Ας στηρίξουμε την νέα εκπομπή

Έβαλα την κόρη μου και το έγραψε στο video και το είδα μετά. Μου άρεσε πολύ αν και θα ήθελα να κρατήσει λίγο παραπάνω.
Βλέποντας τα αδεσποτάκια που περιμένουν τον κόσμο να τα ταίσει συγκινήθηκα. Αλήθεια, αυτή η αδέσποτη σιαμέζα γάτα που έδειξε, σε ποιο πάρκο είναι, άκουσε κανείς ?
(Στέλλα λέω να την απαγάγω...και να την κάνω αδέσποτη στον κήπο μου, τι λές ?)
Μπράβο στο ΣΚΑΙ γιατί τελικά είναι το μόνο σοβαρό κανάλι και μπράβο στα κορίτσια για την παρουσίαση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο στην Κλέα και τη Μαρίνα!:up:
Λέω να αρχίσω να βλέπω πάλι τηλεόραση.:P
Μπραβο κι απο εμενα! :up:
Ευχαριστουμε Ιωαννα!
Θα συμφωνησω οτι κατι τετοιες εκπομπες οπως και αυτη των 100 Μεγαλων Ελληνων του Σκαι με κανουν να ανοιγω κι εγω το "κουμπι" της που κοντευει να "σκουριασει":P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

(Στέλλα λέω να την απαγάγω...και να την κάνω αδέσποτη στον κήπο μου, τι λές ?)

Τι κακό που θα της κάνεις!:P Αφού τα ζωάκια που ζουν κοντά σου έχουμε δει τι χάλια περνάνε, μωρέ!:lol: Α, ρε Γιώργοοοοο!

Μια ερώτηση έχω, αν ξέρει κάποιος να μου πει, κατάλαβα καλά ότι η εκπομπή θα είναι καθημερινή ή έτσι ήθελα να καταλάβω;

καλημερα
ναι καθημερινη θα ειναι :)

Κι εγώ την είδα, αλλά τέλειωσε γρήγορα... θα ήθελα να κρατούσε περισσότερο :( Βέβαια μετά είχε Harry's Practice, οπότε είδα κι άλλα ζωάκια.
Υποστηρίζω 100% τέτοιες πρωτοβουλίες και μπορούμε όλοι με προτάσεις μας να τους δώσουμε ιδέες για υλικό. Οι έλληνες δεν έχουν σωστή πληροφόρηση και παιδεία σχετικά με τα ζώα οπότε όλες αυτές οι εκπομπές (ελληνικές και ξένες) είναι χρήσιμες, μας μαθαίνουν έστω και τα βασικά.
Ξέρετε πόσα πράγματα έμαθα για τους σκύλους (και για την αντιμετώπιση του κατοικίδιου γενικότερα) από την άλλη εκπομπή που προέβαλλε ο ΣΚΑΙ, με την κοπέλα που πήγαινε σε σπίτια με δύσκολους σκύλους; Μαθαίνεις να τα σέβεσαι και σε αυτές τις εκπομπές το ζωάκι παύει να είναι κατώτερο, είναι ίσο με τους ανθρώπους. Έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε και στην Ελλάδα!!!

Aληθεια ηταν καταπληκτικη!Και τα αδεσποτα ονειρα νομιζω οτι δεν μπορουν να αφησουν κανεναν ασυγκινητο:cry:!Ρε γμτ πως μπορουν να τα πετανε???Δεν ειναι πραγματα,ψυχες ειναι:mad:...

Μπραβο στον ΣΚΑΙ!
Ειναι το μονο καναλι με ευαισθησιες. Για το περιβαλλον, τα ζωα, και ολα αυτα που τα αλλα καναλια λογοκρινουν η σνομπαρουν.
Τι συγκινητικο το τελος της εκπομπης με το σκυλο και το αγορακι! με πηραν τα ζουμια!!!:cry:
Ζηλεψα! θελω και μωρο και λαμπραντορ!
:D

για να δουμε σημερα..θα κρατησει περισσοτερο η εκπομπη ???? :P

Παντως οσοι τη χανουν μπορουν να τη δουνε και απο τη σελιδα του ΣΚΑΙ εγω εκει την ειδα χθες..
www.skai.gr :)

Αυτό θα είναι και το νεο site
https://paratrixa.skai.gr/

Θα οργανωθεί βέβαια, έχει θέση για αγγελίες, ερωτήσεις, καταγγελίες, ερωτήσεις... κλπ κλπ ... ΜΙΑ ΧΑΡΑ!!!:D

Τέλεια εκπομπή, θα πω και στους γονείς μου. :)
Πάντως όντως, ιβανα, στο πρώτο μήνυμά σου δε φαίνεται το κείμενο γιατί έχεις ανοιχτόχρωμα γράμματα. Δεν αλλάζει;

Τέλεια εκπομπή, θα πω και στους γονείς μου. :)
Πάντως όντως, ιβανα, στο πρώτο μήνυμά σου δε φαίνεται το κείμενο γιατί έχεις ανοιχτόχρωμα γράμματα. Δεν αλλάζει;

δε μπορω να το διορθωσω να τα κανω μπολντ, αν μπορει καποιος μοντ καλα θα ητανε... σορρυ παιδια, αλλα εγω τα βλεπω κανονικα..δε φαινονται καθολου, η φαινονται αχνα?

Πολύ ενδιαφέρον εκπομπή.Άντε να πολλαπλασιάζονται οι ζωόφιλοι...!:lol::lol::lol:

Χμμ, να πώς εμφανίζεται.
(στο κέντρο έχω μαρκάρει μέρος της απάντησής σου, να δεις πώς το διάβασα :) )

Συνημμένα

• Mycat.jpg
    Mycat.jpg
    240,8 KB · Εμφανίσεις: 22
Καλησπερα !Ηξερα οτι θα ξεκινησει καινουργια εκπομπη αν και εχθες δεν την ειδα.Θελω να μου πειτε αν την εχει καθημερινα και τι ωρα.Εγω ξερω στις 5 και 30 αλλα σημερα που το εβαλα την ιδια ωρα ,τοτε τελειωνε το Harry's Practice.Μηπως εχω λαθος στοιχεια ; :/:

δε μπορω να το διορθωσω να τα κανω μπολντ, αν μπορει καποιος μοντ καλα θα ητανε... σορρυ παιδια, αλλα εγω τα βλεπω κανονικα..δε φαινονται καθολου, η φαινονται αχνα?

Δίπλα από την παράθεση για κάθε μέλλος,μόνο για το δικό του κείμενο λέει επεξεργασία.Πάτα εκεί και μετά άλλαξε το χρώμα....:)

Καλησπερα !Ηξερα οτι θα ξεκινησει καινουργια εκπομπη αν και εχθες δεν την ειδα.Θελω να μου πειτε αν την εχει καθημερινα και τι ωρα.Εγω ξερω στις 5 και 30 αλλα σημερα που το εβαλα την ιδια ωρα ,τοτε τελειωνε το Harry's Practice.Μηπως εχω λαθος στοιχεια ; :/:

5,15 αρχιζει κ κρατα ενα τεταρτακι μονο..

παιδια το ειδατε σημερα? ηταν τελειοοοοο
εδειχνε πως να δινεις σιροπι σε ζωακια. και αλλα πολλα. υπεροχο. :up:

Ευχαριστω!ξερετε η μαμα μου μου ειχε πει οτι ξεκιναει στις 5 και 30 και οταν το εβαλα εγω ειχε τελιωσει.

Και εγώ μόλις το είδα(το΄γραψα γιατί δούλευα), πραγματικά πολύ καλή προσπάθεια!:up:Μου αρέσε γιατί είχε γρήγορους ρυθμούς και δεν θα κούραζε και έναν μη ζωόφιλο.:DΕνα μεγάλο μπράβο στις δύο κοπέλες!:up:
Να κρατούσε μόνο λίγο περισσότερο και να έδειχνε περισσότερες γατούλες! ;):D
Τα μωράκια λεοπαρδαλάκια όμως ΟΝΕΙΡΟ!:inlove::inlove::inlove:

Αξιέπαινη προσπάθεια.:)

Όσο για την διάρκεια, παιδιά, για μια φωτογραφία να τα βγάλουμε τραβάμε 100 και περιμένουμε ώρες να μας "κάτσουνε". Τα 15 λεπτά μπορεί ναι είναι και μια εβδομάδα δουλειά, και μάλλον οι κοπέλες έχουν και άλλες δραστηριότητες. Οπότε, αν και στεναχωριέμαι που είναι λίγο, το καταλαβαίνω.:redface:;)

Στο λίνκ που έβαλα με το νεο σιτε, έχει πολλά σημεία που μπορούμε να συμμετέχουμε και εμείς στέλνοντας υλικό, φώτο βίντεο, ερωτήσεις, αγγελίες, θα βοηθήσουν φυσικά αυτά, και σαν οδηγός αλλά και σαν υλικό.:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back