bunny
Περιβόητο μέλος
Αξίζει πραγματικά.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Kristen
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ειδατε το σημερινο;Ειχε τον δικο μας roulis,ελεγε για την γατα του αιγαιου!![]()
Ναι εγώ το είδα.

ιβανα
Επιφανές μέλος
μπραβο στα παιδια του stray....
και στη μαρια την κτηνιατρο μουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
εχω πλανταξει στο κλαμα με την εκπομπη. ειχε μια σκυλιτσα που για ενα χρονο ειχε ενα μπουρι γυρω απο το λαιμο της..ειναι παρα πολυ φοβισμενη κ πολυ τραυματισμενη.......:cry::cry:
μπραβο στα παιδια του stray....και στη μαρια την κτηνιατρο μου
Δεν το ειδα,μπουρι ρε συ;Αν ειναι δυνατον,το καημενο

ιβανα
Επιφανές μέλος
Δεν το ειδα,μπουρι ρε συ;Αν ειναι δυνατον,το καημενο![]()
μεταλλικο μπουρι ρε συ νονικα, απο κουταβι της το ειχαν βαλει, μεγαλωσε η σκυλιτσα, και το μπουρι τη στενευε ολο κ περισσοτερο. ο πονος αφορητος κ οι πληγες τεραστιες. οι δε κατοικοι του καλαμου λεει το βλεπανε κ κανεις δεν εκανε τιποτα ενα χρονο....αν ειναι δυνατον ρε γμτ. η σκυλιτσα εχει ψυχικα τραυματα κ δεν εμπιστευεται τους ανθρωπους πια.......

τι καταρα να ριξω σε αυτους που το εκαναν ε?

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
μεταλλικο μπουρι ρε συ νονικα, απο κουταβι της το ειχαν βαλει, μεγαλωσε η σκυλιτσα, και το μπουρι τη στενευε ολο κ περισσοτερο. ο πονος αφορητος κ οι πληγες τεραστιες. οι δε κατοικοι του καλαμου λεει το βλεπανε κ κανεις δεν εκανε τιποτα ενα χρονο....αν ειναι δυνατον ρε γμτ. η σκυλιτσα εχει ψυχικα τραυματα κ δεν εμπιστευεται τους ανθρωπους πια.......
τι καταρα να ριξω σε αυτους που το εκαναν ε?![]()
Τι να πω,δεν ξερω τι να πω,και γι'αυτους που το εκεναν και γι'αυτους που το εβλεπαν και δεν εκαναν τιποτα,αχρηστοι,υπανθρωποι,μακαρι να το βρουν κι αυτοι απο καπου!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Είχε ενότητα για όσους φροντίζουν και ταίζουν αδέσποτες γάτες.

Η κ.Αριστέα Ιωαννίδου, πρόεδρος του stray gr έδωσε κάποιες ενδιαφέρουσες συμβουλές για όσους ταίζουν αδέσποτες γατούλες με τα απομεινάρια του φαγητού τους.
Για μας είναι λίγο πολύ γνωστά και τα έχουμε συζητήσει πολλές φορές εδώ μέσα, αλλά ίσως κάποιοι γατόφιλοι να μην γνωρίζουν την αναγκαιότητα της ΣΤΕΙΡΩΣΗΣ για τα αδέσποτα γατιά.
ιβανα
Επιφανές μέλος

εμενα μ'αρεσε παρα πολυ το επεισοδιο της 4ης ιουνιου (μπορειτε να το βρειτε απο το αρχειο) με μια τυφλη κοπελα που εχει σκυλο συνοδο. πηγε με το σκυλο να φαει σε εστιατοριο στο χαλανδρι κ ο ιδιοκτητης δεν την αφησε να μπει, αν και τυφλη !

το θεμα πηρε εκταση κ βγηκε στην εκπομπη του παπαδακη, και τον ψιλοξεφτιλισανε τον τυπο λαιβ ! καλα του κανανε α να χαθει το γαιδουρι, που απαγορευσε την εισοδο σε τυφλη κοπελα επειδη ειχε σκυλο συνοδο ! μα γιατι ειμαστε 300 χρονια πισω πια ? δεν καταλαβα...χαλαγε την αισθητικη του εστιατοριου του δηλ η τυφλη με το σκυλι ? αισχος !
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος
στην ιστιοσελιδα της εκμπομπης εχει ολα τα επισοδια?
στο https://paratrixa.skai.gr

εκει που λεει αρχειο εκπομπων
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος
Aπό ότι είδα τελευταία εκπομπή το σάιτ έχει την 25 Ιουνίου. Τώρα τι παίζει επαναλήψεις?![]()
ναι μαλλον γιατι τα τελευταια επεισοδια τα εχω ξαναδει...ισως σταματησαν για καλοκαιρι ?

michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
michaela
Εκκολαπτόμενο μέλος
ευχαριστω πολυ!!!!!το βρηκα....μου αρεσουν πολυ αυτες οι εκπομπες αλλα δεν πιανουμε σκαι...περσι οταν πηγαινα στη γιαγια μου εβλεπα "παρεα με τον τσαρλι" πολυ ωραιο...
σορρυ,οχι "παρεα με τον τσαρλι" αλλα "με τη φροντιδα του χαρι"
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
επειδη ετυχε να διαβασω τωρα το σχολιο σου αυτο ΙΒΑΝΑ μου γνωριζω πολλυ καλα απο της 5 ΙΟΥΝΙΟΥ που καναμε τα γυρισματα στο σπιτι μου απο τη ΚΛΑΙΑ οτι το σκυλακι αυτο πεθανε. το πουρι το ειχε βαλει ενας ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ και ξερουν μου ειπαν και ποιος ειναι. οσο για την εκπομπη θα συνεχιστη τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.μεταλλικο μπουρι ρε συ νονικα, απο κουταβι της το ειχαν βαλει, μεγαλωσε η σκυλιτσα, και το μπουρι τη στενευε ολο κ περισσοτερο. ο πονος αφορητος κ οι πληγες τεραστιες. οι δε κατοικοι του καλαμου λεει το βλεπανε κ κανεις δεν εκανε τιποτα ενα χρονο....αν ειναι δυνατον ρε γμτ. η σκυλιτσα εχει ψυχικα τραυματα κ δεν εμπιστευεται τους ανθρωπους πια.......
τι καταρα να ριξω σε αυτους που το εκαναν ε?![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος
επειδη ετυχε να διαβασω τωρα το σχολιο σου αυτο ΙΒΑΝΑ μου γνωριζω πολλυ καλα απο της 5 ΙΟΥΝΙΟΥ που καναμε τα γυρισματα στο σπιτι μου απο τη ΚΛΑΙΑ οτι το σκυλακι αυτο πεθανε. το πουρι το ειχε βαλει ενας ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ και ξερουν μου ειπαν και ποιος ειναι. οσο για την εκπομπη θα συνεχιστη τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
5 ιουνιου? μα το επεισοδιο το εδειξαν στις 26 ιουνιου...
απο τι πεθανε τελικα? απο αιμορραγια? αχ βρε ρουλη τι μου το ειπες μωρε, εσκασα τωρα, οσο δεν το ηξερα ημουν καλα...

μακαρι να πληρωσει ο σκατανθρωπος, μακαρι....
roulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
ναι ΙΒΑΝΑ μου εμαθα οτι το σκυλακι πεθανε και οτι θα γεινωταν μυνηση σε αυτον τον ΚΟΛΟΓΕΡΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.την εκπομπη την εδειξαν στης 25 και οχι 26 ΙΟΥΝΙΟΥ. τον σεπτεμβριο με τις νεες εκπομπες θα διξει και καποια αλλα πραγματα σχετικα με τις γατες γενικα που γυρισαμε στο σπιτι μου. να φανταστης οτι τα γυρισματα κρατησαν 4 ωρες. η ΚΛΕΑ και ολο το τηλεοπτηκο συνεργειο ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΗΚΗ ανθρωποι.και μετα τα γυρισματα ειχα την ευκαιρια να κανω και καποιες προτασης για καποια θεματα που πρεπει να προβαλη αυτη η εκπομπη. θεματα που αφωρουν ολους εμας σε αυτο το σαιτ.5 ιουνιου? μα το επεισοδιο το εδειξαν στις 26 ιουνιου...
απο τι πεθανε τελικα? απο αιμορραγια? αχ βρε ρουλη τι μου το ειπες μωρε, εσκασα τωρα, οσο δεν το ηξερα ημουν καλα...
μακαρι να πληρωσει ο σκατανθρωπος, μακαρι....
ιβανα
Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool