Ας στηρίξουμε την νέα εκπομπή

μα πως γινεται να πεθανε στις 5 και να εδειξαν το επεισοδιο στις 25 αφου ειχε πεθανει? μηπως πεθανε 5 ιουλιου? οχι οτι εχει σημασια, αφου παει η σκυλιτσα τωρα πια...:(:(
αχ ΙΒΑΝΑ με εβαλες να δω την εκπομπη ξανα . δεν διχνει καλε κανενα σκυλι με πουρι και τετια πραγματα η συγκεκριμενη εκπομπη. απλα μετα το δικο μου ρεπορταζ διχνει για δυο σκυλια που ζητανε ιωθεσια.τελος παντον. οτι εγραψα μου τα ειπε η ιδια η ΚΛΕΑ προσωπικα. εγω για το θεμα με το πουρι ειχα ακουσει απο το ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ, μια μερα πριν γινει το ρεπορταζ για την γατα του αιγαιου και μετα την αλλη μερα την ρωτησα οταν ειρθαν σπιτι μου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ ΙΒΑΝΑ με εβαλες να δω την εκπομπη ξανα . δεν διχνει καλε κανενα σκυλι με πουρι και τετια πραγματα η συγκεκριμενη εκπομπη.

και εγω το ξαναειδα μολις, και η εκπομπη στις 26-6 εχει τη σκυλιτσα αυτη που σου λεω, δεστο, εκει ειναι, μολις το ειδα ξανα :):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μαλιστα η κτηνιατρος που δειχνει να το περιθαλπτει το σκυλι ειναι η δικια μου κτηνιατρος:) η μαρια, παρα πολυ καλη κοπελα:)
γι'αυτο μου εκανε εντυπωση που ειπες οτι πεθανε, γιατι στην εκπομπη τη βλεπω σχετικα καλα κ να αναρρωνει......

και μαλιστα η κτηνιατρος που δειχνει να το περιθαλπτει το σκυλι ειναι η δικια μου κτηνιατρος:) η μαρια, παρα πολυ καλη κοπελα:)
γι'αυτο μου εκανε εντυπωση που ειπες οτι πεθανε, γιατι στην εκπομπη τη βλεπω σχετικα καλα κ να αναρρωνει......
λοιπον το ειδα και εγω ΙΒΑΝΑ. ηταν στην εκπομπη της 26 ΙΟΥΝΙΟΥ εβλεπα λαθος ημερομηνιας εκπομπη. χερωμαι που το βλεπω ζωντανο.αυτο που καταλαβενω τωρα ειναι οτι μαλον ειχε η ΚΛΕΑ λαθος ενημερωθει. θυμαμε πολλυ καλα που μου ειχε πει οτι αυτο το εκανε καποιος ηληκιομενος.αλλα με την ευκαιρια που το συζηταμε αυτο το θεμα του ατυχου σκυλου, θα πρωσπαθησω μεσα απο το facebook που τους εχω να μαθω νεοτερα και να ενημεροσω. αν παλι δεν μαθω απο εκει θα τους παρω τηλ.

IΒΑΝΑ μολις εστειλα μηνυμα μεσω facebook. ελπιζω να μαθω μεχρι αυριο

IΒΑΝΑ μολις εστειλα μηνυμα μεσω facebook. ελπιζω να μαθω μεχρι αυριο

ναι θα ηθελα να ξερω τι απεγινε στα αληθεια αυτη η σκυλιτσα. ευχαριστω :):)

θα ενειμερωσω οταν ενειμερωθω και ευχωμαι να ειναι και συντομα

Ivana, επειδή τώρα το είδα το μήνυμα, έστειλα SMS στη Μαρία (που είναι και ηδική μου κτηνίατρος, χιχιχι) αλλά και στον Γιώργο τον Μίλια από το stray τον οποίο γνωρίζω προσωπικά... Εύχομαι όλα να είναι καλά...

Ivana, επειδή τώρα το είδα το μήνυμα, έστειλα SMS στη Μαρία (που είναι και ηδική μου κτηνίατρος, χιχιχι) αλλά και στον Γιώργο τον Μίλια από το stray τον οποίο γνωρίζω προσωπικά... Εύχομαι όλα να είναι καλά...

σ'ευχαριστω κουκλα μου, θα περιμενω..:):)

Τελικά δεν μπόρεσα να εντοπίσω ούτε τη Μαρία (ήταν σε συνέδριο την προηγούμενη εβδομάδα οπότε ίσως να γυρίζει σήμερα) ούτε τον Γιώργο αλλά βρήκα τη Μαρίνα (του Παρά Τρίχα) χιχιχι... Λοιπόν, η σκυλίτσα είναι πάρα πολύ καλά, βρίσκεται σε πανσιόν, απλά ακόμη είναι υπερβολικά φοβισμένη και προσπαθούν σιγά-σιγά να χτίσουν εμπιστοσύνη μαζί της για να μπορέσουν να τη βγάζουν βόλτα και να της φορέσουν στηθόλουρο... Θα μου στείλει και φωτογραφίες και τη ρώτησα και σε ποια πανσιόν την έχουν... Ευτυχώς, όλα καλά, χάρηκα κι εγώ τόσο πολύ!

Τελικά δεν μπόρεσα να εντοπίσω ούτε τη Μαρία (ήταν σε συνέδριο την προηγούμενη εβδομάδα οπότε ίσως να γυρίζει σήμερα) ούτε τον Γιώργο αλλά βρήκα τη Μαρίνα (του Παρά Τρίχα) χιχιχι... Λοιπόν, η σκυλίτσα είναι πάρα πολύ καλά, βρίσκεται σε πανσιόν, απλά ακόμη είναι υπερβολικά φοβισμένη και προσπαθούν σιγά-σιγά να χτίσουν εμπιστοσύνη μαζί της για να μπορέσουν να τη βγάζουν βόλτα και να της φορέσουν στηθόλουρο... Θα μου στείλει και φωτογραφίες και τη ρώτησα και σε ποια πανσιόν την έχουν... Ευτυχώς, όλα καλά, χάρηκα κι εγώ τόσο πολύ!

μπραβο βρε ντορα, να σαι καλα κοριτσι μου, οταν μου ειπε ο ρουλης οτι πεθανε πηγα να σκασω να σου πω την αληθεια, αλλα απο την αλλη αμφεβαλλα κ λιγο (συγνωμη ρουλη:P)
αμα ξαναμιλησεις με τη μαρινα να της δωσεις τα φιλια μου, εκεινη μου εδωσε την πασχαλιτσα :up:
μπορεις να μου πεις σε ποια πανσιον ειναι μηπως παω να της κανω ενα χαδακι κ να της δωσωμια λιχουδιτσα? :P

Θα της το μεταφέρω Ιωάννα μου...:) Δεν ήξερα ότι είχες πάρει από το stray το κοριτσάκι σου!

Λοιπόν, η Μαρίνα έχει φτιάξει ένα άλμπουμ για τη σκυλίτσα με φωτογραφιούλες της στο facebook. Αν δεν μπορείς να το δεις, πες μου να ανεβάσω εδώ μερικές...Τις τελευταίες τις τράβηξαν 17 ή 19/7 , δεν θυμάμαι καλά...Τη ρώτησα σε ποια πανσιόν την έχουν, οπότε θα σου πω...

https://www.facebook.com/album.php?aid=82038&id=765586771

τις ειδα τις φωτος κ χαρηκα παρα πολυ, η κοουκλα μου ειναι καλα, πω πω συγκινηθηκα μωρε ! :up::up:
περιμενω να μου πεις που ειναι οταν μαθεις..ευχαριστω πολυ:D:D

Ιωάννα , η Μαρίνα μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί σου, κάτι σε θέλει...:)

Ιωάννα , η Μαρίνα μου είπε ότι θα επικοινωνήσει μαζί σου, κάτι σε θέλει...:)

ναι αμε, οποτε θελει ! :D:up:
σ'ευχαριστω

παιδια χερωμαι και εγω ειληκρηνα που το σκυλι και τα παιδακια της ειναι καλα. ΙΒΑΝΑ μου σου ειπα κοριτση μου οτι αυτην την πληροφωρια ειχα απο την ΚΛΕΑ. Συγουρα η κοπελα θα ειχε λαθος ενημερωση.το ευχαριστω ειναι οτι ολα πανε καλα.και οτι η σκυλιτσα χερει ακρας υγειας.τις φωτογραφιες τις ειδα και εγω.

λοιπον επανερχωμε με νεοτερα για την σκυλιτσα.για την φιλη μου την ΙΒΑΝΑ και ολους τους αλλους μολις μου εστειλε μυνημα στο facebook η κλεα που λεει τα εξης.Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ. Ο ΛΑΙΜΟΣ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ ΠΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ.ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΟ ΕΝΑ ΠΕΘΑΝΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΓΙΗ. το αντεγραψα ακριβος οπως το ελαβα. ΙΒΑΝΑ κρατησα την υποσχεση μου

σ'ευχαριστω πολυ ρουλη :):)
τωρα μενει να αναρρωσει και ψυχολογικα, να αποκτησει ξανα εμπιστοσυνη........:/:

νεοτερα νεα για την σκυλιτσα του καλαμου ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. μαλιστα μου την εστειλαν σε φωτογραφια η ΚΛΕΑ στο FACEBOOK και βλεπω οτι εχει τρομερη βελτιοση. το σημαδι στο λαιμο ειναι ελαχιστο.εχει γινει πολλυ κουκλα. ΕΥΧΩΜΑΙ Η ΣΚΥΛΙΤΣΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ

Είστε φαν του... Παρά Τρίχα???

Γεια σε όλους! Σκέφτηκα ν' αρχίσω ένα θεματάκι για αυτούς που είναι φαν του Παρά Τρίχα! ;) Την εκπομπή αυτή που είναι αφιερωμένη, στα κατοικίδια ζώα! :D Έχω ανοίξει και μερικά θεματάκια με βίντεο του Παρά Τρίχα, καθώς θεωρώ πως είναι μια πολύ σημεντική και ευχάριστη εκπομπή, :). Υπάρχει κάποιος που να την παρακολουθεί εδώ στο forum :blink:?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back