Ας παίξουμε ένα παιχνίδι! -Ονόματα γατιών

Μαντιναδα

Αφιερωμενη στη Μόιρα:
Οντε θ'αραββωνιαζεσαι το δισκο με τις βερρες,θα τον εκλεψω ματια μου να τον γεμισω σφαιρες!!!!:lol::lol::lol::lol::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αφιερωμενη στη Μόιρα:
Οντε θ'αραββωνιαζεσαι το δισκο με τις βερρες,θα τον εκλεψω ματια μου να τον γεμισω σφαιρες!!!!:lol::lol::lol::lol::whistle:
Ειμαστε ηδη αρραβωνιασμενη κυριε!:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αγαπημενε μου Σειριε, μετα απο πολυ περισυλογη και ωριμη σκεψη, παραμενω πιστη στον ερωτα σου!!! :inlove::inlove::inlove:
Δεν αμφεβαλα ποτε για σενα Αυτοκρατωρά μου, απλα ηθελα να ειμαι απολυτα σιγουρη!!!!
Σηφη μου, ειλικρινα συγγνωμη, αλλα ηταν Love at first site (of "mycat")!!!

Υ.Γ. Τωρα θυμηθηκα, συγγνωμη....
Εσυ ησουνα που ειχα κλεψει το ζαμπονακι.... :redface:
Αρα ειχες γραψει την ιστορια σου, scusi!

Αγαπημενε μου Σειριε, μετα απο πολυ περισυλογη και ωριμη σκεψη, παραμενω πιστη στον ερωτα σου!!! :inlove::inlove::inlove:
Δεν αμφεβαλα ποτε για σενα Αυτοκρατωρά μου, απλα ηθελα να ειμαι απολυτα σιγουρη!!!!
Σηφη μου, ειλικρινα συγγνωμη, αλλα ηταν Love at first site (of "mycat")!!!

Υ.Γ. Τωρα θυμηθηκα, συγγνωμη....
Εσυ ησουνα που ειχα κλεψει το ζαμπονακι.... :redface:
Αρα ειχες γραψει την ιστορια σου, scusi!
Ειδες μικρε;Ενταξει καλη μου,ολοι δικαιουνται μια στιγμη αδυναμιας...:inlove::inlove::inlove:

Σηφη μου, ενας αλλος λογος που δε μπορω να ενδωσω στο σεβντα σου, ειναι οτι εχω μια υποψια...
Μηπως ειμαστε αδερφακια? Η εστω ξαδερφακια? Η μαμα μου λεει οτι μοιαζουμε πολυ!!! :hmm:

Ναι σωστά τα λες Σειριονι μου γλυκό!!!:)Και... κύριε Σήφη, για μαζέψου που κάνεις και κόρτε στο κορίτσι μας!!! Κ το κολλάρο είναι για τον άντρα της και μόνον. Αυτος θα την καμαρώνει σε λιγο!!! Χα ΧΑ λέμε όλα μαζί:
Τίμυ, Πέρσης, Νάλα, Σεβάχ
:mad:(οι κουνιάδοι)

Λοιπον και συνεχίζω την ιστορία....
Καθώς έκανα τη βόλτα μου κουνιστος και λυγιστός γεμάτος σφρίγος και χάρη, ξαφνικά είδα να πέφτουν από τον ουρανό τα....... του Shiba που τα είχε βάλει στα άπλυτα της μαμάς του ο άτιμος ο Σήφης ο πέφτουλας για να αφανίσει τον Shiba και να κατακτήσει τη Χιονάτη. Κι εγώ, έχοντας λοιπόν δικά μου και μάλιστα φρέσκα φρέσκα και ασημένια, μιας και δεν μου χρειάζονταν, τα έβαλα σ΄ένα δέμα και τα έστειλα με κούριερ πίσω στον Shiba. Με την ευχή να είναι πάντα ντουρατσελ και να κατακτήσει τη Χιονάτη του!!!! Ομως ο κούριερ, που ήταν γατόφιλος και μένει σε ένα γατοχωριο, τα έκρυψε κάτω από το μεγάλο γατόδεντρο που είναι στη πλατεία του γατοχωριου και ξύνουν όλα τα γατόνια τα νύχια τους. Και για να περάσουν την είσοδο της πλατείας, πρέπει να ξεγελάσουν τη σκυλίτσα τη Λούση που φυλάει την είσοδο. Πώς????????
Να σου πω,μικρε,μαθε πρωτα να κατεβαινεις απο τα καλοριφερ,και μετα κοιτα να κανεις κορτε στις δεσποινιδες.:P
Σειριος
Σωστάααα! :up:

Ναι σωστά τα λες Σειριονι μου γλυκό!!!:)Και... κύριε Σήφη, για μαζέψου που κάνεις και κόρτε στο κορίτσι μας!!! Κ το κολλάρο είναι για τον άντρα της και μόνον. Αυτος θα την καμαρώνει σε λιγο!!! Χα ΧΑ λέμε όλα μαζί:

Καθώς έκανα τη βόλτα μου κουνιστος και λυγιστός γεμάτος σφρίγος και χάρη, ξαφνικά είδα να πέφτουν από τον ουρανό τα....... του Shiba που τα είχε βάλει στα άπλυτα της μαμάς του ο άτιμος ο Σήφης ο πέφτουλας για να αφανίσει τον Shiba και να κατακτήσει τη Χιονάτη. Κι εγώ, έχοντας λοιπόν δικά μου και μάλιστα φρέσκα φρέσκα και ασημένια, μιας και δεν μου χρειάζονταν, τα έβαλα σ΄ένα δέμα και τα έστειλα με κούριερ πίσω στον Shiba. Με την ευχή να είναι πάντα ντουρατσελ και να κατακτήσει τη Χιονάτη του!!!!
!

Κυρια Αναστασια, τι προβλημα εχετε με την οικογενεια μας??? Η Χιονατη ειπαμε ειναι του Σειριου! Θελετε ολη τη μουκελο-οικογενεια για την παρτη σας?

Υ.Γ. Ειδες κουνελακι? Δεν το βρισκουν...
Τα παιχνιδακια του Shiba ειχε κλεψει ο ατιθασος ο Σηφης!! :redface:

Αναστασια παιδι μου που πηγε το πονηρο σου μυαλο;Τα παιχνιδακια του εκλεψε του Shiba!:lol:
Οσο για την Πριγκηπεσσα μας,ειδες,κρατιεται στο υψος της.Αλλα κι αυτος ο αρραβωνιαρης της δεν μπαινει να την υπερασπιστει λιγο,και ξερεις τι λενε,ματια που δε βλεπονται...

Αναστασια παιδι μου που πηγε το πονηρο σου μυαλο;Τα παιχνιδακια του εκλεψε του Shiba!:lol:
Οσο για την Πριγκηπεσσα μας,ειδες,κρατιεται στο υψος της.Αλλα κι αυτος ο αρραβωνιαρης της δεν μπαινει να την υπερασπιστει λιγο,και ξερεις τι λενε,ματια που δε βλεπονται...

Σηφη, ΟΡΜΑ!!!!! :lol::lol::lol:
Παντως Δωρα και στο πονηρο να πηγε το μυαλο της τα εχει ακομα, αλλα σε κανα μηνα η δυο.... :bye:

Ε καλα δεν ειναι και τιποτα,σιγα,ο Σειριος δεν το καταλαβε ακομα οτι στειρωθηκε!:lol:

:lol::lol::lol::lol: Μοιρακι????:inlove: Δεν κρατιεσαι ακουω...!:inlove::inlove:

Σηφη μου, ενας αλλος λογος που δε μπορω να ενδωσω στο σεβντα σου, ειναι οτι εχω μια υποψια...
Μηπως ειμαστε αδερφακια? Η εστω ξαδερφακια? Η μαμα μου λεει οτι μοιαζουμε πολυ!!! :hmm:
Δε μοιαζουμε εγω δεν ειμαι γκρι σε ολο μου το σωμα,μονο στην κεφαλη μου κ στην ουρα!:up:

:lol::lol::lol::lol: Μοιρακι????:inlove: Δεν κρατιεσαι ακουω...!:inlove::inlove:
Η αληθεια ειναι οτι μας εχει τρελανει μεχρι να την παμε στον αρραβωνιαρη της...Αντε να περασουν οι μερες.:rolleyes:

Δε μοιαζουμε εγω δεν ειμαι γκρι σε ολο μου το σωμα,μονο στην κεφαλη μου κ στην ουρα!:up:

Μας εχεις μπερδεψει? Κι εγω (Χιονατη) ειμαι ασπρη και εχω μπαλωμα μονο σε κεφαλι και ουρα.

Αρχική Δημοσίευση από staman2

Καθώς έκανα τη βόλτα μου κουνιστος και λυγιστός γεμάτος σφρίγος και χάρη, ξαφνικά είδα να πέφτουν από τον ουρανό τα....... του Shiba που τα είχε βάλει στα άπλυτα της μαμάς του ο άτιμος ο Σήφης ο πέφτουλας για να αφανίσει τον Shiba και να κατακτήσει τη Χιονάτη. Κι εγώ, έχοντας λοιπόν δικά μου και μάλιστα φρέσκα φρέσκα και ασημένια, μιας και δεν μου χρειάζονταν, τα έβαλα σ΄ένα δέμα και τα έστειλα με κούριερ πίσω στον Shiba. Με την ευχή να είναι πάντα ντουρατσελ και να κατακτήσει τη Χιονάτη του!!!!
!

Ειμαστε ηδη αρραβωνιασμενη κυριε!:redface:

Κυρια Αναστασια, τι προβλημα εχετε με την οικογενεια μας??? Η Χιονατη ειπαμε ειναι του Σειριου! Θελετε ολη τη μουκελο-οικογενεια για την παρτη σας?

Υ.Γ. Ειδες κουνελακι? Δεν το βρισκουν...
Τα παιχνιδακια του Shiba ειχε κλεψει ο ατιθασος ο Σηφης!! :redface:
Λοιπον για να ξεκαθαρίζω κυρίες γατομαμάδες τη θέση μου, κι εγώ τα παιχνιδάκια εννοούσα καλέ του Shiba. Και ο Σεβαχουλίνος μου έχει κι αυτος κάτι ασημένια παιχνιδάκια μπαλάκια απο αλουμινόχαρτο εννοώ δηλ. :lol::lol::lol: φρέσκα και καινούργια γι αυτο καλε δεν τα χρειάστηκε τα παιχνιδάκια του δικού σας !!! Αρα ΕΣΕΙΣ ειστε οι πονηρές.:lol::lol::lol:
Κι οσο για το... μάτια που δεν βλέπονται, αυτο να το πείτε στην κυρία γατοσυμπεθέρα σας και μαμα του Σιμπάκου.:lol:

Και αγαπητή γατομαμα του Σήφη του πεφτουλα εννοείται πως η αγαπημένη σας είναι η Χιονάτη, αλλα εσείς αυτοαποκαλεστήκατε "πεφτουλες" και θαυμάσατε το κολλάρο της νυφουλας μας .Γι αυτο ξεκαθαρίσαμε την υπόθεση καλέ!!!! ΚΑτα τα άλλα σας αγαπάμε ΟΛΟΥΣ

ααα! Ε δειξε μου μια φωτο να σε καμαρωσω! Εγω αλλη βλεπω κατω απο το ονομα!

ααα! Ε δειξε μου μια φωτο να σε καμαρωσω! Εγω αλλη βλεπω κατω απο το ονομα!

Η μαμα εχει βαλει τον αδερφο μου κατω απο το ονομα :mad::mad::mad:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Δηλαδη το σεβντα τον ειχες για τον αδερφο μου?????? :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• Εικόνα052.jpg
    Εικόνα052.jpg
    178,7 KB · Εμφανίσεις: 7
Αρχική Δημοσίευση από staman2

!

Λοιπον για να ξεκαθαρίζω κυρίες γατομαμάδες τη θέση μου, κι εγώ τα παιχνιδάκια εννοούσα καλέ του Shiba. Και ο Σεβαχουλίνος μου έχει κι αυτος κάτι ασημένια παιχνιδάκια μπαλάκια απο αλουμινόχαρτο εννοώ δηλ. :lol::lol::lol: φρέσκα και καινούργια γι αυτο καλε δεν τα χρειάστηκε τα παιχνιδάκια του δικού σας !!! Αρα ΕΣΕΙΣ ειστε οι πονηρές.:lol::lol::lol:
Κι οσο για το... μάτια που δεν βλέπονται, αυτο να το πείτε στην κυρία γατοσυμπεθέρα σας και μαμα του Σιμπάκου.:lol:

Και αγαπητή γατομαμα του Σήφη του πεφτουλα εννοείται πως η αγαπημένη σας είναι η Χιονάτη, αλλα εσείς αυτοαποκαλεστήκατε "πεφτουλες" και θαυμάσατε το κολλάρο της νυφουλας μας .Γι αυτο ξεκαθαρίσαμε την υπόθεση καλέ!!!! ΚΑτα τα άλλα σας αγαπάμε ΟΛΟΥΣ
Δε θα μου πειτε ποια ειναι η αγαπημενη μου! Θα ζησω ελευθερο πουλι...:whistle::whistle::whistle:

Δε θα μου πειτε ποια ειναι η αγαπημενη μου! Θα ζησω ελευθερο πουλι...:whistle::whistle::whistle:
Σωστά τι με κόφτει εμένα ποια είναι η αγαπημένη σας? Ας είναι οποια θέλει. Τις γατομαμάδες των παρθένων κοριτσιών πρέπει να τις κόφτει αυτο. Εντάξει εμένα δεν με νοιάζει. :lol::lol::lol:Αλλα νομίζω εδώ το αλλαξαμε το θεματακι μωρέ και είχε πλάκα γιατι φτιάχναμε κι ιστοριουλες.....:lol::lol:

Η μαμα εχει βαλει τον αδερφο μου κατω απο το ονομα :mad::mad::mad:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Δηλαδη το σεβντα τον ειχες για τον αδερφο μου?????? :lol::lol::lol::lol::lol:
Ω στρουμπουλο μου τι εισαι εσυ!:inlove::inlove:Το ξερα οτι θα εισαι τοσο τσαχπινα!:inlove::inlove::inlove: Θα σε κλεψω!!!:inlove::inlove::inlove: Οσο για τον αδερφο σου δεν το σχολιαζω...:redface::redface::redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back