη, και έτρεξα να ανεβω απο το δέντρο ,για το μπαλκόνι,πριν όμως έκρυψα ένα μπαλάκι (αντιγραφή αυθεντικής μπάλας ποδοσφαίρου)στη βάση του δέντρου, για να το παίζω μόνο εγώ και όχι οι άλλες .Τώρα ξαπλώνω και είμαι έτοιμη για ύπνο( να έκλειναν και το φως)

Για σας και απο μας!Κρις,Κισα,Μουρα,Τασια,Μασιανια,Ισισ!:up:

Ονομαζομαι Σήφης κ επειδη ειμαι Κρητικος κι αληταρας και λατρευω το ποδοσφαιρο βρηκα το μπαλακι της Ραφαελας και το εκλαιψα!Αλητευοντας στα στενα ενας σκυλος με κηνυγησε για να μου παρει το ζαμπονακι που μου χαρισε η μαμα μου γιατι ημουν καλο παιδι κ εκοψα τα νυχακια μου!Αλλα σαν μαγκας που ειμαι το εκρυψα σε μια ρεματια στα Ζωνιανα για να το βρω και παλι αυριο!:lol:

Συνημμένα

• Εικόνα046 (2).jpg
    Εικόνα046 (2).jpg
    125 KB · Εμφανίσεις: 6
  • Εικόνα039.jpg
    Εικόνα039.jpg
    173,5 KB · Εμφανίσεις: 7
Πασχαλια εδω ! νιααρρ !!!!!!!!!:P

πολλα φιλακια απο τη Luna το Rory και τη Tereza:D:D:D:D

ευχες απο μελινα νιαρρ, παρασκευα νιαρρ, μαργαριτα νιαρρρ, παντελη νιαρρρ, τζουλι γαβ, βουδας νιαρρ
φιλια βικυ (ανθρωπος)

Τρέχοντα γατιά: Ηλέκτρα, Μπούμπης

Ζούνε στις καρδιές μας: Ασπασία (1995-2007), Τζίνα (1986-2001)

Αντεπιστέλλοντα γατιά στο παρελθόν: Σπύρος, Ζορρό, Μπαμπαρέσκιος, Φάτζιο, Νάβι και πολλά άλλα

Τρέχοντα γατιά: Ηλέκτρα, Μπούμπης

Ζούνε στις καρδιές μας: Ασπασία (1995-2007), Τζίνα (1986-2001)

Αντεπιστέλλοντα γατιά στο παρελθόν: Σπύρος, Ζορρό, Μπαμπαρέσκιος, Φάτζιο, Νάβι και πολλά άλλα

Σύμπτωση :Τζίνα ήταν η πρώτη μου γάτα( στα 13 μου) , και Ασπασία η κόρη που γέννησε (έζησε 10 χρόνια), και οι 2 μαυρούλες:)

Πολλα μουσουδοφιλα απο Μυρτουλα και Αρη.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σύμπτωση :Τζίνα ήταν η πρώτη μου γάτα( στα 13 μου) , και Ασπασία η κόρη που γέννησε (έζησε 10 χρόνια), και οι 2 μαυρούλες:)

Όντως σύμπτωση...:hmm:
Η Τζίνα μου ήταν γκριζούλα τιγρέ και η Ασπασία ασπρόμαυρη και τεράστια, με ένα ματάκι.:(

Ονομαζομαι Σήφης κ επειδη ειμαι Κρητικος κι αληταρας και λατρευω το ποδοσφαιρο βρηκα το μπαλακι της Ραφαελας και το εκλαιψα!Αλητευοντας στα στενα ενας σκυλος με κηνυγησε για να μου παρει το ζαμπονακι που μου χαρισε η μαμα μου γιατι ημουν καλο παιδι κ εκοψα τα νυχακια μου!Αλλα σαν μαγκας που ειμαι το εκρυψα σε μια ρεματια στα Ζωνιανα για να το βρω και παλι αυριο!:lol:

Νιααααρρρρ σας κι απο μενα!!!
Είμαι η Χιονάτη και δεν ξέρω πώς βρέθηκα στα Ζωνιανά :blink: αλλά μου μύριζε έντονα ζαμπονάκι εκεί κάτω! Μπήκα στο αεροπλάνο λοιπόν, το βούτηξα του Σήφη, και ξαναγύρισα Πορτοχέλι... :blink::blink::blink:
Το έφαγα με την ησυχία μου, και μετά χοροπήδαγα σαν κατσίκι σε κάτι χορταράκια, και νιαούριζα με ευχαρίστηση...
Τότε βγήκε μια περίεργη άτριχη γάτα που στεκόταν στα δυο της πόδια, πολύ μεγάλη κι άρχισε κι αυτή το παιχνίδι και μετά με πήρε στο καινούριο μου σπίτι, όπου την αφήνω και μένει τώρα τελευταία.
Μετά όμως μου έφερε αυτό το σκατό, Shiba τον φωνάζει μου φαίνεται, που συνέχεια θέλει να με πλένει και δε με αφήνει να κοιμηθώ ήσυχα, γι΄αυτό κι εγώ του έκλεψα την κουβερτούλα του και την έκρυψα μέσα στο πλυντήριο για να μην κοιμάται ούτες αυτός!!!! :P:P:P

Νιααααρρρρ σας κι απο μενα!!!
Είμαι η Χιονάτη και δεν ξέρω πώς βρέθηκα στα Ζωνιανά :blink: αλλά μου μύριζε έντονα ζαμπονάκι εκεί κάτω! Μπήκα στο αεροπλάνο λοιπόν, το βούτηξα του Σήφη, και ξαναγύρισα Πορτοχέλι... :blink::blink::blink:
Το έφαγα με την ησυχία μου, και μετά χοροπήδαγα σαν κατσίκι σε κάτι χορταράκια, και νιαούριζα με ευχαρίστηση...
Τότε βγήκε μια περίεργη άτριχη γάτα που στεκόταν στα δυο της πόδια, πολύ μεγάλη κι άρχισε κι αυτή το παιχνίδι και μετά με πήρε στο καινούριο μου σπίτι, όπου την αφήνω και μένει τώρα τελευταία.
Μετά όμως μου έφερε αυτό το σκατό, Shiba τον φωνάζει μου φαίνεται, που συνέχεια θέλει να με πλένει και δε με αφήνει να κοιμηθώ ήσυχα, γι΄αυτό κι εγώ του έκλεψα την κουβερτούλα του και την έκρυψα μέσα στο πλυντήριο για να μην κοιμάται ούτες αυτός!!!! :P:P:P
Χεχεχε:lol: τι ακριβως του εκλεψεεεες???:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back