Ας στηρίξουμε την νέα εκπομπή

μου αρεσε η εκπομπη πολυ. και ηδη εστειλα ενα βιντεο με τον παρασκευα.
:lol::lol::lol::lol:
θα τη βλεπω. μπραβο κοριτσια ωραια δουλεια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mην χάσεις κυρά-κουκουβάγια:P:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

στο τελος της εκπομπης δειχνει παντα ενα βιντεακι. ειδατε το σημερινο ? ενα κουνελακι την επεφτε σε μια γατα !!!! ατσα ! :lol::lol:

Ναι το είδα, και μάλιστα η γάτα ήταν πολύ επιφυλακτική με το κουνέλι!;)
Βίκυ αν είναι να δείξουν το βιντεάκι του Παρασκευά, ειδοποιήσε να στηθούμε μπροστά στην οθόνη!;):cool::D

Είναι πολύ ωραία!!Θα ήθελα κι άλλο όμως, τσακ μπαμ τελειώνει. Σήμερα για να την δω έβαλα ρολόι, γιατί αλλιώς μου φεύγει η ώρα:lol::lol::lol::lol:Και μπαίνουν και αγγελίες για ζωάκια που χαρίζονται. :up:

Εγώ περιμένω με ανυπομονησία πότε θα δείξουν γάτες γάτες ΓΑΤΕΣ ΓΑΤΕΕΕΣΣΣ ΑΑΑΑΑΑΑ

Υπογραφή,
Zbeebz η παρανοϊκή γατομανής

Καλημέρα σας, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!! Μην ανησυχείτε, έχουμε πολύυυυυυυυ γατί που συμμετέχει. :)

Αν έχετε ιδέες για θέματα ή βίντεο με τα μωρα σας, στείλτε τα στο paratrixa@skai.gr για να τα προβάλουμε.

Για το χρονο δυστυχως τα πραγματα ειναι περιπλοκα... μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε πιο μεγαλο, αλλα μη ξεχνατε οτι ειναι καθημερινο, οχι εβδομαδιαιο... :redface: για να κανεις καθημερινο μια ωρα με θεματα ψαγμενα, ειναι παρα πολυ δυσκολο.

Μαρινα

Μαρίνα, μη στεναχωριέσαι, καταλαβαίνουμε τις δυσκολίες που μπορεί να κρύβει μια καθημερινή εκπομπή. Μη μας παρεξηγείς, απλώς είμαστε... αχόρταγες!:lol:

Να είστε καλά, κι εσύ και η Κλέα κι όσοι κουράζονται για την εκπομπή αυτή (και για τόσα άλλα;))

Μόλις την κατέβασα και ετοιμάζομαι να τη δώ.
Χαίρομαι που ο ΣΚΑΪ έβαλε στο πρόγραμμα του μια εκπομπή για τα κατοικίδια. Πάνω από το 30% των ελλήνων έχει ζωάκι σπίτι του και δεν υπάρχει ούτε μία σχετική εκπομπή στην ελληνική τηλεόραση.
Πολλά respect στο ΣΚΑΪ.
ΜΠΡΑΒΟ στον ΣΚΑΪ!:)

Παντως οσοι τη χανουν μπορουν να τη δουνε και απο τη σελιδα του ΣΚΑΙ εγω εκει την ειδα χθες..
www.skai.gr
Αντωνία μου σ΄ευχαριστούμε πολύ που μας έβαλες το λινκ ακριβώς για να δουμε την εκπομπή γιατι είχα απορία και λείπω πολλές ώρες λόγω δουλειας. Θα την βλέπω λοιπόν εταιροχρονισμένα. ΤΙ ώρα θα είναι? Και θα είναι καθημερινή νομίζω έ?:)

μου αρεσε η εκπομπη πολυ. και ηδη εστειλα ενα βιντεο με τον παρασκευα.
:lol::lol::lol::lol:
θα τη βλεπω. μπραβο κοριτσια ωραια δουλεια.
Μπράβο μπράβο Βίκυ μου!!! Θα τον απολαύσουμε τον κούκλο σου λοιπόν σύντομα.!:up::up:

Mην χάσεις κυρά-κουκουβάγια:P:P:P
Ναι !!! :P:lol:Καλά έκανε:P και ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΚΙ ΕΓΩ βιντεάκια και φωτογραφιες των δικών μου γατουνίων και σκυλουνίου!!! Αμέ???:up::P:P
Καλημέρα σας, ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!! Μην ανησυχείτε, έχουμε πολύυυυυυυυ γατί που συμμετέχει.
Αν έχετε ιδέες για θέματα ή βίντεο με τα μωρα σας, στείλτε τα στο paratrixa@skai.gr για να τα προβάλουμε.

Για το χρονο δυστυχως τα πραγματα ειναι περιπλοκα... μακαρι να μπορουσαμε να το κανουμε πιο μεγαλο, αλλα μη ξεχνατε οτι ειναι καθημερινο, οχι εβδομαδιαιο... :redface: για να κανεις καθημερινο μια ωρα με θεματα ψαγμενα, ειναι παρα πολυ δυσκολο.Μαρινα
Μπράβο Μαρίνα μου!!! Μπράβο και πάλι. Θα βλέπω την εκπομπή γιατι τώρα μόλις το πληροφορήθηκα!!!
Συγχαρητήρια και στις δύο σας!!!
:up::up:

Την έχω δει κι εγώ την εκπομπή.Είναι πολύ ωραία με χρήσιμες πληροφορίες και στο τέλος αστεία βιντεάκια!Μόνο που θα μπορούσε να είναι λίγο πιο μεγάλη,ασπούμε να κρατούσε μισή ώρα.Πάντως μπράβο ΣΚΑΙ!

Για να μη μπερδεύεστε με το site του ΣΚΑΪ, μπορείτε να μπαίνετε κατευθείαν στο site του παρατρίχα: https://paratrixa.skai.gr

Εκεί ανεβαίνουν όλα τα βίντεο της κάθε εκπομπής και όλα τα τιπς (σύντομα) ξεχωριστά, οπότε θα μπορείτε να δείτε όλα τα γατο-σχετικά θέματα.

Μαρίνα

Σήμερα που χάθηκε ο ΣΚΑΙ στην περιοχή μου, το είδα απο το site που αναφέραται.:)
Ευχαριστώ:D

Για να πω την αλήθεια την περίμενα κάπως καλύτερη την εκπομπή κ όσες εκπομπές εχω δει μέχρι στιγμής ασχολούνται μόνο με τα σκυλιά. Τέλος πάντως είναι μία καλή προσπάθεια για την Ελληνική τηλεόραση αλλά για να πω την αλήθεια προτιμώ την εκπομπή του Χάρυ

Για να πω την αλήθεια την περίμενα κάπως καλύτερη την εκπομπή κ όσες εκπομπές εχω δει μέχρι στιγμής ασχολούνται μόνο με τα σκυλιά. Τέλος πάντως είναι μία καλή προσπάθεια για την Ελληνική τηλεόραση αλλά για να πω την αλήθεια προτιμώ την εκπομπή του Χάρυ

Σλιθ μην συγκρίνεις την ελληνική πραγματικότητα με αυτή της Αυστραλίας.:) Για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης και δεδομένης της φιλοζωίας των Ελλήνων μιλάμε πάντα.
Σίγουρα τα θέματα για σκύλους θα έχουν την μεγαλύτερη ανταπόκριση.:hmm:Και είναι τα πρώτα βήματα, αν δούν οτι υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό σίγουρα θα διευρηνθεί η θεματολόγια και ίσως και η διάρκεια!:up:Ας αγκαλιάσουμε αυτήν την προσπάθεια.:D

Μπορείς να βλέπεις του Χάρυ που είναι ακριβώς μετά από τη δική μας. :):)
Πάντως γατοθέματα υπάρχουν πολλά. Απλά δεν είναι στις πρώτες εκπομπές.

Μαρίνα

Και η εκπομπή του Χάρυ είναι πολύ ωραία και το Παρα τρίχα.Απλά εδώ έχουμε λιγότερους φιλόζωους από εκεί και μάλλον γι' αυτό η εκπομπή του Χάρυ είναι λίγο πιο μεγάλη κ.α.

εμενα μου αρεσει η εκπομπη.:):) επισης μου αρεσει πολυ το τραγουδι της αρχης κ η νικη πολυ ωραιο σκυλακι.
θα την ηθελα μεγαλυτερη αλλα αν καθειρωθει σιγα σιγα μπορει και να μεγαλωσει.
εχετε ανταποκριση για τα σκυλακια που δινεται? ειδατε δλδ περισσοτερο ενδιαφερον απο πριν λογω της εκπομπης?

πολυ ωραια και η σημερινη εκπομπη. μπραβο ρε κοριτσια. ωραιο το μην να στειρωσουμε οσα περισσοτερα αδεσποτα μπορουμε. :happy:

ειδατε τη χτεσινη εκπομπη ? εδειχνε πως να δινεις χαπακι σε γατουλακια :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back