Ας στηρίξουμε την νέα εκπομπή

ιβανα

Επιφανές μέλος

Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
καλημερα σε ολους.

μολις πηρα ενα μαιλ πολυ ενδιαφερον ! για διαβαστε !:D

[FONT=Helvetica, sans-serif]Το «Παρά τρίχα», η πρώτη ελληνική τηλεοπτική εκπομπή αφιερωμένη στα κατοικίδια ζώα, κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΪ και θα προβάλλεται καθημερινά στις 17.15.[/FONT][/font]
[FONT=Helvetica, sans-serif]Η εκπομπή έχει στόχο να κάνει ευκολότερη τη συμβίωση των ανθρώπων με τα κατοικίδια, καθώς τρεις στους δέκα Έλληνες διατηρούν κατοικίδια ζώα στα σπίτια τους για να τους κρατούν συντροφιά.[/FONT][/font]
[FONT=Helvetica, sans-serif]Την εκπομπή επιμελούνται και παρουσιάζουν η Κλέα Μοριανού και η Μαρίνα Λυμπεροπούλου.[/FONT][/font]
[FONT=Helvetica, sans-serif]Το «Παρά τρίχα» θα προσφέρει συμβουλές και λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους ιδιοκτήτες κατοικιδίων, θα στηρίζει το έργο των φιλοζωικών σωματείων, ενισχύοντας τον εθελοντισμό και παρουσιάζοντας αδέσποτα ζώα που ψάχνουν μια οικογένεια, και θα ενημερώνει φιλόζωους και μη σχετικά με τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματά τους.[/FONT][/font]
[FONT=Helvetica, sans-serif]Για όσους τηλεθεατές μάλιστα έχουν απορίες, καταγγελίες, προβληματισμούς ή απλώς θέλουν να στείλουν ένα βίντεο με το κατοικίδιό τους, μπορούν να το στείλουν στο email της εκπομπής: paratrixa@skai.gr.[/FONT][/font]

[FONT=Helvetica, sans-serif]Μπραβο στην Κλεα κ την Μαρινα (η Μαρινα μου εδωσε την πασχαλια μου !!! :up: )[/FONT][/font]
[FONT=Helvetica, sans-serif]Ας τη στηριξουμε ολοι αυτην την εκπομπη ! :)[/FONT][/font]

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εννοείται ότι θα την στηρίξουμε. Άλλωστε το ΣΚΑΙ είναι από τα κανάλια που έχουν ανέβει στην εκτίμησή μου:) μην πως ότι είναι το καλύτερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ωραια θα εχουμε κ την εκπομπη μας. ευχομαι να παει τελεια:up::up::up:

Που, τι, πως? Βλέπετε κατι που δεν βλέπω εγω?Που ειναι?

Που, τι, πως? Βλέπετε κατι που δεν βλέπω εγω?Που ειναι?

δεν το βλεπεις? :(

Εβλεπα μόνο μεχρι το ''για διαβάστε'' και κατω κατω το e-mail.
Αλλα τελείως τυχαια ενα select με drug n' drop και τοτε μου εμφανισε το κείμενο.. Αλλα πριν απο αυτο ήταν όλο κενό και δεν έβλεπα τίποτα.
Ευχαριστώ Ιωάννα:) Φυσικά θα τη στηρίξουμε:)

για οσους δεν το ειδαν χτες

ξεκινα νεα εκπομπη για τα ζωακια μας !!!!! :D

για οσους δεν το ειδαν χτες

ξεκινα νεα εκπομπη για τα ζωακια μας !!!!! :D

Ευχαριστούμε για την χρηστική ενημέρωση Ιωάννα μας..Φυσικά θα την παρακολουθούμε..:up:

την ειδα την εκπομπη. ωραια ηταν αλλα μικρη, ηθελα κι αλλο.
πολυ ωραια ζωακια εδειξε.
μπραβο στα κοριτσια που το παρουσιαζαν κ σε ολους που βοηθησαν:up:

Το ΣΚΑΙ είναι μακράν πολύ μπροστά!! Εννοείται ότι θα τη βλέπω την εκπομπή!!:up:

Μπράβο στα κορίτσια, αλλά όντως, μικρής διάρκειας εκπομπούλα...
Όλα να πάνε καλά και μακάρι να βοηθηθούν όσα περισσότερα ζωάκια γίνεται μέσα από αυτή την εκπομπή!

Μαρίνα, η Μάγια έγινε και TV celebrity ή μου φάνηκε; :D

Μόλις την κατέβασα και ετοιμάζομαι να τη δώ.
Χαίρομαι που ο ΣΚΑΪ έβαλε στο πρόγραμμα του μια εκπομπή για τα κατοικίδια. Πάνω από το 30% των ελλήνων έχει ζωάκι σπίτι του και δεν υπάρχει ούτε μία σχετική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.
Πολλά respect στο ΣΚΑΪ.

Μπράβο στην Κλέα και τη Μαρίνα!:up:
Λέω να αρχίσω να βλέπω πάλι τηλεόραση.:P

Όντως, το ΣΚΑΪ έχει εκλεκτές εκπομπές. Το άκουσα για την εκπομπή, δεν την είδα, θα προσπαθώ όμως, εύχομαι να πάει πολύ καλά, γιατί κάτι τέτοιο έλειπε από την τηλεόραση.

Πώς το έχασα εγώ αυτό?:hmm:
Επειδή δουλεύω εκείνη την ώρα, θα την γράφω!:)

Τί τρυφερό που ήταν το home video... Μαρμελάδα έγινα!

:up:Πολύ ωραία εκπομπή, μόνο που θέλει λίγο τηλεοπτικό χρόνο παραπάνω. Μακάρι να πάει καλά!

κι αυτο με τον σκυλακο κ το παιδι ηταν τρυφερο..
να το βλεπουμε παιδια, μονο αν εχει τηλεθεαση θα κρατηθει ζωντανη η εκπομπη. ΠΡΕΠΕΙ να υπαρχει μια εκπομπη για ζωα. μπραβο στα κοριτσια. :)

Τί τρυφερό που ήταν το home video... Μαρμελάδα έγινα!

:up:Πολύ ωραία εκπομπή, μόνο που θέλει λίγο τηλεοπτικό χρόνο παραπάνω. Μακάρι να πάει καλά!

οντως ηταν μικρο σε διαρκεια, αλλα ισως με τον καιρο το εμπλουτισουν κ κρατα περισσοτερο. ειδωμεν..:hmm::hmm:

Πώς το έχασα εγώ αυτό?:hmm:
Επειδή δουλεύω εκείνη την ώρα, θα την γράφω!:)

υπαρχει τροπος να το δεις αν το χασεις. μεσω ενος σαιτ. www.greek-movies.com

Ευχαριστούμε πολύ Ιβάνα!!! Βοήθησες όλους όσους δουλεύουν εκείνη την ώρα!!!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back